Auntie Hisap Zakar Ku Pancut Mulutnye

Auntie Hisap Zakar Ku Pancut Mulutnye | Nama saye Joffy, nii citer saye masa study kat oversea dulu. saye ada sorang kawan. Kolan nama dia. satu hari Kolan kata familiy die mahu datang lawat dia. since saye dok sorang dan rumah saye kire besar gak, so diorang mahu tumpang rumah aku.

Read more

Jururawat Dikongkek Dua Konek Lelaki

Jururawat Dikongkek Dua Konek Lelaki | saya bekerja sebagai nurse hospital kat bandar. sudah 7 tahun saye bertugas di sebuah hospital tu. saya ditugaskan di unit ini kerjanya agak berat dan segala macam kes perlu diambil tindakan segera. Apalagi di musim perayaan. kite yanng bertugas sebagai atendan adalah barisan hadapan berhubung dgn pesakit.

Read more

Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Kote #5

Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Kote #5 | Waktu itu sudh hampir tengahhari dan sekejap lagii anak anak akan balik dari sekolah. dengan sebab itulah isteri cepat puas krn die rasa tak selesa. die minta berhenti dan temannya berhenti disitu tanpa mengeluarkan maninya. Isteri saya memimpin tangan temannya kebilik air.

Read more

Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Zakar #4

Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Zakar #4 | aku bertanya pada teman lelakinya bagaimana semalam yaang mereka berdua lalui. die cume tersenyum puas dan mengatakan “very great”. Isteri pula menyampuk “best bang. Puas hati”. aku kekatil dn mendapatkn isteri saye dan memeluknya, cium sepuas puasnya. aku peluk kemas kemas dan ku cium die lagi.

Read more

Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Butuh #3

Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Butuh #3 | Isteri saya memegang butuh temannya dan terus memasukkan kemulut sambiil temannya duduk berlutut. Sungguh menghairahkan permandangan ketika itu hingga tak dapat ingin saya luahkan dng kata kata melihatkan isteri saya dng penuh romantis membelai, mengucup dan menghisap butuh temannya.

Read more

Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Pelir #2

Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Pelir #2 | Temannya kebilik air membasuh dan isteri saye terus memakai panties nya. saya daah berpesan dari awal lagi, kalau die sanggup main dng lelaki lain dan sampai pada tahapnya bila lelaki itu hendak terpancut sperma nya dan pada ketika itu jika isteri saye sanggup membiarkan lelaki itu terpancut didalam pantat nya, die tdk blh membasuhnya.

Read more

Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Konek #1

Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Konek #1 | kisah lucah nii pasangan suami isteri yg pada saat ini sudh kehilangan kehangatan, ghairah dan nikmat bersama suami isteri. sdh semula jadi kejadian suami itu dimana akan tiba saatnya bilamana die sudh tidk merasa ghairah utk bersama isterinya lagi.

Read more

Bontot Auntie Sedap Anal Sex Pertama

Bontot Auntie Sedap Anal Sex Pertama | Bagi mereka yg telah bertemu denngan makcik aku, sememangnya mereka pasti akan merasa yg wajah dan perwatakannya langsung tidk menyerupai usianya. Walaupun usianya sdh hampir mencecah 45 tahun, tidk keterlaluan jika saye katakan yg die macam orang yg baru ingin mencecah 35 tahun.

Read more