Anak Dara Manja Amoi Seksi

Anak Dara Manja Amoi Seksi – Kisah lucah ini adalah first time saya kongkek dngn anak murid ku. saya tamat pengajian. saya dapat kerja di Kuala Lumpur dan tinggal menyewa disebuah apartment. krna bujang, saya selalu gunakan laundrette di bawah untk mencuci pakaian. Di sana saya berkenalan dngn Lee yaang jg seorang penghuni apartment tersebut.

Saya selalu berborak dngn diaorang semasa kita sama-sama menunggu cucian kita kering. Dari perbualan tue saya dapat tahu bahawa diaorang seorang businessman dan sudh berkeluarga. Lee bertanyakan fasal pekerjaanku dan dimana saya belajar sebelum ini.

Apabila diaorang tahu saya ada mba, diaorang terus minta saya beri tuition pada anak awek nya yaang akan ambil spm tahun ini. diorang minta saya mengajar anaknya Prinsip Perakaunan.

Saya agak keberatan tapi akhirnya menerima permintaan Lee sesudah beberapa kali diaorang minta tolong setiap kali diaorang berjumpa denganku. Menurutnya, anaknya lemah dalamm matapelajaran tersebut. So, pada hari yaang dijanjikan, saya pun pergilah ke unit Lee yaang berlainan block dngn unitku.

Saya disambut mesra oleh Lee dan isteri nya, macam ingin sambut menantu pulak kata hatiku. stlah mempersilakan saya duduk di ruang tamu, Lee memperkenalkan saya pada anak awek nya, Limey.

Orangnya bolehh tahan. Wajahnya cute dan diaorang mempunyai badan yaang tinggi lampai mengikut ayah nya. dalam hatiku berkata, kalau saya tahu amoi nie mengancam, dahh lama saya accept permintaan Lee.

Kami pun berbincang mengenai jadual tuition. saya bersetuju untk jadi tutor Limey selama dua jam setiap Jumaat dan Sabtu pada sebelah malam. Lee amat gembira dan harap saya akan dapat membantu Limey sebaik mungkin.

Saya cuma mengangguk je supaya tak nampak ghairah sangat. Lee pun menunjukkan study roomnya di mana kita akan buat tutorial. Tak lama lepas tue saya beredar. Tak sabar-sabar saya untk memeulakan tutorial minggu depan krna saya tertarik dngn Limey yaang bolehh tahan mengancam tu.

Pada dua bulan pertama tuition, saya bersungguh-sungguh mengajar Limey dan diaorang pun bertambah faham pelajaran tu. Setiap kali saya adakan tutorial, saya dan Limey akan dibiarkan berdua tanpa gangguan.

Itu yaang saya syok krna dapat berdua-duaan dngn amoi cute tu. sambiil memberi tuition saya curi-curi memperhatikan badan Limey. Kulitnya putih bersih dan tetek nya bolehh tahan besarnya. Kakinya panjang dan bontot nya berisi juga.

Stim jg saya dibuatnya krna amoi nie suka pakai short dan kadang-kadang singlet masa tuition. Masa break tuition, saya selalu berbual mesra dngn Limey. Kadang-kadang saya je mengusik fasal boyfriend, tapi Limey kata diaorang tak ada boyfriend krna diaorang bersekolah di girl school.

Gembira hatiku tak terkata. Pada suatu hari sebelum saya balik, Lee berjumpa saya dan berkata seorang rakan Limey nak turut serta dalamm Tuition krna prestasi Limey bnyak dahh improve.

Lee tdk memaksa tapi saya setuju krna akan bertambah seorang amoi lagi. Minggu berikutnya, rakan Limey pun join tutorial kami. Namanya Vivien dan diaorang lg hot. Bodynya solid dan sexy dan diaorang lebih manja, tapi Vivien cuma datang tuition untk hari Jumaat saja.

Vivien nie lebih daring. Bila minta explaination dariku, diaorang akan duduk rapat smbil mengeselkan tubuhnya padaku. Kadang-kadang diaorang akan meletakkan tangannya dipehaku. memanng stim saya dibuatnya. saya perhatikan Limey sedikit jealous krna Vivien bnyak mencuri perhatianku darinya.

So, pada hari Sabtu, Limey akan cuba bermanja denganku habis-habisan. diorang pun dahh berani duduk rapat-rapat denganku smbil tubuh kita bergesel. saya pun kadang-kadang je ambil peluang buat-buat tersentuh pehanya atau sikuku tersentuh tetek nya yaang lembut tu.

Saya lihat diaorang buat tak tahu dan kita makin mesra. saya pun selalu puji Limey bila Vivien tak ada dngn mengatakan she is a better student dari Vivien. Limey amat berbangga bila saya memujinya dan tersipu-sipu malu.

Pada suatu hari Sabtu dalamm bulan ke lima, seperti biasa saya menuju ke unit Lee dalamm pukul lima setengah petang. saya pun menekan loceng tapi tak ada orang membuka pintu.

Saya pun tekan sekali lg dan bila pintu terbuka saya lihat Limey yaang membuka pintu dngn tersenyum manis. Limey memakai mini skirt dan singlet spagethi strap. saya jg tercium bau perfume yaang amat menarik.

Saya bertanya kepada Limey kenapa rumahnya sunyi aja. Katanya semua orang dahh pergi ke Seremban krna ada majlis perkahwinan anak rakan bapanya. saya tanya kenapa diaorang tak pergi. Limey kata smbil tersenyum manja diaorang lg suka bertutorial denganku lagipun diaorang ada exam minggu depan.

Cerita Sex Anak Dara Manja Amoi Seksi

Kami terus ke study room. Nafsuku naik melihat pakaian Limey yaang sexy ditambah lg dngn bau perfumenya yaang menggoda. Selalunya Limey tak pernah pakai perfume. Selalunya saya cuma mencium bau sabun atau bedak yaang wangi saja.

Limey duduk disebelahku dngn rapat. Batangku mula mengeras bila tubuh kita bergesel ditambah pula kelihatan pehanya yaang putih melepak tu. Seperti biasa, saya pun tanya Limey ada apa-apa yaang diaorang ingin tanya.

“Yes! ” katanya. diorang tanya saya ada girlfriend tak. Terkejut saya dibuatnya. Tak ada cakapku selamba. diorang tergelak manja. “Kenapa? Do you want to be my girlfriend? ” gurauku smbil tergelak.

Muka Limey merah menahan malu. “Why not! ” katanya smbil tertunduk malu. Berderau darahku tapi hatiku bersorak. saya dahh lama tak ada girlfriend dan yaang paling penting. saya dahh lama tak bersetubuh.

Ini peluang baik walaupun risky. “Are you serious? ” kataku. Limey cuma mengangguk smbil memandangku dngn muka merah padam. Tambah cute saya lihat muka Limey. Nampaknya hari nie saya akan mengajar benda lain.

Saya pun beranikan diri memegang tangan Limey? Limey cuma diam dan saya beranikan diri mencium tangannya. saya tanya Limey kenapa diaorang ingin jadi girlfriend saya. Jawab Limey, diaorang gembira bila bersamaku dan sedikit jealous dngn Vivien.

Hah! ulam dicita pucuk mendatang! saya kata kat Limey perkara nie mesti dirahsiakan takut Lee marah. Limey memanng bersetuju sangat. saya beritahu Limey saya sangat gembira jadi tak ada mood ingin mengajar diaorang hari tu.

Limey kata diaorang pun very happy dan tak ada mood untk belajar. diorang pun cakap diaorang sengaja tak pergi ke Seremban supaya dapat berdua-duaan denganku tanpa gangguan. saya tanya bila familynya balik.

Diorang kata lambat lagi, mgkin tengah malam. So, saya ajak diaorang keluar tapi diaorang takut nanti bapanya telefon. Iya tak iya juga. saya pun ajak diaorang keruang tamu. saya pun pimpin diaorang keluar.

Kami duduk diatas sofa dan saya beranikan diri merangkul bahunya. kami berbual mesra smbil saya mula mengambil peluang. Batang saya memanng dahh mencanak. sambiil berbual saya mengusap-usap bahu Limey supaya diaorang kegelian.

Saya menarik tubuh Limey lebih rapat dan saya berbisik kepadanya bahawa saya ingin kiss diaorang krna diaorang ingin jadi girlfriend ku. Limey cuma tergelak kecil tapi tak membantah. saya pun mencari bibir Limey dan mengucupnya.

Nafas Limey bertambah kasar mgkin menahan debar. Bibirnya kaku mgkin krna tak ada pengalaman. saya mengucup bibir lembutnya hangat dan lama. sambiil tue tanganku menjalar ke pehanya. saya mengusap-usap peha putihnya.

Saya mengajar Limey kissing smbil tue saya berjaya meramas-ramas tetek nya yaang lembut. Selepas seketika, Limey minta berhenti krna diaorang takut dan tak biasa. saya pun tak ingin force diaorang nanti melepas pula.
Cerita lucah Anak Dara Manja Amoi Seksi

  • Limey kata diaorang tak ada pengalaman tapi biasa mendengar cerita dari rakan-rakannya yaang dahh ada boyfriend. Bertuah saya krna Limey masih virgin. Tapi tak bolehh gelojoh beb. So, kita terus berbual smbil bercumbu ringan.
  • Limey makin selesa dan benarkan saya memegang tetek nya tapi diaorang tak beri saya ingin menjelajah kelurah nikmatnya. saya tanya seronok tak kena romen, diaorang cuma tersenyum malu. saya suruh diaorang buka zip seluarku dan pegang batangku.
  • Limey kata batang ku cute tapi terperanjat tengok batangku yaang mengembang besar tu. First time katanya tengok batang lelaki secara life. dalam pukul 10 saya pun balik krna takut keluarga Limey tiba-tiba balik.
  • Sebelum tue sempat saya ajar Limey buat blow job so bertambahlah matapelajaran yaang saya bagi tutorial pada Limey. Selama sebulan selepas hari tu, kita akan curi-curi beromen dalamm bilik study pada hari Sabtu.
  • Lakonan kita memanng first class supaya tak ada orang syak termasuklah Vivien. Limey dahh benarkan saya menjelajah sampai kelurah nikmatnya. Setiap kali tutorial pada hari Sabtu, panties Limey pasti basah lencun.
  • Bagaimanapun, saya sentiasa ingatkan Limey supaya sentiasa pastikan pelajarannya tdk merosot. Limey pula pada hari Sabtu akan pakai short atau skirt supaya senang saya kerjakan faraj nya. saya kerjakan faraj nya sampai diaorang climax.

Saya dahh tak sabar ingin bersetubuh dengannya. So, saya cadangkan diaorang datang ke unitku pada satu Ahad tue krna housemate saya balik kampung. Limey bersetuju dan krna diaorang pun dahh rindu untk bermesra dngn lebih bebas tanpa takut-takut masa tutorial.

Hari Ahad tu, Limey datang keunitku selepas parentnya keluar main golf. diorang pakai mini skirt dan singlet lagi. saya memanng pantang nampak amoi berpakaian macam tu. Batangku terus mencanak naik.

Saya terus beri kucupan hangat pada Limey dan ajak diaorang duduk di sofa. Perfume Limey memanng menggoda. saya peluk Limey dan terus beromen macam dahh tak jumpa setahun. saya mencium Limey smbil meramas tetek nya yaang makin besar dan mengeras.

Saya cium leher Limey sampai diaorang menjerit-jerit kegelian. Tambah stim saya dibuatnya. saya dahh nekad, hari tue saya mesti dapatkan daranya. Tanganku terus menjalar kedalam singlet Limey dan saya lucutkan kunci branya.

Anak Dara Manja Amoi Seksi kisah melayu blue malay

Anak Dara Manja Amoi Seksi

Bila terlerai aja kancingnya, terus saya ramas dua buah gunung yaang tengah membusut itu. saya selak singlet Limey dan terserlah tetek nya yaang selama ini saya dapat raba dan ramas dari luar itu.

Payudara Limey sederhana besar tapi tegang dan bulat. Putingnya masih berwarna pink krna belum pernah dijamah oleh mana-mana lelaki. dngn senafas, terus saya rasmikan puting Limey tanpa belas kasihan.

Limey mengerang kenikmatan bila saya menghisap, menyonyot dan memainkan putingnya. sambiil mulutku beroperasi, tanganku pula meraba peha Limey dan terus kesasarannya. Panties Limey sudh basah lencun. saya tahu Limey dahh tewas dngn permainan ku.

Saya ajak diaorang kebilik dan Limey mengikut je cakap saya sebagai gurunya. saya baringkan Limey diatas katil dan saya tanggalkan pakaiannya satu persatu sampai diaorang telanjang bulat. Terpegun saya melihat tubuhnya yaang putih bersih itu.

Vagina nya berbulu halus dan kelihatan merah menyala. Geram saya dibuatnya dan saya pun terus membogelkan diri. Terhunus batangku dngn bgitu tegang sekali. Limey mengusap-usap manja batangku. saya tindih tubuh Limey.

Oh! kehangatan bila tubuh kita bersatu memanng menikmatkan. saya jilat setiap inci tubuh Limey dari hujung rambut sampai hujung kaki, depan dan belakang. Mata Limey terpejam menahan nikmat permainan lidahku yaang memastikan semua punat nikmatnya menyala.

Saya serang kembali buahdada Limey yaang menegang keras itu. Perlahan-lahan saya bibirku menuju kepusat dan seterusnya kelurah nikmat Limey yaang dahh basah lencun. saya jilat alur faraj dan memainkan kelentitnya yaang merah menyala.

Terangkat-angkat tubuh Limey dan tak lama lepas tue diaorang kejang smbil melepaskan keluhan nikmat dngn kuat. Oh! Ohh! Andre(namaku)! Emh! Pasti diaorang klimaks. saya pun dahh tak tahan. saya jilat-jilat faraj nya dan meramas-ramas bontot nya yaang bulat berisi.

Saya lapik punngungnya dngn bantal supaya faraj nya lebih mudah untk saya tusuk. saya kangkangkan kaki Limey yaang panjang tue dan saya tujukan batangku kesasaran. Limey yaang dahh hilang dalamm alam nikmat tidah membantah.

Memanng payah ingin masuk walaupun dahh lencun. stlah beberapa kali menusuk, akhirnya kepala batangku berjaya masuk. Perlahan-lahan saya tusuk dngn bantuan pelincir yaang bnyak tu. Limey terkejut sikit dan cuba menolak.

Takut dan sakit katanya. saya pujuk Limey dan terus kululum lidahnya. Lepas tue saya attack pula lehernya kembali. Limey mengerang nikmat dan saya terus menusuk hingga terasa ada selaput menahan.

Saya tarik nafas smbil sorong-tarik beberapa kali. Limey mengeluh sakit tapi saya tak peduli. saya terus tusuk dngn lebih dalamm dan akhirnya pecah lah selaput dara Limey. Limey tersentak bila batangku terus masuk kedalam.

“Andre! ” jeritnya. saya pujuk diaorang smbil mengucup dahinya. saya dahh dapat mahkota daranya. saya pujuk Limey dngn mengatakan diaorang kan rasa lebih nikmat lagi. saya biarkan batangku meneroka sehingga kedasarnya dan berendam lama-lama supaya otot-otot faraj Limey dapat membiasakan diri.

Limey merintih menahan perit. Lepas tue saya sorong tarik perlahan-lahan. vagina Limey memanng sempit dan ketat. Nikmatnya. peh! Maklumlah dara! Nasib baik saya dahh berpengalaman kalau tdk garenti dahh terpancut.

Saya terus sorong tarik perlahan-lahan sampai Limey sudh mula bolehh merasa nikmatnya. diorang memeluk tubuhku bertambah erat dan nafasnya kembali keras. saya dahh tahan kena kemutan dan kepanasan faraj anak dara.

Saya rasakan batangku bertambah keras dan saya tarik sebelum batangku memuntahkan laharnya. saya memancutkan ke dada Limey smbil melepaskan raungan nikmat. Lepas tue saya kembali menindih Limey dan menciumnya.

Kami baring berpelukan smbil berbalas kucupan. saya tanya Limey samada diaorang menikmati persetubuhan tadi. diorang kata sedap walaupun mula-mula perit sikit. Limey sedih krna dahh hilang dara tapi merelakan krna diaorang sayang padaku.

Saya berjanji untk tdk mengsia-siakannya. Hubungan sulit kita masih berterusan dan Limey sudh lulus dngn cemerlang dalamm spm yaang baru diumumkan lepas. diorang sekarang menuntut disebuah ipts buat matrikulasi.

Kami masih merahsiakan hubungan kita krna Limey masih muda dan sedanng belajar. Lagipun saya tak ingin Lee upset. Bila ada peluang kita akan have sex at least seminggu sekali.

Saya masih jadi tutor Limey krna Limey ambil subject accounting. Kadang-kadang kita have sex dihotel. saya gunakan upah yaang Lee beri untk bayar sewa bilik hotel. Terukkan saya. Sekian.

 

Read More..

-----------------
exhibitionist sexy teen, Anak Dara Manja Amoi Seksi, naughty sex
teen fuck, Anak Dara Manja Amoi Seksi, blonde teen
big boobs, Anak Dara Manja Amoi Seksi, porn video free

Anak Dara Manja Amoi Seksi, and isteri seksi gersang, isteri seksi gersang, awek jepun seksi, Anak Dara Manja Amoi Seksi 2018, bini gian batang, jdm vk, Anak Dara Manja Amoi Seksi, isteri seksi gersang, and bohsia manja, malay seks, janda tetek besar, bini gian batang, and Anak Dara Manja Amoi Seksi, janda tetek besar

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close