Jolok Lubang Cipap Isteri Orang Comel 2

Jolok Lubang Cipap Isteri Orang Comel 2 | Dada saye bgitu kencang berkocak bila melihat seluruh tubuh Merizsa yangg putih gebu melepak. saye mengangkat kedua lutut Merizsa ke atas dan sedikit mengangkang. saye sembamkan muka saye ke cipap Merizsa yangg tembam tu. mula mula saye jilat kat tundun.

Lepas tuu turun skit sampai ke luruh cipap. Bila saye jilat jek bibir lurah tu, secara automatik jubur Merizsa terangkat siap dengann mengerang skali. “Argh argh argh. ! “.

Kemudian saye bukak bibir cipap. saye jilat dengann rakusnya. “Urghh uurgh. !. Sedapnya Izal” antara keluar dengann tdk jek ayat tuu dari Merizsa. saye masokkan lidah saye dalamm lubang cipap.

-----------------
Asian horny teen, Jolok Lubang Cipap Isteri Orang Comel 2, video tube sex
erotic story, Jolok Lubang Cipap Isteri Orang Comel 2, finger fuck tight ass
amateur sex, Jolok Lubang Cipap Isteri Orang Comel 2, porn video free

Saye kisar dekat dalam. Air yangg keluar jngn cakap lah bukan main bannyak lagi. Walau pon rasa payau payau sikit tapi saye irut abiss. memanng sedap beb. “Arrk! ” tetiba Merizsa menjerit kecil bila saye gigit biji kelentit dia.

Saye jilat saye gigit. saye jilat saye gigit. kote saye daah membasahkan cadar katil dengann sperma. “Zal plz fuck me. I daah tak tahan ni” pinta Merizsa. saye jer jek buat tak tau.

Citer Blue Jolok Lubang Cipap Isteri Orang Comel 2

Saye terus menjilat cipap Merizsa. saye rasa saye belom puas lagi. memanng menjilat nii favourite aku. Selagi saye tak puas saye tak berenti menjilat. “Izal plz. plz fuck me. plz fuck me izal. i cant defend any more” kata Merizsa dengann bgitu manja.

Saye pon bangun melutut. Batang kote saye yangg bgitu menegang saye geselkan pada biji kelentit Merizsa. “Ooh. ! Masokkan izal. now plz” teriak Merizsa. saye ketuk ketukan batang kote saye dua tiga kali kat tundun.

Kemudian saye letakkan betol betol pada lubang cipap. Kini kote saye daah bersedia ingin menjunam ke lubang cipap Merizsa. saye perbetolkan posisi saye agar lebih selesa lagii bila saye ingin pantak cipap Merizsa.

“Zzup. ! ” dengann sekali henjut jek batang kote saye daah separuh masok. “Ooh. ! ” kedengaran dari suara Merizsa menggeluh. dalamm satu masa die mengepitkan kedua-dua pehanya. Ini menyebabkan kemasokan batang kote saye yangg separuh lagii jadi terencat.

“Kenapa Merizsa kepit? ” tanya aku. “Besar sangat Izal. Kena slow slow sikit lah” kata Merizsa. “Ok I make it slowly” jawab aku. Merizsa bukak semula kangkang die dan saye mula tekan pelahan lahan sampai santak ke bibir cipap.

Saye meniarap atas badan Merizsa tapi disokong denganĂ¿ kedua-dua siku saye agar tak terlalu membebankan Merizsa. saye mula sorong tarik batang kote saye in and out. “Izal. Yours too big n long. Not like my husband” tiba tiba Merizsa berbisik kat telinga aku.

Saye cuma tersenyum jek. jubur saye masih lagii menggepam. Kali nii lebih laju skit sebab saye rasa ada skit kelicinan pada lubang cipap Merizsa. mngkin air die daah bannyak keluar agaknya sebab saye rasa bulu bulu kote saye daah basah berlendir lendir dan melekit-lekit.

Dahh puas cara meniarap, saye pusingkan Merizsa buat cara doggy pulak. Merizsa tak membantah. die angkat jubur menaik tinggi skit. Sebelom saye cocok cipap dia,. saye jilat dulu lendir lendir yangg ada kat lurah cipap tu.

Lubang lubang punggung pon saye jilat jugak. saye sendiri heran macam mana geram saye bolehh melebih bila main dengann Merizsa ni. sdg kan dengann bini saye pon saye tak jilat lubang punggung dia.

Mngkin disebabkan keputihan kulit Merizsa berbanding bini saye yangg menyebabkan berahi saye menggila. Ah. ! tak kisah lah tuu semua. Janji saye dapat lepaskan geram saye tuh. Tak lama saye jilat punggung , saye pon masokkan batang kote saye dari belakang.

Fuh. ! ketat beb main ikut belakang ni. tetapi saye dapat jg masokkan seluruh batang dalamm cipap Merizsa. Macam bergigi gigi saye rasa. Itu yangg menambahkan rasa ngilu lagii kepala kote aku.

“Aaah ah. ! Sedap zal. Push lagii zal. Push it as deep as u can” pinta Merizsa. Erm. ! Nampaknya die daah bolehh tahan dengann kebesaran batang kote saye nih.

Saye fikir saye ingin lebih mengganas lagi. saye pon hayun dengann lebih laju lagii sampai berbunyi cup cup cup. ! Peha saye belaga dengann jubur Merizsa. saye tengok Merizsa meramas buah dada kanannya.

Semakin membengkaklah buah dada tu. Kemudian kite bertukar posisi. saye menelentang pulak dan Merizsa naik di atas aku. Merizsa pegang batang kote saye dengann tangan kiri dan memasokkan dalamm lubang cipap dia.

Diturunkan jubur nya perlahan-lahan sehingga tenggelam keseluruhan batang sakti aku. Kini tiba pulak giliran saye untuk berehat dan Merizsa pula yangg memainkan peranan sebagai juragan melayari bahtera. saye rasa macam ingin terpancut bila Merizsa menggelekkan punggung nya.

Cepat cepat saye tahan peha dia. Merizsa ketawa kecil. “Kenapa Izal. Geli sangat ke? ” Merizsa bertanya. “a’ah. I takut terpancutlah. I tak puas lagii ni. u jngn hayun laju sangat laa” kata aku.

Citer Kongkek Jolok Lubang Cipap Isteri Orang Comel 2 Novel Melayu

Merizsa tersenyum manja smbil saye meramas dan menggentil puting buah dada. Merizsa terus memainkan peranan dia. Kali nii die menolak kedepan dan kebelakang kemudian menghenjut ke atas ke bawah.

Cipap die semakin berlendir kerna bannyak sangat menggeluarkan air. Entah berapa kali die capai klimaks saye pon tak tau lah. dalamm pada tuu saye tanya Merizsa samada die pernah main ikut lobang punggung.

Katanya tak pernah. saye cakap saye pon tak pernah buat jugak. saye cakap kat Merizsa “I like to try it. How about u ? ” tanya aku. “Maybe we can do it next time” kata Merizsa.

“Yes. Next time we should make it” balas aku. kitaorang bertukar posisi lagi. Kali nii style 69. Merizsa mengisap batang kote saye dan saye menjilat cipap Merizsa lagi. “Zrup zrup zrup. ! ” Abis idong idong saye naik basah dek air cipap Merizsa.

Punggung saye terangkat bila Merizsa lancapkan sikit kote saye kemudian die kulum semula. sdg kite tengah syok memantat tiba-tiba telepon berbunyi. Merizsa angkat telepon lalu bercakap. Lepas tuu bagi kat aku.
Kisah Lucah Jolok Lubang Cipap Isteri Orang Comel 2

  • Bini saye katanya. Kacau betol bini saye nih. potong stim jek. Bukan apa, die hanya tanya tak siap lagii ke repair tv tu. So saye cakap lambat lagii sebab bannyak rosak.
  • Saye mintak die jngn lock pintu depan kalau die daah ingin tidur. Lepas saye letak ganggang saye tengok Merizsa ketawa terkekeh-kekeh. saye tanya kenapa ketawa ? die kata die geli hati dengar jawapan saye tadi.
  • “tv bannyak rosak”. saye pon ikut ketawa juga a. kitaorang teruskan persetubuhan haram kami. style 69 kite buat semula. lebih kurang 10 minit. Air cipap Merizsa saye jilat selagi ada.
  • Lubang burit die saye jolok dengann lidah dalamm dalam. Sesekali saye gigit biji kelentit dan saye tarik tarik dengann gigi. Kelentit daah membengkak dan memanjang. saye rasa ngilu yangg teramat bila Merizsa menjilat-jilat kepala takuk aku.
  • Air mazi yangg daah bannyak keluar abis Merizsa jilat. kitaorang kemudian bertukar lagii style main. Kali nii Merizsa duduk mengiring, posisi yangg paling saye suka sekali. Kaki kanan Merizsa melurus sedikit dan kaki kiri melipat ke paras pusat dia.

Saye masok di antara kedua kangkang kaki. saye lihat bibir cipap Merizsa menyempul keluar. Fuh. ! Kenkadang saye rasa macam ingin gigit bibir cipap tuu sampai koyak. memanng saye nii menggila betol kali nii tapi tak sampai hati pulak ingin buat macam tu.

Saye sapukan batang kote saye dengann air lior sikit kemudian saye sodok perlahan-lahan. memanng style nii susah sikit ingin masok sebab kedua-dua belah jubur berkepit. Tapi yangg tuu yangg paling best bagi aku.

Sekeliling dalamm cipap merapat ke batang kote. Mana tak sedapnya beb. ko orang try lah style ni. saye cop jari gerenti best giler punya. Plan-plan saye sodok burit Merizsa.

Mula mula tuu tak bolehh ingin masok so saye angkat skit peha kanan biar lubang cipap tuu terbukak skit. Lepas tuu saye sondol sekuat kederat batang kote aku. Barulah masok.

“Uuh. ! arh. ! ” menggerang Merizsa bila batang kote saye daah penuh ke dalam. saye cakap kat Merizsa yangg style nii paling saye suka. die cakap die juga rasa paling sedap main style nih.

Saye pon sorong tarik batang kote aku. Ngilu kepala kote saye jngn cakap lah. “Zal. make it harder plz. Laju lagi. laju lagi” pinta Merizsa. saye pun terjah dengann lebih ganas.

Cite Malay Jolok Lubang Cipap Isteri Orang Comel 2

Sampai ke pangkal kote saye masokkan. Kalau lah bolehh dengann batu batu kote sekali saye ingin masokkan. Punya lah sedapnya. Semakin lama semakin laju saye sondol cipap Merizsa. peha peha saye daah basah dengann air cipap.

Rasa melekit lekit. Lebih kurang 8 minit saye menyondol cipap Merizsa. saye dengar Merizsa mintak lebih laju dan kuat sebab die daah ingin keluar air. saye pon tambahkan power sondolan aku.

“Cup cup cup. ! Argh argh. ! I’m coming. I’m coming Izal” teriak Merizsa lagii “ah. ! ” saye rasa dalamm cipap Merizsa penuh berair. macam perigi. Separuh darinya meleleh keluar bila saye tarik batang kote aku.

Saye daah naik menggila. saye tarik keluar batang kote aku. saye jolok dua jari saye dalamm lubang cipap Merizsa. saye pusing pusingkan jari tu. Bila saye rasa kedua dua jari daah basah, saye tarik keluar dan terus masokkan dalamm mulut aku.

Dan saye isap jilat sampai licin air yangg dekat jari saye tuh. kote saye masokkan semula dalamm lubang cipap Merizsa. Kali nii saye betol betol henjut dengann laju dan ganas.

Saye daah tak tahan lagii geram. saye daah sampai klimaks. saye rangkul tengkok Merizsa sampai membongkok dia. saye cium mulut. saye kulum lidah dia. sambiil itu punggung saye semakin ligat mengepam cipap Merizsa.

“Urgh. ! uurgh. ! “. Kaki saye kejang. punggung saye kaku. saye pantak padat ke cipap Merizsa. Lidah Merizsa saye gigit. “Aarrgh. ! “. Maka terpancutlah air sulbi saye dalamm telaga cipap Merizsa.

Tiga empat kali pancut. bukan main bannyak lagi. Rupanya jika berahi meningkat ke tahap tinggi, air yangg keluar cukup banyak. saye terkulai seketika atas badan Merizsa. dahh lama saye tak rasa pancutan dan kenikmatan yangg macam nih.

Dngn bini saye maklumlah daah selalu sangat. Jadi kick die tentulah kurang sikit kan. Seskali dapat barang yangg lain memanng kaw. Ko orang pun patut try gak. Kalo tak rugi beso le.

“Merizsa. Macam mana u rasa main dengann I? ” tanya aku. “You are so good. I’ve never having sex like this before. even with my husband” jawab Merizsa. “Why. husband u tak pandai main ke? ” saye mengusik.

“Pandai main apa. asik meniarap atas I jek. Satu style sampai keluar air. Tak lama pulak tu. 10 minit tak sampai” balas Merizsa. “Izal. Can we make it again ? ” tanya Merizsa.

“Well. Bergantung pada keadaan”jawab aku. “Pleaase Izal. I rasa cukup puas main dengann u. I tak pernah rasa macam nii sebelumnya. Izal plz. bolehh kan kan” pujuk Merizsa dengann nada yangg teramat manja smbil mencium pipi aku. “Macam I cakap tadi lah, bergantung pada keadaan.

U kan tau I nii daah ada isteri. So I kena jaga juga tu. Kalau pecah lubang nanti. lintang pukang pulak rumah tangga I” terang saye pada Merizsa. “o.

K. tapi u cuba cuba lah cari masa untuk I yerr. Tentang husband I tuu u jngn risau. Pandai pandai lah I adjust nanti. just if have time, give me a call” pinta Merizsa. “Ok I’ll try.

But don’t forget. i need your asshole next time” kata aku. Merizsa cuma menggangukkan kepala jek tanda setuju. Sebelum saye balik. saye berkucup dulu puas puas dengann Merizsa. kitaorang tak tau berapa lama kite main, tapi saye agak dalamm 1jam lebih sikit. Sebab saye tengok jam dekat dinding daah menunjukkan pukul 11 malam. saye beredar dari rumah Merizsa dengann tv tak siap dibaiki. Sampai rumah, saye tengok bini dengann anak saye daah tidur. saye pon apa lagii terus bedebum atas katil pasal keletihan sangat. Itulah pengalaman saye main dengann bini orang. Isteri yangg tak puas dengann suami dan keimanan yangg gugur oleh kecantikan dan pujukkan manusia yangg bernama pompuan. memanng power pompuan nih. Tak kira apa status pon pompuan tersebut. Nafsu sering mengatasi segala-galanya. saye tewas.

-----------------
porn video free, Jolok Lubang Cipap Isteri Orang Comel 2, voyeur hidden cam
sexy latex fucked, Jolok Lubang Cipap Isteri Orang Comel 2, MILF threesome
sex story, Jolok Lubang Cipap Isteri Orang Comel 2, hot ass nurse

Jolok Lubang Cipap Isteri Orang Comel 2, and isteri sundal, bini gian batang, janda tetek besar, Jolok Lubang Cipap Isteri Orang Comel 2 2017, malay seks, jdm vk, Jolok Lubang Cipap Isteri Orang Comel 2, bohsia manja, and isteri seksi gersang, bohsia manja, bini gian batang, isteri sundal, and Jolok Lubang Cipap Isteri Orang Comel 2, awek jepun seksi