Jolok Lubang Faraj Isteri Orang Comel 4

Jolok Lubang Faraj Isteri Orang Comel 4 | Merizsa nii memangg cukup pandai bemain lidah. Cukup seronok saye rase. Ape taknye, keliling lidah saye die jilat, die nyonyot. Kemudian dibukaknye zip dan kutang seluar saye dan pelir saye tesenbol kuar memacak sebab saye tak pakai suar dlm malam tuh.

Merizsa melepaskan bibir saye dari mulut die lalu turun ke bawah dan menjilat jilat keliling kepale takok aku. Uuh. ! Ngilu die jangaan cakap a. Beberape saat kemudian die mule mengulum batang pelir saye yanng ade menggeluarkan sedikit airmazi.

Hanye dlm 5 minit mengulum, kitorang bedua bangun dan membukak semua pakaian kami. saye lihat faraj Merizsa licin tanpa sehelai bulu pon macam faraj bebudak kecik lagaknye, Tapi tundun die memangg tembam macam kete woltswagen.

-----------------
tight pussy, Jolok Lubang Faraj Isteri Orang Comel 4, threesome sex wife
sex erotica wife, Jolok Lubang Faraj Isteri Orang Comel 4, naughty sex
amateur sex, Jolok Lubang Faraj Isteri Orang Comel 4, porn video free

Tetek die jangaan cakap a. mengkal menggunung. saye bediri dan Merizsa melutut sambiil menyonyot dan menggulum batang pelir aku. Batu pelir saye pon dikulumnye jugak. saye membongkok dan meramas kedua dua buah dade yanng mengkal tuh.

Saye gentel gentel puting dia. Ah. ! Cukup geli saye rase bile Merizsa menjilat jilat lubang kencing aku. saye angkat Merizsa dan baringkan atas katil yanng tinggal selapis lg tilam.

Merizsa mengangkang kedua dua kakinye yanng membuat lurah faraj die membuke sedikit. Fuh! bibir faraj macam kaler pink. Lidah saye dahh cukup gatal ingin menjilat faraj Merizsa dan tanpa buang mase saye terus junamkan lidah aku.

Citer Lucah Jolok Lubang Faraj Isteri Orang Comel 4

Saye jilat jilat bibir faraj. Upenye dahh ade lendir licin yanng kuar dari lobang faraj tuh. saye jilat lendir tuu walaupon ade rase payau payau skit tapi saye syok.

Saye masokkan lidah dlm lobang faraj dan saye jilat kiri kanan dinding dia. “Arghh. ! uuh. ! ” tedengar suare dari Merizsa mengerang sambiil rambut saye dicekak kemas. saye jilat jilat merate rate kemudian saye masokkan jari antu dlm lobang faraj dan saye pusiang pusing kan.

“Ooh. ! ooh sedap zal” merengek lg dia. Pastu saye masokkan dua skali ngan jari telunjuk dan saye jolok, tarik, jolok, tarik, sampai jari jari saye penuh lendir berair.

Saye kuarkan jari dan masokkan dlm mulot saye dan kulom. Pergh. ! enak air faraj perempuan nih. kemudian saye pimpin Merizsa ke tilam atas lantai. kita buat style 69.

Merizsa nyonyot pelir saye dann saye jilat faraj Merizsa. Terangkat jubo Merizsa bile saye gigit biji kelentit dia. “Aauuww. u jangaan gigit kuat sangat laa Izal”. saye buat tak peduli jek dan saye terus mainkan lidah saye kat faraj yanng tengah lembab tuh.

Saye isap air air yanng ade. ” Uh. ! ” dengus saye sambiil kedua dua lutut saye terangkat ke atas bile Merizsa menyonyot kepale pelir saye dngn kuat. Hampir 10 minit kitorang melayan jilat dan kulom.

Saye kemudiannye baringkan Merizsa melentang. Kedua kakinye saye letakkan atas bahu aku. Kepale pelir yanng dahh kembang tuu saye letakkan bebetol kat lobang faraj Merizsa. Lepas tuu saye gesel geselkan pade biji kelentit dia.

“Eem. Masokkan Izal. I dahh tak tahan ni. plz” pinte Merizsa. saye urut tige empat kali kat batang pelir saye supaye kering skit sebab faraj Merizsa pon dahh basah banyak.

Kang rase loose plak. Memule saye masokkan skit jek kepale pelir aku. saye mainkan kuar masok kuar masok, kemudian dngn sekali terjah yanng kuat abis seme pelir saye tenggelam dlm lobang faraj Merizsa.

Menggedar ke kanan skit bontot Merizsa bile kene tekan dngn kuat seperti org tekejut. “Uuh. aah. ! ” tuu jek yanng tedengar dari mulot Merizsa. saye pam kuar masok dngn laju dan kuat.

Dah memangg perangai saye kalo saye main mesti ganas skit. Lebih kurang 5 minit saye mengasak faraj Merizsa. Kedua dua kaki Merizsa saye turunkan dan Merizsa menariknye berhampiran dngn kedua dua telinge dia.

Dengaan care begituu , bontot Merizsa terangkat lebih tinggi lagi. saye hanya pekapkan tangan saye kat peha Merizsa dan menghenjut semule dngn kelajuan pelahan jek sebab style nii melengguhkan skit pinggang aku.

Saye nengok bibir faraj Merizsa temasok tekuar temasok tekuar. saye jadi geram. saye cabut pelir saye dan jilat semule faraj Merizsa dngn lobang jubo die skali. “Aah. ! ” keloh Merizsa kegelian.

Kemudian lobang pintu jubo Merizsa saye tebok dngn jari telunjuk. saye jolok setakat satu ruas jari jek. Pergh. ! die punye kemut. mak aai. dah puas jilat, saye pusing belaawanan dngn kedudukan Merizsa.

Macam huruf ” s” saye hentak lg faraj. Kali nii laju skit. sambill saye melihat babak main jubo kat tv, saye terus korek lobang jubo Merizsa dnegan emak jari.

Hampir 4 minit rase nye saye main macam tuh. Kemudian saye baring dan suruh Merizsa naik atas saye yanng kedudukan nye mengadap sesame muke. Merizsa pegang batang pelir saye dan masokkan dlm lobang faraj dia.

Ditekan nye jubo die sampai santak ke bawah dlm keadaan melutut dan terus memainkan peranan henjutan turun naik. saye rase bulu bulu saye abis basah dan melekit dek air faraj Merizsa yanng bnyk kuar.

Sambill Merizsa pulak menonton citer blue kat tv sambiil tuu die terus menghenjut. Semakin lame semakin laju pulak. Sampai satu mase tuu digelek gelekkan bontot die stelah membenamkan seluruh batang pelir saye dlm faraj dia.

Saye rase macam ingin terpancut jek disebabkan tersangat geli. saye pegang bontot Merizsa sambiil bekate “make it slow honey. Kang tepancut awal kang rugi plak” Merizsa hnya tesenyum sambiil membuat satu ciuman di angin terhadap aku.

Cite Erotik Jolok Lubang Faraj Isteri Orang Comel 4 Novel Sex

Lame juge Merizsa naik atas aku. Kemudian kitorang betukar posis lagi. Sebelom tuu saye amik tuala kecik untk lap batang pelir saye ngan faraj Merizsa yanng bnyk kuar air.

Pastu saye usap usap faraj Merizsa dngn 4 batang jari saye yanng dirapatkan. Rupenye bile faraj dahh bnyk kuarkan air, die menjadik lebih tembam dan lembut. Itu rase saye lah.

Tak tau plak org lain. kita kemudiannye membuat style doggy. Merizsa mengadap muke ke tv begituu juge dngn aku. Ialah. sambiil memantat, sambiil menonton. Ikut juge style yanng die org buat.

Mat Saleh nii lebih gile daripade kami kan tapi die org selalu enjoy dlm memantat nih. Memacam style die org buat yanng tak terbuat oleh org org kite. “Merizsa. u rendahkan skit dade u tuh. baru cantik” kate saye pade Merizsa yanng terus dituruti Merizsa.

Saye terus masokkan batang pelir aku. Kali nii rase ketat skit sebab air dahh kering. Uuuh. ! Terase macam bergigi jek lobang faraj Merizsa bile dahh dilap yanng menambahkan lg keseronokan memantat.

Saye terus menghayun batang pelir saye kuar masok kuar masok. “Izal. make it harder plzz. Laju lagi. laju lagi”. saye pon pelajukan lg sodokkan saye ke faraj Merizsa sampai sekuruh badan Merizsa begegar.
Cerita Kongkek Jolok Lubang Faraj Isteri Orang Comel 4

  • Saye membongkok dan meramas buah dada kedua dua buah dada Merizsa. saye gentel puting puting tuu dan saye rase keliling puting buah dada Merizsa dahh bebintat dan keras menegang.
  • Stim giler gak nye. Bile saye rase puas care tu, saye pon tanye Merizsa. Kebetulan kat screen tv tuu adegan fucking punggung yanng Merizsa juge turut nengok same. “Merizsa. how about your ass. can I fuck it now ? “pinta aku.
  • “Tak sakit ke ? ” tanye Merizsa balik. “But u promis me ingin bagi dulukan” ungkit aku. “Iyelah. ” jawab Merizsa. “ok lets try dulu. I’ll make it slowly okey” kate aku.
  • “Kay” Merizsa setuju. Tanpa buang mase saye pon cabut pelir saye dari lobang faraj dan letak kepale tuu bebetol kat pintu jubo Merizsa. Merizsa menaikkan badan menjadik saperti sudut 90 darjah.
  • Saye menekan pelahan. Tapi tak masok. Tekan kuat skit lagi. Pon tak masok jugak. Iskh. ! Susah juge ingin masok lobang punggung nih. pk aku. saye pon cube sekali lg dngn sekuat tenage aku.
  • Kali nii batang pelir saye pegang dngn tangan. “Aduh! Zal” jerit Merizsa bile kepale pelir saye melepasi takoknye ke dalam. saye pon brenti menekan”Nape Merizsa? ” tanye aku. “Rase sakit laa zal” Merizsa memberi tahu. “Ok ok.

U ade bawak lotion tangan tak? ” saye bertanya. “Takde zal” jawab Merizsa. Iskh. ! Camne ingin buat nih. saye pon dapat satu idea. saye masokkan semula pelir saye dlm lobang faraj. Sorong tarik 6 hingga 7 kali. Pastu saye kuarkan. saye urut urut batang tuh dngn muncung kepale saye halekan pade lobang jubo Merizsa. Urutan saye berhasil. Ade 3 – 4 titik air mazi yanng kuar. saye rase nii bolehh melicinkan batang pelir saye menjelos ke dlm jubo Merizsa. Air mazi tuu saye sapukan keliling pintu jubo dan saye jolok jari saye masok skit ke dalam. saye kire batang pelir saye ok. Masih basah ngan air faraj Merizsa lg saye mule tekan pelir saye skit demi skit masok. Kali nii saye rase macam lawas juge psal dibantu kelicinan air mazi tadik. “Merizsa kalo sakit u cakap a.

I masokkan plan plan nih”aku terangkan. “Kay” balas Merizsa. Cukup berhati hati saye tekan batang pelir aku. saye takut kalo kuat kang bolehh menyakitkan Merizsa pulak. Semakin lame semakin dalam.

Semakin lame semakin dalam. Bile setengah badan dahh masok, saye tarik kuar skit and then masok balik. saye buat beberape kali sampailah hampir seluruh kepan jangaan batang pelir saye masok ke dlm jubo Merizsa.

“How u feel Merizsa? ” tanye aku. “Its okey. u bolehh teruskan. I pon dahh rase sedap nih” kate Merizsa. saye pon ape lagi. start menyondol le. Memule tuu plan plan jek pastu makin lame makin laju.

Menggigil sekejap badan aku. Gilerr. lobang jubo ni. Kemut keliling. Patut ler mat saleh suke ngat main lobang jubo nih. dia nye kick ngancam abis. Ko orang try lah style ni.

Kalo tak. rugi beso tu. saye kemudian baringkan Merizsa. Bawah bontot Merizsa saye letak bantal biar tinggi skit. saye masokkan semule batang pelir saye dlm jubo Merizsa. saye tengok mate Merizsa dahh separuh tertutup.

Agaknye die merasai satu kesedapan yanng berlainan dari yanng die rase selame nie. yanng terdengar hnya dengusan kesedapan jek. “Ah ah ah. ! ” mendayu dayu dengusan Merizsa. “Macam mane Merizsa. Sedap tak ? ” tanye aku.

Cite Lucah Jolok Lubang Faraj Isteri Orang Comel 4

“Sedap Izal. Selame nii I tak penah rase macam ni”Merizsa mengakui. “I pon same juge Merizsa” balas aku. Geli saye semakin menjadi jadik. Tapi saye masih dapat betahan lagi. saye terus menyorong tarik batang pelir aku. dalamm pade tuu saye teringat satu bende. kondom. Mak ai. saye dahh telupe ingin pakai dek kerane terlampau ghairah sangat. saye pon cakap ngan Merizsa yanng saye ingin pakai kondom kejap. Tapi Merizsa kate tak payah sebab die taknak saye pancut dlm lobang jubo. dia ingin saye pancut dlm mulut die kali nie. saye ok jek. dalamm saye sorong tarik sorong tarik batang pelir aku. jejari saye memain bijik kelentit Merizsa. “Ooh uuh uuh.

! ” kedengaran dari suare Merizsa mengeluh. Lobang faraj Merizsa saye jolok dngn dua jari aku. Pastuh saye kulum jari tuh. Em. kan main sedap lagi. saye kongkek lobang jubo Merizsa dngn laju. Menjerit juge Merizsa. Agaknye pedih bibir jubo die pasal laju sangat kot. Tapi saye dahh tak kire. Geram saye dahh tak dapat ditahan lagi. saye kangkangkan kaki Merizsa dngn lebo bile die mule ingin rapatkan kaki sebab menahan perit hasil dari sondolan saye yanng kuat sangat. saye sorong tarik beberape kali. saye kuarkan pelir aku. Urut dua tige kali pastu masokkan balik dan mengepam dngn semakin ghairah lagi. Bile saye rase geli yanng amat, saye kuarkan batang pelir saye dari lobang jubo Merizsa dan masokkan dlm lobang faraj pulak. “Aauuww.

! ” teriak Merizsa bile pelir saye membuat terjahan yanng kuat tapi terkene biji kelentit Merizsa. Sakit juge mulut budak saye tuh. “Sorry” kate aku. saye kemudian meletak semule kepale pelir saye tepat ke lobang faraj Merizsa dan terus menekan sampai padat ke dalam.

Saye gelek-gelekkan pelir. “Aah. ! Sedap. Sedapnye Izal. laju skit. laju skit”. dalamm pade tuu saye nengok bontot Merizsa terangkat rangkat mengemut batang pelir aku. saye turunkan badan, mendakap tubuh Merizsa dngn kemas, meromen bibir Merizsa dngn rakus.

Kita saling mengulum lidah sementare di bahagian bawah, pelir saye terus mengepam dngn hebat. faraj Merizsa dibasahi dngn air lendir yanng banyak. saye rase sedikit licin. saye rapatkan kedua dua kaki Merizsa.

Em baru rase sendat skit. Hentakkan batang pelir saye semakin lame semakin laju. Merizsa mengepit saye dngn kedua dua kakinye sambiil tangannye pule memeluk tengkok saye dngn erat. Tubuhnye saperti menggeletar.

Saye rase die dahh ingin capai klimaks. Selang dua minit kemudian saye dapati lobang faraj Merizsa cukup licin dan berlendir. dah kuar air lg dia. “Eem. ! ah. ! ” giat Merizsa dngn manje sambiil rangkulan di lehir saye dilonggarkan dan kepitkan kaki di peha jugak dileraikan.

Mmg sah die dahh pancut. Kegelian yanng saye rase seperti dahh tak dapat ditahan. saye terus menghentak dngn ganas faraj Merizsa. laju dan semakin laju “Open your mouth Merizsa. I am coming. I am coming”.

Serentak dngn tuu saye cabut bantang saye dari lobang faraj dan terus masokkan dlm mulut Merizsa. dia mengangge dngn luas. saye lancapkan pelir beberape kali. Kepale saye dahh naik bedengung seperti satu bom jangke yanng akan meletup pade bile bile mase jek.

“Aargh. ! “. Serentak dngn tuu make terpancutlah air sulbi yanng pekat dlm mulut Merizsa. “Uuh. ! uuh. ! ” menggeletar abis tubuh saye bile Merizsa pulak amik alih melancapkan batang pelir aku.

Saye rase lime kali saye buat pancutan dlm mulut Merizsa. saye nengok Merizsa telan abis air sulbi tuh sambiil tangan kanannye terus melancap pelir aku. Jubo saye jadik terkemut kemut menahan kesedapan dan kegelian yanng teramat sangat.

Saye kemudian rebah atas dade Merizsa. kita berpelokkan dan bercium untk seketike yanng kemudiannye masing masing terlentang keletihan. Blue film yanng saye pasang entah bile abis pon kitorang tak tau.

Lantak la. yanng penting praktiknye yanng utame. Pade malam tuu jek kitorang bersetubuh sebanyak empat kali. kita benar benar melepaskan ghairah masing masing sampai air pelir saye dahh tak bnyk lagi.

Lutut saye pon dahh rase longar semacam jek dek kerane bnyk sangat air yanng kuar. Tapi saye rase cukup seronok pade malam tuh. Style mem punggung jangaan cite la.

Memacam style kitorang buat. Macam mane mat saleh buat, macam tuu lah kitorang ikut. Kepuasan yanng kitorang rase pade malam tuu memangg berlainan sekali. Lain dari yanng penah kitorang alami selame nie.

Kita puas dan sepuas puasnye. saye menghantar Merizsa balik ke umah Shasha bih kurang kol 6 pagi dan saye pulak terus balik ke umah kawan saye di Kg. Melayu.

Untk dua ari beturut turut saye ngan Merizsa melakukan mende yanng same di tempat yanng berlainan. Cite saye yanng akan datang adelah bagaimana Shasha terlibat dlm bersetubuhan tige penjuru antare aku, Merizsa dan Shasha di rumah kediaman Shasha sendiri.

Read More..

-----------------
sex story, Jolok Lubang Faraj Isteri Orang Comel 4, hot ass nurse
exhibitionist sexy teen, Jolok Lubang Faraj Isteri Orang Comel 4, erotic story
teen fuck, Jolok Lubang Faraj Isteri Orang Comel 4, Asian horny teen

Jolok Lubang Faraj Isteri Orang Comel 4, and isteri seksi gersang, bini gian batang, isteri seksi gersang, Jolok Lubang Faraj Isteri Orang Comel 4 2017, isteri seksi gersang, jdm vk, Jolok Lubang Faraj Isteri Orang Comel 4, janda tetek besar, and awek jepun seksi, bohsia manja, dara cun cipap gatal, isteri sundal, and Jolok Lubang Faraj Isteri Orang Comel 4, bini gian batang

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close