Bohsia Lincah Menggoyang Pepek

Bohsia Lincah Menggoyang Pepek – Lepas habis mengaji, aku masuk kolej. Ramai ler sttudent disitu yang kebanyakannya student yang tengah prepare mahu masuk universiti, termasuk le aku. Selama nii aku tak de lah layan gadiis , tapi masa tuu sebab daah jadi mahasiswa kolej kononnya dan daah tamat spm, aku pon cuba cuba la keehidupan sebagai mahasiswa yang tengah belajar dan mahu cuba cuba bercinta.

Biasa la kan, ada orang suka pada kita, kitorang rasa biasa dngn diorang. Ada pulak yang kitorang suka tapi dia layan kitorang sama macam kawan yang lain. dlam banyakk banyak tue, ada seorang gadiis nie.

Muka sweet, hitam manis. Aku nii taste mmg dngn gadiis yang kecil molek. Tak suka gadiis yang payudara besar macam payudara gajah, maklum lah kan, lain orang lain selera.

So gadiis nii mmg perfect dngn citarasa aku. Orang nya lincah, body athletic, rambut panjang lurus. Kalau di kampus, aku paling suka jika tengok diaorang pakai baju kurung yang warna cerah sebab selalunya aku blh nampak lining bra die.

Ada hari diaorang pakai bra athlete, ada hari pakai bra yang tali halus. Kalau diaorang tengah period pon blh tahu sebab payudara diaorang akan jadi lebih besar than usual.

Biasanya payudara nya tajam aje. Aku cuba usya gadiis nii tapi semaki aku rapat, semakin susah. Maklum lah kan princess playing hard to get. diaorang treat aku macam kawan kawan diaorang yang lain, tapi yang geramnya ada masanya diaorang macam sengaja menunjuk nunjuk diaorang rapat dngn balak lain depan aku.

Serabut kepala otak aku masa tue. Tapi diaorang masih layan aku. kami keluar, ada masanya aku call diaorang di rumah. Tapi mahu jadi lebih dari tuu nampak takde lobang.

Aku nii bukan apa teringin mahu peluk diaorang dan mahu tengok puting payudara nya. Lebih dari tue, tengok lah kalau ada respond aku pon teringin juga. Maklum la, mana ada pengalaman.

Selama lama aku kawan dngn die, setakat dapat fantasize bodynya disebalik baju kurung or dresses diaorang yang lain. hanya ada satu hari aje aku berpeluang tengok menerusi beck line diaorang ternampak lurah, bra putih dan outline payudara nya bersaiz a.

Lama lama aku pon tak layan lagi. Aku pon masuk universiti, pastu kerja. Aku waktu tuu bukanlee budak lagi, daah ada pengalaman. daah lebih 19 tahun since aku dan gadiis nii berpisah sebab pergi tempat belajar lain lain.

Then satu hari aku bukak balik buku telefon aku yang lama dan ternampak la nombor telefon rumah nya. So aku pon beranikan diri aku telefon. Pas ! diaorang ada dirumah.

Suaranya masih macam dulu, manja manja merengek. Macam kawan lama yaang baru jumpa balik, banyakk la sembangnya. kita keluar, catch up balik cerita lama, dating macam masa dulu. Lama lama keluar, kitaorang pon semakin rapat.

Ingin kata daah confirm couple takle jugak, tapi almost tiap malam telefon. Satu malam entah horny ke apa, nada sembang kitaorang menjurus pasal seks dan relationship. Sembang punya sembang, rupanya diaorang daah tak virgin lagi.

Daah kena robek masa kat universiti dngn jantan mana aku tak kenal obviously. diaorang nii a bit reserved cerita pasal pengalaman pertama diaorang tapi lama lama diaorang ceritakan lah diaorang main dngn balak kepada coursemate diaorang di university.

Pengalaman pertama, daah tentu sakit katanya, sebab diaorang body kecik, balak tuu badan besar. diaorang kata pengalaman pertama diaorang tak enjoy sangat sebab sakit dan balak tuu lebih concentrate mahu menghenyak diaorang aje.

Tapi sexual episodes selepas tuu diaorang daah lebih enjoy sampai lah ke satu ketika coursemate diaorang dapat tahu so diaorang in deep trouble. Gaduh punya pasal, dan sebab daah selalu kena, agaknya horny diaorang terlanjur pulak dngn coursemate lain, tapi bukan orang Malaysia.

Diaorang kata lg teruk diaorang kena kerjakan sebab mamat tuu tahan lama gila sampai diaorang kering kat bawah tuu tapi mamat tuu masih balun. Dari sexual discussion tuu jugak, aku dapat tahu diaorang daah kena bantai dngn tak lebih dari 10 orang balak, dan pernah sekali buat anal sex, pastu takde daah sebab diaorang tak suka.

Maklum la, kalau daah kena bantai kat pepek pon kadang kadang sakit, inikan pulak kat anus. diaorang kata although diaorang mmg enjoy dan pepek diaorang basah masa sexual intercourse, tapi banyakk kali diaorang suffer sebab lubang diaorang kecik.

Aku faham sebab bodynya mmg kecil molek macam Sheila Majid. Mana tahan beb ! Tapi menerusi phone calls tuu aku mmg horny gila. kita pon lama jugak in that kind of relationship, keluar dating.

Sembang yang berbau sex, tapi kitorang setakat kiss, raba raba. Dan aku masa tuu daah blh pegang, urut dan kiss payudara die, tapi masih belum bukak bra diaorang lagi.

Pelan pelan beb ! Ada sekali diaorang kasi blow job kat aku dlm kereta, tapi mana sedap kan, line tak clear. Satu weekend, terjadi la peristiwa. kita pergi jalan jalan macam mini vacation lah.

So masa balik daah malam, diaorang kata apa kata kitaorang pergi ke apartment member diaorang dan lepak kat situ. Aku ok aje. Balik rumah die, pickup stuff, then kitaorang pon terus ke apartment kawan die.

Although aku stim kat gadiis aku nie, but still jiwa jantan, stim jg dngn kawan die. Tapi kawan diaorang daah berbalak dan malam tuu mamat tuu ada sama, so jngan cari penyakit.

Makan, had fun, tengok movie. Pastu aku pon tertidur. So everyone adjourn lah ke kamar masing masing. aku dngn gadiis nie. Mula mula aku peluk diaorang dari belakang. Panas badannya, horny la tue, maklum le daah lama tak kena.

Aku cium leher die, diaorang ketawa kecik merengek. Lama aku cium leher die, belakang tengkuk sambill tangan aku berlari lari kat body ahtletic nya. Halus, selalu pakai moisturiser nie.

Larikan tangan di lengan aku daah rasa masik manik pada kulit, geli geli horny nie. Bagus ! memang malam nii diaorang kena la akhirnya dngn aku aku rasa sebab respond baik.

Aku larikan jari ke dlm t shirt. Tak pakai bra ! Damn this bitch tak sejuk ke pakai air cond tidur tak dapat bra. aku pergi ke lurah payudara , pastu terus letakkan tapak tangan ke payudara kiri die.

Puting diaorang mmg daah kerass btl betul kat tengah tapak tangan aku. Aku main hujung jari aku keliling puting payudara die. Aku dapat rasa manik manik lebih besar kat apa namanya.

Oriole puting. Kalau puting daah tegak tandanya horny, dan ada manik manik tuu tandanya kat pepek bawah tuu empangan daah mula retak keluar air. Aku tarik badan die, diaorang berpaling.

Aku kiss diaorang di mulut, pastu keluarkan lidah perlahan lahan explore mulut die, diaorang pon main mainkan lidah dngn aku. Aku rasa mulut aku blh cium mulut diaorang termasuk hidung diaorang sekali kot.

Nafas diaorang kuat. Tangan kiri aku main mainkan rambut die, tapak tangan kanan gentek puting payudara nya. Pastu aku ramas perlahan lahan payudara nya. Aku tau. tak besar, tapi payudara gadiis yang tak besar dan ahtletic nii takde psring, something yang aku prefer.

Diaorang kata diaorang daah tak tahan. Aku tahu game gadiis nie. Once korang daah bagi gadiis cum, dia mula la kurang layanan. So aku diam aje dan masih buat diaorang mendesah desah dngn foreplay.

Lagipun ini first time main dngn die, daah le simpan hajat 19 tahun beb, silap silap tak perform aku nanti. Aku bukak t shirt die. Tersergam la payudara Cup a dngn puting nya yang terjojol, tajam dan.

Aku terperanjat. besar beb putingnya. dlam banyakk banyak pengalaman main dngn pompuan , mmg aku tengok gadiis yaang payudara kecik especially Cup a, putingnya besar, dan jika horny, amboi macam twin towers terjojol.

Warnanya coklat, typical gadiis melayu. Aku tak pernah lg jumpa gadiis melayu puting pink. Bekas gadiis aku amoi sorang tuu aje yang puting pink dan bawah tuu jg warna pink.

Daah bukak baju, aku bukak baju, pastu aku bukak beluar tinggal boxers. Masuk dlm selimut. Sejuk beb, aircond kat luar hujan lak tue. diaorang masih pakai undies dan seluar pendek.

Aku start kat pusat. Aku tak tau la, aku mmg selalu start kat pusat. Lidah tuu basah kat hujung jngan basah sangat, kasi effect kesat die. Pastu aku tarik lidah aku dari pusat ke lurah payudara die.

Diaorang ketawa manja sebab geli ke apa ke aku tak kisah. Aku dapat rasa garam kulit kat lidah aku, itu yang buat hrony mahu menghenjut tapi sabar beb. Bau kulit gadiis tuu masuk dlm hidung aku, bau horny.

Cerita Sex Bohsia Lincah Menggoyang Pepek

Korang tau kan, kitorang manusia nii keluarkan satu bau masa tengah syahwat. So bau tuu lah. Dari lurah payudara aku menuju dngn lidah aku ke payudara belah kanan yang masih belum teroka.

Tadi daah teroka payudara kiri kan, so sekarang biar la payudara kanan dapat rasa pulak. Lidah aku pergi ke puting nya, lidah aku pandai diaorang pergi ke keliling puting tuu bagi geli geli sedap.

Tangan gadiis tuu kat kepala aku suruh hisap tapi aku relax. jngn gelojoh. Clockwise pastu counter clockwise, then baru lah aku mula kiss puting diaorang perlahan lahan. Masa nii airliur aku daah banyakk sikit kasi lubricant.

Rasa masin masin kan adda garam kulit kan. Aku cium, lepas tuu puting diaorang aku hisap sambill lidah aku gentel gentelkan. Nampaknya diaorang suka sebab desahannya kuat lagi. Lupa pulak, masa nii tangan kiri aku peluk die, dan tangan kanan aku daah advance sikit buat apa tuu orang panggil.

Cakaran kucing lembut kat peha die. Peha diaorang pon tak duduk diam, kejap naik, kejap turun, kejap kangkang terbukak kejap tertutup. Tapi selalunya tutup jika aku buat trick baru kat puting payudara die.

Bannyak trick masa hisap puting tuu beb ! Janji kreatif. Dari menggentel payudara belah kanan aku naik french kiss balik kat mulut die. Pastu turun ke leher, dan belakang telinga kiri.

Then balik ke leher. Manik manik halus macam ikut jer mana mulut dan lidah aku pergi. Bagus lah. Tangan kanan aku masih belum teroka celah kangkang diaorang lagi, tapi masa nii diaorang daah pegang tangan aku suruh ke situ, tapi aku resist.

Mulut dan lidah aku mula lah ke payudara kiri die, trick macam tadi hanya kali nie, lidah aku yang kering tuu buat clockwise then counter clockwise, pastu terus cup ! Menangkap puting payudara kiri die.

Kaget gadiis tue, terkejut la tuu kan, diaorang ketawa kecik, pastu merengek manja panggil nama aku sambill berbunyi us us dan uh. Aku rasa degupan jantung diaorang daah kencang sebab diaorang daah senang duduk (baring! ) macam ayam mahu kena sembelih.

Aku terukan kiss dan hisap puting payudara die, sambill (kali nie) hisap puting diaorang panjang panjang. Tiap kali aku buat, badan diaorang terangkat, tak mahu kasi lepas. Menangkap nampaknya gadiis nie, nanti la aku balun karang kitorang tengok samada pinggang diaorang pandai menangkap pelir aku ke tak.

Awek ada pengalaman so sedap nie. Aku pulak daah tak tahan. Aku tengok die, mata diaorang yang tadi terpejam tengok aku pastu diaorang kata kenapa. Aku bisik kat die, aku kata I want you.

Diaorang senyum dlm kelam lampu bed lamp, diaorang kata diaorang pon nak. Kena tanya dulu beb, gadiis suka kalau kitorang tanya dulu. pelir aku belum aku story lg ya, diaorang dok dlm boxer aku dari tadi meronta ronta mahu keluar.

Awek tuu lurutkan boxer aku dan pegang dlm genggaman die. awek kecik molek, so korang blh bayangkan la genggaman diaorang pon macam pegang buah timun yang gemuk tuu kan.

Tangan diaorang sejuk, darah daah banyakk ke payudara dan pepek so sejuk la. diaorang kata pelir aku panjang average, tapi kepala besar dan batang gemuk. Aku tau, bukan diaorang sorang jer yang cakap camtu, tapi aku diam jer la kan, takkan mahu sibuk, aku setakat senyum jer la.

Diaorang gadiis ada pengalaman. ada tricks up her sleeve. diaorang kiss kepala pelir aku ala ala gadiis bertamadun. pastu kiss kat lurah belakang pelir tuu sambill lidah diaorang bermain main kat situ.

Then lidah diaorang turun sampai ke bawah. Lidah diaorang pon sampai ke tengah tengah antara dua telur. Pastu diaorang kiss telur aku dan pastu jilat. Jari jari diaorang pulak gentel gentel puting payudara aku.

Dari situ diaorang pon mula masukkan pelir aku ke dlm mulut die. Mula mula 1/4, dan mula main mainkan tepi bibir die. Tapi mulut diaorang masih belum tutup habis.

Pastu separuh pelir aku dlm mulut die. Masa nii mulut diaorang daah mula kejap sambill turun naik. Tiap kali kat bahagian atas pelir aku, lidah diaorang akan jilat permukaan kepala pelir.

Pastu diaorang blow job macam biasa, tapi tak dapat mahu masuk habis. Aku pegang kepala die, dan cuba mahu tolakkan pelir aku masuk habis, tapi diaorang cepat cepat resist.

(Aku dapat tahu lepas tuu diaorang cakap diaorang tak suka orang pegang kepala diaorang masa blowjob. aku tanya kenapa, diaorang kata diaorang suka in control dan selalunya diaorang tersedak sebab pelir tuu cucuk anak lidah die.

Hehe. ok) Lama kasi blowjob sambill aku baring, aku main main rambut diaorang sambill gentel gentel puting dan buat cakar cakar kucing kat peha, shoulder blade dan belakang tengkuk die.

Diaorang pon tengok aku pulak, dan tanya, tak mahu ke lick pepek buat 69. Aku kata aku mahu explore dulu lepas nie. Bercaaya mata die, aku tau. diaorang ingat lepas nii aku mahu terus membalun.

Tapi relax la baby aku kata bukannya 100m dash semua mahu cepat. Pandai blowjob minah nii tak sangka aku sabar tunggu 19 tahun dapat blowjob cun camni. Maklum la gadiis daah ada training dngn jantan lain.

Turn aku pulak ambik peranan. Aku bangun, diaorang lurut rambut diaorang dan baring. Aku bukak seluar pendek ketat diaorang perlahan lahan. Undies diaorang warna putih dlm samar samar tuu (Damn, aku ingatkan g String.

Tapi tak apa lah), aku nampak celah kangkang diaorang basah. daah banjir rupanya. kesian sayang aku kata, daah banjir. diaorang ketawa kecik. Aku pon mula jilat dari belakang lutut then peha pastu main mainkan mulut dan lidah aku kat tepi tepi pepek.
Cerita lucah Bohsia Lincah Menggoyang Pepek

  • Diaorang mendesah desah tak tahan le tue, tangan diaorang urut urut kepala aku. Amboi, aku pegang kepala diaorang masa blowjob diaorang resist, ini aku mahu menjilat pepek , diaorang pulak mahu cepat cepatkan procedure.
  • Aku bukak undies putih diaorang lurutkan sampai ke hujung kaki. eh eh. mulut aku pulak sangkut kat mama jari kaki diaorang sambill hidung aku menghidu tapak kaki die. diaorang terkejut dan ketawa manja lagi.
  • Suka lah tue. nanti la kau aku balun kang. Aku merangkak terus ke celah kangkang diaorang pastu pusing so that diaorang blh tengok pelir aku sambill baring. Tadi mahu 69, nii aku bagi.
  • Aku tak leh la cerita in detail trick apa aku buat kat pepek die, sebab itu proprietary, commercial in confidence hehehh tapi macam biasa pepek diaorang dijilat, lidah masuk dlm celah tue, misai aku (aku bermisai lebat) bertaut dngn bulu pepek die.
  • Kalau tadi banjir, kali nii daah tsunami. pelir aku pon diaorang daah tak main lagi, dok sibuk termengah mengah. Past paling diaorang suka bukannya jika lidah aku masuk dlm celah tue, tapi jika aku jilat perlahan lahan kat permukaan antara lubang pepek and anus.
  • Diaorang sensitive kat situ. tak apa nanti masa balun karang telur aku akan gesel gesel kat part tue. lagi satu, aku tengok reaction diaorang lain sikit jika hidung aku tonyoh tonyohkan dlm lubang pepek die.
  • Daah cukup 69, masa utk mendayung sampan. daah lama aku pendam, dulu aku mahu kau jadi gadiis aku. La nii dapat balun lagi. Aksi pertama cowgirl. Bagi diaorang jngan boring, sebab diaorang kan badan kecik.
  • Kang buat missionary mati lemas pulak budak nie. ingin doggy, aku rasa diaorang tak ready lg sebab gadiis kecik, lubang pepek diaorang belum stretch lg utk aksi pertama. diaorang pelan pelan naik atas aku.
  • Sempat diaorang bisik, please handle me with care. Ye la sayang, aku bukannya mahu makan hang dngn rakus. Aku daah puas daah merakuskan diri dngn amoi puting pink tue.
  • (Masa tuu amoi tuu tengah study lagi, dan takde di kl). Badan diaorang rebahkan perlahan lahan atas abdomen aku, lutut aku dua dua naik sebab mahu bagi support, kang jatuh diaorang dari katil kang potong stim pulak kan.

Lagipun mahu bagi diaorang masukkan pelir aku perlahan lahan ke dlm lubang pepek nya. So kena la bagi support sikit. Mata diaorang terkelip kelip masa mahu masukkan at least kepala pelir aku.

Bohsia Lincah Menggoyang Pepek kisah malay sex blue lucah

Bohsia Lincah Menggoyang Pepek

Jika kepala pelir aku daah macam kena stamp kat pintu pepek die, aku pause sekejap. Biar kepala pelir aku buat measurement. Kena buat measurement beb. ini bukan regular whore hari hari kena, silap haribulan kang kalau tusuk terus, koyak pulak.

Lupa mahu cakap, tak pakai sarung. Aku rasa susah sikit mahu masuk nie. So aku masukkan 3 jari ke mulut aku, ambik sikit lendir airliur dan sapu sikit kat kepala pelir aku.

Pastu aku pegang pinggang diaorang semula dan kepala pelir aku buat measurement baru. Masuk sikit sikit. Panas. Takat takat muat nii pastu aku cuba masukkan sikit lagi. daah dekat separuh, diaorang daah mula pelan pelan lentuk peluk aku pressing her belly dan payudara tajamnya ke dada aku.

Lutut aku masih bersilang belum runduk ke bawah lagi. daah lama aku henut perlahan masuk separuh, aku lajukan sikit. Mulut diaorang kat telinga aku mendesah desah. Panas lubang telinga aku kena nafas die.

Sedap. sedap. Lutut aku mula turun sikit, dan aku mula mahu masuk lebih dlm lagi. rpm masih perlahan lg nie, tengah mahu cari spot. Rasanya tak jumpa camni sebab telur aku tak gesel permukaan yang aku jumpa masa aku tengah lick tadi.

Lagipun nampak dari gaya diaorang nie, spot atas, so missionary mungkiin blh bagi peranan. Tapi tak apa, kitorang nii explorer. Dari tadi nafas diaorang perlahan jadi cepat. Pastu body diaorang flex ke atas secara tiba tiba, diaorang daah jadi cowgirl sejati.

Sebab mahu maintain masuk separuh, diaorang pon pandai control. jubur diaorang naik turun ikut rythmn yang diaorang suka. tangan nya berpaut pada dada aku pastu peluk aku balik. Aku ikut rythmn diaorang jugak sambill dubur aku naik turun.

Damn diaorang control tak mahu bagi pelir aku masuk penuh, aku cuba mahu tekan masa dubur diaorang turun ke bawah tapi tak dapat lagi. Melawan nie. Aku pegang pinggang diaorang dngn harapan aku pulak dapat in control.

Lagi sekali body diaorang flex ke atas, dan tangan diaorang pegang tangan aku. Berbunyi macam tayar lori jalan kat tanah becak. Bash kat pepek tuu dngn macam macam jenis lendir.

Teringat aku mahu stop and then mahu lick sebab aku tau, pepek masa tengah horny nii ada satu macam punya bau, buat aku cukup horny. Tapi nampak gayanya tak ada harapan, takpe lain kali.

Aku cuba lg mahu masuk habis, tapi diaorang tak bagi. jika diaorang rangkul badan aku, aku pulak peluk diaorang rapat rapat, kaki aku lock die. Ha ha tak blh lari lagi.

Tangan kiri aku peluk diaorang rapat, tangan kanan aku pegang dubur die. Tengah diaorang henjut henjut tue, aku cuba masuk habis, terdengar rengek tersikit kuat macam oh! tapi tak lah kuat melolong lolong macam dlm filem blue tuu kan.

Ini satu jenis rengek sedap. ala ala bisik gemersik gitu. So pelir aku daah masuk habis dah. Bagus. Panas nya. diaorang nii terkecing ke apa. daah puas jadi cowgirl, rentak daah jadi perlahan tapi aku kena la maintain rythmn beb, kang diaorang daah puas aku nii belum lagi.

Dlam kepala otak aku masa tuu daah meracau racau, adik kecik berkepala botak daah mintak tolong mahu sangat termuntah. Ye lah bahana orang kata. daah lama kempunan tak dapat gadiis nii 19 tahun dulu aku syok kat die.

So mind game nii la merasuk kepala otak aku, susah sikit mahu maintain. Tapi aku cuba jugak mahu tahan. Oii fikir benda lain. fikir benda lain. bola semalam siapa menang ? Apa isu semasa.

Anwar mahu kena pecat ? hehehh Aku rangkul pinggang diaorang pastu letakkan body diaorang atas katil. Aku mahu missionary. Rasanya tak sempat mahu scissors ataupun doggy, takpe. Malam nii daah dapat, malam lain aku buat lah.

Mata diaorang yang tadi terpejam terbukak tengok aku. Mula diaorang terbukak sikit. ala ala artis yaang ambik gambar bukak mulut tuu kan seksi tuu kan. Kaki terkangkang. kesian pulak aku tengok gadiis nii muka sweet kaki terkangkang terbaring depan aku.

Tapi diaorang pon mahu jg kan. Aku pelan pelan dekat dngn die, sambill genggaman kanan kat pelir. Batang aku berlendir yang jenis melekit lekit nie, kalau tunggu lama lama jika diaorang daah kering.

Ish susah kang mahu masuk. Bagi lg satu lapisan air dari mulut kat hujung lidah aku just in case lubang gadiis aku nii daah kering. Sama macam tadi, mula mula kepala pelir reccie (reconaissance) dulu.

Alah macam askar mahu pergi serang kubu komunis kena la buat tinjauan dulu. Pelan pelan kepala pelir aku mencuba. Obviously kali nii tak la macam tadi kan, hanya aku rasa kalau aku tak bagi lapisan air kat kepala pelir aku, daah kering sikit nie.

Itu la disadvantage main dlm bilik aircond. Badan kitorang senang mahu arouse (naik bulu roma), tapi kalau lubang pepek simpan lama lama nanti kering kena la lick balik. ingin lick boleh, tapi rythmn kang daah tertukar sikit.

Lagipun adik kecik tuu daah terkelip kelip mahu muntah sangat. Pelan pelan aku tekan sikit. eh eh terlepas. on purpose tue. Orang panggil mengasah pelir. Asah bang asah dari hujung kepala pelir sampai ke pangkal.

Suka rupanya gadiis tue. Kepala diaorang flex sikit ke belakang, sambill buat bising. daah sah spot atas, paling tidk pon sipi sipi ke tepi. Asah punya asah, aku masuk sikit, pastu asah balik.

Awek nii dari tadi pegang dubur aku suruh aku masukkan cepat. Tapi aku mengasah lagi. Kalau tadi kering sikit, la nii daah ada perubahan. humidity daah bertambah kat bawah tuu silap silap kalau suhu 0 Celcius blh jadi frost.

Heheh Ok lah sayang, pelir I nii teringin sangat mahu masuk balik dlm sarung die. Cukup la main main lets get back to business. Puas mengasah, aku tusukkan pelan pelan ke dlm lubang hikmat.

Us. berbisik balik gadiis nie. Baru masuk 1/4. Aku cuba masukkan lagi. ehh. kan basah tuu patut senang la sikit mahu masuk. Ini la orang kata, position lubang tuu masa cowgirl tadi lain, jika missionary lain.

Obviously, kali nii agak sempit sikit. Nampak dari airmuka gadiis yang sweet nie, diaorang tengah mahu menahan lenguh kat bawah tue. Tiap kali aku flex ke depan mahu masukkan lg batang aku, diaorang merengek dan airmuka diaorang menahan sakit.

Ish horny nya aku. Ini bukan sebab tak cukup air, ini sebab tak cukup space brader. Tapi macam biasa dlm hal hala camni, kena guna kaedah cuba jaya. Janji sabar, dan sentiasa jngan lupa kasi diaorang horny supaya supply air kat bawah tuu masih ada.

Silap haribulan, tak payah main pon gadiis kena foreplay blh cum. So sambill adik bawah tuu cuba mahu relaxkan muscle pepek gadiis nie, mulut aku buat peranan kat area lain.

Puting, abdomen belah bawah ketiak, bahu, leher, dan french kiss. Aku cuba buat diaorang lupa akan kelenguhan kat bawah tuu dngn geli geli manjakan kat abdomen gadiis nie. ala part dekat dngn pinggang yang orang selalu geli tuu kan.

Jngn kuat, larikan lidah yang kering sikit pon cukup. Aku pon berjaya dapat masuk. Aku flex badan aku kedepan, kaki gadiis nii terkangkang lebar. Kesian kena balun la. kejap lg ya sayang nanti habis lah.

You akan dapat rasakan kenikmatan. Aku suruh gadiis nii jilat puting aku. Pastu aku french kiss diaorang balik. Semua nii sambill proses dayungan perlahan lahan. awek nii mendesah desah, merengek perlahan.

Geram aku dngn gadiis yang tengah aku bantai nie. Aku mulakan dayungan cepat, sambill aku rangkul pinggang die, dan tangan aku satu lg memaut bahu die. Kepala aku tunduk ke leher die, aku nampak dari celah mata mulut diaorang terbukak macam gadiis bagi blowjob tapi takde pelir.

Merengek jngan cakap la, siap bestnya, deeper, uhh, ahh. orang putih gadiis nii siap merengek fuck me. fuck me. ye lah aku tengah fuck you lah. Terdengar keriuk keriuk katil sikit sikit.

Memang susah mahu tahan, gadiis daah horny, diaorang pulak rangkul pinggang aku kuat. Aku dapat rasa muscle diaorang kat perut flexing. daah tengah mahu cumming tapi belum lagi. Korang tau la wek mahu cum bukan senang.

Tapi aku rasa aku daah dapat kat mana gadiis nii syok. diaorang kat atas tapi sipi belah kiri sebab tiap kali jika aku halakan ke situ, kaki diaorang yang dok kepit aku bai reaction lain macam.

Susah sikit mahu tau dari desahan sebab diaorang nii bising sikit, although tak lah menjerit. maklum la main kat rumah orang. diaorang talk dirty, so turn aku pulak talk dirty sambill fucking.

I love you dari diaorang tak putus putus. awek tengah sedap, mula la sayang. Oh babhy, oh sayang. Termengah aku dibuatnya. Peluh jngan cerita la macam air terjun. Badan masing masing berpeluh peluh kali nii walaupun aircond.

Masing masing berlawan. Aku hentak, diaorang menangkap. Aku cuba cabut, diaorang merengek. Rythmn semakin laju, diaorang peluk aku kuat kuat, aku pegang kepala die, diaorang menjerit manja yang jenis pelan, aku pelankan ryhtmn aku sikit.

Aku tengok diaorang die tengok aku sambill senyum manja. Aku bisik, kenapa, diaorang gelak jenis nakal. I daah diaorang kata. ok. I belum aku kata sambill dubur aku masih berdayung hanya kali nii pelan sikit.

Aku french kiss diaorang balik, yaang diaorang nii agaknya daah dapat, tarik nafas panjang sambill oh gitu. Ok, kau daah dapat, nii aku mahu kerjakan kau cukup cukup. Dari memeluk, aku position kan badan aku menegak pulak.

Aku hentak macam tukul hentak paku. Mula mula pelan, pastu kuat. Semakin kuat, macam mahu patah badan diaorang yang mungil nii aku kerjakan. Aku angkat kaki diaorang yang tadi terkangkang lebar, aku rapatkan, naik ke bahu aku.

Sambill aku cium pangkal kaki nya. Ok lah. kali nii tak leh tahan. Aku hentak kuat kuat dan laju laju, pastu dari posisi badan aku menegak, aku turun peluk diaorang kuat kuat.

Korang blh bayangkan lah, aku 170cm diaorang tuu dlm lebih kurang 160 cm, satu macam punya flex badan aku peluk kuat kuat. memang tak blh tahan lagi. Aku termengah mengah, diaorang pon.

Aku bisik mahu pancut luar ke dalam. diaorang terkedu. diaorang cakap luar. luar. ah. aku cabut. aku cabut cepat cepat. Macam botol Coke kena goncang pastu cabut penutupnya. habis terkeluar muntah melekit kat atas perut die.

Puas hati aku. puas. adik kat bawah pon puas. Aku tersepok kat atas die, tapi tak leh mahu relax sangat nanti kang patah tulang die, 80kg. Oh, sedap. amat sedap.

Macam kena rokok lepas sehari tak hisap. Mau kosong pundi sperm aku nie. kita pon relax, baring sebelah menyebelah sambill jari aku main rambut die. Oh lupa lak, sebelum tue, aku ambik tissue.

Kesat perut diaorang daah melekit. Tersenyum jer gadiis nii masa aku mengelap. suka la tue. Aku pulak suka jugak. daah dapat. daah dapat. ini gadiis dulu aku cuba tackle tak dapat, ini daah 19 tahun aku dapat main pulak.

Daah 28 umur kitaorang masa tue, tapi daah dapat. lebih kurang balas dendam jugak nie. kita teruskan relationship tue. Main. pergi hotel semata mata mahu main. Pastu gadiis amoi aku daah balik, aku terkantoi dngn gadiis nii kat Mall.

Gadiis amoi aku nampak aku jalan jalan pegang tangan dngn gadiis nie. Perang besar. Pastu aku pon clash dengann gadiis aku yaang dapat balasan 19 tahun nie. Ada jugak aku lalu depan rumah die.

Masih ada lg kereta die. Tapi orang nya aku daah tak nampak lagi. daah kahwin ke belum agaknya.

Read More..

-----------------
incest sex, Bohsia Lincah Menggoyang Pepek, voyeur hidden cam
teen fuck, Bohsia Lincah Menggoyang Pepek, MILF threesome
teen fuck, Bohsia Lincah Menggoyang Pepek, virgin pussy

Bohsia Lincah Menggoyang Pepek, and dara cun cipap gatal, bohsia pantat gebu, bohsia manja, Bohsia Lincah Menggoyang Pepek 2018, bini gian batang, jdm vk, Bohsia Lincah Menggoyang Pepek, janda tetek besar, and bohsia pantat gebu, dara cun cipap gatal, bohsia manja, bini gian batang, and Bohsia Lincah Menggoyang Pepek, bini gian batang

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close