Bohsia Tetek Besar Faraj Nya Ketat

Bohsia Tetek Besar Faraj Nya Ketat – Pengalaman seks ini ingin saya kongsikan bersama dng korang semua. Ianya berlaku hampir 2 tahun lepas. Sepertimana apabila aku bosan, aku akan memandu kereta ku dan akan lepak di bandar sambiil mencuci mata. Selalunya aku cuma akan lepak sambiil memerhatikan gelagat orang yg berkunjung ke bandar itu.

Hari itu adalah hari Rabu. lebih kurang dlam pukul 2 pm. Seperti biasa, aku akan parking kereta sambiil lepak di dlam kereta mendengar lagu. Tapi pada hari itu, suasana agak berlainan kerna semasa aku lepak, dari jauh aku terpandang seorang budak wanita lengkap berbaju sekolah.

Baju kurung. yaang menarik pandangan aku adalah buah dada nya yg agak membonjol. Tanpa malu lagi, aku keluar dari kereta sambiil berdiri menunggu die lalu. Aku pun menegurnya apabila die lalu disebelah ku.

Terkejut aku apabila die berhenti dan senyum pada ku. “Ada respon nampaknya, ” bisik hatiku. kita berbual seketika. Aku dapat tahu yg namanya adalah Virdian dan baru berusia 18 tahun.

Bagaikan tidk percaya aku apabila mendapat tahu umurnya memandangkan buah dada nya yg membonjol besar di bajunya. Kemudian Aku lantas mengajaknya berjalan jalan dng kereta aku. diorang tidk menolak.

Sambiil memandu, kepala ku merangka cara bagaimana aku hendak memulakan adengan seterusnya. Terus terang aku katakan yg nafsu ku sdh memuncak ketika itu. lebih lebih lagii apabila aku terpandang alur buah dada nya ketika die membongkok membula radio kereta ku.

Ternampak je satu sudut tasik yg sunyi, aku pun memandu kereta ku ke sana lalu berhenti. Tangan ku terus memegang pahanya lalu mengurut lembut. diorang tersenyum memandang ku lalu tangannya terus diletakkan di atas butuh ku yg sdg menegang dan menggeras di dlam seluar ku.

Cerita Sex Bohsia Tetek Besar Faraj Nya Ketat

Entah di mana die belajar kerna langkahnya selanjut itu terus membuatkan aku tidk dapat mengawal perasaan ku. Tangan ku semakin berani. Dari luar, aku terus masuk ke dlam kainnya sambiil meramas mesra seluar dalamnya yg agak tembam itu.

Aku dapat rasakan ianya semakin basah. mungkiin kerna mainan tangan ku itu. Aku memandang sekeliling. Apabila puas hati yg tiada siapa berada hampir, aku terus bergerak ke kerusi sebelah, berdiri mengadapnya sambiil tangan ku menaikkan kainnya dan terus membuka seluar dalamnya yg berwarna hitam.

Licin! Bulu faraj nya baru je hendak tumbuh walaupun ada beberapa helai yg agak kasar. kemudia perempuan itu menjulurkan lidah, menyentuh kepala butuh ku dng hujungnya. Perlahan lahan, lidahnya digerakkan mengitari kepala butuh aku yangg besar itu beberapa kali.
Cerita lucah Bohsia Tetek Besar Faraj Nya Ketat

  • Kemudian die menyapu lidahnya pada kulit kepala butuh itu. Berdiri bulu roma ku biila diperlakukan bgitu. Terasa sangat ngilu. “Aah. his. sedap,. Teruskan. teruskan. Jilat lagi. Ya. ya. macam tue” aku tetap memandang kebawah melihat die menjilat kepala butuh ku.
  • Aku merasakan seolah olah tubuhku melayang layang. Seluruh tubuhku bereaksi terhadap rasa ngilu dan nikmat di kepala butuh ku. die menjilat seluruh batang butuh itu sehingga butuh ku nampak berkilat kilat diselaputi air liurnya.

Sebelah tangan perempuan itu menggenggam batang keras aku dan sebelah lagii mengusap usap buah butuh nya. sesudah seluruh batang butuh aku dijilat, bohsia sekolah nii meletakkan kepala batang butuh aku di bibir seksi nya.

Die menyentuh sedikit dng hujung lidahnya, menguis guis lubang kencing di hujung batang butuh aku. Kemudian die membuka mulutnya sedikit demi sedikit untk menerima kehadiran batang butuh itu ke dalamnya.

Bohsia Tetek Besar Faraj Nya Ketat cerita melayu lucah seks

Bohsia Tetek Besar Faraj Nya Ketat

Ilana membenamkan batang butuh itu ke dlam mulutnya namun cuma separuh je yangg dapat masuk. Kepala batang butuh itu bertembung dng belakang mulutnya. Di dlam mulutnya, die mengerak gerakkan lidahnya, menyapu nyapu kepala dan batang butuh aku.

Tak berhenti di situ, die mula menggerakkan kepalanya ke belakang dan ke hadapan. Batang butuh aku keluar masuk di mulut Ilana. aku makin bernafsu bila diperlakukan bgitu. Nikmatnya bgitu dirasai.

Aku mendesis seperti ular menahan rasa ngilu pada butuh ku. Aku terus merapatkannya ke bibir faraj nya sambiil menolak masuk. Ketatnya tidk perlu aku ceritakan. Aku terus berdayung sambiil die mengerang keseronokkan bercampur kesakitan.

Selang beberapa minit, aku rasakan bagaikan hendak meletup. ” jangaan lepas kat dlam bang, ” katanya pada ku. Aku terus berdayung dan apabila hendak meletup, aku teruskan lagii dan terus memancutkan air pekat ku kedalam faraj nya itu.

Itulah kali pertama dan terakhir aku bertemu dengannya. Aku tidk tahu samada air ku dlam faraj nya menjadi sesuatu atau tidk sebab aku tidk lagii bertemu dengannya selepas itu.

 

Read More..

-----------------
MILF threesome, Bohsia Tetek Besar Faraj Nya Ketat, sex erotica wife
sexy ass, Bohsia Tetek Besar Faraj Nya Ketat, Asian horny teen
cuckold husband wife fucked, Bohsia Tetek Besar Faraj Nya Ketat, cuckold husband wife fucked

Bohsia Tetek Besar Faraj Nya Ketat, and janda tetek besar, isteri seksi gersang, isteri seksi gersang, Bohsia Tetek Besar Faraj Nya Ketat 2019, dara cun cipap gatal, jdm vk, Bohsia Tetek Besar Faraj Nya Ketat, bini gian batang, and bini gian batang, bini gian batang, bini gian batang, malay seks, and Bohsia Tetek Besar Faraj Nya Ketat, malay seks

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close