Cipap Aku Dijolok 3 Jari Sedap

Cipap Aku Dijolok 3 Jari Sedap – bannyak cerita lucah yangg aku baca dlam website nie. dan aku pun rasa terpanggil utk berkongsi pengalaman dgn korang. Aku nie sederhana jer orgnyer. tak lar secantik mana pun, cuma, aset aku yangg paling penting, buah dada aku yangg saic 36D dan bontot aku yangg lbih kurang saiz 40.

Disebab kn pinggang aku hanya 27, so buah dada dan bontot aku nampak obvious dari jauh. Aku lak suka pakai skirt pendek dgn baby-t. ingin dijadikan cerita, satu hari, kita camping ramai ramai kat tepi pantai.

Perempuan 2 orang sahaja, guys der 6 orang. tapi aku tak kisah, sebab semua daah kira member. lepas wat ungun api, daah main gitar, daah bakar ayam. semua daah kenyang.

Daah ngantuk. masing masing daah masuk khemah. member aku Livina, daah awal awal masuk khemah dengan balak dia. aku malas ingin ambik port. biar ah. sebab, masing masing ingin lepas tension msa tue.

Tapi, aku macam lom ngantuk lagi. aku pun jalan ah sensorang tepi pantai tue. tak ah takut sangat, sebab dekat gak dengan area camping kitorang. aku lepak atas batu.

Nyanyi nyanyi tiba, Rakhan datang. bawak gitar siap. ‘ Sengal tul mamat ni, aku ingin ilex ilex, ingin datang wat bsing plak kat sini’, dlam ati lar, tak der lar aku cakap kuat kuat.

Die dok tepi aku. main gitar. aku tak bangun, kira ingin tukar port lain lar, nakk duk jauh sket. tiba tiba, tergelincir plak kat atas batu, nasib baik Rakhan smpat tarik tangan aku, klo tak lebam dah.

Huhu. msa tergelincir, skirt aku terselak. tapi, aku wat bodo sahaja. “Apsal pakai skirt pendek malam malam, korang tak sejuk ker? “. “I daah biasa dah. selesa. tak rimas. ” aku duduk balik atas batu tadi.

Cerita Sex Cipap Aku Dijolok 3 Jari Sedap

Tapi, aku rasa peha aku berdenyut tergesal kat batu tadi kot. aku selak skirt aku, ingin tengok kot kot lebam ker. aku perasan mata Rakhan tak lepas tengok aku selak skirt.

” Lebam ker? ” “tak tau, tapi sakit. emph. ” aku rengek manje. die pegang peha aku. “Lebam ni. “. die gosok pelan pelan. aku rasa selesa pulak, hilang rasa sakit tadi.

Then kita bangun, jalan gi kat khemah. die pegang pinggang aku, takut aku tak leh jalan sangat, sebab, kaki sakit. asmpi kat camping site, aku gi kat meja yangg tempat kita letak semua barang barang msak dan ubat ubat, ambi ubat cream, ingin sapu kat lebam tu.

Rakhan volenteer utk sapukan. aku tak kisah. aku sebenarnye suka dibelai. sebab, daah lamer aku tak dibelai oleh seorang lelaki sejak aku clash dengan tak-bf aku 4 tahun lepas.

Aku jadi hanyut bila die gosok pelan pelan peha aku. aku lunjurkn kaki, sengaja aku kangkangkn sikit. aku tau mata Rakhan cari peluang utk tengok g-string yangg aku pakai malam tue.

Daah tue, aku bangun, konon konon tak ambik cerek air yangg kat bawah meja tu, aku tunduk. Rakhan yangg ader kat belakang aku terus datang dekat. aku dapat rasa jari die daah mula pegang pinggang aku.
Cerita lucah Cipap Aku Dijolok 3 Jari Sedap

  • Aku biarkan sahaja. sebab, aku suka dibelai dari belakang. Rakhan macam tau yangg aku nie daah gersng sangat sebenarnye. tangan die yng sebelah lagii gosok buah dada aku dari luar.
  • Bra aku nipis, so, die dpt rasa puting aku yangg besar tuu daah keras. aku makin hanyut. die gosok puting aku dari luar. tangan yangg kat pinggang tadi, terus ke perut.

Die gosok perut aku. badan aku menegang. perut aku digosok dgn manja. terus turun ke bawah. die gosok pantie aku dari luar. daah basah. aku biar kn sahaja. die terus masukkan jari dia.

Aku suka, sebab die tak gelojoh. die alih jari die ke bontot aku. die gosok jari die kat alur bontot aku smpi ke lubang depan. aku kangkang sambiil membongkok sikit.

Emph. memanng nikmat sangat rasa. daah lama aku gerasang tak dibelai. ” Ss. ahh Rakhan emph. ” suara aku daah mengerang halus. pandai Rakhan melayan. slow slow die pusing badan aku, baringkan aku atas bangku panjang kat tepi meja tu.

Die kangkang kan kaki aku. die tunduk. dan jilat kelentit aku yangg daah keras. “ah. stt. ahh. uh. ” Terangkat bontot aku ke atas. tangan die still lagii gentel lembut puting aku aku ramas buah dada aku yangg sebelah lagi, sebab terlalu stim.

Cipap Aku Dijolok 3 Jari Sedap cerita seks lucah melayu

Cipap Aku Dijolok 3 Jari Sedap

Die masukkann lidah die dlam lubang aku. “Argh. emphh. yeah. Rakhane. s. “. dia alih lidah die ke puting aku. aku pun daah tak tau bra dan shirt aku kat ner.

Die jilat manja. makin lama makin rakus. jari die kuak cipap aku dn gosok kelentit aku. “Emmphh. Ssshh. ahh. Rakhan. masuk dalam. “. Dari kelentit, jari die terus turun ke lubang cipap aku yangg daah memanng terkuak utk dia, mula mula die masukkan dua jari.

Aku menejerit kecil. sebab, daah lama tak di sentuh bahagian tu, jadi lubang cipap tuu ketat. jamu jamu yangg aku makan buat lubang pantat aku tuu makin ketat. die masukkann slow.

Then, die korekk. masa tue, akal aku daah macam melayang. “Ss. Ahah. EMpphh. I. Tak. tahhan. Ss. ah”. die masukkan 3 jari. aku makin terangsang. die korek. badan aku daah rasa tegang sangat.

“Aaaha. ohh” dubur aku daah terangkat. aku kangkang luas lagi. aku angkat bontot tinggi tinggi. Rakhan terus benamkan lidah die dlam lubang cipap aku dijolok. then die masukkan balik jari dia.

“Ah. s. ah. ah. ahh. “. Aku daah longlai. penangan Rakhan memanng power. aku tak sgka. sejak tue, die daah jadi balak aku. skrg die kat Queensland, Australia, ikut family dia.

Daah dkt 2 tahun daah tak jumper. dn dekat 2 tahun jugak k lar aku tak rasa lagii belaian lelaki lain, since Rakhan tak der kat sini. aku bnr bnr gerasang.

 

Read More..

-----------------
hot ass nurse, Cipap Aku Dijolok 3 Jari Sedap, big boobs
video tube sex, Cipap Aku Dijolok 3 Jari Sedap, blonde teen
anal sex MILF, Cipap Aku Dijolok 3 Jari Sedap, threesome sex wife

Cipap Aku Dijolok 3 Jari Sedap, and awek jepun seksi, isteri sundal, awek jepun seksi, Cipap Aku Dijolok 3 Jari Sedap 2017, bohsia pantat gebu, jdm vk, Cipap Aku Dijolok 3 Jari Sedap, awek jepun seksi, and janda tetek besar, bini gian batang, malay seks, isteri seksi gersang, and Cipap Aku Dijolok 3 Jari Sedap, isteri sundal

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close