Gadis Tetek Besar Hisap Konek

Gadis Tetek Besar Hisap Konek | Namaku Jemmy. saye ingin cite lucah pengalaman sex saye yg pertama ketika saye berumur 19 tahun. Kira dahh tua dahh masa tu. Member saye kebanyakannya ada sex experience masa die orang 18 lagi. Kira saye yg last sekali di kalangan member2 aku.

Tapi citer pengalaman pertama tak best. Takde thrill. nie saye citer pasal remaja saye yg nombor empat. kira saye nie jenis loyal nyer tak bnyk remaja. Masa tue saye baru lepas grad dan kerja kat sebuah syarikat tv kabel.

Gadis saye yg nombor empat ni orang belah pantai timur. senang citer, orang kelantanlah gamaknya. saye ngan remaja ni kerja satu office, tapi lain-lain shift. gadis nie takde lah lawa sangat, manis tue ada dan die pakai tudung.

finger fuck tight ass, Gadis Tetek Besar Hisap Konek, threesome sex wife
threesome sex wife, Gadis Tetek Besar Hisap Konek, porn video free
hot ass nurse, Gadis Tetek Besar Hisap Konek, cuckold husband wife fucked

Tapi yg penting ialah body dia. Pergh! Mantap giler. Badan die kecik aje. Tinggi adalah lebih kurang dalamm 160 cm. Pinggang die dalamm 27 inci. Tapi tetek die ish bolih lemas wa cakap lu.

! bnyak gak citer yg saye dengar pasal body die hanye masa tue saye tak berminat sangat. Kira cam rimau simpan kuku la saye nie. Ntah camana saye tergerak ingin tackle dia.

Cite Kongkek Gadis Tetek Besar Hisap Konek

Pas tue dapat lak tu. Maka saye pon bercintanlah dengaan remaja nie. saye jenis tak terus main punya Maklumlah melayu. Seminggu lepas tue saye ajak remaja ni naik Genting.

Genting tue memangg tempat saye selalu projek ngan x-girlfriend aku. Tujuan saye naik Genting tue cam biasalah, mesti ingin projek. saye nengok remaja ni pon jenis bolih makan. Tapi saye jer try test dulu.

Kang di buatnya remaja ni tak ingin projek, saye yg malu. Dahlah satu office. Sampai kat atas tu, saye pon parking kereta kat tempat yg biasa saye parking. Kira kat situ memangg lain clear.

Tak pernah terkantoi kalau saye park kat situ. Mula-mula biasalah, layan borak dulu. Borak ngan mulut, pas tue saye pon try borak ngan tangan. Slow-slow tangan saye panjat badan dia.

Start dari peha sampailah kat tempat yg dahh lama saye ‘aim’, mestilah tetek dia. Mula-mula usap kat luar jer. saye tengok remaja tue senyap jer, mesti line clear nie.

Saye terus cium leher dia. Melawan wa cakap lu. Terus remaja nie paut leher saye dan bagi french kiss yg terganaz di abad ini. sambill mulut french kiss, tangan saye pon terus masuk dalamm baju dia.

Kali ini takde usap kat luar bra lagi, saye terus menyelusup masuk ke dalamm bra dia. Tak sangka remaja nie punya nipple kecik sangat. Tak padan ngan tetek die yg besar tu.

Memanglah jenis tetek kegemaran aku. Lebih kurang dalamm setengah jam, saye dahh letih jilat leher, saye pon memulakan langkah seterusnya iaitu singkap baju remaja nie dan nyonyot nipple dia.

Wow ! Rupa-rupanya nipple die warna pink lah! Ish. ! Bertambah ganas reaksi remaja ni. Sampai sakit leher saye di pautnya. Kebetulan, saye memangg pandai sikit dalamm bab nyonyot nie.

Tengah baik punya nyonyot, tiba-tiba ada orang ketuk tingkap aku. Korang bayangkanlah camana gabranya saye pakaikan remaja tue baju. Rupa-rupanya securiti kat situ. Nasib kitorang orang baik, kitorang orang kena warning jer.

Citer lebih kurang, saye ajak remaja tue balik. Muka die pon dahh serba-salah dah. memang potong betul securiti tu. Semenjak tu, selalulah saye ngan remaja ni beromen. Biasanya kat dalamm kereta akulah.

Saye ni jenis duduk ngan family. Susah ingin bawak remaja balik rumah. Camana pon saye dahh berniat ingin jojos remaja nie. 4 bulan lepas tu, kesempatan yg saye tunggu pon tiba tanpa disangka-sangka.

Saye baru lepas gaduh ngan remaja tu, pas tue saye pon pujuk die dan minta maaf. terus kitorang orang berpelukan dan sambung lak dengaan ciuman dari mulut ke mulut.

Kebetulan masa tue member die semua takde rumah. remaja nie duduk bujang. die pon ajak saye masuk dan kitorang orang continue kat dalamm rumah lak. Macam biasa, saye ni tak pandai cium molot.

So saye terus saja nyonyot nipple dia. memang tempat mainan saye tu. Memandangkan yg kitorang orang kat atas katil, maka remaja nie terus bukak baju dia. First time saye dapat tengok die tanpa baju.

Citer Seks Gadis Tetek Besar Hisap Konek Cite Melayu

Selalu romen dalamm kereta pakai baju sebab takut kena rush cam ari tu. Tengok remaja tue tak berbaju, saye pon bertambah geram, dan terus nyonyot dengaan ganaz. daah puas nyonyot, tangan saye pon turun bawah dan usap vagina remaja nie dari luar seluar dia.

Masa tue tangan remaja tue macam biasalah, mesti paut kat leher aku. Cam takde tempat lain ingin pegang. Sambil- sambill tue die usap belakang saye perlahan-lahan. saye pon try ingin bukak zip seluar dia.

Biasanya memangg die tak bagi tangan saye masuk dalamm seluar dia, ntah camana hari tue die bagi lak. saye pon tanpa melengahkan masa terus bukak zip seluar die dan meneruskan aksi mengorek lubang vagina.

Memang ketat habis vagina remaja ni. Daralah katakan. Tapi masa tue air die dahh berlambak-lambak keluar. Tinggal ingin tunggu batang konek saye saja masuk dalamm tu. Tapi, 4 bulan bolih tunggu, takan setengah jam tak bolih kot.

Saye meneruskan aksi dengaan menjilat vagina remaja nie. Aksi nie merupakan kegemaran aku. habis saye jilat seluruh permukaan vagina remaja tue termasuk ngan air mazi die sekali. sambill tue tangan saye tak melepaskan tetek remaja nie dengaan begituu saja.

Saye teruskan mengepam tetek remaja nie dengaan sebelah tangan. Betul-betul tegang tetek remaja nie saye kerjakan. Kena pulak ini kali pertama orang cium vagina dia. memang remaja nie tak tahan langsung.
Cerita Malay Gadis Tetek Besar Hisap Konek

  • Sdg saye meneruskan aktiviti menjilat dan mengepam, tiba-tiba terkeluar suara remaja tu. memang pelik ayat dia. die kat “sayang, tolong sayang” saye terkejut giler, tapi control macholah. saye tanya die cuba ulang balik apa yg die cakap.
  • Die kata “tolong sayang, tolong puaskan _”(nama die secrect) saye tergamam giler masa tu. Sepanjang pengalaman aku, tak pernah remaja mintak jojos dengaan ayat camtu. Anyway, untukk tidk menghampakan permintaan remaja ni, saye pon bukak baju dan seluar.
  • Terus saye panjat badan remaja ni, tapi tak masuk lagi. saye mainkan dulu batang konek saye kat celah vagina die sampai die merengek suruh masukkan batang konek saye dalamm vagina dia.
  • Masa tue mata die dahh tinggal suku saja lagie yg terbukak. Mulut die lak mencungap-cungap macam tak cukup oksigen. saye pon kangkangkan remaja tue dan halakan batang konek saye tepat kat lubang vagina dia.
  • Memandangkan remaja nie dara lagi, saye cium mulut die dulu bagi tak rasa sakit sangat. Tangan saye pon menghalakan batang konek saye ke dalamm vagina dia. Masuk saja kepala aku, die terus mendongak dan berkata “sayang. sakit” saye pon bagi ayat power “Alah sakit sikit jer. Tahan ye sayang” gadis tue angguk slow dan baring balik.

Saye pon meneruskan kemasukkan batang konek aku. Sampai saja setengah batang, pelukan die kat saye bertambah kuat. daah sampai kat dara die la tu. saye pon dengaan slow giler meneruskan perjalanan batang konek saye dan Chup! daah koyak dahh dara remaja saye ni.

Gadis nie terus peluk saye rapat2 sampai susah saye ingin bernafas. Mulut die ada keluar bunyi tapi cepat2 saye cover dengaan ciuman molot aku. Muka remaja nie berkerut giler tanda sakit.

Tapi bukan die aja yg sakit, batang konek saye pon sakit gak. Korang tau jelah vagina dara punya kemutan camana. Tapi stim punya pasal saye teruskan juge kayuhan aku.

Bila permukaan batang konek saye jumpa permukaan vagina dia, terus saye peluk die kuat-kuat dan cakap kat die yg saye sayang dia. tiba-tiba saja remaja tue nangis dan cakap yg die pon sayang kat aku.

Tue pasallah die bagi dara die kat aku. Habih saja part jiwang tu, saye pon mula start ingin sorong tarik. Mula-mula mesti la slow beb. Masuk 3 ke 4 kali sorong, vagina die dahh bolih adjust ngan batang konek aku, so senangla sikit.

Cerita Sex Gadis Tetek Besar Hisap Konek

Gadis nie pon saye tengok dahh start enjoy. Mulut die memangg bising habis. Mengerang tak berhenti-henti. Mula-mula sakit, pas tue mengerang sedap lak. saye ingin cover ngan ciuman molot pon tak larat sebab saye sendiri pon tak cukup oksigen menahan kesedapan.

Bertambah stim saye dengar keluh-kesah remaja ni. daah dekat setengah jam saye main, saye pon tukar posisi main style kuda lak. saye kat bawah, die kat atas. Walaupon ini kali pertama, tapi remaja nie dahh biasa tengok blue ngan kawan-kawan dia.

Die pon bangun dan duduk atas aku. Masa nie saye dapat pemandangan yg paling best. sambill die enjut, saye dapat tengok tetek die yg besar tu. Tapi tak berayun coz dahh keras sangat.

Tangan saye pon tak lepas-lepas ramas tetek dia. Lebih kurang 15 minit saye tanya die “dah puas? ” die kat “belum sayang” Pelik betul aku. Susah betul ingin puaskan remaja ni.

Pas tue saye pon decide ingin tukar position, die kat bawah, saye kat atas. Masa tue saye pon keluar kan segala skill yg saye tahu. Habis saye lanyak vagina dia.

Saye masukkan batang konek saye dan pusing-pusing sambill jolok ke kiri dan kanan. Kalau remaja lain sure dahh kalah, tapi remaja nie lain macam sikit. Pas tue saye guna skill lain lak, saye angkat kaki die dan gantung atas bahu.

Kena position cam ni, baru lah die respon giler. die kata sedap sangat position cam ni. saye pon taruk kaw-kaw sampai die turunkan kaki die dan peluk saye kuat-kuat.

Rupa-rupanya die dahh climax. saye intai kat vagina die dahh terlihatlah lendir putih yg sebijik cam sperma aku. So remaja nie dahh puas, sampai turn saye lak. saye pon enjut laju-laju sampai merecik peluh saye atas muka dia.

Masa tue die punya kemut punyalah kuat. batang konek saye dahh sakit kena kemut kuat sangat, saye pon cabut dan pancut kat luar. Lepas tue saye ingin angkat kepala pon dahh tak larat.

Tak pernah saye jumpa remaja yg kuat main cam remaja ni. daah lah susah ingin climax , kemut punyala power. Lepas tue saye relax jap dan saye suruh die blow job batang konek aku.

Saye ingin try second round lak. Masa second round tue saye main lagie lama. Dekat 2 jam dan dengaan berbagai-bagai posisi termasuklah style doggie. die kata selama nie die asyik tengok dalamm tape jer, barulah hari ni die merasa.

Kalau korang ingin tau, ini pon 1st time saye main style doggie. Best giler. Kalau calang-calang orang memangg cepat pancut main style nie. Nasib baik saye nie pandai control.

Semenjak hari tu, kitorang orang selalu gak main. Tapi saye dahh limit kan cuma 2 kali seminggu. Kalau selalu sangat, nanti jamm lak batang konek aku. Tapi itu cerita setahun yg lepas.

Sekarang remaja nie dahh bertunang ngan orang lain. saye punyalah frust. 2 minggu saye ponteng kerja. Walaupon saye dapat dara dia, tapi saye memangg sayang giler kat remaja ni.

Ingat ingin buat stock bini jer. So, sekarang saye nekad ingin stay single.

big boobs, Gadis Tetek Besar Hisap Konek, threesome sex wife
hot ass latina, Gadis Tetek Besar Hisap Konek, Japanese teen groped
cuckold husband wife fucked, Gadis Tetek Besar Hisap Konek, sex erotica wife

Gadis Tetek Besar Hisap Konek, and bohsia manja, bohsia pantat gebu, awek jepun seksi, Gadis Tetek Besar Hisap Konek 2017, awek jepun seksi, jdm vk, Gadis Tetek Besar Hisap Konek, bohsia pantat gebu, and isteri seksi gersang, isteri sundal, janda tetek besar, awek jepun seksi, and Gadis Tetek Besar Hisap Konek, dara cun cipap gatal