Henjut Lubang Jubur Bohsia Sundal

Henjut Lubang Jubur Bohsia Sundal – Beberapa hari lepas saya pergi ke Bandar k. saya pergi ke salah sebuah pasaraya and tengah saya pilih barang saya ternampak seorang wanita tengah pilih pilih barang juga. saya tengok diaorang memakai baju kurung satin berwarna putih. Di jari jemarinya inai sudh kelihatan pudar.

Jelas diaorang baru kawin beberapa bulan atau minggu sebelum itu. Tapi yaang bestnya, baju kurung diaorang tue punyalah nipis sampai saya nampak bra yaang dipakainya. Warna putih dan bergarisan biru.

Nampak seksi gila. Sebaik diaorang mengalihkan tubuhnya mengadap saya, baru saya nampak perut diaorang daah buncit rupanya. diaorang daah mengandung. saya syak mesti anak luar nikah and kawin jika perut daah buncit.

Gaya solekannya pun cam bohsia. jika daah tengok dari depan tue lagilah saya tak tahan, diaorang punya coli punyalah jelaws kat dadanya. Berbunga bunga biru kecil menjadi corak latarnya.

Makin lama makin dekat and saya ambil kesempatan untk bertegur sapa dengannya. diaorang orang Muar jugak and datang sendirian. Lakinya bekerja. Lihana (bukan nama sebenar) baru berusia 20 an and baru beberapa bulan kawin.

Saya tak tanya pun pasal kandungannya daah mencecah berapa bulan sebab dari saiz perutnya cam daah 5 bulan. saya ajak diaorang minum kejap and tak sangka diaorang ok jer.

Sambiil minum saya borak borak dngn diaorang and saya cuba mengenali diaorang dngn lebih mendalam. Dari gaya cakap diaorang jelas diaorang ni jenis minda kelas bawahan. Bukan educated punya orang.

Orang cam diaorang ni prinsip hidup biasanya mudah. Lepas sekolah cari kerja. Lepas tue kawin. daah itu saja. Lepas tue saya pelawa hantar diaorang balik and diaorang pun ok juga.

And dalamm perjalanan tue diaorang minta tolong ingin pinjam duit saya RM50. saya kata ok hanya kena kerja sikit. jika diaorang tanya kerja apa, saya pun beri jawapannya dngn mengusap pehanya yaang licin dngn kain satinnya yaang licin tu.

Diaorang senyum jer. Melihatkan diaorang bagi respon baik, saya pun patah balik bandar Muar and check in kat hotel. Hotel mana carilah sendiri. Kat hotel Lihana merangkak naik ke katil.

Cerita Sex Henjut Lubang Jubur Bohsia Sundal

Saya makin stim jika tengok jubur nya yaang licin dngn kain satin putihnya tu. Lebih lebih lagii jika nampak jalur seluar dalamnya yaang berwarna biru. saya pun terus cium jubur nya puas puas.

Lihana tak bergerak menonggeng di atas katil jika diaorang rasa muka saya rapat dekat jubur nya. sambiil saya cium jubur diaorang saya buka sekali seluar. Lepas tue saya lancap konek saya sambiil ramas ramas jubur diaorang yaang nampak daah lebar tak sepadan dngn usianya tu.

Saya berlutut belakang diaorang and selak kainnya. Nampak jubur gebunya yaang berseluar dalam. saya tarik seluar dalamnya ke bawah jubur and saya terus sodok konek saya masuk lubang pantat nya.

Saya santak sampai ke dalamm and sampai bersatu perut saya di jubur nya. Lihana merengek sekejap masa saya santak konek saya ke dalamm lubangnya yaang makin licin tu. Agak pelik bagi seorang isteri yaang baru berusia 20 an memiliki lubang pantat yaang agak longgar.

Apa konek saya kecik sangat ke apa. Tipulah. Bini saya and gadiis gadiis saya selalu sahaja klimaks and suka dngn konek saya yaang diaorang orang kata tough and gagah di ranjang.

Jadi saya anggap jelah daah ramai lelaki yaang radak pantat si Lihana nie. Henjut punya henjut saya makin tak tahan. Bukan tak tahan dngn lubang pantat nya, tapi dngn body diaorang yaang saya tengok dari belakang.

Dibaluti baju kurung satin yaang licin and jarang hingga menampakkan colinya. Ditambah pulak dngn jubur nya yaang sengaja saya tutupkan dngn kain satinya, licin and menggoda. saya henjut sampai Lihana pula yaang merengek tak tahan.
Cerita lucah Henjut Lubang Jubur Bohsia Sundal

  • Melentik body diaorang and dngn sendirinya diaorang sendiri yaang hayun jubur diaorang sampai konek saya keluar masuk lubang pantat diaorang yaang licin berair. “Abang. Lihana tak tahan bang. Oughh. Ouhgh. Lihana daah sampaii. errk. owh. ” Lihana merengek kuat and dari cermin solek bilik hotel tu, saya tengok muka Lihana tengah stim gila.
  • Mata putihnya jelas menghilangkan mata hitamnya dngn mulutnya yaang ternganga. Seketika kemudian seluruh tubuh Lihana menggeletar and kemudian diaorang rebah tertiarap sampai konek saya terkeluar dari lubang pantat nya.
  • “Lihana. awak blh lagii tak? ” tanya saya kepadanya. “Abang. sedap sangat la abang punya. Lihana tak tahan sangat. ” jawab Lihana sambiil terlenteng and memandang ku. saya menelan air liur melihat perutnya yaang membuyut and licin dibaluti baju kurung satin putihnya.

Coli yaang membaluti payudara nya masih jelas kelihatan di dada baju kurungnya yaang jarang tu. Lihana menyelak kain and menanggalkan terus seluar dalamnya. diaorang terkangkang mempamerkan tundunnya yaang berbulu halus.

Henjut Lubang Jubur Bohsia Sundal kisah blue sex malay

Henjut Lubang Jubur Bohsia Sundal

Saya terus terkam pantat nya and saya nyonyot sepuas hati saya. Lihana merengek keghairahan and suaranya membuatkan saya semakin tak sabar untk menyetubuhinya. Lalu saya landing dekat kelengkang diaorang and saya sodok konek saya masuk lubang pantat nya.

Saya santak dalamm dalam. Kalau blh biar sampai tertunjal kepala bayinya. Hahaha! Lihana ternganga and memegang tangan saya. diaorang letak tangan saya atas perut die. saya pun usap perut buncit Lihana yaang licin dngn baju kurung satin putihnya.

Saya ghairah melihatkan keadaan dirinya yaang mengandung tu. saya pun henjut sepuas hati sampai saya rasa ingin terpancut. “Abang. ohh. abang ingin lepas ke. ohh. ” Lihana cam faham faham sahaja dngn keadaan saya masa tu.

“Ye. abang ingin terpancut sayang. Ohh. sedapnya body awak ni Lihana. Seksinya perut awak dngn baju kurung nie. Oh. lina! ” saya pun menyantak konek saya dngn sekuat hati and saya lepaskan sperma saya mengisi rahimnya yaang mengandungi janin itu.

“Ohh. lagii bang. ohh. panasnya air abang. dalamm dalam bang. ohh. ” rengek Lihana suruh saya pancut bnyak banyak. saya puas and terbaring kepenatan di sebelah Lihana. Lepas tue saya peluk Lihana and konek saya yaang berlumuran dngn air pantat nya and sperma ku sendiri sengaja saya biarkan bergesel dngn tubuhnya.

Sengaja saya ingin pakaiannya comot dngn noda persetubuhan. Kalau saya ingin semua orang nampak betapa sundalnya Lihana gadiis Muar tu. Lepas tue saya terasa ingin main lagi. saya minta Lihana menonggeng sekali lagii atas katil.

Lihana pun buat sajalah cam yaang saya suruh. saya pun selak kain diaorang yaang licin tue and saya jilat lubang jubur die. saya lepas tue terus sumbat batang konek saya ke dalamm lubang jubur die.

Merengek kuat Lihana masa tue and diaorang suruh saya masukkan perlahan lahan. saya tekan slow slow sampai telur saya rapat dekat celah jubur die. Lepas tue saya pun henjut dngn perlahan lahan.

Agak agak lubang jubur diaorang daah kurang longgar jer, saya pun henjut kuat kuat. Tak sampai 5 minit, menyembur sperma saya dalamm lubang jubur die. Lihana menjerit. diaorang kata kat saya diaorang rasa cam saya kencing dalamm lubang jubur die.

Mangkuk jugak si Lihana nie. Takkan daah berdozen lelaki diaorang main masa jadi bohsia dulu tak pernah jumpa yaang sperma nya bnyak cam saya punya. Lepas tue saya hantar diaorang balik.

Masa saya hantar diaorang balik, Lihana offer untk hisap konek saya masa saya drive. saya pun ok jer, blh jugak jadi penyedap. jika sampai sahaja kat rumah die, kami pun berpisah.

Dari dalamm kereta saya tengok baju kurung Lihana bercapuk capuk dngn kesan air persetubuhan kami. Lihana ada bagi saya nombor handphone diaorang tapi malas saya ingin call. saya daah buang masa dekat tandas highway plus masa ingin balik jb.

Read More..

-----------------
exhibitionist sexy teen, Henjut Lubang Jubur Bohsia Sundal, naughty sex
MILF threesome, Henjut Lubang Jubur Bohsia Sundal, big boobs
virgin pussy, Henjut Lubang Jubur Bohsia Sundal, threesome sex wife

Henjut Lubang Jubur Bohsia Sundal, and bohsia pantat gebu, isteri seksi gersang, bini gian batang, Henjut Lubang Jubur Bohsia Sundal 2018, janda tetek besar, jdm vk, Henjut Lubang Jubur Bohsia Sundal, isteri seksi gersang, and janda tetek besar, isteri seksi gersang, malay seks, awek jepun seksi, and Henjut Lubang Jubur Bohsia Sundal, awek jepun seksi

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close