Remaja Melayu Kena Zakar Mengandung

Remaja Melayu Kena Zakar Mengandung – nii adalah kisah mengenai Kisya yanng mana mulai saya kenal semasa saya mengunjungi rumah sepupu ku di bandar p. Walaupun saya dng sepupu saya bolehlah dikatakan agak rapat, tetaapi saya jarang berkunjung ke rumahnya krna kesibukan tugas. Namum stlh saya mengenali Kisya.

Anak kepada jiran sepupunya. saya mulai rajin bertandang ke rumah sepupu ku, dng harapan yanng saya akan dapat bersemuka dng Kisya, dan mgkin dapat saya mengajaknya keluar. aku sendiri bagaikan tdk percaya apabila mendapat tahu yanng Kisya sebenarnya baru berusia 18 tahun.

Cerita Blue Remaja Melayu Kena Zakar Mengandung

Dari susuk tubuhnya, saya menjangkakan yanng die mgkin berusia 19 tahun. untukk seorang yanng berusia 18 tahun, Kisya bolehlah dikatakan agak tinggi juga. Rambut panjang melepasi bahunya. jubur bolehlah dikatakan agak berisi walaupun tak bolehlah ingin lawan orang yanng lebih tua dari dia.

-----------------
incest sex, Remaja Melayu Kena Zakar Mengandung, voyeur hidden cam
massage teen big boobs, Remaja Melayu Kena Zakar Mengandung, sexy Russian teen
blonde teen, Remaja Melayu Kena Zakar Mengandung, big boobs

Dadanya montok. bolehlah dikatakan masih segar. stelah berbulan saya cume berbual dengannya, akhirnya saya memberanikan diri mengajaknya menemankan saya ke bandar. Alasan ku krna saya inginkan seorang untukk membantu saya memilih sesuatu padahal saya ada idea lain yanng sedanng bermain dlm kepala ku.

Dalamm kereta saya saja, saya terus cuba mencungkil rahsia Kisya. samada die pernah tengok lelaki bogel. pernah main dng dirinya dan sebagainya. Semuanya die masih belum pernah lakukan. aku semakin berani.

Tangan kiri ku mula memegang peha Kisya smbil mengusapnya. krn die tdk melawan, saya semakin berani. Tangan saya sudh berani merayap ke bawah skirt yanng Kisya pakai. Sampai je di kawasan cipap nya, saya terus mengusap lembut.

Mgkin krna tersentak, Kisya menjerit. aku memujuknya dng mengatakan yanng saya tdk akan sakitkan dia, malahan cuma mahu memberikan sedikit keseronokkan kepada dia. yang saya pasti, die tdk melawan apabila jari telunjuk ku merayap masuk ke dlm pantiesnya.

Dari sentuhan jari aku, saya buat pengagakan yanng cipap die masih lg bersih dan belum pernah disentuh. zakar saya sudh semakin tegang dan tanpa berfikir panjang lagi, saya terus melencong ke sebuah taman di bandar p.

Aku cume beritahu Kisya yanng saya ingin berehat sebentar sebab letih. Di taman, saya terus mengajak Kisya berjalan-jalan smbil mata saya memerhati sekeliling, mencari tempat yanng selamat dan tersorok dari pandangan orang.

Mgkin saya bernasib baik krna kawasan itu masih sunyi. maklumlah masih lg tengahari. Sampai di sebalik rumpun buluh yanng tinggi, saya terus mendakap Kisya smbil mencium dahinya. “Abang sayang Kisya, ” kata ku smbil Kisya tersenyum dng gerak laku aku.

Cerita Blue Remaja Melayu Kena Zakar Mengandung Kisah Erotik

Walaupun die tergamam seketika semasa saya mengangkat skirtnya, Kisya langsung tdk membuat apa apa. Apabila mata ku terpandang pada panties merah jambunya, saya semakin geram. aku terus melondehkan pantiesnya dan terus menyuruh Kisya baring di atas tanah.

Dia lakukan tanpa bnyak soal. dngan lembut saya mengangkangkan kakinya dan terus menjilat cipap nya. Benarlah apa yanng saya sangkakan, cume sedikit je rambut yanng ada. Itupun masih halus.
Cerita Seks Remaja Melayu Kena Zakar Mengandung

  • Walapun tdk sama macam wanita yanng lebih matang semasa dlm keadaan ini. saya sendiri dapat merasakan nafas Kisya semakin kencang. cuma tak ada sebarang rengekan yanng saya dengar. Bila saya rasa yanng cipap nya sudh semakin basah dng air liur ku, saya terus membuka zip seluar ku dan tanpa melondehkan seluar, saya terus keluarkan zakar ku.
  • Aku halakan ke arah cipap Kisya dan ku cuba untukk memasukkannya. mgkin krna inilah kali pertama, cume kepala je yanng dapat saya masukkan. dngan perlahan- lahan saya terus menolak sehingga ianya masuk walaupun tidaklah sepenuhnya.

Kisya mengerut mukanya smbil mengaduh sakit. aku cuma nasihatkan die agar dapat menahan krna ianya sedap. dngan penuh kepayahan, krna ketat sangat, saya terus mendayung. Sesekali terdengar jugak Kisya mendengus sedikit.

Aku semakin melajukan dayungan. “Kisya daah period ke belum, ” tanya aku, dan ini cume dijawab dng gelengan kepalanya. Ini sudh bagus saya rasa. aku rasa selamat untukk saya memancut ke dlm memandangkan yanng die masih belum period dan oleh itu tak mgkin die akan mengandung.

Mgkin krna ketat sangat, saya tdk dapat ingin bertahan lama dan terus memancutkan air ku ke dlm cipap Kisya. stelah puas. saya menarik keluar zakar saya smbil mata ku tertumpu pada cipap Kisya yanng merah padam.

Kisah Blue Remaja Melayu Kena Zakar Mengandung

Lelehan air ku keluar dari celah cipap nya sampai membasahi lubang jubur nya. Tanpa berfikir panjang, saya terus merapatkan kepala ku dan menjilat cipap nya serta air saya sendiri.

Itulah kali pertama saya melakukannya dng Kisya. Dan itu bukanlah kali terakhir krna saya masih melakukannya dengannya apabila ada peluang. sehingga saya sudh berani membawanya ke hotel untukk melakukannya.

Kisya sudh semakin berani, mgkin krna apa yanng saya ajarkan pada die supaya saya sendiri akan lebih seronok untukk melakukannya dengannya. Tapi semuanya tdk kekal krna mgkin kesilapan, Kisya akhirnya mengandungkan anak aku.

Dalamm usia 18 tahun die sudh mengandung. Mujurlah die tdk mendedah rahsia kepada sesiapa walaupun ibubapanya tahu mengenainya. Apa yanng saya dengar, hari ini Kisya masih lg di pusat pemulihan akhlak.

Dan dari apa yanng saya dengar. die masih lg melakukan semua ini. Tapi bukanlah dng saya tapi dng warder yanng menjaga pusat itu. aku tak tahulah benar atau tidak.

Yang saya pasti, saya masih lg begini. Masih memerhatikan sekeliling untukk mencari anak dara untukk melakukan semua ini. Janda atau wanita yanng sebaya dng aku? Entahlah, tak ada minat sungguh, lebih lebih lg mereka yanng bnyak bulu cipap.

Tak seronok kalau tak dapat alurnya.

Read More..

-----------------
naughty sex, Remaja Melayu Kena Zakar Mengandung, MILF threesome
naughty sex, Remaja Melayu Kena Zakar Mengandung, threesome sex wife
exhibitionist sexy teen, Remaja Melayu Kena Zakar Mengandung, Japanese teen groped

Remaja Melayu Kena Zakar Mengandung, and bohsia pantat gebu, isteri seksi gersang, awek jepun seksi, Remaja Melayu Kena Zakar Mengandung 2019, bini gian batang, jdm vk, Remaja Melayu Kena Zakar Mengandung, malay seks, and bohsia pantat gebu, bohsia manja, awek jepun seksi, malay seks, and Remaja Melayu Kena Zakar Mengandung, bini gian batang

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close