Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Konek #1

Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Konek #1 | kisah lucah nii pasangan suami isteri yg pada saat ini sudh kehilangan kehangatan, ghairah dan nikmat bersama suami isteri. sdh semula jadi kejadian suami itu dimana akan tiba saatnya bilamana die sudh tidk merasa ghairah utk bersama isterinya lagi.

Tiidak perlu dibincangkan disini mengapa semua ini berlaku, yg menjadi isu disini ialah bagaimana kitorang mengembalikan keghairahan dan kenikmatan ketika kitorang bersama sama dulu waktu mula mula berumahtangga. Itulah hakikat kehidupan sex yg telah saya sendiri lalui.

Bertahun lamanya sex dlm rumahtangga menjadi pudar dan tak berseri lagi. Apa lah lg yg blh dibuat. filem lucah lah menjadi tontonan utk memberikan perangsang bagi menghidupkan kembali rasa ghairah dan membangkitkan nafsu sex.

-----------------
erotic story, Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Konek #1, finger fuck tight ass
brunette fucked hard, Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Konek #1, cuckold husband wife fucked
erotic story, Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Konek #1, incest sex

Oleh krn terlalu bannyak menonton filem lucah, timbullah dan terbayanglah dlm fikiran akan nikmat kepuasan jika isteri sendiri yg menjadi pelakonnya. Daripada melihat pelakon lain yg beraksi lebih menghairahkan dan menghangatkan jika isteri sendiri yg berlakon.

Citer Kongkek Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Konek #1

Inilah punca yg memulakan semua cerita yg diceritakan disini. saya membayangkan dlm fikiran isteri main dng lelaki lain dan dng cume membayangkan jer saya sudh dapat merasakan kepuasannya. Bagaimana jika benar terjadi, tentulah suatu yng paling istimewa dapat saya rasai dan kecapi.

Tak dapat saya gambarkan dng kata kata. Semua telah dirancang dng teliti. Bukan mudah hendak mendapat peluang dan kesempatan melihat isteri main dengann lelaki lain. Ini adalah pertama kalau kalau jadi saya akan dapat melihat dng kata kepala sendiri isteri main dng lelaki lain.

Isteri saya pernah main dng lelaki lain sebelum ini tapi saya tak dapat melihatnya sendiri. Pertama kali itu saya juga yg rancangkan. Dari perkenalan dlm internet saya dapat pasangan yg sama sama sealiran.

Kite berjanji di satu Hotel dan bila bertemu kita cume book satu bilik saja. Entah macam mana, kita bersetuju masuk bilik secara bergilir gilir. nak buat macam mana, terpaksalah saya setuju sebab ini pertama kali dlm sejarah hidup.

Jadi stlh dipersetujui saya pun masuk lah bilik dulu bersama pasangan baru saya tu. Tak bannyak yg dapat saya ceritakan krn saya tak berapa bersungguh utk main dng pasangan baru saya tuu krn saya lebih ghairah memikirkan isteri saya akan main dng pasangan barunya nanti.

Saya terpancut cepat ketika main dng pasangan saya tu. saya tak puas. Pasangan saya pun saya rasa tak puas juga tentunya. Selepas kita selesai lalu kita pun turun ke lobi utk berjumpa isteri saya dan suami pasangan saya tu.

Mereka tersenyum bila melihat kami. “cepat” kata mereka. Apa yg dapat kita katakan. saya terpaksa mengaku yg saya tak tahan sangat mahu buat macam mana. Kini tibalah pulak giliran isteri saya mengikut lelaki itu kedalam bilik.

Die agak keberatan, maklumlah tak pernah buat kerja semacam tuu sebelum ini. Terpaksalah saya pujuk krn kata ku saya dahh dapat isterinya, hendak tak hendak terpaksalah die pula kena main dng suaminya pula.

Isteri dng berat hati dan dlm keadaan terpaksa ikut lelaki itu naik kebilik. sesudah isteri saya hilang dari pandangan mata saya bila pintu lif tertutup, tak dapat saya mahu luahkan dng kata kata bagaimana perasaan saya ketika itu bila memikirkan yg isteri saya akan main dng lelaki lain sekejap lagi.

Takut, berdebar, ghairah dan entah apa apa perasaan lg pun saya tak dapat mahu ceritakan. Sesak nafas saya dibuatnya. Tak terkeluar sepatah kata pun saya waktu itu walaupun pasangan baru saya yg baru je saya setubuhi ada bersama saya ketika itu.

Apa yg saya fikirkan dan bayangkan ketika itu ialah isteri saya yg telah saya kahwini selama ini sedanng berada dlm bilik bersama lelaki lain yg baru kita temui. Masa terasa amat lambat berlalu.

Fikiran saya bercelaru. Gemuruh tubuh aku, gementar pun ada dan sebenar nya saya tak dapat mahu gambarkan perasaan saya waktu itu. Bercelaru dan buntu. Ada rasa takut, ada rasa ghairah dan entah apa apa rasa lg yg saya sendiri tak tahu.

Mengelabah dan tak senang duduk saya dibuatnya. sesudah lama dan puas saya menunggu, pintu lif terbuka dan tersembul lah wajah mereka yg saya tunggu tunggu selama ini. Mereka berjalan beriringan dan masing masing nampak ceria dan tersenyum.

Hati saya lega benar bila mereka dahh selesai semuanya. kite berbual sebentar dlm suasana yg amat mesra dan selepas itu kita pun berpisah. dlam kereta menuju balik kerumah saya tak sabar sabar bertanyakan isteri saya apa yg berlaku antara mereka.

Cite Kongkek Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Konek #1 Kisah Seks

Isteri saya pun sama. jadi saya pun ceritalah apa yg berlaku antara saya dng pasangan saya tu. saya cerita dulu sebab saya tak sabar sabar mahu mendengar ceritanya pulak.

Isteri saya berkata apabila sudh berada dlm bilik, die duduk dihujung katil dan lelaki itu duduk sebelahnya. Mereka berbual sebentar dan faham lah lelaki itu bahawa ini adalah kali pertama bagi isteri saya main dng lelaki lain stlh kita berkahwin.

Isteri saya pada waktu itu masih rasa keberatan utk buat hubungan sex dng lelaki itu. Kalau blh biarlah mereka berbual dan lelaki itu tak jadi sentuhnya apatah lg main dengannya.

Lelaki itu pandai memujuk. Katanya die akan buat isteri saya gembira malam itu dan die tidk akan lakukan apa apa yg isteri saya tak suka. sambiil membisikan kata kata sayang ketelingga isteri ku die pun mula mencium isteri aku.
Cerita Malay Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Konek #1

  • Kemudian mereka bercium mulut dan saling menghisap lidah. Mencium pipi, leher dan tangannya mula memainkan peranan. Isteri saya mengaku die mula hanyut dan dahh mula terasa sedap dan nikmatnya disentuhi dan dicumbui oleh lelaki lain.
  • Maklum lah dng saya suaminya ini dahh bertahun kita main dahh tak terasa kelainannya lagi. dah tak ada apa yg istimewanya lagi. Isteri saya sudh di buai nimat akibat di perlakukan oleh teman baru nya itu.
  • Mata isteri saya terpejam krn keasyikan yg tak terhingga bila teman nya mecium leher dan tangannya mengusap dan meramas ramas tetek nya(masih berpakaian lengkap). Temannya sedar isteri saya telah lemas dan rela diperlakukan apa saja, die pun mula menanggalkan baju isteri aku.
  • Tinggallah bra dan kain nya saja. die terus mencium dada isteri saya dan isteri saya tak tahan dan terpaksa baring. Temannya mengiringkan badan isteri saya dan die membuka butang branya dan tersembul lah tetek isteri aku.

Isteri saya sendiri merasa teramat terangsang dan ghairah sekali bila temannya membuka baju dan branya. Maklumlah ini kali pertama die bersama lelaki lain selain daripada aku. Isteri saya mengaku die amat terangsang dan merasa ghairah sangat pada waktu itu.

Dlam hatinya die ingin lelaki itu teruskan aktivitinya meraba, mengusap, mecium dan mengomoli isteri ku. Temannya sudh berpengalaman dan tahu keadaan isteri saya waktu itu dng melihat mata dan reaksi isteri aku.

Die tersenyum krn isteri saya dahh mengalah dan sekarang menyerah tubuhnya sepenuhnya kepadanya. Temannya tak melepaskan peluang terus menghisap dan sebelah tangan meramas ramas tetek yg sebelah lagi. Sebelah tangan lg mengusap usap perut dan turun ketundun isteri aku.

Mata isteri saya terpejam, nafasnya kencang, dadanya sesak menikmati kepuasan. Isteri saya mengaku die terpancut dan faraj nya berair ketika lidah temannya menghisap puting payudara nya dan tundunnya diraba dan diusap.

Isteri saya dahh hilang kewarasan, die merenggek rengek kecil, mengetap bibir dng mata yg terpejam. Temannya bertindak membuka kainnya. Mencium paha dan sekitar faraj nya. Isteri saya lupa diri dan lupa segalanya.

Citer Seks Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Konek #1

Kenikmatan menguasai diri. Temannya melurut turun pantiesnya yg lembap akibat air isteri saya yg dahh bannyak keluar. Nah sekarang isteri saya berbogel terbaring diatas katil bersama teman barunya. Isteri saya tak dapat menceritakan betapa nikmat dan dirinya benar benar hanyut bila teman nya mencium dan menjilat faraj nya.

Air nya keluar lagi. sesudah puas temannya mencium dan menjilat indah isteri aku, die pun membuka semua pakaiannya. Agak mengambil masa juge bila die membuka pakaiannya sendiri tanpa pertolongan isteri aku.

Dengann masa rehat sekejap itu isteri saya pun membuka mata kembali dan terlihat lah die dng mata nya sendiri dihadapannya berdiri seorang lelaki lain yg sedanng berbogel. Terlihatlah die kepada konek lelaki itu.

Keras terpacak. Kata isteri saya konek nya kecil sedikit berbanding saya punya namun kerasnya lain macam. Ternampak benar benar keras. Temannya merangkak keisteri saya yg sedanng berbaring. Isteri saya faham sekarang tiba pula giliran die memainkan peranan.

Isteri saya yg sudh hanyut dlm keghairahan itu mencapai konek teman nya dan terus menghisapnya dng penuh romantis sekali. saya sudh berpesan padanya supaya hisap konek lelaki dng perlahan dan penuh romantis.

Jngn nampak gelojoh. Isteri saya terus menghisap konek temannya sambill tangannya memainkan telurnya. Temannya mendengus dan mengerang kecil, air mazinya terkeluar dan isteri saya mengaku die dapat merasakan nya dan die terus hisap dan menelannya.

Mgkin temannya tak tahan diperlakukan begituu oleh isteri aku, die pun menarik cepat cepat konek nya dari mulut isteri aku. die mencium dan menjilat pula indah isteri aku. Isteri saya berair lg dan faraj nya memangg kebasahan betul.

Lelaki tadi sudh tak dapat tahan agaknya die terus menindih isteri aku, memegang konek nya dan menusuk ke lubang faraj isteri aku. Isteri saya benar benar hanyut. Tenggelam dlm nikmat nafsu yg bergelora.

Lupa die pada segala galanya. Lupa die yg sebelum ini die keberatan utk terjerumus dlm aktiviti sebegini. Diri die sudh dikuasai nafsu sepenuhnya. Isteri saya tak dapat ceritakan sebenar nya apa yg berlaku bila temannya mula mula menusuk konek nya ke faraj isteri saya krn die benar benar hanyut dlm keghairahan dan tak sedar apa yg berlaku.

Sesudah menyorong tarik , masuk dan keluar indah isteri aku, teman nya dahh tak tahan benar dan die benar benar hendak terpancut dan die berbisik ditelingga isteri aku. Katanya, “sayang, abang dahh mahu keluar ni, mahu lepas kat mana?” Isteri saya yg sedanng dlm kegahirahan yg amat sangat itu menjawab “lepas kat dalam, bang”.

Isteri saya baru lepas period dan waktu itu adalah waktu selamat. Temannya puas mendengar jawapan isteri saya dan menambahkan kelajuan tusukannya. dua dua sudh lupa segalanya. masing masing dlm rasa keghairahan yg teramat sangat.

Nafsu telah menguasai mereka berdua. Mereka dipuncak kepuasan yg teramat sangat. Akhirnya lelaki itu membenamkan konek nya sedalam mgkin kedalam indah isteri saya dan melepaskan pancutannya. Isteri saya tersentak dan terangkat dubur nya menahan kesedapan yg tak terhingga.

Teman nya rebah menindih isteri saya dan mereka berkucup kepuasan.

Read More..

-----------------
hot ass latina, Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Konek #1, hot ass nurse
exhibitionist sexy teen, Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Konek #1, virgin pussy
teen fuck, Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Konek #1, cuckold husband wife fucked

Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Konek #1, and bohsia pantat gebu, bohsia manja, isteri seksi gersang, Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Konek #1 2017, awek jepun seksi, jdm vk, Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Konek #1, bohsia pantat gebu, and bohsia manja, malay seks, isteri sundal, malay seks, and Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Konek #1, janda tetek besar

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close