Auntie Pandai Blowjob I Pancut Mulutnye

Auntie Pandai Blowjob I Pancut Mulutnye , nama I Beno. ni citer I masa study kat oversea dulu. I ada sorang kawan. Zima nama dia. satu hari Zima kata familiy dia nak datang lawat dia. since I dok sorang dan rumah I kire besar gak, so diorang nak tumpang rumah I.

Zima dah takde ayah. yg datang mak dia, akak ipar dia ngan adik pompuan dia. abang tiri dia tidak datang sbb ada keje. 3 hari diorang dok rumah I.

takde apa2 jadi. Hari keempat. pagi tu diorang sepatutnye gi picnic, tapi bila I bangun tengok diorang ada lagi. I tanya apasal. diorang kata tidak sihat. so diorang tidak jadi pergi.

I suruh gak diorang pegi since kete sumer dah sewa. nak gi tempat tuh kene drive sejam gak. I boleh jaga. diorang pon setuju. so tinggallah I ngan kat rumahJam baru kol 9 pagi.

masih dalam bilik. so I lepak la kat ruang tamu sorang2. tidak lama lepas tu keluar. dia masih pakai baju tidur tapi muka dan rambut dia dah basah.

maybe dia dah basuh muka and gosok gigi kot. I kata kat dia breakfast kat atas meja kat dapur. masa I tengok melangkah ke dapur tu. I stim gak coz baju tidur dia nipis giler.

boleh nampak bra and seluar dalam dia yg warna hitam. nih still mude gak lagi. baru 40 tahun. dia kawin masa umur 18 tahun. pastuh masa umur 27 tahun dia dah menjanda.

husband dia meninggal sbb accident. body pon mengancam lagi. figure dia I rasa 36-26-40. yg best nye payudara dia besar. tiba-tiba I rasa stim memikirkan pasal. and masa tuh le suara2 sumbang yg menyuruh I ‘melakukannya’.

I pon fikir. bila lagi. ni le masanye. I pon nekad. I pergi kedapur. I tengok tengah sapu jem kat roti. dia membelakangi I. slow2 I pon rapat kat dia.

Cerita Sex Auntie Pandai Blowjob I Pancut Mulutnye

I pegang pinggang dia. terkejut. dia tanya apa I buat nih. I tidak jawab. I terus mencium telinga dari belakang. cuba mengelak. tapi I suruh dia diam.

I merapatkan badan I ke badan. batang pelir I sekarang berada betul2 kat celah jubur dia yg montok tu. cuba mengelak lagi. dia melarang I. malu katanya.

I kata takde apa yg nak dimalukan. ‘auntie cantik’. kataku. tangan I mula memeluknye dari belakang. sebelah tangan I letak kat atas dadanya. sebelah lagi kat perutnye.

I mengusap2 lembut payudara. dia sudah tidak melarang lagi. payudara nye dah mula mengeras. memang besar payudara. batang pelir I semakin tegang dan menikam luruh jubur nye.

mulutku semakin rancak mencium. pipi. telinga. mata. makin bernafsu. nafasnye semakin kencang. sekali sekali dia menggeselkan jubur nye ke batang pelir I. I rasa sedap dan I tau dia pon nikmat sama.

Tangan kiriku mula turun ke celah kangkang anutie Cindy. dia dah basah. I melurut2 di situ. ini membuatkan makin seronok. tangannye memegang tanganku dan menyuruh I meramas2 dicelah kangkangnye.
Cerita lucah Auntie Pandai Blowjob I Pancut Mulutnye

  • tiba-tiba dia berpusing mengadapku. kami bertentangan mata. I dapat lihat dari pancaran matanya yg dia amat memerlukan belaianku. dan I tidak akan menghampakanya. I muncium pipi nye.
  • turun ke bibirnye. dengan rakus dia mencium bibirku kembali. lidah kami bertemu. I menyedut lidahnye. dia menyedut lidah I. lama kami berkeadaan begitu. dalam masa yg sama tanganku sudah meramas2 tetek nye yg besar dan sudah semakin tegang.
  • kiri dan kanan bertukar ganti. mendengus kenikmatan. tangannye sudah berada dibatang pelir I dan meramas2 dari luar. I mengangkat baju tidur dan menanggalkannye. hanya bra dan seluar dalam nye saja yg menutupi badan.

memang menarik. bibir I turun dari bibirnye. ke leher dan akhirnye singgah ke gunung nikmat auntie. I menjilat dan menghisap. menggeliat kesedapan. tangannye semakin rancak menggosok batang pelir I.

tiba-tiba dia berbisik padaku. “not here”. dan dia menunjuk kearah bilikku. I pon mengangkat dan kakinye dililitkan di pinggangku. I masih menjilat payudara nye. dalam bilik I merebahkan diatas katil.

menelentang dan I baring disisinye. kami kembali bersup lidah. tangan I merayap dan meramas2 payudara nye. dan akhir sekali berhenti di celah kangkangnye. seluar dalam dia dah basah kuyup.

memang jenis yg banyak air. lama I bermain di celah kangkang auntie. jari I pusingkan dalam bentuk bulatan diluar seluar dalam nye. kadang2 I menjolok sedikit. tidak berapa lama kemudian.

Auntie Pandai Blowjob I Pancut Mulutnye cerita seks, lucah, Auntie Pandai Blowjob, pancut mulut auntie pandai blowjob, cerita melayu sex best stim auntie

Auntie Pandai Blowjob I Pancut Mulutnye

mengepit kakinye dan serentak dengan itu keluar air dari puki nye. tercungap2 kepenatan. I pon menanggalkan baju dan seluar I. batang I yg besar dan keras I halakan ke mulut auntie.

I suruh dia kulum. tapi dia tidak nak sebab tidak biasa. I suakan jugak kat mulutnye. nak tidak nak dia pon masukan batang pelir I dalam mulut dia.

memang dia tidak pandai blowjob. I lak yg kena ajar. susah dia nak masukkan batang pelir I yg gemuk tuh dalam mulut dia. tapi lama2 dia dah makin pandai.

atau makin syok. dia jilat batang pelir I turun naik. I rasa nikmat yg amat sangat. sambil dia blowjob. I tanggalkan bra dia. sempat gak I tengok size bra dia. 36D  pergh.

15 minutes dia blowjob batang pelir I. I rasa nak pancut. I tidak bagi tau dia tapi I suruh dia laju lagi. and bila I pancut.

I sembur kat dalam mulut dia. nampak macam menggelabah semacam dan cuba mengeluarkan batang pelir I dari mulut dia. tapi I tahan. I suruh dia telan sperma I sbb I tidak suka membezir.

dia pon telan sperma hangat I, ngan nikmatnye auntie telan semua sambil bermain lidah.
***

cerita seks, lucah, Auntie Pandai Blowjob, pancut mulut auntie
Auntie Pandai Blowjob I Pancut Mulutnye cerita seks, cerita seks, lucah, Auntie Pandai Blowjob, pancut mulut auntie cerita lucah 2019, lucah, cerita seks, lucah, Auntie Pandai Blowjob, pancut mulut auntie, Cite lucah, Novel blue sex

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close