Henjut Auntie Sedap Seksi Ganas

Henjut Auntie Sedap Seksi Ganas – sya merupakan seorang anak lelaki dlm keluarga aku. papa sya sdh lama meninggal dunia. untk menampung hidup, mama sya terpaksa bekerja sendiri dng membuat kuih dan sebagainya. sya masih lagim menuntut disebuah institusi tempatan. pada satu musim cuti penggal, sya telah disuruh oleh mak sya untk menghantar kuih yanng telah dipesan oleh seorang kenalannya.

Kawan mak sya nii orangnya taklah muad sangat dan taklah tua sangat. adela dlm lingkungan 35 thn. sya terus pergi naik motor buruk sya tu. perjalanan kira-kira taklah jauh sangat lebih kurang 10 km dari rumah aku.

Sampai jek kat rumah die sya pun terus turun dari motor dan terus bagi salam. mula-mula senyap jek. sampai tiga kali bagi baru ade orang menyahut. lembut suaranya. tiba-tiba pintu terbukak.

Cerita Erotik Henjut Auntie Sedap Seksi Ganas

-----------------
porn video free, Henjut Auntie Sedap Seksi Ganas, tube movie sex
anal sex MILF, Henjut Auntie Sedap Seksi Ganas, MILF threesome
exhibitionist sexy teen, Henjut Auntie Sedap Seksi Ganas, naughty sex

Sya lihat auntie Nisah keluar dng berpakaian tidor yanng agak seksi walaupun tak jarang hnya berbutang dudepan yanng blh gak nampakkan bentuk badannya. untk pengetahuan kau orang sya memanng suka ngan die ni.

Die masih ade suami tapi die punyer miang ade sikit lain lah. sya pun terus lah mintak mahap dulu mngkin pasal terlambat dan mengganggu die mahu tidur. sya tanyer mane suami dia, die kata suami die belum balik kerja dan anak-anak die pergi jejalan.

Kebetulan sya tak tahan mahu terkencing, so sya pun cakaplah mahu tmpang toilet die kejap. die kate okey. sya terus berlari-lari anak menuju ke toilet die pasai tak tahan sangat. Henjut Auntie Sedap Seksi Ganas.

Lepas jek sya melepaskan hajat kecil sya tu, sya keluar, sya lihat auntie Nisah sdg buat air untk sya kat dapur. sya pun cakap tak payah sesusah pasal sya daah mahu balik ni.

Die kate tunggu lah kejap pasal air daah jerang. sya ok jek. sya pun duduk lah dulu tetiba sya terdengar bunyi “prang” macam ade bende jatuh. auntie Nisah menjerit.

Sya teru ke dapur sya lihat cerek air die terjatuh pasal tangkai die patah. baju auntie Nisah habis basah dan die menggelepar pasal panas. sya pun bertindaklah sebagai hero dan membuka baju die pasal mahu mengelakkan dari kulit die melecur.

Tapi die menghalang kerna segan. sya tidk memperdulikannya kerna yanng penting ialah keselamatan. sya teruslah merentap baju tidor nya itu. maka terseparuh bogellah diri die dan yanng tinggal cuma bra dan pantie die yanng berrambu-ramba tue jek.

Sya pun agak terkaku kerna sya selalu membayangkan badan die jek tapi hari nii sya dapat tengok life. sya agak kaget tapi dapat idea dng sya terus masuk bilik di dan amikkan die tuala lalu sya campak kat dia.

Die amiklalu terus ttup tubuh die tu. sya tolong die kemas benda-benda yanng jatuh tadi dan die terus masuk bilik die untk amik ubat sapu untk kulit die yanng melecur sesikit tu.

Azmi sini kejap tolong auntie sikit. tiba-tiba die bersuara. sya jawap ye laa lalu terus menuju kebilik dia. sya lihat die masih lg berbalut dng tuala. die minta tolong sya sapukan krim kan badan die yanng melecur.

Die tak blh sapu sendiri pasal die nii jenis yanng panik. sya pun selaklah towel die pasal mahu sapu krim. ikut hati mahu jek tanggalkan terus, tapi pasal hormatkan orang tua la katakan.

Cite Malay Henjut Auntie Sedap Seksi Ganas Kisah Erotik

Sya terperanjat beruk biler sya lihat bulu-bulu jembut yanng halus dan baik punyer trim yanng kelihatan. sya tanyer dia. auntie tak pakai seluar dlm ke. die kata baru bukak pasal seluar dlm basah.

Sya tanyer macam mane skang nii die terdedah ni. die kate ok takpe pasal sakit. sya pun segera menyapu krim ke badan die. sya sapu lambat-lambat. mata sya tertumpu kat arah situ jek jek tapi tangan sya sapu kat lain.

Auntie Nisah sya lihat kejam kan mata jek mngkin tahan sakit. sya pun sapu kat tempat tempat yanng yang sakit. daah siap tapi sya tak puas mahu tengok so sku selak lg tuala die sampai terlerai.

Wah lg best. direct giler. sya pun urut kat umbun-umbun die konon-konon sapu krim. lepas tue sya sapu kat peha auntie. sya kangkang kan sikit peha auntie nii supaya jelas sikit sya dapat tengok bijik dia.
Citer Seks Henjut Auntie Sedap Seksi Ganas

  • Die ikut jek biler tangan sya tolak peha auntie. lepas tue sya main kat bulu bulu die dan baru jek mahu sentuh bijik die dia bukak mata dan tengok sya dengan agak serius.
  • Sya cakap sorry. kemudian die tanyer daah kebelum sya cakap belum pasal kat bawah payudara die nampak nacam melecur so sya mintak tolong die tanggalkan bra dia. die puntanggalkan.
  • Wow sya terperanjat lg dan pelir sya terus menaik dng lg tinggi macam menara. puting die fulamak. cute giler. rasa macam mahu nyonyot jek. tapi sya masih bole kontrol lagi. Henjut Auntie Sedap Seksi Ganas.

Sya tengok die masih pejamkan mata die jek. sya punlepas apu krim sya pelan pelan urut payudara dia. die bukak mata lg tapi kali nii die tak mcm marah.

Sya tetap kata sorry tapi die kata takpe. ape lg sya pun terus lah mengurut lg kedua-dua belahnya. die mula mengeluh kecil. lepas tue tangan sya puluh menuju kebawah kelengkang dia.

Dan sya mula myonyot tetk die dia daah mula stim sya tengok. sya terus amik tangan die dan letakkan kat pelir sya dan sya cium pipi, tengkuk telinga dan pelbagai tempat lg yanng difikirkan perlu.

Tapi die daah tak tahan nampaknya lalu die tarik sya dan dng rakusnya mencium mulut aku. sya terpaksa melayan pasal kalau tak ikut kang tak sdapat yanng selebihnya. lepas lama bercium mulut sambiil meramas, sya mula turunkan muka kau sikit ke tetk die sebelum menuju ke pintu gol.

Kisah Seks Henjut Auntie Sedap Seksi Ganas

Die punyer pepek cantik lah walaupun daah dan beranak. sya rasa die mesti pandai jaga pepek dng amal petua orang dulu-dulu ni. auntie Nisah mengerang dng kuat lagi. tetiba die mengejang rerupanya die daah klimaks dah.

Sya belum lagi, sya terus jilat pepek dia. tiba-tiba lg die tarik sya dan cakap yanng die daah tak tahan so sya pun terus menghalatujukan pelir sya yanng bersaiz sederhana sajake arah lobang pepek nya.

Saiz pelir maintain jek tak macam cerita yanng lain over giler macam mat saleh pulak batang diaorang, kite orang asia batang tak beso dan panjang sangat tapi keras no satu lah.

Sya sebenonyer takde pengalaman sebelum nii tapi disebabkan tak tahan sya jadik macam orang yanng daah berpengalaman giler lak. sya terus menghinggut auntie Nisah tue dng memecut kelajuan maksima yanng mampu menewaskan watson nyambek dlm 200 meter. Henjut Auntie Sedap Seksi Ganas.

Erangan auntie Nisah makin kuat. eh ah sya naik segan pasaal suami die takde kat rumah , nanti jiran kate ape pulak. tapi syaitan menutup semua perasaan malu sya dan sya terus mendayung dng pelbagai posisi lagi.

Tetiba-tiba baru sja sya mahu sampai kegarisan penamat, telefon pun berbunyi dan kitorang terjaga dari lamunan atau dng kata Hattan lamunan terhenti. sya ingat mahu pancut dlm pasal sya belum pernah rasa la katakan.

Tapi sya cuma mampu pancut dlm bilik jek dan kat atas katil tu, bengang betul gua. auntie Nisah terus bangun mendapatkan telefon. rupa-rupanya mama sya telefon bertanyakan sya nii daah balik kebelum.

Sya tak tau ape auntie Nisah bohong. yanng penting sya selamat. sya terus berbaring kat katil jek. sya lihat muka auntie Nisah ade rasa kepuasan tapi ade jg rasa sedikit kekesalan.

Sya mintak mahap kat die mngkin pasal sya terlanjur tue die marah.  Henjut Auntie Sedap Seksi Ganas. rupa-rupanya di kesal bukan pasal kena mian ngan aku, tapi pasal tak sempat mahu rasa pancutan sya selaku rakan muda belia negara yanng sering melaungkan slogan malaysia blh tu.

Sya tanyer die enjoy tak. die kate sya nii hebat jg macam suami dia. mngkin kurang sikit pasal orang baru. jadi sejak dari tue biler line rumah die clear, dan sya cuti semester sya akan menluangkan masa sya untk berzina lagi.

-----------------
incest sex, Henjut Auntie Sedap Seksi Ganas, massage teen big boobs
naughty sex, Henjut Auntie Sedap Seksi Ganas, naughty sex
blonde teen, Henjut Auntie Sedap Seksi Ganas, erotic story

Henjut Auntie Sedap Seksi Ganas, and isteri seksi gersang, bohsia pantat gebu, dara cun cipap gatal, Henjut Auntie Sedap Seksi Ganas 2017, awek jepun seksi, jdm vk, Henjut Auntie Sedap Seksi Ganas, janda tetek besar, and bini gian batang, awek jepun seksi, bohsia manja, janda tetek besar, and Henjut Auntie Sedap Seksi Ganas, bohsia pantat gebu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close