Tetek Auntie Nak Dijilat Dan Dihisap

Tetek Auntie Nak Dijilat Dan Dihisap | Nama saya Joffy, nii citer saya masa study kat oversea dulu. saya ada sorang kawan. Kolan nama dia. satu hari Kolan kata familiy die ingin datang lawat dia. since saya dok sorang dan rumah saya kire besar gak, so diorang ingin tumpang rumah aku.

Kolan daah takde ayah. yang datang mak kawan ku, auntie Mizya, akak ipar die kak Jenny ngan adik perempuan die namanye Lisfa. abg die yg actually abg tiri die tak datang sbb ada keje.

3 hari diorang dok rumah aku. takde apa apa jadi. Hari keempat. pagi tue diorang sepatutnye gi picnic, tapi bila saya bangun tengok diorang ada lagi. saya tanya apasal.

Citer Blue Tetek Auntie Nak Dijilat Dan Dihisap

anal sex MILF, Tetek Auntie Nak Dijilat Dan Dihisap, massage teen big boobs
teen fuck, Tetek Auntie Nak Dijilat Dan Dihisap, incest sex
brunette fucked hard, Tetek Auntie Nak Dijilat Dan Dihisap, tube movie sex

Diorang kata auntie Mizya tak sihat. so diorang tak jadi pergi. saya suruh gak diorang pegi since kete sumer daah sewa. ingin gi tempat tuh kene drive sejam gak.

Saya blh jaga auntie Mizya. diorang pon setuju. so tinggallah saya ngan auntie Mizya kat rumah Jam baru kol 9 pagi. auntie Mizya masih dlm bilik. so saya lepak la kat ruang tamu sorang sorang.

Tak lama lepas tue auntie Mizya keluar. die masih pakai baju tido tapi muka dan rambut die daah basah. maybe die daah basuh muka and gosok gigi kot. saya kata kat die breakfast kat atas meja kat dapur.

Masa saya tengok auntie Mizya melangkah ke dapur tu. saya stim gak krna baju tido die nipis giler. blh nampak bra and panties die yang warna hitam. auntie Mizya nih still mude gak lagi.

Baru 38 tahun. die kawin masa umur 18 tahun. pastuh masa umur 26 tahun die daah menjanda. husband die meninggal sbb accident. body auntie Mizya pon mengancam lagi. figure die saya rasa 36-26-38.

Yang best nye tetek die besar. tiba tiba saya rasa stim memikirkan pasal auntie Mizya. and masa tuh le suara suara sumbang yang menyuruh saya ‘melakukannya’. saya pon fikir.

Bila lagi. nii le masanye. saya pon nekad. saye pergi kedapur. saya tengok auntie Mizya tengah sapu jem kat roti. die membelakangi aku. slow slow saya pon rapat kat dia.

Saya pegang pinggang dia. auntie Mizya terkejut. die tanya apa saya buat nih. saya tak jawab. saya terus mencium telinga auntie Mizya dari belakang. auntie Mizya cuba mengelak. tapi saya suruh die diam.

Saya merapatkan badan saya ke badan auntie Mizya. batang kote saya sekarang berada betul betul kat celah jubur die yang montok tu. auntie Mizya cuba mengelak lagi. die melarang aku.

Cite Lucah Tetek Auntie Nak Dijilat Dan Dihisap Cite Malay

Malu katanya. saya kata takde apa yang ingin dimalukan. ‘auntie cantik’. kataku. tangan saya mula memeluknye dari belakang. sebelah tangan saya letak kat atas dadanya. sebelah lagii kat perutnye.

Saya mengusap usap lembut tetek auntie Mizya. die sdh tiidak melarang lagi. tetek nye daah mula mengeras. memangg besar tetek auntie Mizya. batang kote saya semakin tegang dan menikam luruh jubur nye.

Mulutku semakin rancak mencium auntie Mizya. pipi. telinga. mata. auntie Mizya makin bernafsu. nafasnye semakin kencang. sekali sekali die menggeselkan jubur nye ke batang kote ku. saya rasa sedap dan saya tau die pon nikmat sama.
Cerita Blue Tetek Auntie Nak Dijilat Dan Dihisap

  • Tangan kiriku mula turun ke celah kangkang anutie Mizya. die daah basah. saya melurut lurut di situ. ini membuatkan auntie Mizya makin seronok. tangannye memegang tanganku dan menyuruh saya meramas ramas dicelah kangkangnye.
  • Tiba tiba die berpusing mengadapku. kitaorang bertentangan mata. saya dapat lihat dari pancaran matanya yang die amat memerlukan belaianku. dan saya tiidak akan menghampakanya. saya muncium pipi nye. turun ke bibirnye.
  • Dengann rakus die mencium bibirku kembali. lidah kitaorang bertemu. saya menyedut lidahnye. die menyedut lidah ku. lama kitaorang berkeadaan begittu. dlm masa yang sama tanganku sdh meramas ramas tetek nye yang besar dan sdh semakin tegang.

Kiri dan kanan bertukar ganti. auntie Mizya mendengus kenikmatan. tangannye sdh berada dibatang kote ku dan meramas ramas dari luar. saye mengangkat baju tido auntie Mizya dan menanggalkannye. hnya bra dan pantiesnye sahaja yang menutupi badan auntie Mizya.

Memanng menarik. bibir ku turun dari bibirnye. ke leher dan akhirnye singgah ke tetek auntie. saya menjilat dan menghisap. auntie Mizya menggeliat kesedapan. tangannye semakin rancak menggosok batang kote aku.

Tiba tiba die berbisik padaku. ‘not here’. dan die menunjuk kearah bilikku. saya pon mengangkat auntie Mizya dan kakinye dililitkan di pinggangku. saya masih menjilat tetek nye. dlm bilik saya merebahkan auntie Mizya diatas katil.

Novel Sex Tetek Auntie Nak Dijilat Dan Dihisap

Auntie Mizya menelentang dan saya baring disisinye. kitaorang kembali bersup lidah. tangan saya merayap dan meramas ramas tetek nye. dan akhir sekali berhenti di celah kangkangnye. panties die daah basah kuyup.

Memanng auntie Mizya jenis yang banyaak air. lama saya bermain di celah kangkang auntie. jari ku saya pusingkan dlm bentuk bulatan diluar pantiesnye. kadang kadang saya menjolok sedikit. tak berapa lama kemudian.

Auntie Mizya mengepit kakinye dan serentak dengann itu keluar air dari faraj nye. auntie Mizya tercungap cungap kepenatan. saya pon menanggalkan baju dan seluar ku. batang kote ku yang besar dan keras saya halakan ke mulut auntie.

Saya suruh die kulum. tapi die tak ingin sebab tak biasa. saya suakan juge kat mulutnye. ingin tak ingin die pon masukan batang kote saya dlm mulut dia. memangg die tak pandai blowjob.

Saya lak yang kena ajar. susah gak die ingin masukkan batang kote saya yang 8 inci tuh dlm mulut dia. tapi lama lama die daah makin pandai. atau makin syok.

Die jilat batang kote saya turun naik. saya rasa nikmat yang amat sangat. sambill die blowjob. saya tanggalkan bra dia. sempat gak saya tengok size bra dia. 36 d pergh.

15 minutes die blowjob aku. saya rasa ingin pancut. saya tak bagi tau die tapi saya suruh die laju lagi. and bila saya pancut. saya sembur kat dlm mulut dia.

Auntie Mizya nampak macam menggelabah semacam dan cuba mengeluarkan batang kote saya dari mulut dia. tapi saya tahan. saya suruh die telan sperma saya sbb saya tak suka membezir.

Die pon telan sperma aku. sampai

daughter anal sex, Tetek Auntie Nak Dijilat Dan Dihisap, naughty sex
Japanese teen groped, Tetek Auntie Nak Dijilat Dan Dihisap, erotic story
virgin pussy, Tetek Auntie Nak Dijilat Dan Dihisap, sex erotica wife

Tetek Auntie Nak Dijilat Dan Dihisap, and isteri seksi gersang, janda tetek besar, malay seks, Tetek Auntie Nak Dijilat Dan Dihisap 2017, bohsia pantat gebu, jdm vk, Tetek Auntie Nak Dijilat Dan Dihisap, janda tetek besar, and awek jepun seksi, bohsia pantat gebu, bohsia manja, malay seks, and Tetek Auntie Nak Dijilat Dan Dihisap, isteri seksi gersang

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close