Batang Kote Besar Susah Masuk Mulut Kakak Ipar

Batang Kote Besar Susah Masuk Mulut Kakak Ipar , saya mempunyai seorang kakak ipar yang boleh dikatakatan cantik molek. Body dia punyalah solid walaupun dah ada anak dua. Muka dia putih mirip ala orang arab. Suaminya iaitu abang saya bekerja sebagai juruaudit di sebuah syarikat terkemuka di kl.

Jadi boleh dikatakan suaminya selalu outstation, kadang-kadang seminggu lamanya. Oleh kerana syok punya pasal, saya selalu pergi ke rumah kakak ipar saya. Di sana saya bukan buat apa.

cuma kadang-kadang saya mengambil kesempatan menjeling atau melihat gerak-geri kakak ipar saya ini. Kadang-kadang kakak ipar saya perasan dengan perbuatan saya ini. Tapi dia mungkin rasa tidak kisah memandangkan saya adik iparnya.

Bagaimanapun saya tidak pernah melakukan perbuatan tidak senonoh di rumah abang saya ini. Cuma sekali sekala bila ada kesempatan saya melanggar atau sengaja mengesel badan saya ke badan kakak ipar saya bila berselisih jalan.

Kak Arini (kakak ipar saya) buat tidak tahu je dengan perlakuan saya ini. Dengan ini membuatkan nafsu saya makin menjadi-jadi untuk melakukan perkara yang lebih lagi. saya sentiasa berangan untuk memiliki tubuh montoknya.

saya sentiasa memikirkan bagaimana merancang untuk mencapai cita-cita jahat saya ini tapi semuanya tidak pernah kesampaian. Pada hari raya lepas kami semua pulang bercuti ke kampung di pantai timur.

saya pulang ke rumah nenek saya. Oleh kerana tidak mempunyai kereta, saya pulang dengan bas manakala abang serta kakak ipar saya pulang dengan kereta mereka. Kami bercuti lebih kurang 2 minggu lamanya.

Apa yang menariknya, saya mendapat berita gembira untuk melaksanakan rancangan saya. Ketika mahu pulang ke Kuala Lumpur pada minggu hadapan, abang saya telah menelefon saya bahawa dia terpaksa pergi ke Perak selama seminggu kerana kerja.

Cerita Sex Batang Kote Besar Susah Masuk Mulut Kakak Ipar

Jadi dia meminta tolong dari saya untuk pulang bersama kak Arini menaiki bas. Memandangkan ramai orang telah pulang semula ke Kuala Lumpur, maka saya tidak mempunyai masalah untuk membeli tiket.

saya membeli tiket yang terletak di belakang sekali kerana saya mahu melaksanakan misi jahat saya dengan kakak ipar saya. Bas akan bertolak pada pukul 9 malam dan akan sampai keesokan subuh.

Jadi banyak masa dan perkara yang boleh saya lakukan. Bila sampai waktunya kami pun bertolak dari Kota Baru ke Kuala Lumpur. saya lihat kakak saya memakai baju kurung sahaja.

Ini memudahkan lagi kerja saya untuk merabanya. Dalam 2 jam pertama perjalanan saya mengambil kesempatan berbual dengan kak Arini. Kadang-kadang saya membuat lawak bodoh sehinggakan kak Arini tergelak sakan.

saya juga cukup berani dalam membuat lawak saya mencubit pehanya. Kak Arini buat tidak tahu je. Setelah beberapa jam perjalanan, bas pun menutup lampunya menjadikan keadaan didalam bas cukup gelap.
Cerita lucah Batang Kote Besar Susah Masuk Mulut Kakak Ipar

  • saya dapat lihat dalam keadaan samar, kak Arini sudah mula mengantuk. saya mengambil kesempatan ini dengan mengatakan dia boleh baring di atas bahu saya jika mahu tidur.
  • Kak Arini hanya tersenyum sahaja dan merebahkan kepalanya di atas bahu saya. saya hanya membiarkan kak Arini tidur buat seketika sebelum saya melaksanakan misi saya. Setelah melihat kak Arini tertidur, saya mula tidak dapat mengawal nafsu saya yang sudah memuncak ini.

saya dengan perlahan-lahan mencium bibir kak Arini. Tiba-tiba kak Arini terjaga kerana perbuatan saya ini. saya mengatakan bahawa saya hanya ingin menciumnya sahaja. Kak Arini tidak membantah tapi memberitahu dia takut orang lain nampak.

Jawapan yang diberikan cukup meyakinkan saya bahawa kak Arini telah memberi lampu hijau kepada saya. Tanpa berkata banyak, saya terus mencium bibir kak Arini dengan rakus sekali.

Kak Arini cuba menolak tapi lama kelamaan membiarkannya je. saya dengan pantas meramas kedua belah tetek nya dan selepas itu tangan kanan saya menyelak kainnya lalu mengosok pantat nya.

Setelah sekian lama, saya menanggalkan branya dan menyelak baju kurungnya ke atas sikit dan terus menghisap tetek nya. Kak Arini mendengus kesedapan. Selepas itu saya terus melurut muka saya ke bawah bagi membolehkan saya menjilat pantat kak Arini yang tembam itu.

Dengan rakus saya menjilat pantat nya, saya lihat matanya terpejam rapat sambil tangannya menekan kepala saya dengan kuat ke pantat nya. Dari tepi lurah sehingga ke dalam pantat nya saya menjilat.

saya turut menjilat biji clitoris nya sehingga kak Arini menggeliat kesedapan. Sehingga ke suatu masa saya rasakan pantat nya berair kerana kesedapan yang tidak terhingga. Selepas itu saya mengeluarkan batang kote saya yang agak besar dan menarik kepala kak Arini ke bawah.

Kak Arini seperti tahu kehendak saya dan tanpa berlengah lagi terus menghisap batang kote saya itu. Kerana batang kote besar saya, hinga saya lihat kak Arini sesekali sesak nafas.

Batang Kote Besar Susah Masuk Mulut Kakak Ipar cerita lucah batang kote besar masuk mulut kakak ipar, cerita sex melayu best batang kote besar masuk mulut

Batang Kote Besar Susah Masuk Mulut Kakak Ipar

Hisapan dan sedutan yang luar biasa dari kakak ipar saya ini membuatkan saya ghairah dan hilang pedoman seketika. Sehingga tiba masa kemuncak saya, saya menekan kepala kak Arini ke bawah sehingga batang kote saya masuk sehingga ke anak tekaknya dan saya terus memancutkan sperma nikmat ke dalam mulutnya.

Berdas-das sperma saya memenuhi mulut kak Arini. saya lihat kak Arini menelan je sperma saya. Selepas itu saya keletihan dan kami berpelukan di antara satu sama lain tanda kepuasan tidak terhingga.

Bagaimana pun babak ini hanya permulaan rancangan saya. saya masih belum meneroka pantat kakak ipar saya dengan batang besar saya ini. Rancangan saya seterusnya ialah apabila sampai ke rumahnya esok pagi memandangkan rumah kak Arini tiada orang di mana suaminya outstation dan anaknya masih di kampung bersama nenek mereka.

Jadi bila sampai ke rumah kak Arini, saya berjanji pada diri saya akan menhenjut dan melenjan satu body kakak ipar saya sepuas-puasnya tanpa sesiapa menghalang.
***

cerita lucah, sex melayu, batang kote besar, cerpen stim batang kote besar
Batang Kote Besar Susah Masuk Mulut Kakak Ipar cerita lucah, cerita lucah, sex melayu, batang kote besar, cerpen stim batang kote besar cerita lucah 2019, sex melayu, Cite lucah, Novel blue sex, cerita lucah, sex melayu, batang kote besar, cerpen stim batang kote besar