Kongkek Adik Ipar Dan Kawannya

Kongkek Adik Ipar Dan Kawannya – Aku daah berkahwin tinggal di sebuah apartment tiga bilik di sebuah bandar di utara tanah air. Bilik tidur utama aku guna, bilik kedua pada mulanya kosong dan bilik ketiga aku buat stor. Pada asalnya isteriku mencadangkan supaya bilik kedua disewakan, namun memandangkan masalah yang bakal datang aku tdk setuju.

Bila adik iparku, Ernna, tamat belajar dan nak mencari pekerjaan, aku mencadangkan diorang duduk sama famili aku sambiil tuu bolehh jugak tengok anak aku yang semakin nakal. Ernna ni muka bolehh tahan, bibir diorang kalau tengok, fuh.

Tak bolehh tahan. Belum tengok bodi diorang lagi. Aku selalu juga jeling jeling. Mana tak, diorang selalu pakai short sama sleeveless kat rumah. Tercabar iman aku. tetek diorang c cup, punggung peh gred a la.

Orangnya slim aje. Telan air liur beb! Tapi aku kena jaga line, bini aku sentiasa ada. die tak kerja. lg pun adik ipar, dapat tengok aje lah. Cerita ni bermula masa mentua aku naik haji.

Bini aku offer utk jaga rumah kat kampung kat Malaysia Timur, pasal bini aku ada sorang lagii adik yang masih sekolah. kitaorang sama sama balik kampung, tapi aku sama adik ipar aku balik semula utk bekerja.

Adik ipar aku ni kerja shif malam, jadi siang diorang sentiasa ada kat rumah. Kalau tak keluar dngn kawan kawan dia, aku macam biasa keluar pagi balik petang. hnya kadang kadang lewat sampai malam.

Ada satu hari tu, hari Khamis kalau tak silap aku, macam biasa aku balik kerja terus balik rumah. Sampai rumah senyap aje. Mesti adik ipar aku ni keluar. Aku masuk terus masuk bilik aku.

Cerita Sex Kongkek Adik Ipar Dan Kawannya

Sebelum masuk bilik, aku sempat jeling ke bilik Ernna. Fulamak! Aku tengok diorang tengah baring atas satu budak wanita lain (kemudian aku tahu tuu kawan dia) tengah buat 69.

Lesbian rupanya si Ernna nie. Masa tuu dua dua daah bogel habis dah. Agaknye tengah syok tuu yang aku balik diorang orang tak perasan tu. Aku pun apa lagi, free show beb! Aku tengok aje dari balik pintu.

Itu lah first time aku nampak puki si Ernna nie. Peh. merah jambu, cukur licin lagi, yang kawan diorang pulak tengah jilat puki diorang sambiil jari diorang mengorek ngorek puki adik ipar aku.

Aku agak Ernna pun buat benda yang sama pasal muka kawan diorang tengah syok gila. batang zakar aku semakin keras dlam seluar. sambil tengok aku usap usap batang zakar aku dari luar seluar.

Aah. tak bolehh tahan. Aku pun buka baju dan seluar aku diam diam dan terus mengurut batang zakar aku. dah le bini tak ada kat situ (is it good or bad? ).
Cerita lucah Kongkek Adik Ipar Dan Kawannya

  • Aku makin tak bolehh tahan. Aksi diorang orang makin agresif tapi masih tak perasan yang aku sedanng menyaksikan adegan adengan yang sebelum ni hnya dapat ditonton pada vcd/dvd aje.
  • Aku nekad. Aku mesti gunakan kesempatan nie. Bila lagii beb! Hidangan daah tersaji depan mata tapi aku tak ingin buat diorang orang terkejut. Nanti melepas beb! Macam mana ye? Perlahan lahan aku pergi kat tepi katil.

Tiba tiba kawan diorang buka mata dan tengok tepat kat mata aku. Alamak! Tapi diorang tak tak buat apa apa. die bolehh kenyit mata sambiil menjilat bibir dia. Kemudian mata diorang meleret ke batang zakar aku yang daah keras maksimum.

Kongkek Adik Ipar Dan Kawannya kisah lucah melayu threesome

Kongkek Adik Ipar Dan Kawannya

Ini daah bagus. Ernna masih tak perasan lagii pasal muka diorang masih disembam kat puki kawan dia. Aku pun rapat ke muka kawan diorang yang mengadap puki si Ernna nie.

Aku suakan batang zakar aku kat mulut dia. Tanpa membuang masa terus disambut dan disedut semaunya. Sah! die ni biseksual. Agaknya adik ipar aku ni pun sama kot. Aku tak bolehh tahan.

Dari tadi menahan gelora. Aku cabut batang zakar aku dan aim kat puki Ernna. Apa lagii aku pun tekan dngn bantuan kawan dia. Ernna terkejut dan terus memalingkan muka utk melihat apa yang masuk dlam puki dia, tapi diorang bolehh senyum bila tengok aku.

Lg aku tak bolehh tahan. die kata daah lama diorang tunggu saat ini. Peh. rupanya bukan aku sorang mengidamkan diorang tapi diorang pun sama. Apa lagi, aku pun teruskan ayunan keluar masuk puki dia.

Kekadang aku sahaja cabut dan suapkan dlam mulut kawan dia. Relaks aje kawan diorang hisap dan jilat batang zakar aku yang diliputi lendir Ernna. Kemudian aku teruskan adegan sorong tarik sampai aku rasa ingin terpancut.

Aku cepat cabut dan sumbat dlam mulut kawan dia. Fuh. aku rasa tuu la hari sperma aku keluar paling banyak. Kawan diorang siap sedut lagii lepas aku daah pancut.

Yang paling best, si Ernna lepas tuu bolehh cium mulut dngn kawan diorang sambiil bertukar tukar sperma aku. Kemudian masing masing menelan dan mencium aku pulak. Not bad jugak diorang orang nie.

Itu lah kisah aku dngn adik ipar aku. Lepas tuu aku dapat rasa jugak puki kawan diorang tapi itu akan aku ceritakan di masa akan datang.

naughty sex, Kongkek Adik Ipar Dan Kawannya, video tube sex
voyeur hidden cam, Kongkek Adik Ipar Dan Kawannya, sexy latex fucked
hot ass nurse, Kongkek Adik Ipar Dan Kawannya, big boobs

Kongkek Adik Ipar Dan Kawannya, and bohsia manja, isteri sundal, awek jepun seksi, Kongkek Adik Ipar Dan Kawannya 2017, isteri sundal, jdm vk, Kongkek Adik Ipar Dan Kawannya, dara cun cipap gatal, and bohsia manja, bohsia pantat gebu, bohsia manja, awek jepun seksi, and Kongkek Adik Ipar Dan Kawannya, bohsia pantat gebu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close