Batang Hitam Orang Dan Suami Ku Hisap Serentak

Batang Hitam Orang Dan Suami Ku Hisap Serentak | Suamiku, Jemmi seorang ahli perniagaan yaang berjaya. die amat sibuk denngan urusan perniagaannya sehingga bnyak kali mengabaikan saya dan dua orang anak yaang masih kecil. Entah kenapa pagi itu die suruh saya bersiap sedia. Setengah jam lagii die akan ambilku di rumah.

Katanya, drivernya akan datang menjemputku di rumah. Tepat jam 12, Pak Yez, driver suamiku tiba denngan kereta nya. aku pun meninggalkan dua orang anak kecilku yaang berusia 4 tahun dan 2 tahun kepada pembantu rumah yaang sdh lama bekerja denngan kami.

Kisah Blue Batang Hitam Orang Dan Suami Ku Hisap Serentak

“Encik Jemmi ada di mana Pak Yez, ” kataku kepada driver berusia 50 tahun. “Dia menunggu puan di hotel” jawab Pak Yez. Rumah kamiyang terletak di Seri Gombak tak jauh mana dari hotel.

blonde teen, Batang Hitam Orang Dan Suami Ku Hisap Serentak, big boobs
amateur sex, Batang Hitam Orang Dan Suami Ku Hisap Serentak, blonde teen
sexy ass, Batang Hitam Orang Dan Suami Ku Hisap Serentak, exhibitionist sexy teen

30 minit kemudian saya sampai di hotel sambut disambut suamiku yaang berkot dan bertali leher. die baru habis miting denngan bisnes partnernya di hotel tersebut. “Pak Yez balik dulu. Nanti aku call, ” pesan suamiku kepada drivernya.

Pak Yez terus memandu kereta mewah itu meninggalkan perkarangan hotel. “Nak ke mana abang? ” soal aku. ” Ke bilik. Abang tempah bilik untukk ayang, ” jawab Jemmi. Sampai di bilik 105, kitaorang pun masuk ke bilik itu dan saya terkejut sdh ada meja yaang terhidang makanan dan minuman serta sejambak bunga ros.

“Happy birthday ayang, ” kata suamiku sambiil memberi sejambak bunga ros. “Thanks abang, ” kataku yaang surprise denngan persiapan yaang dibuat di dlm bilik hotel itu. aku pun lupa bahawa hari tue adalah hari jadiku.

Aku mencium pipi suamiku sambiil mengucapkan terima kasih kepada surprise birthday yaang kuterima di bilik 105. kami terus menikmati makanan yaang terhidang di atas meja. Setengah jam kemudian, kitaorang main dlm bilik itu.

Aku menerima hadiah yaang istimewa dari suamiku krn selama ini die tiada masa untukk menyentuh tubuhku. Biasanya die balik lewat jam 2 pagi saya sdh tidur. die pun sdh mengantuk untukk main denganku.

Kami tertidur selepas main. Bila bangun tidur jam dahh 4 petang. Seronok betul berdua-duaan denngan suami tanpa gangguan panggilan telefon. Suamiku sdh pesan bila masuk bilik kedua-dua handphone kitaorang kena off.

Novel Sex Batang Hitam Orang Dan Suami Ku Hisap Serentak Cerita Malay

Kami tidk nak panggilan telefon mengganggu sambutan harijadiku. “Hello, aku mahu seorang tukang urut lelaki. Sila datang ke hotel bilik 105, ” suamiku bercakap denngan seseorang di handphonenya. Setengah jam kemudian muncul seorang lelaki India yaang tegap tubuhnya berusia 25 tahun.

Mula-mula die urut suamiku hampir 1 jam. Suamiku kembali segar selepas diurut oleh Adnun. “Ayang mahu urut? ” tanya suamiku. “Malulah abang, ” jawabku. “Malu apa. Abang kan ada, ” jawab Jemmi.
Cerita Kongkek Batang Hitam Orang Dan Suami Ku Hisap Serentak

  • “Boleh juga, ” jawabku. Mohan suruh saya pakai tuala. aku pun pakai tuala hotel. die suruh saya meniarap di atas katil sementara suamiku duduk di atas kerusi menonton tv.
  • Adnun mula mengurut belakangku dari hujung rambut sampai hujung kaki. aku belum pernah diurut oleh lelaki. Terasa geli pada mulanya. Lama kelaman geli dahh tukar menjadi sedap pula. memangg Adnun pandai mengurut.

Seterusnya Mohan suruh saya melentang pula. Diurutku dari hadapan pula. Habis tengkukku diurut. aku terasa ghairah pula. die londehkan tualaku untukk mengurut tetek ku. Suamiku cuma tersenyum bila Adnun mengurut-urut puting tetek ku.

Makin lama makin sedap kurasa. Tiba tiba die meramas-ramas tetek ku. aku mendesis-desia kesedapan. Adnun selanjutnya mengurut-urut perutku. die terus buang tualaku dan saya telanjang bulat depan Adnun. aku terkejut tetaapi suamiku kata biarlah kalau tidk mahu urut macam mana.

Die urut di bahagian pantat ku. die gosok-gosok sekitar pantat. aku rasa sedap sekali. Dan akhirnya die mengurut dari epha sampailah ke kakiku. Tiba-tiba suamiku yaang bertuala jg duduk dis ebelahku sambiil menghisap buah dada kiriku.

Kisah Blue Batang Hitam Orang Dan Suami Ku Hisap Serentak

“You want to join? Come Adnun, ” kata suamiku sambiil menyuruh Adnun menghisap buah dada kananku. aku begittu seronok pasal belum pernah dua buah dada ku dihisap serentak. Selepas itu Adnun membenamkan kepalanya di pantat ku.

Die menjilat pantat ku denngan lama sekali. sambill menikmati jilatan Adnun, saya pula menghisap pelir suamiku. Selepas itu suamiku menjilat pantat ku pula. Adnun menyumbat pelir nya dlm mulutku.

Batang hitam itu kuhisap bertalu-talu. aku sdh tidk tahan lagi. Adnun pun memasukkan pelir nya dlm lubang pantat ku. Ternyata sedap sekali batang india membalun pantat ku. Pada masa yaang sama saya menghisap pelir suamiku ketika Adnun sdg meratah pantat ku.

Selepas itu Adnun suruh saya menunggeng. die menghentamku doggy stail sementara saya terus menghisap pelir suamiku. Adnun memenacutkan sperma nya dlm pantat ku. Selepas Mohan selesai, suamiku pula membalunku.

Mohan menyumbat pelir nya dlm mulutku lagi. aku duduk di atas suamiku sambiil mulutku terus mengulum pelir Mohan. Akhirnya suamiku memancutkan airmaninya sama-sama mencapai orgasme denganku. kami bertiga berbaring keletihan di atas katil.

Aku dipeluk alohe suami dan Adnun. Inilah kali pertama kitaorang saya isteri threesome hari jadi dan inilah hadiah hari jadi saya yaang paling tak dapat kulupakan.

erotic story, Batang Hitam Orang Dan Suami Ku Hisap Serentak, MILF threesome
threesome sex wife, Batang Hitam Orang Dan Suami Ku Hisap Serentak, porn video free
video tube sex, Batang Hitam Orang Dan Suami Ku Hisap Serentak, tight pussy

Batang Hitam Orang Dan Suami Ku Hisap Serentak, and bohsia manja, isteri seksi gersang, isteri seksi gersang, Batang Hitam Orang Dan Suami Ku Hisap Serentak 2017, malay seks, jdm vk, Batang Hitam Orang Dan Suami Ku Hisap Serentak, awek jepun seksi, and bohsia pantat gebu, bohsia manja, janda tetek besar, malay seks, and Batang Hitam Orang Dan Suami Ku Hisap Serentak, bohsia pantat gebu