Faraj Cikgu Dimakan Kemudian Dihenjut Konek Besar

Faraj Cikgu Dimakan Kemudian Dihenjut Konek Besar , Wanita yg lawo tetap diminati. Tambah-tambah yg memiliki kecantikan asli bukan ditampal dengan makeup yg tebal. Kalau bermakeup pun sekadar menyepuh melayah mendatangkan seri yg ampuh.

Wanita yg wajahnya tidaklah lawo sangat tetapi mempunyai tubuh yg mengiurkan boleh memikat, tidak kurang juga dengan wanita-wanita yg berbadan gemuk mempunyai keistimewaan mereka.

Zaman persekolahan adalah zaman manis. Biarpun tertekan dengan pembelajaran dan kerja-kerja kelas, aktiviti luaran memberikan pendedahan yg baik.

Rakha bernasib baik kerana dia seorang juara pecut dalam bidang olahraga. Dia menjadi asset kepada sekolahnya dengan mencipta banyak kejuaraan dalam pertemuan-pertemuan olahraga.

Patutlah Cikgu Ziza (31th), amat menjaga dan menyayanginya. Wanita yg bertubuh tegap, besar-boleh dikatakan tinggi 171cm ini adalah seorang wanita yg fit. Cerita lucah Faraj Cikgu Dimakan Kemudian Dihenjut Konek Besar

Berwajah manis dan ayu, dia adalah guru atletis. Di mana sahaja ada pertemuan olahraga padang dan belapan, Cikgu Ziza akan membawa quartet 4x100m, termasuk Rakha sebagai pelari akhir ke kejohanan olahraga yg dianjurkan oleh pelbagai sekolah di sekitar daerah itu.

Faraj Cikgu Dimakan Kemudian Dihenjut Konek Besar

Gemuk-gemuk Cikgu Ziza dia tetap fit, ada body figure dan masih boleh berlari agak deras.

Suka berpeluh dan senantiasa memberi tunjuk ajar dan tip-tip yg bagus bagi memperbaiki kemampuan dan memajukan prestasi anak-anak sukannya.

Wanita ini sudah bersuami, seorang guru juga yg mengajar di sekolah lain dan duduk di rumah guru di perkarangan sekolah Rakha.

Sayang sekali mereka belum dikurniakan lagi dengan anak. Maka sebab itu Cikgu Ziza amat bergiat dengan aktiviti sukan olahraga ini dan sanggup membawa anak-anak sukannya ke mana sahaja.

Rakha menjadi kesayangan Cikgu Ziza -blue eye boynya. Apa-apa Rakha-bab olahraga Rakha is the boynya.

Dan Rakha jarang mengagalkan atau menghampakan perasaan atau kemahuan Cikgu Ziza nya.

“Uuu. Aaa. Ahh. Urghh. Apa. Apa ko buat ni Rakha” tegur Cikgu Ziza yg kesedapan dalam desahnya.

Dia rasa terkejut. Rakha meneruskan. Menjilat clitoris dan mengulomnya sambil memainkan lidahnya terus.

Cikgu Ziza mengangkat-angkat pepetnya rapat ke muka Rakha. “Sedap cikgu. ? ” tanya Rakha yg meneruskan jilatan ke lurah dan menghunjam lidahnya k dalam lubang pantat Cikgu Ziza.

“Iee. Ko tak jijik Rakha. Tak pnah cikgu rasa sedapnya. Suami Cikgu tak penah buat camni semenjak kami nikah” jawab Cikgu Ziza antara dengar dan tidak, yg mengumam bibir dan mengertap giginya menahan nikmat dan kegelian ang amat sangat.

faraj Cikgu Ziza tembam lebar dengan bulunya lebat. Rakha menguak bulu untuk mendapatkan liang faraj merah dan sudah berair.

Air itu dijilat dan dihirup oleh Rakha rakus dan enak. Cikgu Ziza terkial-kial kakinya sambil faraj nya terus dijilat, disedut dan dimakan oleh Rakha dengan bijaknya.

Rakha meneruskan hisapan di clitoris cikgu Ziza , wanita yg bertubuh ini masih mampui mengangkat-angkat dubur dan tubuhnya.

Cerita Sex Faraj Cikgu Dimakan Kemudian Dihenjut Konek Besar

Dijongkang-jongkitkan dan Rakha memakan dan menyedut habis-habisan jus madu Cikgu Ziza di lubang pantat nya yg menjadi merah menyala.

“URghh. Urghh. Rakha. Cikgu tak tahan ko buat. Urghh. ” desir cikgu Ziza merasa kegelian dan ngilu yg sensasi di faraj nya, sambil menjerit halus denga nafasnya kasar tersekat-sekat.

Rakha menjilat pangkal peha, hujung tundun yg tembam, peha, kepala lutut, betis dan jari-jari kaki membuatkan Cikgu Ziza mengelinjang dan menjerit-jerit halus dan mengerang menerima sentuha elektrik di tubuhnya yg merangsang syawatnya.

Sambil tetek nya di ramas Rakha lemah lembut dan kuat, dengan putingnya dihisap dan disedut membuatkan Cikgu Ziza bernafsu semula.

“Ko pandai. Mana ko belajar ni. Sedapp” kata Cikgu Ziza meramas-ramas rambut Rakha.

Rakha yg masih memakan faraj Cikgu Ziza dan melabuhkan lidahnya di clitoris dan di lubang madu dan di lubang anus Cikgu Ziza.

Cikgu Ziza terair dengan banyak sekali dan jus itu dihirup oleh Rakha.

Malah Rakha menjolok jarinya ke dalam lubang faraj Cikgu Ziza , Mengeluarkan jari itu dan menunjukkan ke muka Cikgu Ziza lalu menjilatnya.

Cikgu Ziza mendesah dan merenggek lalu menjerit halus bila Rakha meletakkan lidahnya ke clitoris Cikgu Ziza.

Menulom clitoris itu semula. “Uuu waa” dia menaikkan jubur nya merapatkan faraj nya ke muka Rakha kesedapan.

“WooW. O Rakha. Besar keras dan panjang konek Ko. Besar dari hak suami cikgu. Isshh. Iee. Bole ke masuk” Rakha bangun mengangkangkan paha cikgu Ziza lebar-lebar, meletakkan kepala konek nya ke pintu lubang pantat cikgu Ziza.

  • Dia menekan sambil melihat reaksi Cikgu Ziza yg bertubuh tegap itu. Pepet Cikgu Ziza tersembunyi di bawah perutnya yg out of shape.
  • Namun lubang pantat Cikgu Ziza menerima konek Rakha walaupun wanita itu menjerit-jerit menahan sakit atau menikmati kesedapan.
  • Rakha tidak tahu. Pokoknya dia Menekan konek nya terus. “Ohh. Ohh. Pelan skit Rakha. Pelan. Aduhh. Huu besar. Huu sudah Masuk. ? ” kata Cikgu Ziza memalingkan mukanya ke kiri dan ke kanan, sambil Rakha meneruskan tekanannya.
  • Dia menekan, menarik untuk membiarkan cecair dalamn faraj Cikgu Ziza menyenangkan kemasukan pelir nya.
  • Cikgu Ziza merasakan bibir faraj bertindak memberikan riaksi kepada sensasi konek Rakha yg besar itu memasuki ke dalam tubuhnya.
  • Dia terkejut Bang pelir itu masuk ke lubang pantat nya sambil faraj nya bertindak mengeluarkan cairan yg amat mengasyikan.

Tambah bila Rakha mencabut pelir nay kemudian menjilat, menghisap, menyedut dan menghirup semua cairan di faraj nya lalu memasukkan semula konek ke lubang pantat nya dan menghenjut perlahan.

Perbuatan itu dibuat oleh Rakha dengan baiknya dan berulang-ulang membuakan Cikgu Ziza menikmati dua kali klimaks sedbelum pertempuran.

Kini Rakha merasakan persediaan Cikgu Ziza untuk disetubuhi sudah cukup. Dia menekan rapat pelir nya ke lubang pantat Cikgu Ziza sehingga kulit bertemu kulit. Cite lucah Faraj Cikgu Dimakan Kemudian Dihenjut Konek Besar

“Uwoo. Rakha sedapp. Sedapp. Cupaa. Cupaa. Uuu, sedap Rakha. Uhhuu. Hmm” Cikgu Ziza benar-benar mengelinting, kepalanya pulas ke kiri dan ke kanan, kejap terangkat melihat Rakha menghentakkan pelir ke dalam lubang faraj nya.

dubur nya diayak dan menemukan Hentakan pelir Rakha. “Huu Rakha bijak ko. Suami cikgu tak pandai” rungutnya dalam kesedapan itu.

Komplennya dalam kenikmatan itu. Rakha bangga meneruskan hentakannya laju dan bertubi-tubi sehingga keringat sudah membasahi tubuhnya.

Begitu juga dengan Cikgu Ziza yg benar-benar kewalahan menerima lampias nafsu anak sukannya.

“Beshh. Cikguu sdapp” desus Rakha. Mempompa pepet cikgu olahraganya. “Rakha. Koo. Urghh” Cikgu Ziza mendepankan tundunnya menerima pelir Rakha ke dalam lubang pantat nya.

Cikgu Ziza merasakan kegelian yg amat sangat sehinggakan rasa listrik itu menerakkan semua otot-otot di pantat nya untuk memberikan tindakan kepada pelir Rakha.

Katil bergoyang. Digoyangkan oleh guru dan anak muridnya. Anak muridnya sedang menghenjut dan meratah faraj nya yg masih mekar dengan lubang yg masih ketat.

Rakha menindih tubuh yg kental dan berisi itu. Menanjal dan tidak memerlukan tilam.

Mereka berkucupan melepaskan nafsu masing-masing penuh dengan asyik dan ghairah. Sambil henjutan konek Rakha ke kawasan g-spot dalam pantat Cikgu Ziza membuatkan Cikgu Ziza berusaha menemukan tundunnya rapat ke pangkal pelir Rakha.

Denyutan, kemutan dan dinding faraj Cikgu Ziza mengertap, mengigit batang pelir Rakha yg membuatkan sensasi itu mengelitik deria syahwat dan merangsangkan pelir Rakha menjadi padu, keras dan mantap.

Tujahan ke lubang pantat Cikgu Ziza menghasilkan air yg berlebihan. Cikgu Ziza mencepap, mencepup kesedapan, kelazatan sehinggakan dia berkali-kali orgasme.

Dia tidak menyangka yg dia mampu klimaks dengan banyaknya bila batang pelir berada dalam lubang faraj nya.

Akhirnya Rakha melepaskan juga air mani nya yg banyak sehingga meluah keluar dari celah-celah pelir nya di dalam lubang pantat Cikgu Ziza.

Faraj Cikgu Dimakan Kemudian Dihenjut Konek Besar, puki cikgu dimakan, cipap cikgu dihenjut penis besar, cerita lucah, cite sex lucah melayu, stim lucah sex

Faraj Cikgu Dimakan Kemudian Dihenjut Konek Besar

Cikgu Ziza sudah keletihan dan dia terkapar dengan nafasnya semput-semput. Rakha sedar dan maklum bahawa Ckgu Ziza hanya tahu stail kongkek yg sama tetapi tiada tahu inovasi selebihnya.

Rakha bangga sebab kakak-kakak dan makcik-makcik gersang di berek memberikannya pengajaran yg baik dan istimewa.

Cikgu Ziza memeluk Rakha. Dia mengalirkan airmata. Rakha terkejut melihat keadaan itu.

Pelukan Cikgu Ziza dibalasnya ketika mereka masih bogel di atas katil dalam bilik tidor cikgu Ziza petang itu.

Suaminya tiada di rumah. “Timakasih Rakha. Timakasih. Kau memberikan kebahagiaan pada cikgu. Baru Cikgu tahu nikmatnya sex niee. Cikgu tak pandai. Suami cikgu tak mcm Kau. Kau masih budak lagi sudah pakar kongkek dan bermain Asmara. Tambah butuh kau tu ampuh, mampan dan Kuat. Puas. Puas. Puas. Cikgu sungguh puass, kau banyak talent Rakha” kata Cikgu Ziza mengapuk tubuh Rakha.

Rakha senyum. Gemukpun Cikgu Ziza , faraj nya sedap juga, kecil tersorok di bawah perutnya dan lubangnya masih ketat.

Mengemut juga. Berair juga. Sedap. Puas mengongkeknya menanjal lagi. Ini kisah Rakha dengan guru olahraganya.

Cukup istimewa pada rasa Rakha. Dan bermulalah episod yg menarik selepas itu dengan Cikgu Ziza
***

faraj cikgu dimakan, pantat cikgu dihenjut konek besar, cerita lucah, cite sex lucah melayu, stim lucah,
Faraj Cikgu Dimakan Kemudian Dihenjut Konek Besar Cite blue lucah , faraj cikgu dimakan, pantat cikgu dihenjut konek besar, cerita lucah, cite sex lucah melayu, stim lucah, Faraj Cikgu Dimakan Kemudian Dihenjut Konek Besar, cerita lucahblue novel , faraj cikgu dimakan, pantat cikgu dihenjut konek besar, cerita lucah, cite sex lucah melayu, stim lucah,, Citer lucah, Novel blue sex