Isteri Jiran Semua Lubang Dapat Ditujah

Isteri Jiran Semua Lubang Dapat Ditujah , Panggil saja aku Boby. Usiaku 18 tahun. Tubuhku besar dan atletis, segak dengan rambut disikat kemas, sering tersenyum, jarang pakai seluar dalam dan kote agak panjang dan berurat bila tegang kira-kira 17 cm. Aku anak sulung dari empat beradik ketika itu.

Di samping anak sulung yang bertanggung jawab, aku juga merasakan diriku agak nakal. Berek kami terdiri dari 10 pintu-bermaksud aku mempunyai 9 jiran tetangga yang terdekat. Jiran ku Makcik Misya umur 37 tahun, Makcik Harni umur 24 tahun, jiran seksi Kak Samila 18 suaminya 40 tahun, Kak Samila benar-benar muda dan cantik tanpa bermake-up.

Ketika di usia sedemikian aku nakal juga kerana minat aku hanya tertumpu terhadap wanita dan pompuan-pompuan yang sebaya atau lebih tua dari aku. Selalunya kote aku akan keras memanjang bila melihat dan membayangkan yang indah.

Aku tak menjadi hantu hisap ganja atau main judi. Aku rajin ke sekolah dan aku adalah pelajar yang baik dengan result sekolah ku. Inilah aku menerokai dunia baru-dunia orang dewasa.

Aku menjadi taik pengintip dan pengintai. Namun aku amat bahagia dan bersyukur dengan apa yang telah aku alami dan nikmati. Pakcik Ilman jiranku orangnya berkulit hitam manis, berkumis, taklah tinggi orangnya, malah aku lebih tinggi sedikit darinya, adalah seorang yang rajin bercucuk tanam dan memelihara ayam.

Kalau dia tak bertugas, Pakcik Ilman akan menghabiskan masanya di kebun di belakang berek kami yang masih lagi ditumbuhi tinggi dengan lalang dan semak samun. Isterinya, Makcik Misya jarang mengikut Pakcik Ilman ke kebun mereka di belakang berek itu.

Dia lebih suka tidor dan mengawasi anak-anak mereka seramai dua orang itu. Makcik Misya orangnya rendah, bertubuh gempal, bermuka bulat dan manis bila tersenyum. buah dada nya sederhana besar.

Ayahku juga ada membuat reban ayam dan bertanam sedikit ubi kayu, keledek dan beberapa pokok mangga. Ayam-ayam dan itik peliharaan kami itu, akulah yang menjaganya. Setiap balik sekolah aku akan memberi ayam-ayam dan itik-itik makan.

Di situ dia rehat bila dia habis membaja, merumput atau mencangkul tanah yang segar di situ. Pondok comel itu letaknya di bawah pohon pokok yang rendang. Di tutup setengah dengan daun bambu dan diletakkan tikar buruk sebagai alas lantainya.

Jiran aku Makcik Harni muda lagi orangnya. Baru 24 tahun, wajah dia manis, mempunyai jelingan manja dan senyumannya melirik, tinggi kira-kira 159 cm dan tetek nya dalam 34 dan punggung nya besar.

Singkat kisah pertama yang aku alami-ketika itu cuaca gelap di langit jam baru pukul 5 petang. Keadaan di kebun di belakang berek kami itu agak sedikit gelap.

Angin bertiup kuat juga semacam hendak hujan. Ketika aku melalui hampir dengan pondok Pakcik Ilman petang itu untuk ke reban ayamku, aku terdengar bunyi suara seakan-akan orang bercakap manja dan sekali sekala ketawa kecil meninggi.

Keadaan itu menarik perhatian aku. Di hatiku timbul persoalan dan hasrat ingin tahu berkobar-kobar di dalam jiwa kecilku. Aku mula mengendap perlahan merangkak menuju ke arah datangnya suara itu.

Dalam semak dan lalang yang tinggi itu aku menyusup dan merangkak menghampiri ke arah suara yang ku dengar. Maka tujuan aku tetap ke pondok kerana dalam balam-balam petang itu aku dapat melihat bayang manusia di pondok Pakcik Ilman.

Kehadiranku tak diperhatikan oleh mereka kerana angin bertiup membuatkan lalang berlaga, bunyi ayam dan itik berketuk kuat. Hati aku dub dab dan terasa tangan aku mengeletar. Aku memakai kemeja t gelap dan berseluar jeans dengan berselipar.

Aku masih merangkak di kawasan semak untuk berlindung dari pandangan manusia di pondok Pakcik Ilman agar mereka tak menyedari dan mengetahui yang kelibat aku ada di situ.

Dadaku terasa berdebar yang amat sangat. Perasaan ingin tahu makin membara. “Lawo tetek kau Harni, ” “Hmm. ” “Abang. Sedapp” “Dengan suami kau tak sedap ke. ? ” “Takk bangg. Dia tak buat cam abang, abang Ilman pandai buat. ” Wow berdesau darah aku.

Aku prihatin akan suara itu. Aku tak puas hati. Aku mahu melihat dengan jelas siapa mereka itu. Aku mula rapat dengan rangkakan perlahan. Suara-suara itu kedengaran lagi.

“Kau tak puas ke Harni, ” “Takk. Masakan Harni nak jumpa abang ni. ” Kini mata aku seakan nak tersembul dengan apa yang aku lihat. Aku menahan nafas.

Menahan air liur. Sah dan jelas, wajah Makcik Harni dan Pakcik Ilman di depan mataku. Mereka tak menyedari kehadiran aku yang sangat hampir kepada mereka. Aku dapat melihat dengan jelas perlakuan Makcik Harni dan Pakcik Ilman, dua-dua jiranku yang terdekat.

Sungguh aku terkejut. Namun ini rahasia mesti aku simpan. Hanya aku yang nampak dan tahu kegiatan selewengan dan curang mereka. Pakcik Ilman sedang menghisap puting tetek makcik Harni sambil tangannya yang satu lagi mengentel puing tetek sebelah.

Makcik Harni memegang kote Pakcik Hasan. Aku melihat kote Pakcik Hasan tegang tapi taklah panjang dan besar sangat. Mereka berkucupan. Makcik Harni memakai kemeja t warna merah tua dan kain batik kelantan sahaja.

Sedang pakcik Ilman berlengeng dan mengenakan seluar labuhnya. Kini tangan Pakcik Hasan mula meraba pepek Makcik Harni. Dia mebaringkan makcik Harni sambil menyelak kain batik ke paras pinggang.

Pakcik Ilman mula mengomol pepek Makcik Harni. “Abangg sedap. Jilat lagi bang. ” seru Makcik Harni dengan nada keras dan tangannya mengocok kote pakcik Ilman. “Sedap ke Harni. ” bisik Pakcik Ilman sambil menjilat pepek Makcik Harni.

Cerita Sex Isteri Jiran Semua Lubang Dapat Ditujah

Kelihatan lidahnya acum mengacum di pepek Makcik Harni. “Sedap Bang. Suami Harni tak buat camni bang. ” Aku melihat aksi mereka yang memnbuat posisi 69. Wow-camtu ke caranya.

Aku melihat Pakcik Ilman dibawah menjilat pepek Makcik Harni dan makcik Harni mengulum kote pakcik Ilman. Dia mengulum macam menjilat ais krim. Nafas aku tak keruan. Aku yang melihat asyik sekali.

Sungguh tak aku sangka rupa-rupanya Makcik Harni tak puas bersetubuh dengan suaminya Pakcik Akbar. Kini Pakcik Ilman sudah berpindah kedudukan. Dia memasukkan kote nya ke pepek makcik Harni bila makcik Harni berbaring mengangkangkan peha dan menaikkan kakinya.

Aku melihat Pakcik Ilman menghenjut kote nya turun naik-kedepan dan ke belakang di depan mataku. Jelas aku lihat kote Pakcik Ilman memasuki lubang vagina makcik Harni. Setiap pompaan dan henjutan pakcik Hasan, makcik Harni mengikut rentaknya.

“Bangg. Kuat. Kuat lagi bang. ” jerit halus makcik Harnim, “Sedapp bang. ” Huhh. “Sedap Harni. Rasa pelir abang. Sedapkan sayang, ” Aku menutup telingaku tak larat nak mendengar kata-kata mereka yang mengelikan hatiku namun menaikkan kote ku dan syahwatku juga.

Aku syok juga. Aku terus melihat persetubuhan mereka untuk seketika dan selesai bila pakcik Ilman menjerit kecil sambil jatuh memeluk Makcik Harni. Mereka terus berkucupan dan ada cecair keluar dari vagina Makcik Harni.

Aku melihat Makcik Harni pantas membersihkan pepek nya dengan kain sal pakcik Ilman dan membetulkan semula kain batik dan kemeja t nya. Dia tersenyum puas dan melirik.

Pakcik Ilman memeluk dan mereka berkucupan sementera waktu. Sambil itu berbisik sesuatu ke telinga makcik Harni yang memburaikan ketawa kecilnya sambil mencubit peha pakcik Ilman, manja. Jauh di sudut hatiku, aku kini tahu dan menyaksikan perbuatan mereka.

Dan aku mula memerhatikan waktu-waktu sebegini untuk dapat melihat aksi mereka lagi. Aku gembira dan sangat senang hati. Dan bermulalah aku menjadi pengintip dan pengintai cilik. Wanita yang sering senyum itu aku lihat murung.

Kak Samila berpakaian kemas petang itu sambil duduk depan pintu rumahnya. Dia banyak menung. Dia masih muda sedangkan suaminya pertengahan usia. Wanita ni tingginya kira-kira 160cm memiliki buah dada yang sederhana besar dalam 35c pinggangnya ramping dan jubur yang lebar.

Perutnya rapat dan nipis. “Abangg. Apa ni. Abangg” bentak Kak Samila terhadap suaminya, Pakcik Harun. Dia marah-marah sambil merempan. Kak Samila membetulkan kain kembannya. Pakcik Harun diam sahaja.

Aku dari atas siling mengintai petang tu. “Abangg, Samila tak puas” bentak Kak Samila marah-marah sambil memukul-mukul Pakcik Harun. “Sabar Samila. Sabar, ” kata Pakcik Harun. Aku dapat melihat ketakmampuan Pakcik Harun.

Aku melihat dia memasukkan kote nya yang pendek ke pepek Kak Samila yang gebu dan berbulu lebat. Sekejap kemudian dia habis dengan orgasme yang pantas. “Samila tak apa-apa lagi bang, Samila tak puas, ” bentak Kak Samila merungus.

Aku juga merasa frust. Persetubuhan Pakcik Harun terlalu singkat dan pantas. kote dia mengecut semula selepas dia orgasm. Tak sampai sepuluh kali henjut, Pakcik Harun sudah habis terkulai.

“Hisap puting acik ni, ” kata Makcik Misya mengunjukkan buah dada nya ke bibirku, yang sudah bogel atas katilnya. Aku mengikut arahannya. Makcik Misya memegang kote aku dan mengocoknya.

” Wah Boby, besar dan panjang pelir kau, ” bisik makcik Misya sambil membelai. Aku terasa geli. “Acik gelii. Sedapp” elus aku. Kemudian kami berkucup. “Hisap lidah acik” kata makcik Misya yang menarik aku ke biliknya sedang suasana di berek sepi petang itu.
Cerita lucah Isteri Jiran Semua Lubang Dapat Ditujah

  • Aku terasa segan, malu dan mengigil namun aku merasa seronok dan kote ku mengembang panjang dan besar. Terasa ngilu dan ingin terkencing. Makcik Misya terus dan ganas mencium dada bidang aku.
  • Kemudian dia ais krim kote ku. Aku mengeliat dan mengelinjang sambil mengangkat-angkat jubur ku. Aku ramas buah dada nya kemudian menghisap rakus puting susunya kedua belah. Kini tangan ku merayau ke peptnya yang sudah basah.
  • Makcik Misya terus mengocok kote ku. “Keras dan tegang pelir kau Boby, bAkbars sedapp besarr dan panjangg, ” bisik Makcik Misya memegang kuat sambil meramas dan kemudian membelai kote ku.
  • ” kote kau besar dari pakcik kau punya. ” Makcik Misya mengarahkan aku menjilat pepek nya. Dia mengangkang luas. Lalu menarik muka ku ke arah vagina nya.
  • Aku mula menjilat clit nya yang tersorok di antara dua bibir vagina nya. Aroma pepek nya mencengkam nafsuku. “Huu. Sedap, jilat keras Boby. ” arah makcik Misya yang menghinggut jubur nya ke atas mengikut rentak jilatan lidahku.
  • Aku memasukkan lidahku ke lubang vagina nya yang panas dan berair. Dia mendesah kuat, dia mengerang keras bila lidah ku menjelajahi kelentik dan pepek nya. Perlahan dan keras.
  • Air membecak pepek Makcik Misya. “Boby. Acik tak tahan. Masukkan kote kau kat sini, ” arah Makcik Misya sambil menunjukkan lubang pepek nya. Aku segera mengikut arahannya.
  • Aku letakkan kepala pelir ke mulut lubang jusnya. Kemudian aku tekan. “Aduhh. Boby pelahan skit. “kata Makcik Misya yang merangkul jubur ku dengan kedua belah kakinya sambil mengcenghkam belakang badanku dan mencium dadaku.

Aku menekan perlahan dan aku sendiri tak tahan, ku hentak pelir ku ke dalam lubang pepek Makcik Misya. Dia menjerit-jerit. Dia mencakar aku, aku menghentak dan rasa gelii.

“Acikk. Boby tak tahan. Rasa nak kencing. ” kataku separuh menahan. “Boby. Ok. Henjut kuat. ” arah makcik Misya. Sambil merangkul kua pungung aku dabn dia mengayak jubur nya.

Aku terus menghenjut kuat-kuat dan lajuu. Aku henjutt terus dengan nafas yang kasar. Aku melihat kote ku masuk dan keluar sama juga dengan isi kulit daging kemaluan pepek makcik Misya mengikut rentakku berair banyak dan becak.

Aku kayal. Aku kegelian. Makcik Misya menjerit dan meraung2 bila henjutanku makin pendek dan padat serta rapat ke pepek nya. “Boby. Acikk kuarr. ” makcik Misya menghayun sambil memutar pungungnya.

Aku yang kegeliaan terus menghenjut dan menghentak kote ku ke lubang di pepek Makcik. Sekejapan aku tersenggut-senggut dan aku merasakan kote ku panas didalam kepitan vagina Makcik Misya.

Dan air mani ku yang semprot terjun lenyap masuk ke lubang pepek makcik. Aku membiarkan kote ku berdegup dalam lubang pepek Makcik Misya dan berbaring di atas tubuhnya yang gempal itu.

Sambil aku hisap puting dan meramas buah dada nya lagi. Itulah ajaran pertama yang kuterima dari makcik Misya tentang bersetubuh. Selama ini makcik Misya memerhatikan pembesaran aku.

Bukan dia tak pernah melihat kote aku dulu-dulu, tapi kali ini dia merasakan aku sudah matang dengan kote ku yang ada. Aku pelik naper dia mahu bersetubuh dengan aku sedangkan pakcik Ilman handal juga orangnya bab di atas katil ni.

Terbukti pakcik Ilman selalu bersetubuh dengan Makcik Harni. “Aku suka kau Boby. kote kau besar dan panjang dari Pakcik. Kau nyer keras dan kuat. ” puji makcik Misya.

“Kau simpan rahsia ni. Kalau kau mahupun jangan tunjuk sangat. Nanti makcik ajak kau. Ingat pesan makcik ni, ” kata makcik Misya dan aku akur dalam pada itu sebelum keluar dari rumahnya petang itu dia memberikan aku duit.

Aku gembira dan puas hati tapi kote ku naik lagi dan hendak bersetubuh tapi Makcik Misya memujuk aku supaya jangan dan mengatakan lain kali. Khuatir anak-anak dia balik sekolah dan suami dia balik juga ke rumah.

Memang agaknya aku menjadi perhatian di berek ku. Kejadian petang itu amat menakjubkan aku. Kebetulan petang itu aku nak mandi. Bilikk mandi adalah dikongsi di berek kami.

Ketika aku selesai mandi dan mahu mengenakan towel aku, Kak Samila hampir dengan berkemban. Dia hendak ke blik mandi danmelihat aku telanjang tanpa sempat hendak mengenakan towel aku.

Dia memandang tepat ke arah kote ku yang terkulai. “Dik Boby. Kamu. Ni. Boby gi umah kakak sekarang, jomm. ” Kak Samila mengajak. Ketika itu suasana sunyi tiada siapa di beranda berek.

Aku pantas memakai towelku dan menuju ke rumahnya hampir denganbilik mandi. Pantas Kak Samila masuk dan menutup pintu rumahnya. Aku menjadi kaku. “Jangan gusar. Jangan takut. ” kata Kak Samila sambil memegang tanganku memasuki biliknya lalu membuka kembannya.

Aku dapat melihat tubuh Kak Samila yang mengancam jiwa dan kote ku. Dia menarik towel yang kupakai. Kelihatan kote ku tersenggut-senggut. “Boby. Akak suka pelir kau ni besar. ” katanya sambil meembelai baang konek ku.

Aku kegelian dan mengangkang di tubir katilnya. “Boby jangan takutt. Akak sayang Boby. Suka pelir Boby. ” katanya perlahan sambil mula mengulom kote ku. Aku memegang kepala Kak Samila merapatkan kulomannya ke konek ku.

Dia mencepak dan mencepok. Mula2 perlahan dan kemudian laju dan kuat di konek ku. Aku pula mengentel puting buah dada nya sambil meramas-ramas perlahan dan kuat. Kini Kak Samila duduk di tubir katil sambil mengangkangkan pehanya luas-luas.

Isteri Jiran Semua Lubang Dapat Ditujah cerita isteri, semua, lubang dapat ditujah, isteri jiran semua lubang cerita lucah melayu isteri jiran semua lubang

Isteri Jiran Semua Lubang Dapat Ditujah

Dia menarik aku berada di tengah-tengah kangkangannya. “Jilat. ” arahnya sambil menunjukkan pepek nya ke mukaku. Aroma pepek nya menegangkan kon tolku dan menaikkan nafsuku. Aku mula menjilat seperti aku menjilat makcik Misya.

Kak Samila terlonta-lonta. Dia mengerang. Lidahku basah dengan air di lubang pepek Kak Samila sambil angan aku meramas kedua-dua belah buah dada nya yang keras dan mengentel puting buah dada nya sekali.

“Woww Boby. Kau pandai. ” kata Kak Samila sambil mengucup bibir ku dan kami bertukar hisapan lidah. Lumat. Kak Samila memimpin aku ke arah posisi 69. Aku di bawah dan dia di atas.

Aku menjilat pepek nya dan kini lemas dengan air puki nya yang banyak dan menjejeh. kote ku tegak bagai tiang bendera. Keras, membesar panjang. Kak Samila mengelus-elus konek ku.

Perlahan-lahan dia mengenakan kedudukan sambil memegang batangku, perlahan-lahan memasukkan ke lubang pepek nya. Dia mula menghenyak perlahan. “Aduii. Besarnya pelir kau Boby. Kalah Bang Harun punya. Dia tak stron” kata Kak Samila sambil senyum dan adanya masih ku ramas dari bawsah kelangkangnya.

Kak Samila menekan lagi nak memasukkan konek aku ke lubang pepek nya yang ketat. Dinding vagina nya kebasahan memberi dan mengepit dan mengemut kepala pelir ku. “Huu. Aduuhh sedapp” kata Kak Samila sambil menghenjut lagi.

Kini perlahan-lahan lubang jus pepek nya mencengkam kote ku sehingga ke pangkal. Dia menarik dan menyorong perlahan kemudian laju. Sehingga dia menjerit-jerit dan mengelinjang kesedapan sedangkan aku menahan kote ku yang keras dibaluti air puki nya yang menjejeh keluar bertebing di sekitar batang dan bulu konek ku.

Kak Samila klimaks dua kali semasa menghenjut dari atas tadi, sedang kote aku masih keras. Kini Kak Samila di bawah dan mengangkang peha nya luas. Aku memasukkan konek ku, aku mula mepompa dan menghenjut perlahan dan deras.

Cam aku buat kat Makcik Misya tempoh hari. Kemudian mencabut kote ku lalu menjilat puki Kak Samila seketika dan kemudian memasukkan semula kote ku ke dalam burit nya dan menghenjut semula.

Kak Samila menjerit-jerit kelazatan dan mengerang menginjal dan mengeliat sambil mengikut rentak henjutan dengan menaikkan jubur nya ketika aku menghenjut konek ku dalam lubang puki nya. “Akakk. Boby. Nak pancutt. ” kataku sambil menghenjut keras.

Kak Samila menjeritt. ” Akak kuarr, ” Aku menghenjut terus kasar. Aku merasa geli. ” Akak saya nak kuar. ” Namun Kak Samila sedar dengan pantas menolak aku, dan memegang kote lalu mengulom kuat.

Sekejapan sperma ku pancrutt. Ke dalam mulutnya. Kak Samila melapah batangku dan menjilat mani aku lalu aku terkulai. Mulai hari itu. Aku dan Kak Samila selalu bersetubuh bila suami dia tiada.

Aku menjadi kekasihnya dan aku juga diberi upah. Seronoknya.
###

cerita isteri, semua, lubang dapat ditujah, isteri jiran semua lubang
Isteri Jiran Semua Lubang Dapat Ditujah cerita isteri, cerita isteri, semua, lubang dapat ditujah, isteri jiran semua lubang cerita lucah 2018, semua, Cite lucah, Novel blue sex, cerita isteri, semua, lubang dapat ditujah, isteri jiran semua lubang

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close