Jolok Lubang Pantat Isteri Orang Comel 3

Jolok Lubang Pantat Isteri Orang Comel 3 | Saperti yang saye janji, kini saye paparkan mainan saye dgn Merizsa dlm adegan seks jubur. Tapi kali ni saye gunekan ejaan bahase mengikut bunyi sebutan harian sebab saye rase lebih seronok. Lagipon sebutan harian org org melayu kebanyakannye tdk mengikut ejaan kecuali 80% bagi org lain.

So tak jadik masalah kan. Selepas malam yaang penuh dgn kelazatan bersame Merizsa, hampir seminggu saye tak bersua muke dgn dia. Bukannye ape, hanye saye kene outstation ke j* pade lusenye.

So mmg tak sempat bejumpe. Kini selepas seminggu kat j*, saye balik semule ke Pahang psal ade skit hal keluarge yang perlu saye selesaikan. aku belepas dari j* kol 2 pagi Sabtu tue dan sampai umah kol 8.

-----------------
virgin pussy, Jolok Lubang Pantat Isteri Orang Comel 3, big boobs
virgin pussy, Jolok Lubang Pantat Isteri Orang Comel 3, sex story
incest sex, Jolok Lubang Pantat Isteri Orang Comel 3, sex erotica wife

15 pagi. aku taklah bawak kete laju sangat sebab sensorang. Takde teman ngantok kang susah pulak. Umah saye biase la bekunci sebab bini saye gi keje dan anak saye plak sekolah tadika.

Aku terus naik atas rest kejap kemudian gi mandi. Mase tengah mandi saye terdengar bunyi deringan telepon. “Iskh bini saye gaknye” pk otak saye sebab die tau saye mahu balik ari nie.

Cerita Malay Jolok Lubang Pantat Isteri Orang Comel 3

Aku biarkan ajek deringan tue sebab saye mahu sudahkan mandi. Telepon senyap, tak sampai seminit bunyi lagi. “Ah. ! kacau tol la” bentak ati saye Tapi saye te pk plak kot kot ade mustahak dari bini aku.

So begegas saye kuar dgn betelanjang bogel saye gi angkat telepon. “Hai Izal. how r u?. Wahh! sampai ati tak phone I yang u mahu balik ye. Takpe lah” bunyi suare Datin Merizsa dgn penuh manje seperti org merajuk.

Huh! teperanjat juga aku. Mane taknye. yangg telepon tuh bukannye bini saye tapi Datin Merizsa. Macam mane die tau saye balik nih ? Oo. agaknye die perasan kete saye ade kat luar tuh.

“Oh Az. I m fine Merizsa” balas aku. aku katekan Merizsa yang telepon saye sebab saye tau takde org lain yang panggil saye Izal melainkan Datin Merizsa jek. “Bukannye ape Merizsa. I balik ni pon emergency jek ni sebab ade urusan skit mahu diselesaikan kat sini. And tomorrow I’ve to be back to j* ” kate aku.

“Eh! cepatnye u mahu balik ke j* ” Merizsa bertanya. “I sebenanye kene two weeks kat sane” jawab saye pulak. “Merizsa! call me back around five minute boleh? Sebetulnye I tengah mandi nie. Kelam kabut I angkat phone bile bunyi secound time, with nothing wrap up my body” kate aku.

“o ya. ehehehe” tegelak Merizsa bile dengar ape saye cakap tadik “Ok ok. go aheah. I’ll call u later” sambung Merizsa sambill terus ketawe dan meletakkan telepon. aku terus masok ke bilik air semule.

Mood saye mahu berendam lame skit daah ilang. So saye just besiram ngan air pancut dua tige minit jek pastu saye lap. Hampir mahu selesai saye pakai baju. telepon bunyi lagi.

Aku pon angkat. “Hello. daah selesai ke? ” tanya Merizsa. “Dah” jawab aku. “Rugilah I takde kat situ tadi” jelas Merizsa. “Nape pulak? ” balas aku. “Takde laa. Kalau I ade kan bagus” jawab Merizsa lagi.

“Iskhh u nie. Nikan rumah I, tak pasal pasal naya jek kang” kate saye sambill mendengar Merizsa ketawe terkekel-kekel dlm telepon. “How about tonight? ” Merizsa memberi cadangan. “I rase tak bolehlah Merizsa” jawab ku.

“Ialah. u mesti mahu main dgn wife u kan. daah seminggu tak kene” balas Merizsa. aku hanya ketawe kecil. Sebeno nye dlm ati mmg saye mahu sangat main dgn Merizsa malam nih tapi ape bolehh buat.

Bini ade. “Izal. kalau I mahu ikut u ke j* bolehh tak?. Itu pon kalau u sudi mahu bawak I la” tanye Merizsa. aku termanggu sekejap. Sangke saye Merizsa memain jek.

“No problem” jawab aku. “I serious ni u tau”. Iskh sudah. Macam mane niee. ? pk aku. ” Husban ngan anak u macam mane? ” tanye saye lagi. “Husban I pegi oversea , urusan business die laa. Next month baru balik dan anak I antar rumah nenek die untk beberape ari. Takde masalah semua” “Leave me your phone number. Nanti I contact u balik” kate aku.

Mmg benar benar tak tau no telepon Merizsa sebab saye mmg tak penah amik tau. kami brenti di situ jek selepas Merizsa memberikan no telepon dia. aku terus selesaikan pakaian saye dan terus kuar untk ke pejabat tanah.

Dalam kete saye terus ber pk mengenai tawaran Merizsa mahu ikut saye ke j*. Sebab kat j* tue saye numpang umah kawan aku. So kalo Merizsa ikut kat mane plak saye mahu letak.

Takkan mahu dok sekali. Kang amende plak bini kawan saye cakap sebab die pon daah tau yang saye nie daah ade bini ngan anak. ingin tido kat hotel. silap silap gaye kene tangkap.

Mampos aku. Iskh susah gak niee. stelah selesai semua urusan di pejabat tanah, saye terus ke kedai makan. Hampir tengahari juga a. sambill makan saye call Merizsa. kami berbual panjang mengenai rancangan Merizsa mahu ke j* dan tempat tinggal nanti.

Cite Sex Jolok Lubang Pantat Isteri Orang Comel 3 Cite Sex

Merizsa menyatekan yang tempat tinggal tak jadi masalah sebab die ade kawan kat sane. Kawan mase same belajo kat itm Shah Alam dulu. Dari cerite Merizsa. saye dapat tau yang kawan die tue sorang jande.

Kawin 3 taun becerai. Sebab sebab becerai pasal laki die nikah lain. Laki die nakkan zuriat tapi si Shasha ni tak dapat bagi anak sebab mandol. So bile die tau laki die nikah lain, die pon mintak cerai.

Taknak bermadu la katekan. Sejak becerai sampai sekarang die tak kawin kawin. daah dua taun. aku juga pesan kat Merizsa supaye die jgn bagi tau kat bini saye yang die mahu ke j* dan saye mintak Merizsa tunggu saye kat depan kedai gambo kol 10 pagi esok.

Stelah minum pagi keesokannye, kitaorang pon berlepas ke j* lingkungan jam kol 10. 45 camtuh. Ari tue Merizsa pakai suar panjang yang kain nye lembut dan ketat. Ntah ape name jenis suar tue pon tak tau ler aku.

Warne itam dikenekan dgn t-shirt warne biru mude dan bertali pinggang kecil. Pergh ngancam oi. Agaknye die mmg mahu naikkan nafsu syawat saye kot. “Izal. how’s your sleep? ” tetibe Merizsa betanye.

“Eh. sleep ape pulak nih” aku pulak bertanya. “Ala dgn wife u la” tanya Merizsa lagi. “Oo biase la. Pasal lak u tanye nie”aku bertanya lagii “Sajek sahaja mahu tau.
Citer Melayu Jolok Lubang Pantat Isteri Orang Comel 3

  • Tapi which’s the best between me n your wife. Em I mean fucking”. “Iskh u nie. Dua dua best tapi dgn u lagii best I rase. u know why ? Because dgn u I bolehh buat bannyak style” sambung saye lagi. “Nape.
  • Dgn wife u tak bolehh ke? ” tanye Merizsa. “Dia tak brape mahu la” jawab aku. aku tengok Merizsa tersenyum jek kemudian melentangkan skit tempat sandar sit. aku prati jek dua gunung mengkal menonjol naik ke atas. Tundun pantat Merizsa jg macam membengkak. mmg tembam pantat die nih. “u nengok ape Izal? ” tanye Merizsa. Ces. rupe rupenye die prasan saye nengok mende mende tuh. “I nengok kecantikan semule jadi u la” kate aku. “So? ” saye diam jek. “So what? ” ulang Merizsa lagi. “So I daah naik geram nih” balas aku. “Kalau geram.
  • Park jek la tepi kete. We both do it” kate Merizsa sambill ketawe. “Eh! u nie. daah gile ke, u ingat takde orang lain ke yang lalu kat sini” balas aku. “Ala u nie, ambik serious pulak.
  • I gurau jek la. u ingat I ni daah tak waras lagii ke? ” terang Merizsa yang ketawe kecilnye masih lom rede lagi. aku pon ikut ketawe jugak. “Ok Merizsa.
  • Kalau u ngantuk. u tido dulu. Kang kalo I plak yang ngantuk. I kejut u. u pulak drive dan I tido okey” kate aku. “Okey” balas Merizsa. Hari tue kitaorang sampai ke j* lebih kurang kol 5 lebih.

Mmg lambat sebab Merizsa bawak separuh. Org perempuan bawak jarang jumpe yang kaki pecut. Terhegeh hegeh adelah. kami singgah makan dulu di restoran kemudian baru ke umah kawan Merizsa di Taman Uda.

Jalan kat j* ni tak jadik masalah bagi saye sebab mase kecik kecik dulu mmg saye tinggal kat j* sampai beso. Ikut abah saye yang keje Merine Police. Sampai umah Shasha kebetulan die ade.

Rupenye Merizsa daah telepon dulu so die tunggu jek kat umah. aku diperkenalkan kat Shasha. manis gak orgnye. Berkulit kuning langsat dan tinggi lampai. Pade agakan saye dlm 5 kaki 6 inci sebab mase saye besalam dgn die saye rase hampir same tinggi ngan aku.

Aku ni tinggi 5kaki 7inci. “Tido sinilah malam ni En Rizal yerr” pelawe Shasha dgn peramah. ” jngn berencik enciklah Shasha. Janggal plak rasenye. Panggil Izal jek ok” terang aku.

Shasha hanya tersenyum. “I kat sini tumpang umah kawan jek kat Kg. Melayu. “Ala takkan tak sudi kot” pelawanya lagi. “Takpelah Shasha. Maybe next time I tido kat sini ok” balas saye balik. “Okey” jawab Shasha sambill membimbit beg Merizsa dan berlalu masok ke dalam.

Cerita Seks Jolok Lubang Pantat Isteri Orang Comel 3

“Merizsa!. I pick u around nine ok” Merizsa hanya mengangguk. dalam perjalanan balik ke umah kawan aku. saye singgah di kedai SingSeh. aku beli 6 keping kondom. dalam perkiraan saye malam ni saye pasti dapat main jubur Merizsa.

Kate org kalo main jubur ni mesti pakai kondom takut kene aid plak nanti. Maner ler tau. aku sampai umah Rosli (kawan aku) kol 6 lebih. Dua org anaknye tengah bemain kat depan umah.

Aku bagi salam n terus masok. aku hempaskan badan ke sofa. dalam pade tuh, saye dengar curahan air dari bilik mandi. Emm! Misya tengah mandi. Bisik ati aku. Misya ni name timangan Shamsiah, bini Rosli.

“Hai Ri. Baru sampai ke? ” tanye Misya. Tekejut gak aku. Mane taknye. aku tengah menggelamun program malam karang nih. “Aah Misya. Baru jek. Li mane? ” tanye saye balik.

“Kejap lagii balik le tuu. Biase la kol 7 lebih kang” jawab Misya lalu terus bejalan masok bilik. aku pon amik kesempatan prati dari belakang. Sejak tadi saye becakap tak nengok muke Misya pon.

Sajek saye malas mahu bangun. nii kebetulan saye mahu masok mandi plak. aku nengok Misya bekemban ngan tuala jek. Teselior juga a bile nengok jubur Misya yang masih bulat lagii walaupon daah punye dua org anak.

Bini Rosli ni rendah jek org nye tapi potongan badan mmg kemas dan bekulit sawo matang. Kalo lah saye tak kenangkan Rosli tue kawan baik aku, daah tentu saye ayat aje si Misya nih.

Sambill sambill bejalan masok ke bilik aku. saye jengok jengok juga ke bilik Misya. Mane ler tau kot kot ade rezeki mate petang nie. Tapi hampe. ape pon tak nampak walaupon pintu bilik tebukak skit.

Aku ke umah Shasha kol 9. kami betige bebual seketike. Kol 9. 30 saye ngan Merizsa keluar tanpa Shasha. Sebab kete Shasha die mahu tido awal skit malam nih.

Shasha ni mmg sporting org nye. kami ke pantai Lido dulu untk makan makan. Selesai makan terus saye bawak Merizsa ke hotel yang bertaraf 4 bintang sebab saye rase kat sini lebih selamat dari serangan pihak pencegah maksiat.

Kami menyewe di bilik no B304 yang siap dgn tv dan pemain vcd. utk seketike kitaorang hanya bebual bual kosong jek. aku kemudiannye memasang cite blue yang saye pinjam dari Rosli.

Merizsa hanya meniarap di atas katil. “Merizsa. u bangun jap” pinte aku. Merizsa menurut jek tanpa bantahan atau pertanyaan. aku kemudian nye menarik tilam ke lantai berhampiran dgn tv dan kitaorang bedua meniarap sambill menonton film blue.

Baru 20 minit menonton. saye nengok Merizsa daah mule tak senang diri. dia mengesel gesel kakinye pade kaki aku. “Nape Merizsa. you tak bolehh control ke? ” tanye aku.

Tanpa bannyak cakap die terus memelok dan meromen saye dgn rakus. dalam otak saye ter pk yang adegan daah bermule. aku perlu melayari bahtere dgn sebaik baiknye. aku pon merangkol tubuh Merizsa.

Kami becium dgn begittu ghairah dan begilir gilir mengulum lidah. Tangan kiri Merizsa mengurut zakar saye dari luar yang sememangnye daah naik menegang keras sejak menonton film blue tadik.

Tangan kanan saye meramas payudara kiri Merizsa yang masih bercoli lagi

-----------------
sex story, Jolok Lubang Pantat Isteri Orang Comel 3, sexy latex fucked
daughter anal sex, Jolok Lubang Pantat Isteri Orang Comel 3, exhibitionist sexy teen
naughty sex, Jolok Lubang Pantat Isteri Orang Comel 3, incest sex

Jolok Lubang Pantat Isteri Orang Comel 3, and bini gian batang, dara cun cipap gatal, bohsia pantat gebu, Jolok Lubang Pantat Isteri Orang Comel 3 2017, isteri seksi gersang, jdm vk, Jolok Lubang Pantat Isteri Orang Comel 3, isteri sundal, and malay seks, janda tetek besar, janda tetek besar, awek jepun seksi, and Jolok Lubang Pantat Isteri Orang Comel 3, isteri seksi gersang

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close