Jolok Lubang Puki Isteri Orang Comel 1

Jolok Lubang Puki Isteri Orang Comel 1 | Merizsa adalah bini ketiga Dato Jiltan, die nie seorang peniaga yaang bolehh dikatakan sorang jutawan. Hasil kekayaan suaminya bolehh membahagiakan sesiapa juge yaang menjadi isterinya atau yg menjadi pompuan simpanannya segi material n dari Merizsa saye dapat tau bahawa suaminya sudh pon berkahwin empat.

Yaang terbaru berumur dlam lingkungan 23 tahun. Sejak Dato Jiltan dapat bini baru nii die dahh jarang-jarang balik ke rumah bini yaang lain. Almaklumlah dapat barang baru katakan. Mana tdk nya.

Mestilah ingin gomol setiap hari kan. Berbalik pada Merizsa tadi. die nii orangnya memangg cantik. Putih melepak ngalahkan kulit orang cina. Ntah dari keturunan mana datang nya saye pon tak tau lah.

-----------------
brunette fucked hard, Jolok Lubang Puki Isteri Orang Comel 1, hot ass latina
MILF threesome, Jolok Lubang Puki Isteri Orang Comel 1, voyeur hidden cam
hot ass latina, Jolok Lubang Puki Isteri Orang Comel 1, threesome sex wife

Body. ? jangan cakaplah. Mengancam abis. Kalau tak masakan si Dato Jiltan bolehh terpikat. Bersama Dato Jiltan, Merizsa mendapat seorang cahaya mata lelaki yg berumur 2 tahun setengah. Comel cam mak die jugak.

Kisah Kongkek Jolok Lubang Puki Isteri Orang Comel 1

Taklah mengikut macam ayah die yaang tak ensem mananya. saya kenal Merizsa nii taklah rapat sangat. Kenal kenal gitu jek sebab kite mendiami pada deretan rumah yg sama. hnya lat dua rumah jek antara satu sama lain.

Saya kenal Merizsa nii pon melalui bini saye yg memangg cukup kenal dengaan die sebab die orang bekerja satu bangunan namun berlainan pejabat. Merizsa sering juge datang kat rumah saye kalau die ada masa lapang.

Orang wanita ler katekan. Kalau tak ada kerja berceloteh jek la kerja dia. Dipendekkan cerita, satu malam tuu sdng saye membaca surat khabar, lebih kurang dalam pukul 9 lah.

Tiba-tiba telepon berbunyi. Bini saye yaang angkat. Ntah apa yaang die bualkan pon saye tak tau lah. saya nii jenis yaang tak ambil kisah sangat. Lepas letak ganggang telepon, bini saye pon cakap yg Merizsa mintak saye tolong baik tv kat rumah dia.

Katanya power tak masok. saya agak mesti bini saye yaang kasik tau yg saye nii bolehh repair barang barang electrical nih. “Hantar kat kedai ajek la esok” kata aku.

Malas saye ingin melayan. “Alah bang, tengok-tengok lah mana yg patut kejap malam ni, sian kat die tu. dahh lah suami jarang balik rumah” kata bini saye sambiil tersenyum.

“Iyerlah iyerlah” bentak aku. Lalu terus masok bilik ambil tool beg saye yaang sememang nya sentiasa berada dlam bilik saye kalau saye tak bawak dlam kereta. Lebih kurang 5 minit saye sampai rumah Merizsa.

Loceng saye petik. Selang beberapa saat, pintu rumah dibuka. Uuh. ! berderau darah aku. Mana tak nya. Baju tidur yg die pakai tuu pergh. ! Cukup telus macam orang tak pakai baju lagak nya.

Perasan dengaan kekakuan aku. Merizsa pon menegur “minta maaflah. Tak sempat ingin salin baju tadi” lalu terus menjemput saye masok. saya tak cakap apa apa cuma tersenyum jek. “Em kat mana tv” tanya aku.

“Ada kat atas” balas Merizsa sambiil menggunci semula pintu depan. Merizsa jalan menaiki tangga dan saye ikut dari belakang. sambil menapak menaiki tangga, saye melihat kemontokan punggung Merizsa yaang ku kira potongan badannya menggalahkan ratu Malaysia 32-24-33 rasa saye lah.

Tiap kali kaki kanan dan kirinya menapak tiap kali itu lah punggung kiri dan kanan bergegar atas bawah. Nafsu saye dahh mula memberahi. dalam hati saye ni. tak ush cakaplah.

Pergh. ! kalau saye dapat ramas teruk saye kerjakan. Seluar dlam warna kuning lembut pulak tuu menipis jek lg menambahkan kebangkitan nafsu syawat aku. Batang zakar saye dahh mula tak menentu.

Dahh mula ingin menjalar dan mengembangkan kepalanya. dalam situasi macam nii saye rasa malam nii hrus gugur iman aku. “Farid mana? ” tanya saye memecahkan suasana. “Dah tidur tadi” jawab Merizsa sambiil menoleh kepada aku.

“Oo. Dato pulak? ” soal saye lg “dah jarang balik ke sini sejak dapat bini muda nii. Iyalahh dapat bini muda katakan Izal” kata Merizsa separuh menggeluh dengaan perangai suaminya.

Kisah Blue Jolok Lubang Puki Isteri Orang Comel 1 Kisah Sex

Izal kependekan nama saye dari Riza. “Bulan nii jek baru 2 kali balik. Bulan lepas cume sekali” sambung Merizsa sambiil membuka pintu bilik tidurnya. Bila masok jek, saye tengok macam bilik penggantin hiasannya.

Cantik dan berbau wangi. Peralatan serba serbi tersusun dengaan cukup teratur. saya terus ke tv. Merizsa pergi ke lemari soleknya. Sesekali saye curi-curi pandang tubuh Merizsa yg menggiurkan tu.

Bergedup saye telan air lior. saya betulkan posisi zakar saye menaik ke pusat agar tak ketara nampak kekerasannya. sedanng saye baiki tv, Merizsa tetiba ambil kerusi dan duduk sebelah aku, gamam sekajap saye rasa.

Mana taknya bau die masyaallah. Bukan main wangi lagi. Macam ingin tersumbat idong aku. “Izal! ” Merizsa meminta perhatian aku. “Ermm” jawab aku. “Tanya skit bolehh tak? ” Merizsa menyambung lagi.

“Apa dia” balas aku. “u bahagia dengaan wife u? ” tanya Merizsa lagi. “Yup. Kenapa? ” soal saye balik. “Tak adalah. hnya tanya jek” Merizsa perjelaskan. “Kalau I mintak tolong dengaan u bolehh tak? ” Merizsa menyambung lagi.
Novel Melayu Jolok Lubang Puki Isteri Orang Comel 1

  • “Nak tolong apa. Kan I dahh tolong baiki tv ni” kata aku. “Ala. u pon taukan. yaang suami I jarang balik rumah lagi”. Sesungguhnya saperti saye dahh dapat menangkap apa kemahuan Merizsa malam ni.
  • “Apa maksud u? ” sahaja saye buat buat tak faham. “Iskh u ni. Takkan tak faham kot” balas Merizsa sambiil merapatkan lg kedudukan die dengaan aku. Bergemuruh dada saye bila tetek kiri Merizsa menyentuh bahu kanan aku.
  • Saya hilang pedoman dan pertimbangan. zakar saye yaang dari tadi mengeras menambahkan kekerasannya. mmg saye nii jenis kuat sex. Pantang tengok wanita yaang punggung bulat dan tetek besar, zakar saye akan terus aktif.
  • “Kang Dato balik mamposs saye Merizsa” kata aku. “Tak adalah Izal. Dato kalau ingin balik pukul 8 tadi die dahh sampai. Biasanya macam tuu lah” terang Merizsa pada aku.

Saya diam. Merizsa meletakkan dagunya atas bahu kanan saye lalu menjilat-jilat lembut cuping telinga aku. saya dahh mula naik sasau. Cord volt meter yaang saye pegang dahh tak aktif lg untukk mencari kerosakan tv tu.

Fikiran saye dahh tak menentu. saya dahh tak dapat membedzakan yaang mana baik dan yaang mana buruk. saya memusingkan badan lalu memeluk tubuh Merizsa. saya rangkul serapat-rapatnya ke tubuh saye dan saye dapat rasakan kehangatan tubuh Merizsa yaang tak saperti memakai baju tu.

Saya cakup bibir yaang sedikit kemerah-merahan. Seketika lidah kite saling bermain-main antara satu sama lain. saya kemudian menyonyot lidah Merizsa dan seketika pula Merizsa pulak menyonyot lidah aku. Fuh.

! Sedapnya jngan cakaplah. Lebih pada tuu saye isap air lior yaang kat lidah Merizsa. saya dahh tak kira lagi, sejak naik tangga tadi saye memangg dahh geram dengaan tubuh Merizsa ni.

Kini saye dapat lepaskan geram saye tu. mmg saye kalau main sex nii gila-gila skit. Nafsu saye memangg kuat. Maklum lah saye nii berketurunan Arab skit. Hampir tujuh minit kite berkucupan.

Novel Malay Jolok Lubang Puki Isteri Orang Comel 1

Akhirnya kite pindah ke atas katil. Lapangan yg lebih selesa lg untukk berjuang. Atas katil kite menyambung berkucupan. Tangan kanan saye merayau mencari gunung pejal. saya meramas-ramas payudara Merizsa.

“Urgh. ! ” Merizsa mengerang skit bila saye menggentil puting payudara die sesudah colinya saye lurutkan ke bawah. Kiri kanan saye kerjakan puting payudara tu. Dan saye dapat rasakan semakin lama semakin keras puting tu.

Tangan saye mula menjalar menghala ke bawah dan tiba ke mahkota idaman setiap lelaki. saya gosok gosok lembut tundun puki Merizsa. Pergh. ! tembam giler ko. saya urut lurah puki.

Merizsa mengangkang lebih luas sikit. Badannya bergerak ke kiri dan kanan. Kemudian Merizsa bangun. die membuka pakaian tidurnya yaang nipis tuu beserta colinya skali. yangg tinggal cuma seluar dlam jek.

Dalam masa yaang sama saye membuka t-shirt dan seluar jean yaang saye pakai. Masa datang tadi memangg saye tak pakai seluar dalam. Biasaÿnya sebelahÿ malam saye jarang pakai seluar dlam kalau kat rumah.

“Merizsa biasa blow job tak” tanya aku. “Tak pernah buat, tapi tengok dlam blue film adalah” jawab Merizsa. “Nak mencuba? ” saye tanya lagi. “Why not. Tak susah kan? ” kata Merizsa lalu menundukkan kepalanya menuju ke batang zakar aku.

Tanpa buang masa Merizsa pon mengulum zakar saye yaang panjangnya hampir 7 inci dan besar saperti terung bujang. Terketar lutut saye bila kepala zakar saye kena nyonyot. Gelinya bukan main lagi.

Sambil saye menahan rasa geli, kedua tangan saye meramas kedua-dua tetek Merizsa yaang sememangnya cukup mengkal dan putih melepak tu. “Argh. ! Argh. ! ” saye mengerang. Hampir kejung tubuh saye bila Merizsa memasokkan keseluruhan zakar saye dlam mulut dan menarik ke atas.

Rasa macam ingin terpancut pon ada. Tapi saye masih dapat bertahan. Tangan saye menjalar ke punggung Merizsa. Seluar dlam saye lurutkan ke paras peha. saya gosok lubang bontot dan luruh puki.

Saya lihat punggung Merizsa terangkat-rangkat. “Erh erh. ! ” tuu jek yaang keluar dari mulut Merizsa. mungkiin menahan geli agaknya. Sesekali saye jolok lubang puki Merizsa dengaan jari hantu aku.

Air puki dahh ada berlendir kuar. Air yaang melekat kat jari saye tuu saye sapukan kat lubang bontot sÿupaya liÿcin sikit. saya masokkan jari saye pelahan-lahan dlam bontot Merizsa.

Merizsa mengemut jari aku. saya sorong tarik sorong tarik tapi saye tak masokkan dlam sangat cume 1 inci jek. Seruas jari la. Kemudian Merizsa bangun menanggalkan seluar dalamnya terus lalu baring atas katil.

Read More..

-----------------
amateur sex, Jolok Lubang Puki Isteri Orang Comel 1, tube movie sex
naughty sex, Jolok Lubang Puki Isteri Orang Comel 1, virgin pussy
amateur sex, Jolok Lubang Puki Isteri Orang Comel 1, tube movie sex

Jolok Lubang Puki Isteri Orang Comel 1, and bini gian batang, awek jepun seksi, janda tetek besar, Jolok Lubang Puki Isteri Orang Comel 1 2017, isteri seksi gersang, jdm vk, Jolok Lubang Puki Isteri Orang Comel 1, isteri seksi gersang, and bohsia manja, dara cun cipap gatal, bini gian batang, bohsia manja, and Jolok Lubang Puki Isteri Orang Comel 1, malay seks

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close