Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Kote #5

Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Kote #5 | Waktu itu sudh hampir tengahhari dan sekejap lagii anak anak akan balik dari sekolah. dengan sebab itulah isteri cepat puas krn die rasa tak selesa. die minta berhenti dan temannya berhenti disitu tanpa mengeluarkan maninya. Isteri saya memimpin tangan temannya kebilik air.

Saya pun turut sekali. saya lihat isteri saya bertindak mengeluarkan kembali condom yg dipakai tadi dan diberikan kepada aku. Isteri saya menyabun dan mencuci kote temannya. nampak mereka berdua sungguh mesra dan serasi.

Saya bahagia dan gembira sekali melihat isteri saya gembira dengaan apa yg berlaku sekejap tadi. Selesai mengenakan pakaian kembali, temannya minta diri dan pulang. Itulah kali terakhir isteri saya membuat hubungan sex dengaan temannya itu.

-----------------
brunette fucked hard, Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Kote #5, sex erotica wife
cuckold husband wife fucked, Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Kote #5, exhibitionist sexy teen
sex story, Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Kote #5, hot ass latina

Mereka tak pernah berjumpa hingga kini. Masa berlalu dan saya mahu merasai kembali nikmat melihat dan membenarkan isteri membuat hubungan sex dengaan dengan lelaki lain. saya akhirnya bertemu dengaan calon yg sesuai.

Bagi memudahkan cerita biar saya namakannya Steve. Steve datang ketempat kite dan tinggal disatu resort. saya membawa isteri kebilik Steve. dlam perjalanan isteri membuat janji supaya saya duduk diluar(beranda)dan biarkan mereka berdua je berbual dulu bagi menambahkan kemesraan antara mereka.

Novel Kongkek Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Kote #5

Sesampai dibilik, isteri saya duduk dihujung kati dan saya terus keberanda diluar. saya tarik langsir dan saya tutup sikit pintu. saya dapat lihat sikit je dalamm bilik itu dari kerusi yg saya duduk itu.

Saya langsung tak nampak isteri aku. Steve blh jg saya nampak sikit sikit , itu pun kalau saya bongkok kan sikit badan saya kedepan. Mereka berbual tapi saya tak dengar apa apa langsung.

Saya mencuri pandang dan saya nampak Steve sudh merapatkan tubuhnya dekat isteri aku. Tubuh mereka dahh bergesel sambiil berbual. Masa berjalan dan entah tiba tiba saya terpandang Steve bangun denngan cuma berseluar sahaja.

Bila pula die menanggalkan bajunya. tak jadi ni, saya pun ingin lihat juga. Tak terlepas peluang melihat isteri saya membuat aksi aksi sex dengaan Steve. Bila saya masuk je , saya lihat baju isteri saya dahh terbuka habis butangnya.

Saya duduk atas kerusi dan melihat aksi mereka seterusnya. saya berani masuk dan melihat krn isteri saya tak melarang atau tidk ada sebarang perjanjian antara kite yg saya tak blh masuk.

Perjanjian awal hanyalah tinggalkan mereka berdua utk berbual bual saja. Steve mula menanggalkan kesemua pakaian semua pakaian isteri aku. die jg bertindak membogelkan diri ya sendiri. dua dua sudh berbogel habis.

Pertama kali Steve dapat memandang tubuh isteri saya tanpa pakaian. Dibaringkannya isteri saya dan terius digomol dan diterokainya setiap inci dan pelusuk tubuh isteri aku. Ternampak die begittu rakus sekali.

Ghairah sungguh die agaknya mendapat tubuh isteri aku. Mereka bertindak bergilir gilir memuaskan pasangan masing masing. Isteri saya pun sudh memegang, mengusap, membelai, menjilat dan menghisap kote Steve. Lama jg selepas itu baru Steve memandan pada saya dan memberi isyarat agar saya join nya sekali.

Saya tanpa berlengah membuka semua pakaian saya dan naik kekatil. saya dan Steve melakukan apa je yg terdaya dan termampu kite lakukan, kite berusaha bersungguh dan secara bersama memuaskan isteri aku.

Hasil nya ternyata memberangsang sekali. Isteri saya lemas kepuasan diperlakukan begittu oleh kite berdua secara serentak. kite tak beri peluang pada isteri saya utk bernafas. kitaorang menyerang dan menggomolinya secara serentak.

Kalau Steve dibahagian atas saya dibahagian bawah. kitaorang bergilir. Bayangkanlah ada empat tangan yg merayap kesetiap inci tubuh ister saya dan ada dua mulut dan lidah yg menjalar kesetiap pnjuru nikmat ditubuh isteri aku.

Terkejang kejang iteri saya menahan kesedapan dan kenikmatan yg tak terhingga. pantat nya basah tak terkta. Steve tak tahan dan terus menindih tubuh isteri saya dan cuba masuk kedalam tapi tak dibenarkan oleh isteri aku.

Saya tak tahu mengapa. kitaorang tak rancangkan supaya jadi begittu. Itu adalah keputusan isteri saya sendiri. saya sememangnya tak akan memaksa isteri saya melakukan apa apa yg tak disukainya.

Saya akan biarkan isteri saya lakukan cuma apa yg die sendiri hendak lakukan. Bukan melakukan sesuatu krn terpaksa. Isteri memberitahu Steve yg die tak ingin masuk. Steve akur dan minta isteri bantunya keluarkan maninya.

Isteri saya hisap sebentar dan kemudian melancapkannya. Steve menggigil kesedapan dan terpancut akhirnya atas buah dada isteri aku. Melihatkan itu saya pula menindih tubuh isteri saya dan melancapkan sendiri kote saya diatas dada isteri aku.

Cite Erotik Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Kote #5 Cerita Blue

Steve sudh kebilik air membasuh. Isteri cuma terpejam mata menahan kesedapan. Sebelah tangan saya , saya lancap kote saya sendir. Sebelah tangan lagii saya bermain main dengaan sperma Steve yg dipancutkan atas tetk isteri aku.

Saya lomorkan seluruh buah dada isteri aku. saya mainkan sperma Steve diputingnya. saya sapu dan lomurkan disekeliling buah dada isteri aku. Itu yg buat die terpejam mata itu. saya tak tahan dan saya pancutkan dimana Steve pancutkan tadi.

Air mani kite bercampur dan bertambah banyak. saya perahkan habis habis sperma ku dari kote aku. air mani yg bnyk tue saya lomurkan dan sapukan lagii di buah dada isteri saya sampai ia kelihatan beku dan hampir kering.

Selepas itu saya memimpin tangan isteri kebilik air dan kite membasuh seluruh tubuh isteri aku. saya mandikan die dan saya cucikan die sebaiknya. Selesai kite keluar dan sekali lagii saya pakaikan satu persatu pakaian isteri saya bermula dari panties, kemudian bra dan seterusnya kain dan bajunya.

Kitaorang meminta diri dan mereka berpelukan dulu dan bertukar kucupan dan ciuman. saya berkata pada Steve yg saya harap die puas walaupun tak dapat masuk indah isteri aku. Steve sporting dan mengatakan tak apa mgkin lain kali ada rezeki pulak.

Kitaorang keluar meninggalkan Steve didalam bilik. Lebih kurang dua bulan lepas tue Steve datang lagi. saya membawa isteri kedalam bilik Steve. Semasa dalamm perjalanan isteri saya dahh memberi amaran pada aku.
Kisah Lucah Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Kote #5

  • Kali nii die langsung tak benarkan saya campur tangan atau ambil bahagian dalamm aksi sex mereka berdua nanti. Sebenarnay isteri saya marah pada saya krn akusengaja tak melayan nafsu sejak dua minngu dahh (Steve maklumkan pada saya die ingin datang 3 minggu sebelum itu).
  • Jadi saya pun plan kan supaya isteri benar benar kehausan dan dahaga semasa bertemu Steve nanti. sengaja saya buat begittu krn saya kasihankan Steve yg datang dari jauh dulu tak dapa main indah isteri aku.
  • Jadi kali ini plan kan supaya isteri dalamm keadaan terdesak dan amat memerlukan kote utk memuaskannya. Plan saya berjaya. Isteri saya bukan membuat perjanjian dengaan saya namun sebenarnya memberi amaran sebenarnya.
  • Die memanng tak benarkan saya join mereka nanti. Tak blh sentuhnya langsung. boleh tengok dari jauh saja. Tak blh bersuara dan tak blh join. Sebenarnya isteri saya terpaksa membenarkan saya berada bersama dalamm bilik dengannya krn bila saya ada sama die berasa lebih confident dan selamat.
  • Dengan kata lain saya nii cuma sebagai body guard je la. sampai dalamm bilik terus mereka berpelukan memanng isteri saya ingin membalas dendam dan menunjuk nunjuk pada saya yg Steve akan puaskannya walaupun saya gagal puaskan die dua minggu lepas.

Isteri saya tak tahu yg saya senggajakan perkara itu krn apa yg saya hajatkan sudh berhasil dan hasil nya ada terserlah didepan mata saya sekarang. Isteri saya tak membuang masa terus membuka seluar Steve dan mnghisap kote nya dengaan gelojoh sekali.

Steve membuka sendiri bajunya. Isteri saya benar benar menghisap kote Steve seperti orang kebuluran dan seperti tak hendak melepaskannya langsung. Steve tak tahan , didirikannya isteri saya dan ditanggalkannya habis pakaian isteri saya dengaan pertolongan isteri saya sendir.

Nampak sangat die mahu cepat sangat bogel. Steve membaringkan isteri saya dibirai katil. die cium, jilat dan hisap bibir indah dan biji indah isteri aku. Mata isteri saya terpejam.

Bunyi Steve menjilat indah isteri saya krn indah isteri saya dahh keluar air yg teramat banyak. Maklum lah dahh dua minggu saya tak gunakannya. Steve bangun dan memandang saya dan saya beri isyarat padanya supaya masuk.

Steve tersenyum. Dari posisi dibirai katil itu, Steve renggangkan kaki isteri saya dan menghalkan kote nya tepat ke lubang pantat isteri aku. dengan mudah die menolak masuk serapatnya krn indah isteri saya sudh basah benar dan kembang teramat sangat krn terlalu ghairah.

Cite Lucah Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Kote #5

Mereka bekerjasama terus bermain bebagai posisi. Akhirnya Steve membisikan sesuatu ditelingga isteri saya dan dan isteri saya membalasnya. Serentak dengaan itu Steve mencabut kote nya dan merangkah berlutut keatas dada isteri aku.

Steve menggunakan tangannya melancap sendiri kote nya dan menghalakan arah pancutannya kecelah lurah dada isteri saya dn die akhirnya terpancut. Maninya bertaburan atas dada isteri aku. Steve terus kebilik air.

Saya bangun dapatkan isteri saya krn projeknya dahh selesai. saya tak tahan tengok sperma Steve atas dada isteri aku. saya pegang dan saya lumurkannya diatas dada isteri saya sambiil sebelah tangan saya aku bukakan zip seluar aku.

Saya keluarkan kote saya dan saya lancapkan atas dada isteri saya dan sekejap je dahh terpancut. saya hlakan dan campurkan sperma kite berdua. saya sapukan kedua dua sperma kite keserata tubuh isteri aku.

Selepas itu baru saya pimpin isteri saya kebilik air. Seperti biasa saya mandikannya dan saya bersihkannya. kitaorang keluar bilik air dan saya lapkan tubuh isteri sehingga kering. Kemudian seperti biasa saya pakaikan satu persatu pakaian ketubuh isteri aku.

Saya memeluk dan menciumnya. Ternyata isteri saya amat puas sekali bermain dengaan Steve. Steve berjaya memuaskan nafsu isteri saya yg sengaja saya biarkan kehausan selama dua minggu krn menunggu kedatangannya.

Seperti biasa juga, mereka berpelukan dan saling berkucupan sebelum kite berpisah. Steve nampak tersenyum puas krn berjaya dapat menerokai lubang pantat isteri aku. Inilah kisah benar saya dan isteri aku.

Sejak mula disetubuhi oleh lelaki pertama didalam bilik Hotel dalamm tahun lalu dan hingga Steve berjaya menikmati lubang pantat isteri saya dalamm tahun ini, itu lah je tiga orang lelaki yg berjaya menikmati tubuh isteri saya.

Sehingga saya menulis cerita ini ini lah je pengalaman yg telah kite lalui. Kehidupan sex kite amat memberangsangkan selepas pengalaman isteri saya bersama lelaki lain. Lebih hangat dan lebih hebat yg tak pernah kite rasakan sebelum ini.

Kitaorang benar benar menikmati hubungan sex sekarang berbanding waktu dulu sebelum aktiviti ini terjadi. Percaya lah saya sehingga saat ini krn terlalu ghairah terhadap isteri sendiri akan mencium pussy isteri semasa akan keluar bekerja dan sebaik pulang dari bekerja.

Saya akan pastikan yg saya akan mencium pussy isteri saya setiap hari. saya jg sehingga saat ini akan tolong memakaikan pakaian dalamm isteri saya bila saya ada kesempatan berbuat demikian.

Demikian lah hebatnya hasil pengalaman yg telah kite lalui. saya benar benar sedar dan akui bahawa saya sememangnya amat dan teramat sayang dan menyintai isteri aku. Orang yg tak memahami saya mgkin tidk akan faham bagaimana seorang suami yg sanggup membenarkan isterinya ditiduri oleh lelaki lain berkata yg die amat menyayangi isterinya itu.

Tapi itu lah kebenarannya. saya lebih menyayangi dan menyintai isteri saya selepas pengalaman die ditiduri oleh lelaki lain. saya bukanlah semudah itu membenarkan isteri saya ditiduri oleh sebarang lelaki.

Saya sendiri yg memilih calonnya. Lelaki yg sudh berjaya meniduri isteri saya adalah merupakan calon calon yg terpilih. saya meletakan beberapa kriteria dalamm membuat pilihan. Antaranya ialah rahsia kegiatan kite mesti terjamin 100% bersih dari sebarang penyakit kelamin.

Sebab itu saya lebih suka kepada suami orang yg sudh mempunyai anak anak. bekerja yg baik tentunya die akan lebih bertanggung jawab krn tak ingin kerjayanya tergugat.

Read More..

-----------------
hot ass nurse, Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Kote #5, sexy Russian teen
sexy latex fucked, Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Kote #5, anal sex MILF
exhibitionist sexy teen, Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Kote #5, sex story

Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Kote #5, and bohsia manja, isteri seksi gersang, janda tetek besar, Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Kote #5 2017, janda tetek besar, jdm vk, Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Kote #5, bini gian batang, and awek jepun seksi, isteri seksi gersang, isteri sundal, malay seks, and Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Kote #5, isteri sundal

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close