Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Pelir #2

Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Pelir #2 | Temannya kebilik air membasuh dan isteri saye terus memakai panties nya. saya daah berpesan dari awal lagi, kalau die sanggup main dng lelaki lain dan sampai pada tahapnya bila lelaki itu hendak terpancut sperma nya dan pada ketika itu jika isteri saye sanggup membiarkan lelaki itu terpancut didalam pantat nya, die tdk blh membasuhnya.

Biarkan didalam dan terus pakai panties. krna saye mahu lihat buktinya. Nampak nya isteri saye ingat akan pesanan saye itu. Temannya keluar dari bilik air dan bertanya dng hairan mengapa isteri saye tak pergi membasuh.

Die dng selamba menjawab “nak bawak balik buahtangan untk suami”. Temannya tersenyum mendengar jawapan itu. Itu lah kisah pengalam pertama kami. Kali pertama saye main dng isteri orang dan kali pertama jg isteri saye main dng lelaki lain.

Novel Malay Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Pelir #2

-----------------
naughty sex, Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Pelir #2, sexy ass
naughty sex, Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Pelir #2, Asian horny teen
massage teen big boobs, Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Pelir #2, naughty sex

Sayangnya saye tak dapat melihat aksi mereka. saya dan isteri sanggup membuat aktiviti ini cume semata mata krn terpengaruh kepada adegan adegan dalamm filem lucah yanng pernah kita tonton.

Saya ingat lagie pertama kali bila saye menyuarakan niat saye hendk melihat isteri saye main dng lelaki lain. Tentulah die membantah. Lama kelamaan saye berjaya memujuknya untk mencuba. Itu lah ceritanya bagaimana kita blh terjerumus dalamm hubungan sex sebegini.

Isteri saye akhirnya mengaku die pun sedap dan puas bila main bersama teman nya itu. saya pun mencadangkan pada nya untk main lagie dng syarat kali ini saye ingin lihat sendiri.

Die setuju dan ini lah yanng sebenarnya yanng hendak saye ceritakan disini bagaimana kita blh sampai hingga kesini. Balik kepada mukadimah diatas tadi, maka sampailah hari dan saat yanng ditunggu tunggu.

Peluang melihat isteri main dng lelaki lain. saya kenal lelaki ini didalam internet juga. stelah saye pasti die blh dipercayai dan merupakan calon yanng sesuai saye pun berikan nombor talipon kita untk die hubungi dan berkenalan dulu dng isteri ku.

Mereka saling berhubung talipon selepas itu dan topik perbualan mereka sdh termasuk soal soal sex. Nampaknya merka(isteri ku dan temannya)mesra dan serasi. saya pun merancangkan dng teliti. Masa dan tempat yanng sesuai hrus ditentukan dulu.

Stelah semuanya beres saye berpesan pada isteri saye bagaimana dan apa kah yanng blh dan tak blh dilakukan semasa bersama nanti. saya merancangkan supaya mereka berdua dapat bersama semalaman.

Saya membeli baju tidor, bra dan panties baru untk isteri saye bagi meraikan malam yanng penuh istimewa ini. Baju tidor putih yanng tentunya jarang dan amat seksi sekali dng satu set bra dan panties warna hitam.

Tibalah hari dan saatnya. Lelaki tadi sdh book satu bilik dan menunggu didalamnya. Seperti yanng dijanjikan saye sampai dibilik nya jam 8:30 malam. Sampai dihadapan pintu bilik saye menekan loceng.

Isteri saye sembunyi dibelakang. die merasa gementar dan amat berdebar untk bertemu teman barunya. Maklumlah selama ini cume berbual melalui talipon saja. Belum pernah tengok muka. Entah macam mana orangnya.

Takut dan berdebar. Pintu dibuka dan nampak lah lelaki tadi. Isteri saye terkejut dan terkedu krn tak seperti yanng dibayangkannya. Walau apa pun kita berjalan masuk. saya terus duduk dikerusi dan isteri di atas katil.

Cite Lucah Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Pelir #2 Novel Blue

Oh ya, kita saling bersalam dan memperkenalkan diri sewaktu dimuka pintu tadi. kitorang berbual bual sebentar. saya diatas kerusi dan mereka berdua diatas kati berdua. Seperti dirancangkan isteri saye membawa beg yanng dibawanya kebilik air.

Dalam beg itu lah ada pakaian tidornya yanng baru dibeli itu. Isteri saye ingat rancangan awal kita dan terus memangil teman barunya kebilik air. Terdengar suaranya memanggil dari bilik air “bang, mari kejap”.

Saya pura pura tanya “abang yanng mana?”. Isteri menjawab “abang yanng baru la”. saya tersenyum dan teman nya berjalan kebilik air. saya tak tahu apa yanng sebenarnya ber aku.

Namun rancangan awal saye ialah bila didalam bilik air saye ingin mereka bercium dulu sepuas puasnya dan akhirnya meminta temannya membuka semua pakaiannya. Setakat itu jer dan kemudian temannya akan keluar semula dimana isteri saye menggenakan pakaian tidornya.
Kisah Kongkek Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Pelir #2

  • Saya tak tahulah apa sebenarnya yanng berlaku diantara mereka. namun yanng saye tahu saye kerasa amat terangsang dan ghairah sekali bila membayangkan apa yanng mereka berdua sdng buat. Sekejap lepas itu lelaki itu pun keluar semula dan kita berbual bual lagi.
  • Selepas itu keluarlah isteri saye dng pakaian tidor nya yanng teramat seksi pada pandangan aku. Baju tidor berwarna putih dan jelas terlihat didalamnya bra dan panties yanng berwarna hitam.
  • Nafsu saye teramat amat terangsang hingga tak tahu ingin cerita bagaimana perasaan saye waktu bila melihat isteri saye dng pakaian tidornya yanng seksi dilihat oleh teman barunya dan saye memahami benar isteri saye ini akan disetubuhi sepuas puasnya oleh teman barunya ini.

Terkeluar kata kata dari mulut saye “ni yanng abang tak tahan ni. Rasa ingin bawak balik rasanya. Jealous abang macam ni”. Isteri saye dng selamba terus duduk betul betul disebelah temannya dan berkata “ha. jngn mengarut. daah janjikan ingin bagi peluang pada kami, saye tak kira, malam ini saye adalah hak abang baru saye ini. Abang yanng rancangkan semua ini”.

Isteri saye berani cakap macam tuu sebab mereka daah berhubung lama dng talipon dan sdh berjanji akan main puas puas bila dapat bersama nanti. Sebenarnya dalamm hati saye yanng waras, mmg saye jealous tapi krn nafsu saye turutkan juge rancangan asal kami.

Kitorang terus berbual bual. smbil itu isteri saye sdh rasa keghairahan agaknya terus memegan tangan temannya dan megusap usapnya. saya daah tak sabar lagie ingin lihat isteri saye main dng temannya terus berkata “abang ingin kena balik ni, kalau blh abang ingin tengok la apa yanng selama ini abang ingin tengok”.

Isteri saye faham dan ingat rancangan asal kami. die mulakan langkah dng mencium pipi temannya. Temannya jg faham dan sememangnya die kena lakukan jg aksi sek dng isteri saye supaya lagie cepat selesai lagie cepat lah saye blh balik dan dapat lah mereka berdua jer menikmati masa bersama cume mereka berdua saja.

Novel Lucah Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Pelir #2

Mereka sekarang bercium, berkucup mulut, saling bertukar dan menghisap lidah. saya dapat saksikan sekarang didepan mata saye sendiri aksi sek isteri aku. Mereka berkucup bgitu kusyuk sekali maklumlah daah pernah membuat phone sex sebelum ini agaknya.

Temannya membaringkan isteri saye dan terus menggomolinya dng penuh bernafsu sekali. Apa yanng saye mahu sangat lihat daah berlaku didepan mata aku. Isteri saye seperti jatuh cinta dng teman baru nya ini.

Sungguh asyik die melayani adegan adegan sex dari temannya tanpa sedikit pun die menoleh kepada ku. Adakah die benar benar dalamm keadaan bernafsu atau pun die sdh jatuh hati pada teman barunya ini dan daah tak hiraukan saye lagie atau pun die mahu membalas dendam krn saye yanng mahu sangat lihat die main dng lelaki lain dan sekarang masanya die benar benar main tanpa pedulikan saye lagi.

Saya masih diatas kerusi. Mereka masih bergomol dan bergumpal. Agak ganas jg aksi mereka. Habis satu kati mereka berpusing. Sekejap isteri diatas dan sekejap isteri dibawah pula. Adengan mereka setakat ini hanyalah berkucup, meraba , menghisap dan meramas.

Saya yanng melihat terasa pedih pelir krn pelir saye sdh tegang didalam seluar. saya lihat temannya berbisik sesuatu ditelingga isteri saye dan isteri saye kelihatan tersenyum. die bangun dan duduk diatas katil itu.

Teman nya menarik baju tidornya dari kaki dan terus melurutnya keatas kepala untk menanggalkannya. Sekarang isteri saye sdh tdk berbaju lagi. Temannya terus membaringkan dan mereka sambung semula aksi mereka.

Kali ini teman nya lebih bebas menerokai tubuh isteri saye krn die cume tinggal bra dan panties saja. Inilah kali pertama dapat saye lihat lelaki lain mencium, mengusap, meramas, menghisap mulut, pipi, leher, dada, paha dan perut isteri aku.

Sebenarnya temannya ini meratah hampir keseluruhan tubuh isteri aku. saya rasa saye daah terpancut didalam seluar melihat aksi mereka. Isteri saye bangun dan membuka sendiri tali branya dan mencampakkannya ketepi katil.

Temannya yanng melihat terus turun katil, berdiri dan membuka habis pakaiannya tanpa bantuan isteri aku. Sekarang isteri saye tinggal panties jer lagie manakala temannya berbogel habis. Isteri saye dan saye sendiri terus fokuskan pandangan ke pelir temannya.

Tegang teramat tegang tetapii saiznya kecil daripada aku. dalam hati saye terasa jg bangga krn daah dua lelaki bersamanya tetapii dua dua pelir kecil daripada aku. Temannya naik semula kekatil dan menghampiri isteri aku.

Read More..

-----------------
big boobs, Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Pelir #2, amateur sex
hot ass latina, Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Pelir #2, hot ass latina
sexy latex fucked, Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Pelir #2, erotic story

Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Pelir #2, and awek jepun seksi, bohsia pantat gebu, dara cun cipap gatal, Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Pelir #2 2017, bini gian batang, jdm vk, Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Pelir #2, isteri seksi gersang, and isteri sundal, malay seks, bini gian batang, isteri sundal, and Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Pelir #2, bohsia manja

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close