Konek Dalam Mulut Dan Punggung Isteri Orang 2

Konek Dalam Mulut Dan Punggung Isteri Orang 2 | Dada saye begittu kencang berkocak bila melihat seluruh tubuh Milina yang putih gebu melepak. saye mengangkat kedua lutut Milina ke atas dan sedikit mengangkang. saye sembamkan muka saye ke puki Milina yang tembam tu. mula mula saye jilat kat tundun.

Lepas tue turun skit sampai ke luruh puki. Bila saye jilat jek bibir lurah tu, secara automatik bontot Milina terangkat siap dgn mengerang skali. “Argh argh argh. ! “.

Kemudian saye bukak bibir puki. saye jilat dgn rakusnya. “Urghh uurgh. !. Sedapnya Izal” antara keluar dgn tiidak jek ayat tue dari Milina. saye masokkan lidah saye dlam lubang puki.

-----------------
sexy latex fucked, Konek Dalam Mulut Dan Punggung Isteri Orang 2, sexy latex fucked
finger fuck tight ass, Konek Dalam Mulut Dan Punggung Isteri Orang 2, teen fuck
daughter anal sex, Konek Dalam Mulut Dan Punggung Isteri Orang 2, exhibitionist sexy teen

Saye kisar dekat dalam. Air yang keluar jngan cakap lah bukan main bnyk lagi. Walau pon rasa payau payau sikit tapi saye irut abiss. memang sedap beb. “Arrk! ” tetiba Milina menjerit kecil bila saye gigit biji kelentit dia.

Saye jilat saye gigit. saye jilat saye gigit. konek saye dahh membasahkan cadar katil dgn sperma. “Zal plz fuck me. I dahh tak tahan ni” pinta Milina. saye sahaja jek buat tak tau.

Citer Blue Konek Dalam Mulut Dan Punggung Isteri Orang 2

Saye terus menjilat puki Milina. saye rasa saye belom puas lagi. memang menjilat nii favourite aku. Selagi saye tak puas saye tak berenti menjilat. “Izal plz. plz fuck me. plz fuck me izal. i cant defend any more” kata Milina dgn begittu manja.

Saye pon bangun melutut. Batang konek saye yang begittu menegang saye geselkan pada biji kelentit Milina. “Ooh. ! Masokkan izal. now plz” teriak Milina. saye ketuk ketukan batang konek saye dua tiga kali kat tundun.

Kemudian saye letakkan betol betol pada lubang puki. Kini konek saye dahh bersedia ingin menjunam ke lubang puki Milina. saye perbetolkan posisi saye agar lebih selesa lagie bila saye ingin pantak puki Milina.

“Zzup. ! ” dgn sekali henjut jek batang konek saye dahh separuh masok. “Ooh. ! ” kedengaran dari suara Milina menggeluh. dalam satu masa die mengepitkan kedua-dua pehanya. Ini menyebabkan kemasokan batang konek saye yang separuh lagie jadi terencat.

“Kenapa Milina kepit? ” tanya aku. “Besar sangat Izal. Kena slow slow sikit lah” kata Milina. “Ok I make it slowly” jawab aku. Milina bukak semula kangkang die dan saye mula tekan pelahan lahan sampai santak ke bibir puki.

Saye meniarap atas badan Milina tapi disokong denganĂ¿ kedua-dua siku saye agar tak terlalu membebankan Milina. saye mula sorong tarik batang konek saye in and out. “Izal. Yours too big n long. Not like my husband” tiba tiba Milina berbisik kat telinga aku.

Saye hnya tersenyum jek. punggung saye masih lagie menggepam. Kali nii lebih laju skit sebab saye rasa ada skit kelicinan pada lubang puki Milina. mngkin air die dahh bnyk keluar agaknya sebab saye rasa bulu bulu konek saye dahh basah berlendir lendir dan melekit-lekit.

Daah puas cara meniarap, saye pusingkan Milina buat cara doggy pulak. Milina tak membantah. die angkat bontot menaik tinggi skit. Sebelom saye cocok puki dia,. saye jilat dulu lendir lendir yang ada kat lurah puki tu.

Lubang lubang bontot pon saye jilat jugak. saye sendiri heran macam mana geram saye bolih melebih bila main dgn Milina ni. sdang kan dgn bini saye pon saye tak jilat lubang bontot dia.

Mngkin disebabkan keputihan kulit Milina berbanding bini saye yang menyebabkan berahi saye menggila. Ah. ! tak kisah lah tue semua. Janji saye dapat lepaskan geram saye tuh. Tak lama saye jilat bontot , saye pon masokkan batang konek saye dari belakang.

Fuh. ! ketat beb main ikut belakang ni. tetaapi saye dapat jugak masokkan seluruh batang dlam puki Milina. Macam bergigi gigi saye rasa. Itu yang menambahkan rasa ngilu lagie kepala konek aku.

“Aaah ah. ! Sedap zal. Push lagie zal. Push it as deep as u can” pinta Milina. Erm. ! Nampaknya die dahh bolih tahan dgn kebesaran batang konek saye nih.

Saye fikir saye ingin lebih mengganas lagi. saye pon hayun dgn lebih laju lagie sampai berbunyi cup cup cup. ! Peha saye belaga dgn bontot Milina. saye tengok Milina meramas buah dada kanannya.

Semakin membengkaklah buah dada tu. Kemudian kitorang bertukar posisi. saye menelentang pulak dan Milina naik di atas aku. Milina pegang batang konek saye dgn tangan kiri dan memasokkan dlam lubang puki dia.

Diturunkan bontot nya perlahan-lahan sehingga tenggelam keseluruhan batang sakti aku. Kini tiba pulak giliran saye untk berehat dan Milina pula yang memainkan peranan sebagai juragan melayari bahtera. saye rasa macam ingin terpancut bila Milina menggelekkan dubur nya.

Cepat cepat saye tahan peha dia. Milina ketawa kecil. “Kenapa Izal. Geli sangat ke? ” Milina bertanya. “a’ah. I takut terpancutlah. I tak puas lagie ni. u jngan hayun laju sangat laa” kata aku.

Cite Melayu Konek Dalam Mulut Dan Punggung Isteri Orang 2 Kisah Malay

Milina tersenyum manja sambill saye meramas dan menggentil puting buah dada. Milina terus memainkan peranan dia. Kali nii die menolak kedepan dan kebelakang kemudian menghenjut ke atas ke bawah.

Puki die semakin berlendir kerna bnyk sangat menggeluarkan air. Entah berapa kali die capai klimaks saye pon tak tau lah. dalam pada tue saye tanya Milina samada die pernah main ikut lobang dubur.

Katanya tak pernah. saye cakap saye pon tak pernah buat jugak. saye cakap kat Milina “I like to try it. How about u ? ” tanya aku. “Maybe we can do it next time” kata Milina.

“Yes. Next time we should make it” balas aku. kitorang bertukar posisi lagi. Kali nii style 69. Milina mengisap batang konek saye dan saye menjilat puki Milina lagi. “Zrup zrup zrup. ! ” Abis idong idong saye naik basah dek air puki Milina.

Jubur saye terangkat bila Milina lancapkan sikit konek saye kemudian die kulum semula. sdang kitorang tengah syok memantat tiba-tiba telepon berbunyi. Milina angkat telepon lalu bercakap. Lepas tue bagi kat aku.
Kisah Sex Konek Dalam Mulut Dan Punggung Isteri Orang 2

  • Bini saye katanya. Kacau betol bini saye nih. potong stim jek. Bukan apa, die hanya tanya tak siap lagie ke repair tv tu. So saye cakap lambat lagie sebab bnyk rosak.
  • Saye mintak die jngan lock pintu depan kalau die dahh ingin tidur. Lepas saye letak ganggang saye tengok Milina ketawa terkekeh-kekeh. saye tanya kenapa ketawa ? die kata die geli hati dengar jawapan saye tadi.
  • “tv bnyk rosak”. saye pon ikut ketawa jg a. kitorang teruskan persetubuhan haram kami. style 69 kitorang buat semula. lebih kurang 10 minit. Air puki Milina saye jilat selagi ada.
  • Lubang burit die saye jolok dgn lidah dlam dalam. Sesekali saye gigit biji kelentit dan saye tarik tarik dgn gigi. Kelentit dahh membengkak dan memanjang. saye rasa ngilu yang teramat bila Milina menjilat-jilat kepala takuk aku.
  • Air mazi yang dahh bnyk keluar abis Milina jilat. kitorang kemudian bertukar lagie style main. Kali nii Milina duduk mengiring, posisi yang paling saye suka sekali. Kaki kanan Milina melurus sedikit dan kaki kiri melipat ke paras pusat dia.

Saye masok di antara kedua kangkang kaki. saye lihat bibir puki Milina menyempul keluar. Fuh. ! Kenkadang saye rasa macam ingin gigit bibir puki tue sampai koyak. memang saye nii menggila betol kali nii tapi tak sampai hati pulak ingin buat macam tu.

Saye sapukan batang konek saye dgn air lior sikit kemudian saye sodok perlahan-lahan. memang style nii susah sikit ingin masok sebab kedua-dua belah bontot berkepit. Tapi yang tue yang paling best bagi aku.

Sekeliling dlam puki merapat ke batang konek. Mana tak sedapnya beb. ko orang try lah style ni. saye cop jari gerenti best giler punya. Plan-plan saye sodok burit Milina.

Mula mula tue tak bolih ingin masok so saye angkat skit peha kanan biar lubang puki tue terbukak skit. Lepas tue saye sondol sekuat kederat batang konek aku. Barulah masok.

“Uuh. ! arh. ! ” menggerang Milina bila batang konek saye dahh penuh ke dalam. saye cakap kat Milina yang style nii paling saye suka. die cakap die jg rasa paling sedap main style nih.

Saye pon sorong tarik batang konek aku. Ngilu kepala konek saye jngan cakap lah. “Zal. make it harder plz. Laju lagi. laju lagi” pinta Milina. saye pun terjah dgn lebih ganas.

Cerita Seks Konek Dalam Mulut Dan Punggung Isteri Orang 2

Sampai ke pangkal konek saye masokkan. Kalau lah bolih dgn batu batu konek sekali saye ingin masokkan. Punya lah sedapnya. Semakin lama semakin laju saye sondol puki Milina. peha peha saye dahh basah dgn air puki.

Rasa melekit lekit. Lebih kurang 8 minit saye menyondol puki Milina. saye dengar Milina mintak lebih laju dan kuat sebab die dahh ingin keluar air. saye pon tambahkan power sondolan aku.

“Cup cup cup. ! Argh argh. ! I’m coming. I’m coming Izal” teriak Milina lagie “ah. ! ” saye rasa dlam puki Milina penuh berair. macam perigi. Separuh darinya meleleh keluar bila saye tarik batang konek aku.

Saye dahh naik menggila. saye tarik keluar batang konek aku. saye jolok dua jari saye dlam lubang puki Milina. saye pusing pusingkan jari tu. Bila saye rasa kedua dua jari dahh basah, saye tarik keluar dan terus masokkan dlam mulut aku.

Dan saye isap jilat sampai licin air yang dekat jari saye tuh. konek saye masokkan semula dlam lubang puki Milina. Kali nii saye betol betol henjut dgn laju dan ganas.

Saye dahh tak tahan lagie geram. saye dahh sampai klimaks. saye rangkul tengkok Milina sampai membongkok dia. saye cium mulut. saye kulum lidah dia. sambill itu dubur saye semakin ligat mengepam puki Milina.

“Urgh. ! uurgh. ! “. Kaki saye kejang. jubur saye kaku. saye pantak padat ke puki Milina. Lidah Milina saye gigit. “Aarrgh. ! “. Maka terpancutlah air sulbi saye dlam telaga puki Milina.

Tiga empat kali pancut. bukan main bnyk lagi. Rupanya jika berahi meningkat ke tahap tinggi, air yang keluar cukup banyak. saye terkulai seketika atas badan Milina. daah lama saye tak rasa pancutan dan kenikmatan yang macam nih.

Dengaan bini saye maklumlah dahh selalu sangat. Jadi kick die tentulah kurang sikit kan. Seskali dapat barang yang lain memangg kaw. Ko orang pun patut try gak. Kalo tak rugi beso le.

“Milina. Macam mana u rasa main dgn I? ” tanya aku. “You are so good. I’ve never having sex like this before. even with my husband” jawab Milina. “Why. husband u tak pandai main ke? ” saye mengusik.

“Pandai main apa. asik meniarap atas I jek. Satu style sampai keluar air. Tak lama pulak tu. 10 minit tak sampai” balas Milina. “Izal. Can we make it again ? ” tanya Milina.

“Well. Bergantung pada keadaan”jawab aku. “Pleaase Izal. I rasa cukup puas main dgn u. I tak pernah rasa macam nii sebelumnya. Izal plz. bolih kan kan” pujuk Milina dgn nada yang teramat manja sambill mencium pipi aku. “Macam I cakap tadi lah, bergantung pada keadaan.

U kan tau I nii dahh ada isteri. So I kena jaga jg tu. Kalau pecah lubang nanti. lintang pukang pulak rumah tangga I” terang saye pada Milina. “o.

K. tapi u cuba cuba lah cari masa untk I yerr. Tentang husband I tue u jngan risau. Pandai pandai lah I adjust nanti. just if have time, give me a call” pinta Milina. “Ok I’ll try.

But don’t forget. i need your asshole next time” kata aku. Milina hnya menggangukkan kepala jek tanda setuju. Sebelum saye balik. saye berkucup dulu puas puas dgn Milina. kitorang tak tau berapa lama kitorang main, tapi saye agak dlam 1jam lebih sikit. Sebab saye tengok jam dekat dinding dahh menunjukkan pukul 11 malam. saye beredar dari rumah Milina dgn tv tak siap dibaiki. Sampai rumah, saye tengok bini dgn anak saye dahh tidur. saye pon apa lagie terus bedebum atas katil pasal keletihan sangat. Itulah pengalaman saye main dgn bini orang. Isteri yang tak puas dgn suami dan keimanan yang gugur oleh kecantikan dan pujukkan manusia yang bernama pompuan. memang power pompuan nih. Tak kira apa status pon pompuan tersebut. Nafsu sering mengatasi segala-galanya. saye tewas.

Read More..

-----------------
sexy latex fucked, Konek Dalam Mulut Dan Punggung Isteri Orang 2, massage teen big boobs
massage teen big boobs, Konek Dalam Mulut Dan Punggung Isteri Orang 2, daughter anal sex
blonde teen, Konek Dalam Mulut Dan Punggung Isteri Orang 2, sexy latex fucked

Konek Dalam Mulut Dan Punggung Isteri Orang 2, and malay seks, isteri seksi gersang, malay seks, Konek Dalam Mulut Dan Punggung Isteri Orang 2 2017, bohsia manja, jdm vk, Konek Dalam Mulut Dan Punggung Isteri Orang 2, awek jepun seksi, and janda tetek besar, dara cun cipap gatal, bini gian batang, isteri seksi gersang, and Konek Dalam Mulut Dan Punggung Isteri Orang 2, bini gian batang

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close