Ramas Tetek Pejal Bini Orang #2

Ramas Tetek Pejal Bini Orang #2 | Dada saya bgitu kencang berkocak bila melihat seluruh tubuh Merizsa yang putih gebu melepak. aku mengangkat kedua lutut Merizsa ke atas dan sedikit mengangkang.

Aku sembamkan muka saya ke cipap Merizsa yang tembam tu. mula mula saya jilat kat tundun. Lepas tue turun skit sampai ke luruh cipap. Bila saya jilat jek bibir lurah tu, secara automatik dubur Merizsa terangkat siap denngan mengerang skali.

“Argh argh argh!”. Kemudian saya bukak bibir cipap. aku jilat denngan rakusnya. “Urghh uurgh!. Sedapnya Izal” antara keluar denngan tiidak jek ayat tue dari Merizsa. aku masokkan lidah saya dalamm lubang cipap.

-----------------
erotic story, Ramas Tetek Pejal Bini Orang #2, Asian horny teen
brunette fucked hard, Ramas Tetek Pejal Bini Orang #2, exhibitionist sexy teen
big boobs, Ramas Tetek Pejal Bini Orang #2, Japanese teen groped

Aku kisar dekat dalam. Air yang keluar jngn cakap lah bukan main bnyak lagi. Walau pon rasa payau payau sikit tapi saya irut abiss. mmg sedap beb. “Arrk!” tetiba Merizsa menjerit kecil bila saya gigit biji kelentit dia.

Aku jilat saya gigit. aku jilat saya gigit. butuh saya daah membasahkan cadar katil denngan sperma. “Zal plz fuck me. I daah tak tahan ni” pinta Merizsa. aku je jek buat tak tau.

Cite lucah Ramas Tetek Pejal Bini Orang #2 Cite kongkek

Aku terus menjilat cipap Merizsa. aku rasa saya belom puas lagi. mmg menjilat nii favourite aku. Selagi saya tak puas saya tak berenti menjilat. “Izal plz. plz fuck me. plz fuck me izal. i cant defend any more” kata Merizsa denngan bgitu manja.

Aku pon bangun melutut. Batang butuh saya yang bgitu menegang saya geselkan pada biji kelentit Merizsa. “Ooh! Masokkan izal. now plz” teriak Merizsa. aku ketuk ketukan batang butuh saya dua tiga kali kat tundun.

Kemudian saya letakkan betol betol pada lubang cipap. Kini butuh saya daah bersedia ingin menjunam ke lubang cipap Merizsa. aku perbetolkan posisi saya agar lebih selesa lagie bila saya ingin pantak cipap Merizsa.

“Zzup!” denngan sekali henjut jek batang butuh saya daah separuh masok. “Ooh!” kedengaran dari suara Merizsa menggeluh. dalam satu masa die mengepitkan kedua-dua pehanya. Ini menyebabkan kemasokan batang butuh saya yang separuh lagie jadi terencat.

“Kenapa Merizsa kepit?” tanya aku. “Besar sangat Izal. Kena slow slow sikit lah” kata Merizsa. “Ok I make it slowly” jawab aku. Merizsa bukak semula kangkang die dan saya mula tekan pelahan lahan sampai santak ke bibir cipap.

Aku meniarap atas badan Merizsa tapi disokong denganĂ¿ kedua-dua siku saya agar tak terlalu membebankan Merizsa. aku mula sorong tarik batang butuh saya in and out. “Izal. Yours too big n long. Not like my husband” tiba tiba Merizsa berbisik kat telinga aku.

Aku cuma tersenyum jek. dubur saya masih lagie menggepam. Kali nii lebih laju skit sebab saya rasa ada skit kelicinan pada lubang cipap Merizsa. mgkin air die daah bnyak keluar agaknya sebab saya rasa bulu bulu butuh saya daah basah berlendir lendir dan melekit-lekit.

Dah puas cara meniarap, saya pusingkan Merizsa buat cara doggy pulak. Merizsa tak membantah. die angkat dubur menaik tinggi skit. Sebelom saya cocok cipap dia,. saya jilat dulu lendir lendir yang ada kat lurah cipap tu.

Lubang lubang bontot pon saya jilat jugak. aku sendiri heran macam mana geram saya blh melebih bila main denngan Merizsa ni. sedanng kan denngan bini saya pon saya tak jilat lubang bontot dia.

Mgkin disebabkan keputihan kulit Merizsa berbanding bini saya yang menyebabkan berahi saya menggila. Ah! tak kisah lah tue semua. Janji saya dapat lepaskan geram saya tuh. Tak lama saya jilat bontot , saya pon masokkan batang butuh saya dari belakang.

Fuh! ketat beb main ikut belakang ni. tetapii saya dapat jg masokkan seluruh batang dalamm cipap Merizsa. Macam bergigi gigi saya rasa. Itu yang menambahkan rasa ngilu lagie kepala butuh aku.

“Aaah ah! Sedap zal. Push lagie zal. Push it as deep as u can” pinta Merizsa. Erm! Nampaknya die daah blh tahan denngan kebesaran batang butuh saya nih. aku fikir saya ingin lebih mengganas lagi.

Aku pon hayun denngan lebih laju lagie sampai berbunyi cup cup cup! Peha saya belaga denngan dubur Merizsa. aku tengok Merizsa meramas buah dada kanannya. Semakin membengkaklah buah dada tu.

Kemudian kitaorang bertukar posisi. aku menelentang pulak dan Merizsa naik di atas aku. Merizsa pegang batang butuh saya denngan tangan kiri dan memasokkan dalamm lubang cipap dia. Diturunkan dubur nya perlahan-lahan sehingga tenggelam keseluruhan batang sakti aku.

Kini tiba pulak giliran saya untuk berehat dan Merizsa pula yang memainkan peranan sebagai juragan melayari bahtera. aku rasa macam ingin terpancut bila Merizsa menggelekkan jubur nya. Cepat cepat saya tahan peha dia.

Merizsa ketawa kecil. “Kenapa Izal. Geli sangat ke?” Merizsa bertanya. “a’ah. I takut terpancutlah. I tak puas lagie ni. u jngn hayun laju sangat laa” kata aku. Merizsa tersenyum manja sambill saya meramas dan menggentil puting buah dada.

Merizsa terus memainkan peranan dia. Kali nii die menolak kedepan dan kebelakang kemudian menghenjut ke atas ke bawah. cipap die semakin berlendir kerna bnyak sangat menggeluarkan air. Entah berapa kali die capai klimaks saya pon tak tau lah.

Cite blue Ramas Tetek Pejal Bini Orang #2 Kisah rogol

Dalam pada tue saya tanya Merizsa samada die pernah main ikut lobang jubur. Katanya tak pernah. aku cakap saya pon tak pernah buat jugak. aku cakap kat Merizsa “I like to try it. How about u ?” tanya aku.

“Maybe we can do it next time” kata Merizsa. “Yes. Next time we should make it” balas aku. kitorang bertukar posisi lagi. Kali nii style 69. Merizsa mengisap batang butuh saya dan saya menjilat cipap Merizsa lagi.

“Zrup zrup zrup!” Abis idong idong saya naik basah dek air cipap Merizsa. bontot saya terangkat bila Merizsa lancapkan sikit butuh saya kemudian die kulum semula. sedanng kitaorang tengah syok memantat tiba-tiba telepon berbunyi.

Merizsa angkat telepon lalu bercakap. Lepas tue bagi kat aku. Bini saya katanya. Kacau betol bini saya nih. potong stim jek. Bukan apa, die cume tanya tak siap lagie ke repair tv tu.

So saya cakap lambat lagie sebab bnyak rosak. aku mintak die jngn lock pintu depan kalau die daah ingin tidur. Lepas saya letak ganggang saya tengok Merizsa ketawa terkekeh-kekeh.

Aku tanya kenapa ketawa ? die kata die geli hati dengar jawapan saya tadi. “tv bnyak rosak”. aku pon ikut ketawa juge a. kitorang teruskan persetubuhan haram kami. style 69 kitaorang buat semula.

Citer nafsu Ramas Tetek Pejal Bini Orang #2 Cerita sex

  • Lebih kurang 10 minit. Air cipap Merizsa saya jilat selagi ada. Lubang burit die saya jolok denngan lidah dalamm dalam. Sesekali saya gigit biji kelentit dan saya tarik tarik denngan gigi.
  • Kelentit daah membengkak dan memanjang. aku rasa ngilu yang teramat bila Merizsa menjilat-jilat kepala takuk aku. Air mazi yang daah bnyak keluar abis Merizsa jilat. kitorang kemudian bertukar lagie style main.
  • Kali nii Merizsa duduk mengiring, posisi yang paling saya suka sekali. Kaki kanan Merizsa melurus sedikit dan kaki kiri melipat ke paras pusat dia. aku masok di antara kedua kangkang kaki.
  • Aku lihat bibir cipap Merizsa menyempul keluar. Fuh! Kenkadang saya rasa macam ingin gigit bibir cipap tue sampai koyak. mmg saya nii menggila betol kali nii tapi tak sampai hati pulak ingin buat macam tu.
  • Aku sapukan batang butuh saya denngan air lior sikit kemudian saya sodok perlahan-lahan. mmg style nii susah sikit ingin masok sebab kedua-dua belah dubur berkepit. Tapi yang tue yang paling best bagi aku.

Sekeliling dalamm cipap merapat ke batang butuh. Mana tak sedapnya beb. ko orang try lah style ni. aku cop jari gerenti best giler punya. Plan-plan saya sodok burit Merizsa.

Mula mula tue tak blh ingin masok so saya angkat skit peha kanan biar lubang cipap tue terbukak skit. Lepas tue saya sondol sekuat kederat batang butuh aku. Barulah masok.

“Uuh! arh!” menggerang Merizsa bila batang butuh saya daah penuh ke dalam. aku cakap kat Merizsa yang style nii paling saya suka. die cakap die juge rasa paling sedap main style nih.

Aku pon sorong tarik batang butuh aku. Ngilu kepala butuh saya jngn cakap lah. “Zal. make it harder plz. Laju lagi. laju lagi” pinta Merizsa. aku pun terjah denngan lebih ganas.

Sampai ke pangkal butuh saya masokkan. Kalau lah blh denngan batu batu butuh sekali saya ingin masokkan. Punya lah sedapnya. Semakin lama semakin laju saya sondol cipap Merizsa. peha peha saya daah basah denngan air cipap.

Rasa melekit lekit. Lebih kurang 8 minit saya menyondol cipap Merizsa. aku dengar Merizsa mintak lebih laju dan kuat sebab die daah ingin keluar air. aku pon tambahkan power sondolan aku.

Citer lucah Ramas Tetek Pejal Bini Orang #2 Kisah sex

“Cup cup cup! Argh argh! I’m coming. I’m coming Izal” teriak Merizsa lagie “ah!” aku rasa dalamm cipap Merizsa penuh berair. macam perigi. Separuh darinya meleleh keluar bila saya tarik batang butuh aku.

Aku daah naik menggila. aku tarik keluar batang butuh aku. aku jolok dua jari saya dalamm lubang cipap Merizsa. aku pusing pusingkan jari tu. Bila saya rasa kedua dua jari daah basah, saya tarik keluar dan terus masokkan dalamm mulut aku.

Dan saya isap jilat sampai licin air yang dekat jari saya tuh. butuh saya masokkan semula dalamm lubang cipap Merizsa. Kali nii saya betol betol henjut denngan laju dan ganas.

Aku daah tak tahan lagie geram. aku daah sampai klimaks. aku rangkul tengkok Merizsa sampai membongkok dia. aku cium mulut. aku kulum lidah dia. sambiil itu jubur saya semakin ligat mengepam cipap Merizsa.

“Urgh! uurgh! “. Kaki saya kejang. bontot saya kaku. aku pantak padat ke cipap Merizsa. Lidah Merizsa saya gigit. “Aarrgh!”. Maka terpancutlah air sulbi saya dalamm telaga cipap Merizsa.

Cerpen seks Ramas Tetek Pejal Bini Orang #2 Cerpen nafsu

Tiga empat kali pancut. bukan main bnyak lagi. Rupanya jika berahi meningkat ke tahap tinggi, air yang keluar cukup banyak. aku terkulai seketika atas badan Merizsa. dah lama saya tak rasa pancutan dan kenikmatan yang macam nih.

Dengaan bini saya maklumlah daah selalu sangat. Jadi kick die tentulah kurang sikit kan. Seskali dapat barang yang lain memangg kaw. Ko orang pun patut try gak. Kalo tak rugi beso le.

“Merizsa. Macam mana u rasa main denngan I?” tanya aku. “You are so good. I have never having sex like this before. even with my husband” jawab Merizsa. “Why. husband u tak pandai main ke?” saya mengusik.

“Pandai main apa. asik meniarap atas I jek. Satu style sampai keluar air. Tak lama pulak tu. 10 minit tak sampai” balas Merizsa. “Izal. Can we make it again ?” tanya Merizsa.

“Well. Bergantung pada keadaan” jawab aku. “Pleaase Izal. I rasa cukup puas main denngan u. I tak pernah rasa macam nii sebelumnya. Izal plz. blh kan kan” pujuk Merizsa denngan nada yang teramat manja sambill mencium pipi aku.

“Macam I cakap tadi lah, bergantung pada keadaan. u kan tau I nii daah ada isteri. So I kena jaga juge tu. Kalau pecah lubang nanti. lintang pukang pulak rumah tangga I” terang saya pada Merizsa.

“o. k. tapi u cuba cuba lah cari masa untuk I yerr. Tentang husband I tue u jngn risau. Pandai pandai lah I adjust nanti. just if have time, give me a call” pinta Merizsa.

“Ok I’ll try. But do not forget. i need your asshole next time” kata aku. Merizsa cuma menggangukkan kepala jek tanda setuju. Sebelum saya balik. saya berkucup dulu puas puas denngan Merizsa.

Kitorang tak tau berapa lama kitaorang main, tapi saya agak dalamm 1jam lebih sikit. Sebab saya tengok jam dekat dinding daah menunjukkan pukul 11 malam. aku beredar dari rumah Merizsa denngan tv tak siap dibaiki.

Sampai rumah, saya tengok bini denngan anak saya daah tidur. aku pon apa lagie terus bedebum atas katil pasal keletihan sangat. Itulah pengalaman saya main denngan bini orang. Isteri yang tak puas denngan suami dan keimanan yang gugur oleh kecantikan dan pujukkan manusia yang bernama wanita.

Mmg power wanita nih. Tak kira apa status pon wanita tersebut. Nafsu sering mengatasi segala-galanya. aku tewas.

Read More..

-----------------
threesome sex wife, Ramas Tetek Pejal Bini Orang #2, amateur sex
amateur sex, Ramas Tetek Pejal Bini Orang #2, Asian horny teen
brunette fucked hard, Ramas Tetek Pejal Bini Orang #2, cuckold husband wife fucked

Ramas Tetek Pejal Bini Orang #2, and bohsia pantat gebu, bini gian batang, malay seks, Ramas Tetek Pejal Bini Orang #2 2018, bohsia pantat gebu, jdm vk, Ramas Tetek Pejal Bini Orang #2, awek jepun seksi, and isteri seksi gersang, bohsia manja, dara cun cipap gatal, malay seks, and Ramas Tetek Pejal Bini Orang #2, isteri sundal

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close