Secretary Janda Melancap Pelir

Secretary Janda Melancap Pelir – Kisah seks yang terjadi ini semasa aku bekerja di suatu syarikat. Biasanya di hari sabtu adalah hari cuti, namun ada sebahagian karyawan yang datang masuk bekerja utk menyelesaikan pekerjan nya. biasanye setiap hari sabtu aku bertemu dng secretary aku yang duduk di belakangan aku.

Aku tahu bahawa die sudh menjanda selama tiga tahun dan sudh beranak satu. umur sekretari ku ini 32 tapi badan dan tetek nya sangat padat dan besar. “Hai setiap hari sabtu kamu datang juga ye. Tak pergi jalan-jalan ke” sayatanya.

“aku pon samalah macam korang. Setiap sabtu ada kerja” katanya. Baju hijauyang nipis menampakkan bra hitamnya. “Ok, apa kata kalau kitorang jalan-jalan selepas habis kerja. Ok tak. ” , aku tanya lagi.

Dia pon setuju. Pukul 5. 00 petang aku menunggunya di dlm kereta. Selepas beberapa minit die menuju ke kereta dan duduk di sebelah aku. aku terus tujukan kereta aku ke sebuah taman di mana tidk ada ramai yang lalu lalang.

Di situ kitaorang duduk berhampiran semak dan berbual-bual. dia menceritakan bahawa die sudh janda selama tiga tahun dan sekarang usianya 32 tahun. aku cuma 25 tahun. dia bertanya “korang sudh ada girlfriend ke? “.

Cerita Sex Secretary Janda Melancap Pelir

Aku jawab tidak. “Kenapa, taknak cari ke? ” , die tanya lagi. “Memang aku nak, tapi tak dapat”, jawabku. “korang nie masih virgin ke? “. aku senyum dan jawab ye.

“Kesiannya. camana korang puaskan nafsu korang? korang pernah tengok gambar blue ke? “. “Ye, aku selalu tengok gambar blue. Biasanya bila aku tengok gambar blue, aku melancap” Ah tanpa diduga die sudh mula mencium bibir aku dan ah die pegang batang pelir aku yang mmg dari tadi sudh berdiri tegak menahan gejolak.

Kami pindah kebelakang semak dan die membuka kancing baju dan membuka bra yang modelnya dng kancing didepan dng bernafsu ditariknya kepala aku kearang tetek nya. “Please hisap tetek aku. please. ” katanya.
Cerita lucah Secretary Janda Melancap Pelir

  • Belum sempat aku hisap die sudh dng cepatnya mengulum batang dan menjilat biji kemaluan aku. ah baru kali ini kontol gua dihisap pompuan ah pelan-pelan sayang. ah. “Kontol kamu besar sekali dan ah berurat lagii seperti kawat baja ah ” “Gua tidk tahan. Mari kitorang ke motel. ” , katanya.
  • Kami duduk di dlm keretadan terus menuju ke hotel dng cepat. Sampai dimotel die langsung menghisap batang gua yang sudh besar dan tegang sambiil kedua tanggannya menggoyang bola-bola kenikmatan di bawahnya.

Aduh masuk ke dlm pepek. gua tak dapat tahan ni. sudh tiga tahun takkena batang yang sebesar ni. ah. Tanpa membuang masa aku cepatmasukkan batang pelir aku yang dari tadi sudh panas ke dlm pepek seketari.

Secretary Janda Melancap Pelir kisah blue melayu seks

Secretary Janda Melancap Pelir

Aku mula perbuatan masuk keluar. Semakin lama aku semakin lajukanpergerakkan aku. Seketari pon goyang mengikut arah aku bergerak. aku hampir mau keluar lalu aku cabut batang pelir aku daripada pepek nya.

Janda gersang nii cepat lagii menghisap batang pelir aku. aku pancut jer sperma aku ke dlm mulut janda gersang nie. dia tidk rasa geli malah menelan sperma aku seperti aku tengok dlm gambar blue.

Dia membersihkan batang pelir aku daripada sperma dng menjilat dari kepala pelir aku sampai ke telurnya. Kemudian stlah beberapa round kitaorang membersihkan diri dan pulang ke rumah. kami selalu berulang kali buat seks kat ofis atau di hotel, tapi jika kitaorang dapat kesempatan di office bolehh sangat.

Sampai sekarang aku sudh berpuluh-puluh kali bermain dng pepek seketari aku dng berbagai-bagai style.

Read More..

-----------------
video tube sex, Secretary Janda Melancap Pelir, tube movie sex
anal sex MILF, Secretary Janda Melancap Pelir, video tube sex
hot ass nurse, Secretary Janda Melancap Pelir, erotic story

Secretary Janda Melancap Pelir, and bini gian batang, awek jepun seksi, bohsia pantat gebu, Secretary Janda Melancap Pelir 2018, dara cun cipap gatal, jdm vk, Secretary Janda Melancap Pelir, janda tetek besar, and bini gian batang, bohsia manja, isteri sundal, isteri seksi gersang, and Secretary Janda Melancap Pelir, isteri seksi gersang

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close