Auntie Hisap Zakar Ku Pancut Mulutnye

Auntie Hisap Zakar Ku Pancut Mulutnye | Nama saye Joffy, nii citer saye masa study kat oversea dulu. saye ada sorang kawan. Kolan nama dia. satu hari Kolan kata familiy die mahu datang lawat dia. since saye dok sorang dan rumah saye kire besar gak, so diorang mahu tumpang rumah aku.

Kolan daah takde ayah. yang datang mak kawan ku, auntie Mizya, akak ipar die kak Nenni ngan adik awek die namanye Nusya. abg die yg actually abg tiri die tak datang sbb ada keje.

3 hari diorang dok rumah aku. takde apa apa jadi. Hari keempat. pagi tuu diorang sepatutnye gi picnic, tapi bila saye bangun tengok diorang ada lagi. saye tanya apasal.

Novel Lucah Auntie Hisap Zakar Ku Pancut Mulutnye

-----------------
threesome sex wife, Auntie Hisap Zakar Ku Pancut Mulutnye, sexy Russian teen
virgin pussy, Auntie Hisap Zakar Ku Pancut Mulutnye, anal sex MILF
tube movie sex, Auntie Hisap Zakar Ku Pancut Mulutnye, incest sex

Diorang kata auntie Mizya tak sihat. so diorang tak jadi pergi. saye suruh gak diorang pegi since kete sumer daah sewa. mahu gi tempat tuh kene drive sejam gak.

Saye bolih jaga auntie Mizya. diorang pon setuju. so tinggallah saye ngan auntie Mizya kat rumah Jam baru kol 9 pagi. auntie Mizya masih dlm bilik. so saye lepak la kat ruang tamu sorang sorang.

Tak lama lepas tuu auntie Mizya keluar. die masih pakai baju tido tapi muka dan rambut die daah basah. maybe die daah basuh muka and gosok gigi kot. saye kata kat die breakfast kat atas meja kat dapur.

Masa saye tengok auntie Mizya melangkah ke dapur tu. saye stim gak krna baju tido die nipis giler. bolih nampak bra and panties die yang warna hitam. auntie Mizya nih still mude gak lagi.

Baru 38 tahun. die kawin masa umur 18 tahun. pastuh masa umur 26 tahun die daah menjanda. husband die meninggal sbb accident. body auntie Mizya pon mengancam lagi. figure die saye rasa 36-26-38.

Yang best nye tetek die besar. tiba tiba saye rasa stim memikirkan pasal auntie Mizya. and masa tuh le suara suara sumbang yang menyuruh saye ‘melakukannya’. saye pon fikir.

Bila lagi. nii le masanye. saye pon nekad. saya pergi kedapur. saye tengok auntie Mizya tengah sapu jem kat roti. die membelakangi aku. slow slow saye pon rapat kat dia.

Saye pegang pinggang dia. auntie Mizya terkejut. die tanya apa saye buat nih. saye tak jawab. saye terus mencium telinga auntie Mizya dari belakang. auntie Mizya cuba mengelak. tapi saye suruh die diam.

Saye merapatkan badan saye ke badan auntie Mizya. batang zakar saye sekarang berada betul betul kat celah bontot die yang montok tu. auntie Mizya cuba mengelak lagi. die melarang aku.

Cite Melayu Auntie Hisap Zakar Ku Pancut Mulutnye Kisah Malay

Malu katanya. saye kata takde apa yang mahu dimalukan. ‘auntie cantik’. kataku. tangan saye mula memeluknye dari belakang. sebelah tangan saye letak kat atas dadanya. sebelah lagii kat perutnye.

Saye mengusap usap lembut tetek auntie Mizya. die sudh tiidak melarang lagi. tetek nye daah mula mengeras. memanng besar tetek auntie Mizya. batang zakar saye semakin tegang dan menikam luruh bontot nye.

Mulutku semakin rancak mencium auntie Mizya. pipi. telinga. mata. auntie Mizya makin bernafsu. nafasnye semakin kencang. sekali sekali die menggeselkan bontot nye ke batang zakar ku. saye rasa sedap dan saye tau die pon nikmat sama.
Cerita Kongkek Auntie Hisap Zakar Ku Pancut Mulutnye

  • Tangan kiriku mula turun ke celah kangkang anutie Mizya. die daah basah. saye melurut lurut di situ. ini membuatkan auntie Mizya makin seronok. tangannye memegang tanganku dan menyuruh saye meramas ramas dicelah kangkangnye.
  • Tiba tiba die berpusing mengadapku. kitorang bertentangan mata. saye dapat lihat dari pancaran matanya yang die amat memerlukan belaianku. dan saye tiidak akan menghampakanya. saye muncium pipi nye. turun ke bibirnye.
  • Denngan rakus die mencium bibirku kembali. lidah kitorang bertemu. saye menyedut lidahnye. die menyedut lidah ku. lama kitorang berkeadaan bgitu. dlm masa yang sama tanganku sudh meramas ramas tetek nye yang besar dan sudh semakin tegang.

Kiri dan kanan bertukar ganti. auntie Mizya mendengus kenikmatan. tangannye sudh berada dibatang zakar ku dan meramas ramas dari luar. saya mengangkat baju tido auntie Mizya dan menanggalkannye. cuma bra dan pantiesnye sahaja yang menutupi badan auntie Mizya.

Memang menarik. bibir ku turun dari bibirnye. ke leher dan akhirnye singgah ke tetek auntie. saye menjilat dan menghisap. auntie Mizya menggeliat kesedapan. tangannye semakin rancak menggosok batang zakar aku.

Tiba tiba die berbisik padaku. ‘not here’. dan die menunjuk kearah bilikku. saye pon mengangkat auntie Mizya dan kakinye dililitkan di pinggangku. saye masih menjilat tetek nye. dlm bilik saye merebahkan auntie Mizya diatas katil.

Citer Kongkek Auntie Hisap Zakar Ku Pancut Mulutnye

Auntie Mizya menelentang dan saye baring disisinye. kitorang kembali bersup lidah. tangan saye merayap dan meramas ramas tetek nye. dan akhir sekali berhenti di celah kangkangnye. panties die daah basah kuyup.

Memang auntie Mizya jenis yang bnyak air. lama saye bermain di celah kangkang auntie. jari ku saye pusingkan dlm bentuk bulatan diluar pantiesnye. kadang kadang saye menjolok sedikit. tak berapa lama kemudian.

Auntie Mizya mengepit kakinye dan serentak denngan itu keluar air dari faraj nye. auntie Mizya tercungap cungap kepenatan. saye pon menanggalkan baju dan seluar ku. batang zakar ku yang besar dan keras saye halakan ke mulut auntie.

Saye suruh die kulum. tapi die tak mahu sebab tak biasa. saye suakan juga kat mulutnye. mahu tak mahu die pon masukan batang zakar saye dlm mulut dia. mmg die tak pandai blowjob.

Saye lak yang kena ajar. susah gak die mahu masukkan batang zakar saye yang 8 inci tuh dlm mulut dia. tapi lama lama die daah makin pandai. atau makin syok.

Die jilat batang zakar saye turun naik. saye rasa nikmat yang amat sangat. sambiil die blowjob. saye tanggalkan bra dia. sempat gak saye tengok size bra dia. 36 d pergh.

15 minutes die blowjob aku. saye rasa mahu pancut. saye tak bagi tau die tapi saye suruh die laju lagi. and bila saye pancut. saye sembur kat dlm mulut dia.

Auntie Mizya nampak macam menggelabah semacam dan cuba mengeluarkan batang zakar saye dari mulut dia. tapi saye tahan. saye suruh die telan sperma saye sbb saye tak suka membezir.

Die pon telan sperma aku. sampai

Read More..

-----------------
exhibitionist sexy teen, Auntie Hisap Zakar Ku Pancut Mulutnye, virgin pussy
hot ass nurse, Auntie Hisap Zakar Ku Pancut Mulutnye, voyeur hidden cam
voyeur hidden cam, Auntie Hisap Zakar Ku Pancut Mulutnye, sexy Russian teen

Auntie Hisap Zakar Ku Pancut Mulutnye, and awek jepun seksi, isteri seksi gersang, awek jepun seksi, Auntie Hisap Zakar Ku Pancut Mulutnye 2017, dara cun cipap gatal, jdm vk, Auntie Hisap Zakar Ku Pancut Mulutnye, bohsia manja, and bohsia pantat gebu, bini gian batang, isteri seksi gersang, janda tetek besar, and Auntie Hisap Zakar Ku Pancut Mulutnye, bini gian batang

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close