Bapa Mertuaku Meramas Buah Dada Ku

Bapa Mertuaku Meramas Buah Dada Ku , “Untung you Ziza. Minggu lepas kakak perhatikan tiga hari Ramzah tak ada di rumah, bapa mertua you sanggup tinggalkan rumahnya untuk datang temankan you di sini. I nampak you ceria betul bila Pak Man tu ada di sini” Kak Ram menegur saya ketika sama-sama menyiram pokok bunga di perkarangan rumah masing-masing.

Jam masa itu 6. 30 petang. Sebagai jiran sebelah rumah, jalinan hubungan tetangga saya dan Kak Ram amat baik sekali.

Ramzah, suamiku. Dan Abang Rosli, suami Kak Ram, juga berkawan rapat, selalu mereka keluar memancing bersama.

Kak Ram dan Abang Rosli mempunyai dua orang anak perempuan. Kedua-duanya masih menuntut di sekolah berasrama penuh, seorang Tingkatan 3 di utara manakala seorang lagi Tingkatan 1 di selatan Semenanjung Malaysia.

Mereka kepinginkan anak lelaki tetapi tiada rezeki setakat ini. saya tahu Kak Ram, seperti saya juga, selalu tinggal keseorangan kerana suaminya kerap tiada di rumah, mungkin kena bertugas outstation macam suamiku juga agaknya. Cite sex Bapa Mertuaku Meramas Buah Dada Ku

saya tak tahu apa sebenarnya kerja suaminya. saya segan nak tanya mereka, takut-takut mereka bilang saya ini busy body.

yg saya dengar dia bekerja di sebuah syarikat swasta ‘import-export’. saya tak tahu berapa umur Kak Ram, tetapi rasanya tidak melebihi 35 tahun.

Dia seorang yg pandai jaga badan. Walaupun sudah berumur dan badannya sudah agak berisi, dia selalu kelihatan bergaya, cantik, kemas dan masih seksi.

Rendah sedikit daripada saya. Warna kulitnya hampir-hampir sama denganku. Saiz ponggong dan payudara nya.

Bapa Mertuaku Meramas Buah Dada Ku

Agak besar juga, tetapi tak boleh lawan saya punya daa! “Tak tahulah Kak. Sebenarnya, I tak ajak bapak tu datang temankan I bila Ramzah tiada di rumah. Dia saja suka nak datang temankan I” jawabku dengan tenang dan selamba saja.

“Agaknya dia rasa bosan dan kesunyian duduk seorang diri di rumahnya sejak emak Ramzah meninggal” “Tentulah dia kesunyian tinggal seorang di rumah. Kakak nampak Pak Man tu masih kuat, sihat dan cergas, elok kalau dia kahwin lagi agar ada orang boleh menemani dan menjaga keperluannya” kata Kak Ram sambil ketawa melebar.

“Betul kata kakak tu. Esok mungkin bapak I tu datang lagi ke sini. Jam 6. 00 petang esok Ramzah akan bertolak ke Kota Baru. Empat hari dia kat sana nanti” “Tak apalah Ziza. you dah ada tukang teman yg boleh diharapkan. Ramzah pergi outstation lama pun you tak perlu risau, Ziza” Melalui ketawa dan nada suaranya saya nampak Kak Ram seolah-olah macam mengusik-ngusik saya.

“Alah. dia tak datang temankan I pun tak apa Kak, I tak risau. Kalau ada apa-apa hal pun, kakak kan ada sebelah rumah. Saya boleh minta tolong kakak, ya tak? ” saya menyampuk dengan tujuan menunjukkan betapa pentingnya dia kepada saya sebagai jiran yg baik, terdekat dan boleh diharapkan.

Kak Ram tersenyum lebar mendapat kata-kata pujian daripada saya. Suka benar dia mengetahui yg dia mampu menjadi orang yg boleh diharapkan oleh jirannya.

“I teringin benar hendak join you all duduk-duduk makan, minum, tengok TV dan berborak-borak dengan you dan bapa mertua you tu bila dia berada di rumah you, tapi I seganlah. Dia tu baik dan peramah orangnya, selalu menegur sapa bila nampak I kat halaman rumah ni” Tergamam juga saya sebentar mendengar keluhan dan rayuan Kak Ram.

“Dia ni minat nak bersembang dengan saya ke atau bapa mertua ku? ” Terbit satu persoalan dlm hati kecilku.

“Apa nak disegankan Kak. datanglah. Kakak duduk seorang kat rumah pun bukan buat apa-apa” tanpa was-was dan syak wasangka saya mempersilakannya berbuat seperti yg dihajatkannya.

Tidak berdaya saya cuba menyekat keinginannya. “Terima kasihlah Ziza, tengoklah nanti. Oh ya, kalau bapa mertua you sudilah, esok malam apa kata kita bertiga pergi dinner somewhere, ambil angin dan tukar-tukar selera” balas Kak Ram dengan suatu senyuman yg manis dan rasa keseronokan.

“Takkanlah dia tak mahu kalau kita ajak. Dia pun nampaknya suka pada kakak” semacam giliran saya pula mengusiknya.

“Tapi, esok malam Abang Rosli tak balik lagi ke? ” saya minta kepastian daripadanya.

“Tiga hari lagi baru dia balik, itu pun belum tentu” jelas Kak Ram sambil menyudahkan siraman pokok bunganya.

“Kalau gitu, no problem lah Kak” balas ku sambil menyudahkan juga siraman ke atas pokok bungaku.

Selepas itu kami dengan girangnya melangkah masuk ke dlm rumah masing-masing. Sebelum tidur malam itu, fikiranku mengacau-ngacau.

saya langsung tidak teringatkan Ramzah yg tidak berada di sisiku. saya sudah teringat-ingatkan bapa mertuaku yg akan datang esok petang.

saya terbayang-bayangkan segala babak dan peristiwa saya dengan bapa mertuaku pada minggu lalu.

Aduh. Seronoknya! dlm sedikit waktu saja, nafsuku sudah naik teransang, lantas saya mulalah ‘bermain-main’ dengan nonok dan payudara ku.

saya mengenang-ngenangkan kembali betapa enaknya saya mengangkang dan menonggengkan vagina ku agar nonokku yg tembam dan gatal dapat dibedal oleh kote bapa mertuaku yg besar, keras dan panjang itu.

saya membayangkan semula betapa seronoknya saya menonggeng dan mengangkang agar nonok ku dapat dijilat sempurna oleh bapa mertuaku semahu-mahu dan sepuas-puasnya.

Cerita Sex Bapa Mertuaku Meramas Buah Dada Ku

saya terpandang-pandang bagaimana kemasnya bapa mertuaku meramas-ramas dan menghisap-hisap buah dada ku yg besar.

Sekonyong-konyong, tidak semena-mena saya sempat terbayangkan bapa mertuaku sedang mengepam nonok Kak Ram dengan hebat sekali.

saya terbayangkan Kak Ram sedang mengelitik, melenguh kesedapan, mengangkat dan mengangkangkan vagina dan nonoknya selebar-lebarnya untuk dipam oleh bapa mertuaku.

saya terbayangkan betapa enaknya bapa mertuaku meramas-ramas dan menyonyot-nyonyot payudara Kak Ram yg besar juga itu.

Oh. a dirty imagination! A dirty mind! Bagaimana saya tiba-tiba boleh ada ‘instinct’ membayangkan ‘perilaku’ Kak Ram dengan bapa mertuaku saya tidak tahu.

saya terlelap tidur dlm keadaan nonokku sudah lekit berair. “Bapak, lepas Maghrib nanti Kak Ram kat sebelah rumah tu ajak kita pergi dinner kat luar, bapak nak pergi tak? ” saya bertanya bapa mertuaku sambil meletakkan secawan teh halia, dua keping roti bakar dan dua biji pisang ambun di hadapannya. Cite lucah Bapa Mertuaku Meramas Buah Dada Ku

saya tahu jawapan daripada bapa mertuaku tentu positif kerana dia pernah memuji kecantikan dan keseksian Kak Ram pada ku.

Dia pernah memberitahu saya yg dia simpati kepada Kak Ram yg selalu ditinggal keseorangan.

Kemungkinan besar dia juga ada menaruh hati kepada Kak Ram tu. Kemungkinan besar dia juga dah lama geramkan payudara dan nonok Kak Ram tu.

Jantan biang! Jantan gatal! Bapa mertuaku baru saja sampai ke rumahku kira-kira setengah jam.

Dia tak sempat menemui anaknya, Ramzah, yg telah bertolak ke Kota Baru lebih awal daripada yg dijangkakan.

Bagaimanapun, Ramzah telah tahu yg bapanya akan datang untuk menemani saya lagi.

Dia tidak risaukan keselamatan saya. Dia langsung tidak mengesyakki sesuatu telah berlaku ke atas diriku.

Dia tidak tahu nonok bininya telah dikerjakan sepuas-puasnya oleh ‘monster’ bapanya. Dia tidak sedar buah dada besar bininya telah diramas dan dihisap semahu-mahunya oleh bapanya yg terror.

Kasihan. dia tidak tahu pagar yg diharapkan telah memakan padinya. Dia tidak tahu nasi sudah menjadi bubur.

Dia tidak sedar yg nonok dan seluruh jasad bininya bukan lagi milik syarikat peseorangan (sole-proprietorship) nya.

Dia tak tahu saham syarikat bininya telah jadi milik perkongsian (partnership). Tak betul-betul jaga, akan jadi milik syarikat sendirian berhad atau lebih maju lagi jadi syarikat berhad.

Sekembalinya dari Penang minggu lalu, saya telah beri Ramzah ‘makan’ secukup-cukupnya. Cukup pada dialah! Walaupun saya telah penat ‘kerja keras’ bersama bapa mertuaku, bahkan lima jam sebelum dia tiba ke rumah masih lagi bertungkus lumus mengharungi samudera yg bergelombang dlm bilik tidur tetamu, saya cepat-cepat hidangkan ‘jamuan’ sewajarnya kepadanya.

saya tunjukkan pada dia yg saya sungguh-sungguh kelaparan dan kehausan semasa dia tiada di rumah.

  • saya nak buktikan kepadanya yg saya amat ternanti-nantikan dia punya. Lakonanku sungguh sepontan dan berkesan sekali.
  • Ibarat kata, setidak-tidaknya mampu mendapat ‘nomination’ untuk menjadi pelakon utama wanita terbaik.
  • Namun layanan dan response yg saya perolehi daripadanya seperti biasa juga. Beromen sekejap, cium sini sikit sana sikit, ramas sana sikit sini sikit, pam nonokku lebih kurang 5-6 kali sperma nya sudah terpancut.
  • Nasib baik meletup kat dlm rahimku. Dia letih dan penat katanya. Betullah tu! Baru balik dari jauhlah katakan.
  • Dia tak tahu saya juga penat, baru balik daripada berlayar, lebih jauh daripadanya.
  • ! Dia tak tahu. saya harap dia selama-lamanya tidak akan tahu. “Boleh juga” bapa mertuaku dengan senyuman melebar menyatakan kesanggupannya.
  • “Pergi dinner kat mana? ” Dia bertanya dengan nada yg beria-ia benar mahu pergi.
  • Bukan main girang gelagatnya. Sebenarnya saya telah dapat menyangka reaksi dan jawapan daripada bapa mertuaku.
  • Tidak akan ada jawapan lain. Bak kata orang, sekilas ikan di air saya dah tahu jantan betinanya.

Bukankah jauhari yg mengenal manikam? “Ziza tak tahu ke mana dia nak ajak kita pergi, kita ikut sajalah nanti, Pak. Kalau restoran tu kat tengah lautan bergelora pun Ziza tahu bapak nak pergi. ya tak? ” Secara terus terang saya mengusiknya.

Percayalah, saya tidak bertujuan mempersendakan nya. saya kan sayang padanya. Bergurau senda kan baik.

Hidup lebih harmoni dan ceria. “Ha, ha, ha” Dia ketawa meleret dan mengilai-ngilai menampakkan kegirangan yg amat sangat.

Sukanya seolah-olah macam orang kena loteri nombor satu lagi. Bagimanapun, saya tidak menaruh syak wasangka yg bukan-bukan terhadapnya dengan Kak Ram.

“Takkanlah bapa mertuaku mahukan Kak Ram. saya kan ada. Dah lebih daripada cukup” bisik hati kecilku.

Tanpa membuang masa, saya menelefon Kak Ram untuk memberitahunya yg bapa mertuaku mahu ikut pergi dinner kat luar lepas Maghrib nanti.

“Baguslah. Jam 8. 00 nanti kita bertolak. Pakai kereta bapak mertua you ya Ziza. Kalau dia memandu lebih selamat” Kak Ram ketawa mengilai dlm telefon.

Nampak benar dia cukup gembira menerima berita baik daripada saya. Sebaik saja saya meletakkan gagang telefon.

“Diner kemudianlah Ziza, bapak dah lapar ni. Bapak nak makan sekarang” Bapa mertuaku lantas bangun meninggalkan kerusinya dan berjalan menghampiri saya yg masih tercegat berdiri di sudut telefon.

“Tunggulah Pak, lepas Maghrib nanti kita pergilah keluar makan. Bukannya lama lagi” “Bapak bukan nak makan nasi, bapak nak makan. Ziza. Ziza punya” Bapa mertuaku merengek umpama kanak-kanak yg kehausan menagih susu daripada ibunya.

Namun mesejnya sudah cukup jelas kepada ku membuat interpretasi sewajarnya. yg bagusnya, dia sudah berterus-terang, dia bilang apa dia mahu, tanpa berselindung.

saya lebih daripada faham apa yg diingininya. Kucing jantan sudah biang! Dia sudah kehausan dan ketagih untuk memerah dan menghisap ‘susu’ ku.

Bapa Mertuaku Meramas Buah Dada Ku, Citer lucah bapa mertuaku meramas, buah dada, cite sex, stim cerita, cite lucah bapa mertuaku, citer seks daily updates

Bapa Mertuaku Meramas Buah Dada Ku

saya tahu dia bukan sahaja haus bahkan lapar untuk memakan kuih apam ku yg tembam.

saya tahu. saya tahu, lebih daripada tahu. Sebenarnya saya juga sudah ‘haus’ dan ‘lapar’.

Kucing betina ni pun sudah miang juga! Cuma kucing betina bila biang tidak buat bising seperti kucing jantan.

Mulut ku yg kat bawah itu sudah lima hari tidak dapat makanan.

Tetapi, bagimana gatal sekali pun saya, takkanlah saya yg nak meminta-minta daripadanya.

Perasaan malu tetap bersemarak di sanubari. Perempuanlah katakan. Lagi pun saya tidak mahu jadi lebih sudu daripada kuah.

saya tidak sempat membalas kata-kata rengekan bapa mertuaku. Dia dengan rakusnya memeluk saya dan terus ‘French-Kiss’ saya dengan begitu ghairah dan geram sekali.

saya tidak dapat berbuat apa-apa. Mulut dan lidahku tanpa dipaksa memberikan immediate response kepada mulut dan lidahnya.

Mulut dan lidah kami berjuang hebat. Umpama dua ekor ‘Naga Di Tasik Chini’ (Sebuah filem Melayu lama) sedang beradu kekuatan.

Kami berpeluk-pelukan dengan erat, macam dah lama benar tidak bertemu, pada hal baru seminggu lebih berpisah.

saya terasa benar dadanya menghenyak-henyak gunung berapiku yg sudah mula menegang. saya terasa benar kote nya sudah naik mencanak dlm seluarnya, menghenyak-henyak dan menggesel-gesel paha dan kelengkangku.

Dengan tidak melepaskan mulutnya yg bertaut rapat dengan mulutku, tangan kiri bapa mertuaku memaut bahu kananku manakala tangan kanannya mula meraba-raba dan meramas-ramas buah dada kananku.

saya melenguh dan bersiut keenakan. Sesak nafasku dibuatnya. Kedua-dua kakiku tergigil-gigil dan terangkat-angkat menikmati kelazatan yg dihadiahkan kepadaku.

Sebagaimana yg pernah saya bilang dulu, nafsuku cepat terangsang bila buah dada ku kena raba dan ramas, meskipun masih terletak kemas dlm sampulnya.

Nonokku sudah mula terasa gatal mengenyam. Tangan kananku juga mula bekerja. Mula menjalar-jalar dan menyusur-nyusur mencari.

Apa lagi kalau tidak kote nya. saya raba dan urut kote nya dengan ‘slow motion’ saja.

Huuh, uuh. Walaupun masih dlm seluar, sudah terasa besar, panjang dan tegangnya.

Kalau tak sabar dan ikutkan geram, saya rasa macam nak tanggalkan seluarnya di situ juga.

Berlaku adil, bapa mertuaku menukar kerja tangannya. Kini tangan kanannya memahut bahu kiriku manakala tangan kirinya meraba-raba dan meramas-ramas buah dada kananku.

Eer, eer, sedapnya. payudara kena ramas! saya turut menukar tangan membelai kepala kote nya.

melenguh dan mengerang kesedapan. Tangan kanan bapa mertuaku menjelajah ke belakangku untuk mencari kancing coli ku.

saya pasti dia hendak membuka coli ku untuk melondehkan buah dada ku keluar daripada sampulnya agar dapat dilumat dengan lebih sempurna.

Ketika itulah saya tersedar dan lantas memisahkan mulutku daripada cengkaman mulutnya. “Not now, not here, bapak. we haven’ t got much time to do it now” saya bersuara perlahan ke cuping telinganya. “Balik dinner nanti, kita ada banyak masa.

Semalam-malaman kita boleh buat” “Okay, okay. Ziza. Sorry, sorry, I’ m sorry. I just couldn’ t” Bapa mertuaku memohon maaf dengan suara terketar-ketar sambil melepaskan saya daripada pelukannya. Kecewa benar dia nampaknya, tetapi dia bisa mengalah bukan kalah. Dia mudah menurut kata-kata dan kemahuan ku. Dia juga sayang padaku. Bukankah saya demikian juga? Tidak dihabiskan kata-katanya, saya tidak berapa pandai untuk mengagak apa yg nak diperkatakannya lagi. Mungkin pembaca yg lebih bijaksana dapat menekanya dengan lebih tepat. saya melangkah meninggalkannya untuk pergi ke bilik ku. “Bapak masuk bilik bapak ya.

jam 8 nanti kita keluar”
Citer lucah bapa mertuaku meramas, payudara , cite sex, stim cerita

Bapa Mertuaku Meramas Buah Dada Ku Cite blue lucah , Citer lucah bapa mertuaku meramas, payudara , cite sex, stim cerita Bapa Mertuaku Meramas Buah Dada Ku, cerita lucahblue novel , Citer lucah bapa mertuaku meramas, payudara , cite sex, stim cerita, Citer lucah, Novel blue sex

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close