Sepupuku Ganas Nak Kulum Batang Ku

Sepupuku Ganas Nak Kulum Batang Ku – sebelum saye citer pengalaman seks saye nih saye rase baik la kalo saye intro dulu diri saye nie. Well, nama saye Jilon, 21 tahun dan sekrg saye tengah study kat sebuah ipt kat nun selatan sana tuh. Coz aper saye amik saye rase tak payah ler saye bagi tau.

Kang dekan carik lak susah aku. Ok. pengalaman saye nii start masa saye cuti 4th sem itu hari. ingin kira baru la juga nih. utk pengetahuan sumer saye nii mcm org lain gak ler.

Selalu la juga layan citer blue dan bla. bla seangkatan dengannya. tapi saye takder experience lagik. setakat melancap tuu kira biasa la. tapi aper org kata tuh. kalo tetiap kali lancap tuh bosan la pulak.

big boobs, Sepupuku Ganas Nak Kulum Batang Ku, cuckold husband wife fucked
finger fuck tight ass, Sepupuku Ganas Nak Kulum Batang Ku, erotic story
porn video free, Sepupuku Ganas Nak Kulum Batang Ku, tube movie sex

Kekadang tuh terasa juga ingin yang real punya. bukankan berat, ‘ringan-ringan’ pun saye tak rase lagi. kekadang saye kempunan gaks tapi apakan daya. memanng takder rezeki aku. saye pulak yang jenis agak segan la juga dngan perempuan.

So memanng susah la ingin dapat. Kisah sex nii bermula masa tuh saye ngan family saye kena balik kampung utk menghadiri sepupuku kawin. Memula tuh memanng saye tak ingin balik sebab saye pikir saye ingin enjoy kat kl ngan memember aku.

Maklum ler. family balik kampung umah mesti kosongnyer. tapi lepas kena paksa ngan parent aku. saye terpaksa la ikut. sebab diaorg kata saye dahh lama tak jumpa datuk nenek aku.

Kisah Sex Sepupuku Ganas Nak Kulum Batang Ku

Ader ler dekat 2 tahan saye rase saye tak balik kampung. dipendekkan citer last-last saye sampai la juga kat perak sana tapi aper yang buat saye betul-betul terkejut ialah adik bongsu sepupuku tuh sumer adik-beradik perempuan dahh semakin membesar dan semakin lawa lak saye tengok.

Tinggi dahh dekat sama ngan aku, muka chinese lak tuh, putih lagik. tapi yang paling saye geram buah dada die yang semakin membesar. survey punya survey saye dapat tahu umur die 19 tahun.

Uish. saye mula tak caya gak. besar giler. o lupa lak nama adik bongsu sepupuku nii org panggil Zinna. masa saye mula mula jumpa si Zinna nih saye memanng terkejut giler dan saye rase Zinna pun perasan saye mcm terkejut tengok dia.

Tapi saye try control diri aku. sesekali tuh bila selisih saye je jeling tengok dia. saye dahh mula segan ingin bertentang mata ngan die sebab kan saye dahh cakap.

Saye kan pemalu. lg satu sebab. bila saye pandang dia, bijik mata saye nih mesti ingin melekat kat buah dada dia. tuh yang saye tak tahan tuh. bila jadik camtuh mula la zakar saye yang sorang nih bangun.

Disebabkan rumah datuk saye nii kecik so sedara-sedara saye kebykannya terpaksa la tido kat ruang tamu termasuk ler si Zinna nie. kekadang tuh bila tengah mlm saye je buat-buat tido tapi sebenarnya niat saye memanng ingin intai si Zinna nii tido.

Tapi aper sangat la setakat intai kan. paling best pun saye dapat tengok lurah dubur die je laa. tuu pun kat luar je sebab die tido pakai seluar. tapi tuu laa.

Lg saye tengok lg buat saye geram ader laa. sebab saye terbayang aksi-aksi cd blue yang selalu saye layan. dlm hati saye mula berkata “kalo saye dapat Zinna nie. memanng saye explore dan kerja habis-habisan”.

Dlm pada tuh saye mula cuba mendekati Zinna dngan borak borak kosong. dan ternyata respon dari die memanng menggalakkan. ader sekali tuh saye tengah tinggal sorang tengok tv kat umah pakcik aku, umah pakcik saye dekat ngan umah datuk aku.

Ntah camner tetiber Zinna masuk dan memanggil aku. merasakan itu adalah peluang terbaik utk saye memulakan langkah pertama aku. saye pun mula memberanikan diri saye utk memandang tepat kat buah dada dia.

Agak lama jg saye daring kat buah dada die sehingga saye terlupa memberi jawapan kepada soalannya. stlah ditegur oleh Zinna barulah saye sedar bahawa perbuatan saye itu diperhatikan oleh Zinna.

Saye tersipu-sipu malu dan hnya mampu control senyumanku. Zinna tidk marah malah semasa berlalu pergi die sempat memberikan sebuah senyuman manja kepada ku. hati saye berdetik “ader chance saye kali nih untukk pecah teruna saye ngan sepupuku nie. “.

Nak dijadikan cerita lepas habis majlis perkahwinan kat kampung saye tuh. sekolah pun dahh start cuti selama 2 bulan. saye lak tinggal cuti tinggal seminggu jer. saye cuba memikirkan camner saye ingin kejakan si Zinna nih sebelum saye balik ke u aku.

Tetiber saye dapat satu idea utk mengajak Zinna untukk pergi ke kl. alasan saye utk bawa die round-round kat kl. maklum la. si Zinna nii budak kampung so mesti jarang turun kl.

Memanng dahh rezeki saye nampaknya. Zinna tak membantah dan family saye pun tak kisah. so saye pun aper lagik. gembira sakan laa. dlm kepala saye dahh terbayang dahh tubuh sepupuku nih.

So di pendekkan citer sepupu saye nii pun sampai lah kat kl. yang bestnyer die sorang lak tuh. dlm pda tuh saye pikir gak camner ler saye ingin kasi ‘hint’ kat sepupu saye nii pasal blue nih.

Pikir-pikir punya. last sekali saye teringat citer sexmelayu yanng saye baca tak lama dulu. title aper saye tak ingat la. yanng pasti. ader sorang mamat tuh terkantoi ngan adik ipar die sebab tengok citer blue.

Alih alih terus dapat layan adik ipar dia. saye tersenyum sendirian. kali nii memanng dapat ler aku. tapi saye ader masalah gak sebab mak saye tak keje. so selalu die ader kat umah.

Saye tak leh buat ape la. melainkan tunggu mak saye keluar. nak dijadikan citer. satu hari tuh mak saye pergi umah kawan die sebab ingin gi shopping. dlm hati aku.

Jerit giler babi nyer gembira. peluang dahh depan mata. sebaik je mak saye keluar. saye terus jalan kan plan aku. saye duduk depan komputer pastu terus layan citer blue.

Cerita Sex Sepupuku Ganas Nak Kulum Batang Ku Cerita Melayu

Speaker saye kasik kuat sikit sampai dengar kat bawah, bilik saye kat atas. nasib baik umah saye banglo. saye rase kalo umah saye jenis teres, sebelah umah saye gerenti dengar punya citer blue tuh.

Sya mula rimas sebab saye rase dahh setengah jam saye pasang citer blue nih. sepupu saye tak naik kat bilik jugak. saye mula menahan sabar. tunggu punya tunggu last sekali saye dengar ader org naik tangga.

Saye dahh agak tak lain tak bukan nih mesti sepupu aku. so saye slow kan speaker. pastuh buat-buat tengah tengok movie. masa yanng di tunggu telah tiba. tetiber die tanya “abang Jilon┬átengah buat aper tuh? “.

Citer Blue Sepupuku Ganas Nak Kulum Batang Ku

Saye buat-buat terkejut. “hah? takder aper. tengah tengok movie citer omputih nie. boring laa. Zinna ingin tengok ker? “. saye segera menutup citer blue tuh. buat buat baik la konon.

“citer aper tuh? “. “citer action. hmm kalo ingin tengok movie lain pilih la kat rak nih. abang ingin turun kejap ingin minum air. ” “abang Jilon. camner ingin tengok citer nie? “.

“alaa. masuk cd pastuh tekan je button play. ” dlm hati aku. saye harap sangat ler si Zinna nii tak tukar cd dalamm cd-rom tuh. sebelum saye turun ke bawah sempat gak saye jeling si Zinna ingin tengok movie aper.
Kisah Erotik Sepupuku Ganas Nak Kulum Batang Ku

  • Tapi baru setengah je tangga saye turun tetiber saye dahh terdengar bunyi sayup cam citer blue. yes! plan saye dahh kena. fuh gembira giler babinyer. rasa ingin menjerit pun ader.
  • Sya minum air kat bawah pastu tunggu 15 min. kasik si Zinna nih stim. saye dahh tak sabar dahh ingin layan si Zinna nie. then saye aku naik seslow yanng mungkin.
  • Tak ingin kasi Zinna nii terkejut kang. malu lak dia. sampai je saye kat pintu bilik aku. tuh dia. saye tengok si Zinna nih dahh ternganga dah. sampai saye masuk pun die tak sedar.
  • Saye agak Zinna nii mesti dahh stim giler nie. maklum ler baru first time tengok citer blue. saye pun apa lagik. sampai kat Zinna saye terus tiup telinga die slow-slow.
  • Zinna terkejut “ehh abang Jilon. aa. ” belumm sempat die cakap aper-aper saye terus jawab. “takper Zinna. abang tau Zinna tak pernah tengok citer nii kan? tengok ler. abang tak marah. ” sambill saye cakap tuh tangan saye mula merayap kat buah dada dia.
  • Fuh. dahh tegang dahh. saye mula mengurut puting die sambill saye tiup telinga die slow-slow. “urghh. ” Zinna mengerang. bunyi tuh buat saye lagik stim. saye terus jalankan kerja aku.

Mata Zinna saye tengok dahh tak tumpukan perhatian kat citer blue tuh dah. mata die dahh setengah pejam saye tengok. mngkin menikmati kenikmatan pertama yanng sebelum ini belum pernah dirasa.

Cerita Malay Sepupuku Ganas Nak Kulum Batang Ku

Saye menjalarkan tangan saye lagik ke stesyen yanng lain. menuju ke pantat Zinna. masuk sahaja tangan saye kat dalamm seluar die saye dahh dapat tasa kehangatan pantat dia. hmm bulu pun tak ler lebat sangat, saye rasa die kaki trim gak cam aku.

Seluar die pun dahh basah. saye aper lagik. dngan pengalaman yanng saye ader. dan panduan dari citer kat sexmelayu nih. saye mula mengerjakan pantat dia. “uhh. hmm. abang mie. urgh. ” tak terungkap perkataan dari mulut dia.

Pantat die dahh mula basah giler. pastu saye tanyer. “Zinna. kami buat cam dalm citer nii yek? ” Zinna tak menjawab. tapi hnya mampu mengangguk. saye terus ajak Zinna gi kat katil aku.

Pastu bukak baju die slow slow. perggh. benda yanng saye tunggu selama nih dahh berada depan mata aku. tuh dia. buah dada die punya la putih melepak. puting merah giler menegang.

Saye tak buang masa terus menghisap puting dia. sambill tangan saye mengurut puting yanng sebelah lagik. Zinna dahh tak keruan. kepalanya digeleng-geleng. mngkin tak tahan dngan kenikmatan yanng dialaminya.

Saye terus jilat badan dia. mula buah dada. pastuh perut. pusat. last sekali sampai kat pantat dia. humang aii. dahh basah giler dahh si Zinna nie. sya memula geli la pulak ingin jilat pantat si Zinna.

Cerita Erotik Sepupuku Ganas Nak Kulum Batang Ku

Maklum la saye nih firstimer. tapi bila pikir balik. bila lagik saye ingin rasa. nii peluang datang bukan selalu. saye pun jilat gak ler. urghh. tak tau ler saye ingin terangkan masa first jilat tuh.

Tapi saye teruskan jugak. jilat punya jilat. saye tak tau ler baper kali dahh si Zinna nii pancut. pastuh saye pun bukak spender aku. saye pun tak perasan biler baju saye dibukak.

Yang saye tau dahh tinggal spender. hmm tertonjol zakar saye yanng dahh lama menunggu utk diusap. saye menarik tangan Zinna untukk melurut batang zakar aku. die tak membantah. tangan die yanng lembut buat saye stim yanng terkata.

Saye “drive” tgn die buat cam lancap batang zakar aku. cepat gak pikup Zinna nih. laju je die lurut. sambil- sambill tuh saye gentel puting dia. “Zinna. err. kulum batang zakar abang boleh? “.

Saye membuat permintaan. malas ler saye ingin paksa si Zinna nih kulum batang zakar aku. nampak cam ganaz lak. Zinna hnya mampu tersenyum. pastu di cakap “err. yanng cam citer tadi tuh ker? “.

Saye dapat rasakan yanng si Zinna nii takut-takut ingin kulum batang zakar aku. saye biarkanjer. tetiber saye rasa kehangantan kat batang zakar aku. urghh. Zinna sdg mengulum batang zakar aku.

Fuh nikmat giler. nii lah first time saye rase batang zakar saye kena kulum. memula tuh batang zakar saye masuk sikit je kat mulut dia. tapi lelama semua batang zakar saye dahh penuh dalamm mulut dia.

Saye dahh tak bleh tahan. saye cakap kat Zinna. “Zinna, abang dahh tak tahan nie. abang ingin pancut nih. “Zinna tak hirau kan aper saye cakap. die terus kulum batang zakar aku.

Citer Blue Sepupuku Ganas Nak Kulum Batang Ku

Saye pun dahh tak leh tahan. terus blow dalamm mulut Zinna. saye dapat lihat Zinna cam terkejut masa saye pancut tuh. uwek. Zinna terus memuntahkan sperma saye dari mulut dia.

“urghh. aper nie? “. aduss soalan bonus giler. saye terkedu tak tau ingin jawab aper. “err. tuh. tuh la sperma namanyer. aa. err. nanti Zinna belajar ler dalamm sains masa form 3 nanti. ” saye menjawab spontan walaupun saye rasa jawapan tuh tak relevan.

“oo yer ker. naper tak bagi tau tadi ingin keluar. ” ishh budak nih. saye dahh bagitau tadi. die yanng tengah stim giler babinyer sampai tak dengar org cakap”kan abang dahh bagi tau tadi.

Zinna yang tak dengar. ” “. oo yek. hihihi. Zinna tersenyum malu. ” “takper”aku menjawab. dalamm pada tuh saye sebenarnya letih gak layan si Zinna nie. so saye ingat mau ler rest kejap dalamm 10 minit kasik zakar saye naik balik.

Zinna pun saye nampak semcm letih gak. saye ngan Zinna baring berseblahan tapi saye still gak cium si Zinna nie. cium mana sempat. dalam sedap saye tengah rilek tuh sekonyong-konyong tepon saye berbunyi.

Saye terus menjawab. “hello. mie. mak kat k* nih. jap lagik mak balik. ” ooh. fuck. saye cuak, mati saye kali kantoi ngan mak aku. saye cepat-cepat suruh Zinna bersihkan badan.

Sambill tuh saye gi kemas katil aku. shit. tilam saye dahh basah. saye cover mana sempat. elok. sumer settle mak saye pun balik. huh. lega. Tapi saye still tak puas hati sebab batang zakar saye tak dapat rasa pantat si Zinna nie.

Urgghh kempunan aku. pantat dara kampung. saye terlepas. shit. dlm pada tuh saye bengang gak ngan mak aku. pesal la die gi shopping kejap sangat. kalo lama sket. gerenti dapat pantat si Zinna nih.

Hmm. so tuu je laa pengalaman yanng saye ingin citer korang. niat saye ingin pecah teruna saye tak kesampaian pulak sebab timing tak betul la. hmm takder rezeki saye.

Siot tul laa. saye rase lepas nii memanng saye tak merase ler sebab saye dahh cakap yang saye nii pemalu so memanng susah ler saye ingin dapat perempuan. lg pun cuti saye dahh abis.

Tak dapat ler saye layan ngan sepupuku lagi

blonde teen, Sepupuku Ganas Nak Kulum Batang Ku, virgin pussy
erotic story, Sepupuku Ganas Nak Kulum Batang Ku, anal sex MILF
anal sex MILF, Sepupuku Ganas Nak Kulum Batang Ku, teen fuck

Sepupuku Ganas Nak Kulum Batang Ku, and bohsia pantat gebu, bohsia manja, bohsia pantat gebu, Sepupuku Ganas Nak Kulum Batang Ku 2017, bohsia manja, jdm vk, Sepupuku Ganas Nak Kulum Batang Ku, isteri sundal, and bohsia pantat gebu, bohsia manja, awek jepun seksi, malay seks, and Sepupuku Ganas Nak Kulum Batang Ku, janda tetek besar

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close