Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Butuh #3

Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Butuh #3 | Isteri saya memegang butuh temannya dan terus memasukkan kemulut sambiil temannya duduk berlutut. Sungguh menghairahkan permandangan ketika itu hingga tak dapat ingin saya luahkan dng kata kata melihatkan isteri saya dng penuh romantis membelai, mengucup dan menghisap butuh temannya.

Aku sesungguhnya hilang pertimbangan dan tak dapat berfikir lagie kerna diri sdh dikuasai nafsu cume dng melihat aksi isteri saya dng temannya. Sepanjang adengan mereka dari mula hinggalah saat itu, tiidak sekali pun isteri saya menoleh kepada aku, cume teman nya je sesekali menoleh meminta kepastian.

Cite Malay Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Butuh #3

Dan setiap kali die memandang saya akan membalas dng senyum dan memberi isyarat yanng bermakna “go ahead. carry on”. Isteri saya nampaknya bernafsu sekali menghisap butuh temannya. Nampak penuh bernafsu dan kelihatan seperti gelojoh dan rakus.

-----------------
big boobs, Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Butuh #3, exhibitionist sexy teen
naughty sex, Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Butuh #3, Japanese teen groped
MILF threesome, Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Butuh #3, threesome sex wife

Sdh lupa die pada pesan saya supaya hisap dng penuh romantis. Tahulah saya yanng isteri saya sdh benar benar hanyut tenggelam dalamm keghairahan nafsu sexnya. Temannya mengambil giliran memainkan peranan dan embaringkan isteriaku.

Buah dada isteri saya ditujuinya. Diusap, diramas, dicium dan dihisapnya. Sesekali mereka berkucup mulut dan kelihatan pada saya sesekali ada jg temannya membisikan sesuatu ketelingga isteri aku. Mereka benar benar hanyut dan lupa diri.

Tenggelam dalamm nafsu yanng bergelora. Temannya menarik panties isteri dan melurutnya turun kekaki perlahan perlahan dan sambiil itu mulutnya ikut turun mencium perut, pusat dan terus ketundun indah isteri aku.

Panties isteri saya sdh ditanggalkannya, dipegangnya dan diciumnya panties itu sebelum mencampakkannya ketepi. Isteri saya tersenyum padanya. Temannya melihat dan memfokuskan pemandangannya ke pantat isteri aku. Ditenungnya lama juga, mngkin menikmati keindahannya kerna sekarang die sdh benar benar dapat merasainya sesudah sekian lama cume berhubung dng talipon sahaja.

Dia ternampak tak sabar dan terus mencium tundun indah isteri aku. Dibawa lidahnya turun kealur indah isteri aku. Mata isteri saya dahh terpejam dan kepala nya kelihatan berpaling sekejap kekiri dan sekejap kekanan.

Dengan keadaan isteri saya yanng terbaring terlentang itu, temannya bebaslah menerokai segenap inci tubuh isteri aku. Habis satu tubuh isteri saya dicumbuinya dan diciumnya. Tibalah masa dan saat yanng ditunggu tunggu.

Temannya menindih tubuh isteri aku. Kedudukan mereka tiidak bersesuaian dng kerusi yanng saya duduk waktu itu. jadi saya tak blh nampak butuh temannya mengesel gesel indah isteri aku. Jadi saya pun bangun dan berjalan ketepi katil berdiri betul betul dibahagian kaki mereka.

Dengan itu dapatlah saya lihat nanti butuh temannya memasuki indah isteri aku. Mereka suda tak pedulikan saya lagi. Mereka mngkin tak sedar pun saya berdiri dihujung kaki mereka kerna mereka berdua sememangnya benar benar hanyut dan tenggelam dalamm nafsu yanng menggila.

Kisah Seks Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Butuh #3 Novel Malay

Temannya memegang butuh nya dan menggesel gesel kan ke lubang pantat isteri aku. aku dekatkan kepala saya sehampir mngkin ke lubang pantat isteri saya dan butuh temannya itu. Baru lah saya nampak yanng indah isteri saya benar benar teramat basah dan kembang sekali.

Aku rasa ingin terpancut dalamm seluar waktu itu. Puas menggesel gesel kan dan bermain main disitu die terus meletakan butuh nya betul betul didepan pintu lobang indah isteri aku.

Setelah itu dimasukkan nya perlahan. nampak mudah sekali kerna indah isteri saya terlalu berair dan terlalu kembang kerna keghairahannya yanng amat sangat. Isteri saya sendiri saya tahu lah pada waktu itu pantat nya berair dan kembang sekali.
Novel Erotik Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Butuh #3

  • Mudah lah bagi temannya masuk. Ditujahnya indah isteri saya dng laju sekali. Isteri saya menggerang tanpa segan silu lagi. Terpancul dari mulutnya “sedap bang. laju lagie bang”. Temannya mmg hebat.
  • Butuh nya keras sekali dan die blh bertahan lama(makan ubat saya agak). Puas diatas, mereka bertukar posisi dng isteri saya pulak diatas. Waktu ini isteri saya dan temannya dahh tak kisah lagie saya berada dimana.

Mereka cume asyik dng aksi mereka saja. Puas isteri saya diatas, mereka buat 69 pulak. masing masing mencuci senjata pasangan masing masing. Puas mencuci dan melayani pasangan masing masing mereka buat doggie pulak.

Lama mereka bermain. memangg lama betul. Handal betul teman isteri saya ni. Entah berapa kali isteri saya terpancut pun tak tahu. yangg saya tahu setiap kali temannya menujah pantat nya mesti kedengaran bunyi yanng biasa kitorang dengar bila indah yanng basah benar ditujahi oleh butuh lelaki.

Agaknya kerna lama dan dahh tak tahu lagie apa aksi yanng hendak dibuat, temannya menoleh kepada saya dan bertanya “tak ingin join ke?”. aku pun apa lagi, terus membuka semua pakaian saya dng gelojoh sekali dan terus naik kekatil bersama mereka.

Isteri saya nampaknya tak berapa gembira bila melihat saya ingin join mereka. Agaknya saya nii kacau daun agaknya. kitorang sama sama menggomoli isteri saya hingga tercunggap die kitorang buat.

Cite Blue Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Butuh #3

Kitorang bekerjasama membuat apa je untk memenuhi kepuasan isteri aku. aku dahh tak tahan sangat terus mengambil posisi dan memasukan butuh saya ke lobang indah isteri saya yanng dahh longgar kerna terlalu kembang.

Tak lama, sekejap je saya dahh terpancut atas perut isteri aku. Bila dahh terpancut aktiviti terhenti dng sendirinya kerna isteri saya terpaksa kebilik air untk memcuci. Nampak benar die tak berapa suka jadi begittu.

Temannya masih hebat. butuh nya masih tegang. selesai isteri saya membasuh, saya pula kebilik air untk mencuci. setelah siap saya kenakan pakaian dan duduk diatas kerusi semula. Isteri dan temannya masih diatas diatas katil berbogel.

Aku terasa seperti merosakan kegembiraan mereka lalu meminta diri untk pulang. Sebelum pulang saya mencium dulu isteri dan berpesan padanya yanng saya akan datang ambilnya semula jam 7 pagi esok.

Isteri saya mngkin sedar sepenuhnya dan kembali waras terus mencium saya balik dan berkata “terima kasih abang kerna membenarkan saye bermalam bersama abang baru ni”. saya senyum dan berpesan pada temannya “tolong jaga isteri saye dng baik, she is yours tonight, please take good care of her and enjoy your night”.

Dengan itu saya pun berjalan keluar bilik dan selepas pintu ditutup kedengaran ia dikunci. Entah apa yanng akan berlaku seterusnya. bersambung lagi. bila saya sampai keesokan paginya dan cerita dari mulut isteri saya bagaimana mereka menghabiskan masa semalaman bersama.

Malam yanng menyeksakan berlalu jg akhirnya. aku bergegas semula ke Hotel penginapan mereka. Tepat jam 7 pagi saya membunyikan loceng pintu. Teman lelaki nya berpakaian biasa membuka pintu dan tersenyum menyambut aku.

Aku berjalan kedalam dan ternampak isteri sdg menyandar dihujung katil dng cume berkemban tuala. Ternampak jg pada saya die memakai panties hitam bila die mengubah kakinya.

Read More..

-----------------
incest sex, Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Butuh #3, finger fuck tight ass
teen fuck, Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Butuh #3, cuckold husband wife fucked
voyeur hidden cam, Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Butuh #3, cuckold husband wife fucked

Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Butuh #3, and dara cun cipap gatal, janda tetek besar, janda tetek besar, Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Butuh #3 2017, bini gian batang, jdm vk, Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Butuh #3, janda tetek besar, and janda tetek besar, isteri seksi gersang, awek jepun seksi, dara cun cipap gatal, and Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Butuh #3, janda tetek besar

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close