Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Zakar #4

Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Zakar #4 | aku bertanya pada teman lelakinya bagaimana semalam yaang mereka berdua lalui. die cume tersenyum puas dan mengatakan “very great”. Isteri pula menyampuk “best bang. Puas hati”. aku kekatil dn mendapatkn isteri saye dan memeluknya, cium sepuas puasnya. aku peluk kemas kemas dan ku cium die lagi.

Read more

Pancut Didalam Bontot Awek Stim

Pancut Didalam Bontot Awek Stim | Cerita lucah ini bermula tahun tue spm ler, dlm kelas tue ader ler sorang gadis yg bodynya fuh. tak bolehh tahan wa cakap lu. bagi saya ler. Namanya Inna dan kawan kawan panggil die Inna jer, body die macam pelakon filem blue yg saya tengok sewaktu saya cuti hunggu minggu lalu.

Read more

Konek Dalam Mulut Dan Bontot Isteri Orang 4

Konek Dalam Mulut Dan Bontot Isteri Orang 4 | Milina nii memanng cukup pandai bemain lidah. Cukup seronok saya rase. Ape taknye, keliling lidah saya die jilat, die nyonyot. Kemudian dibukaknye zip dan kutang seluar saya dan konek saya tesenbol kuar memacak sebab saya tak pakai suar dalamm malam tuh.

Read more

Pelir Dalam Mulut Dan Punggung Isteri Orang 3

Pelir Dalam Mulut Dan Punggung Isteri Orang 3 | Saperti yaang saya janji, kini saya paparkan mainan saya dgn Milina dlm adegan seks jubur. Tapi kali ni saya gunekan ejaan bahase mengikut bunyi sebutan harian sebab saya rase lebih seronok. Lagipon sebutan harian org org melayu kebanyakannye tiidak mengikut ejaan kecuali 80% bagi org lain.

Read more

Konek Dalam Mulut Dan Punggung Isteri Orang 2

Konek Dalam Mulut Dan Punggung Isteri Orang 2 | Dada saye begittu kencang berkocak bila melihat seluruh tubuh Milina yang putih gebu melepak. saye mengangkat kedua lutut Milina ke atas dan sedikit mengangkang. saye sembamkan muka saye ke puki Milina yang tembam tu. mula mula saye jilat kat tundun.

Read more

Best Nyer Dijolok Pantat Virgin Ku

Best Nyer Dijolok Pantat Virgin Ku – Semenjak saye ditawarkan kerja sebagai guru ni, saye cukup risau mendengar kabar angin yg bertiup. Jawatan inipun hanye sebagai guru sandaran jer stlah saye beberapa bulan menjadi penganggur terhormat denngan memegang ijazah dari sebuah universiti. Itu pun stlah saye daah mula jenuh mendengar leteran abah dan rungut emak krn mereka kata saye nii memilih kerja sangat.

Read more

Pepek Tembam Adik Ipar Comel

Pepek Tembam Adik Ipar Comel – Nama saye John. ni adalah cerita benar yg akan saye ceitakan buat teman teman yg gila sex. saye dahh bertunang. cam biasa bila dahh tunang mesti gi umah dia. tunang saye ada 3 orang adik wanita dan 2 orang laki laki.

Read more

Ustazah Bertudung Dihenjut Kote Besar

Ustazah Bertudung Dihenjut Kote Besar – Ini kisah seks yng membuat saya aku tersenyum dan beruntung kerna ini kisah lucah saya dan ustazah yg bersuami. Kisah ini benar berlaku saya dan ustazah yg alim ini jer tahu. Ketika itu berlaku ketika saya di sekolah menengah.

Read more

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close