Jururawat Dikongkek Dua Konek Lelaki

Jururawat Dikongkek Dua Konek Lelaki | saya bekerja sebagai nurse hospital kat bandar. sudah 7 tahun saye bertugas di sebuah hospital tu. saya ditugaskan di unit ini kerjanya agak berat dan segala macam kes perlu diambil tindakan segera. Apalagi di musim perayaan. kite yanng bertugas sebagai atendan adalah barisan hadapan berhubung dgn pesakit.

Read more

Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Konek #1

Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Konek #1 | kisah lucah nii pasangan suami isteri yg pada saat ini sudh kehilangan kehangatan, ghairah dan nikmat bersama suami isteri. sdh semula jadi kejadian suami itu dimana akan tiba saatnya bilamana die sudh tidk merasa ghairah utk bersama isterinya lagi.

Read more

Awek Kesedapan Lubang Jubur Nye Diteroka

Awek Kesedapan Lubang Jubur Nye Diteroka | Kisah berlaku terjadi dalamm tahun lalu. Waktu itu saye bekerja di salah sebuah resort yanng terkemuka di sebuah bandar. saye juge adalah salah seorang yanng bolehh di panggil “Playboy” di tempat kerja, tak kira apa bangsa dan status awek mesti saye sondol punya.

Read more

Butuh Dalam Mulut Dan Bontot Isteri Orang 1

Butuh Dalam Mulut Dan Bontot Isteri Orang 1 | Milina adalah isteri ketiga Dato Idhar, seorang peniaga yanng bolih dikatakan sebagai seorang jutawan jugalah. Hasil kekayaan suaminya bolih membahagiakan sesiapa jugak yanng menjadi isterinya atau yaang menjadi wanita simpanannya dari segi material dan dari Milina saya dapat tau bahawa suaminya sudh pon berkahwin empat.

Read more

Best Nyer Dijolok Pantat Virgin Ku

Best Nyer Dijolok Pantat Virgin Ku – Semenjak saye ditawarkan kerja sebagai guru ni, saye cukup risau mendengar kabar angin yg bertiup. Jawatan inipun hanye sebagai guru sandaran jer stlah saye beberapa bulan menjadi penganggur terhormat denngan memegang ijazah dari sebuah universiti. Itu pun stlah saye daah mula jenuh mendengar leteran abah dan rungut emak krn mereka kata saye nii memilih kerja sangat.

Read more

Bohsia Gatal Pantat Nak Digesel

Bohsia Gatal Pantat Nak Digesel – Hari itu adikku ada latihan bolasepak di sekolahnya maka saye terpaksa ke dusun seorang diri. Bosan jugak menunggu dusun seorang diri maka saye membawa sebuah novel bagi mengisi masa yaang membosankan. Biasalah novel blue yaang saye bawa. aku membaca novel smbil berbaring di dalamm pondok.

Read more

Sepupuku Ganas Nak Kulum Batang Ku

Sepupuku Ganas Nak Kulum Batang Ku – sebelum saye citer pengalaman seks saye nih saye rase baik la kalo saye intro dulu diri saye nie. Well, nama saye Jilon, 21 tahun dan sekrg saye tengah study kat sebuah ipt kat nun selatan sana tuh. Coz aper saye amik saye rase tak payah ler saye bagi tau.

Read more

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close