Bini Threesome Sex Ngan Suami Dan Kawan

Bini Threesome Sex Ngan Suami Dan Kawan | Suamiku, Jemmi seorang ahli perniagaan yg berjaya. die amat sibuk dngn urusan perniagaannya sehingga banyakk kali mengabaikan saye dan dua orang anak yg masih kecil.

Read more

Batang Butuh Tua Dikepitkan Dicelah Buah Dada

Batang Butuh Tua Dikepitkan Dicelah Buah Dada | Pada suatu pagi telefon di bilikku berbunyi, dng malas saye paksakan diri utk mengangkatnya. Ternyata telefon itu dari Pak Robert, tukang kebun dan penjaga Rumah Rehat kami. die menyuruh saye supaya segera datang ke Rumah Rehat, katanya ada masalah yaang haruss dibincang di sana.

Read more

Lubang Bontot Kecil Dipancut Kote Besar

Lubang Bontot Kecil Dipancut Kote Besar | Kisah berlaku terjadi dlm tahun lalu. Waktu itu saye bekerja di salah sebuah resort yangg terkemuka di sebuah bandar. aku jg adalah salah seorang yangg blh di panggil “Playboy” di tempat kerja, tak kira apa bangsa dan status pompuan mesti saye sondol punya.

Read more

Jururawat Dikongkek Dua Konek Lelaki

Jururawat Dikongkek Dua Konek Lelaki | saya bekerja sebagai nurse hospital kat bandar. sudah 7 tahun saye bertugas di sebuah hospital tu. saya ditugaskan di unit ini kerjanya agak berat dan segala macam kes perlu diambil tindakan segera. Apalagi di musim perayaan. kite yanng bertugas sebagai atendan adalah barisan hadapan berhubung dgn pesakit.

Read more

Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Kote #5

Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Kote #5 | Waktu itu sudh hampir tengahhari dan sekejap lagii anak anak akan balik dari sekolah. dengan sebab itulah isteri cepat puas krn die rasa tak selesa. die minta berhenti dan temannya berhenti disitu tanpa mengeluarkan maninya. Isteri saya memimpin tangan temannya kebilik air.

Read more

Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Zakar #4

Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Zakar #4 | aku bertanya pada teman lelakinya bagaimana semalam yaang mereka berdua lalui. die cume tersenyum puas dan mengatakan “very great”. Isteri pula menyampuk “best bang. Puas hati”. aku kekatil dn mendapatkn isteri saye dan memeluknya, cium sepuas puasnya. aku peluk kemas kemas dan ku cium die lagi.

Read more

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close