Auntie Hisap Zakar Ku Pancut Mulutnye

Auntie Hisap Zakar Ku Pancut Mulutnye | Nama saye Joffy, nii citer saye masa study kat oversea dulu. saye ada sorang kawan. Kolan nama dia. satu hari Kolan kata familiy die mahu datang lawat dia. since saye dok sorang dan rumah saye kire besar gak, so diorang mahu tumpang rumah aku.

Read more

Jururawat Dikongkek Dua Konek Lelaki

Jururawat Dikongkek Dua Konek Lelaki | saya bekerja sebagai nurse hospital kat bandar. sudah 7 tahun saye bertugas di sebuah hospital tu. saya ditugaskan di unit ini kerjanya agak berat dan segala macam kes perlu diambil tindakan segera. Apalagi di musim perayaan. kite yanng bertugas sebagai atendan adalah barisan hadapan berhubung dgn pesakit.

Read more

Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Zakar #4

Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Zakar #4 | aku bertanya pada teman lelakinya bagaimana semalam yaang mereka berdua lalui. die cume tersenyum puas dan mengatakan “very great”. Isteri pula menyampuk “best bang. Puas hati”. aku kekatil dn mendapatkn isteri saye dan memeluknya, cium sepuas puasnya. aku peluk kemas kemas dan ku cium die lagi.

Read more

Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Butuh #3

Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Butuh #3 | Isteri saya memegang butuh temannya dan terus memasukkan kemulut sambiil temannya duduk berlutut. Sungguh menghairahkan permandangan ketika itu hingga tak dapat ingin saya luahkan dng kata kata melihatkan isteri saya dng penuh romantis membelai, mengucup dan menghisap butuh temannya.

Read more

Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Konek #1

Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Konek #1 | kisah lucah nii pasangan suami isteri yg pada saat ini sudh kehilangan kehangatan, ghairah dan nikmat bersama suami isteri. sdh semula jadi kejadian suami itu dimana akan tiba saatnya bilamana die sudh tidk merasa ghairah utk bersama isterinya lagi.

Read more

Doggy Style Sambil Ramas Buah Dada Besar

Doggy Style Sambil Ramas Buah Dada Besar – Kisah blue nii bermula pada masa bini saya mengandung 8 bulan, saya telah berkahawin 9 bulan, kawan kawan panggil saya Lan. kiranya lepas kahwin terus die terus mengandung. em biaselah tgk benih sape. Sekarang kiterorg duduk dekat kl.

Read more

Hentak Faraj Adik Dan Kakak Threesome

Hentak Faraj Adik Dan Kakak Threesome – Kisah lucah aku ni berlaku kat sebuah kampong di pendalaman negeri. Tahun lepas aku ikut member kamcing di ofis ke kenduri kahwin di rumah die tuu. Masa aku sampai kat rumah orang tua dia. orang kampung tengah ramai sedanng gotong royong dirikan khemah dan ada orang perempuan yg sibuk buat kuih agaknya.

Read more

Pepek Tembam Adik Ipar Comel

Pepek Tembam Adik Ipar Comel – Nama saye John. ni adalah cerita benar yg akan saye ceitakan buat teman teman yg gila sex. saye dahh bertunang. cam biasa bila dahh tunang mesti gi umah dia. tunang saye ada 3 orang adik wanita dan 2 orang laki laki.

Read more

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close