Bini Threesome Sex Ngan Suami Dan Kawan

Bini Threesome Sex Ngan Suami Dan Kawan | Suamiku, Jemmi seorang ahli perniagaan yg berjaya. die amat sibuk dngn urusan perniagaannya sehingga banyakk kali mengabaikan saye dan dua orang anak yg masih kecil.

Read more

Batang Butuh Tua Dikepitkan Dicelah Buah Dada

Batang Butuh Tua Dikepitkan Dicelah Buah Dada | Pada suatu pagi telefon di bilikku berbunyi, dng malas saye paksakan diri utk mengangkatnya. Ternyata telefon itu dari Pak Robert, tukang kebun dan penjaga Rumah Rehat kami. die menyuruh saye supaya segera datang ke Rumah Rehat, katanya ada masalah yaang haruss dibincang di sana.

Read more

Jururawat Dikongkek Dua Konek Lelaki

Jururawat Dikongkek Dua Konek Lelaki | saya bekerja sebagai nurse hospital kat bandar. sudah 7 tahun saye bertugas di sebuah hospital tu. saya ditugaskan di unit ini kerjanya agak berat dan segala macam kes perlu diambil tindakan segera. Apalagi di musim perayaan. kite yanng bertugas sebagai atendan adalah barisan hadapan berhubung dgn pesakit.

Read more

Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Kote #5

Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Kote #5 | Waktu itu sudh hampir tengahhari dan sekejap lagii anak anak akan balik dari sekolah. dengan sebab itulah isteri cepat puas krn die rasa tak selesa. die minta berhenti dan temannya berhenti disitu tanpa mengeluarkan maninya. Isteri saya memimpin tangan temannya kebilik air.

Read more

Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Zakar #4

Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Zakar #4 | aku bertanya pada teman lelakinya bagaimana semalam yaang mereka berdua lalui. die cume tersenyum puas dan mengatakan “very great”. Isteri pula menyampuk “best bang. Puas hati”. aku kekatil dn mendapatkn isteri saye dan memeluknya, cium sepuas puasnya. aku peluk kemas kemas dan ku cium die lagi.

Read more

Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Butuh #3

Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Butuh #3 | Isteri saya memegang butuh temannya dan terus memasukkan kemulut sambiil temannya duduk berlutut. Sungguh menghairahkan permandangan ketika itu hingga tak dapat ingin saya luahkan dng kata kata melihatkan isteri saya dng penuh romantis membelai, mengucup dan menghisap butuh temannya.

Read more

Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Pelir #2

Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Pelir #2 | Temannya kebilik air membasuh dan isteri saye terus memakai panties nya. saya daah berpesan dari awal lagi, kalau die sanggup main dng lelaki lain dan sampai pada tahapnya bila lelaki itu hendak terpancut sperma nya dan pada ketika itu jika isteri saye sanggup membiarkan lelaki itu terpancut didalam pantat nya, die tdk blh membasuhnya.

Read more

Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Konek #1

Kenikmatan Tengok Isteri Dijolok Banyak Konek #1 | kisah lucah nii pasangan suami isteri yg pada saat ini sudh kehilangan kehangatan, ghairah dan nikmat bersama suami isteri. sdh semula jadi kejadian suami itu dimana akan tiba saatnya bilamana die sudh tidk merasa ghairah utk bersama isterinya lagi.

Read more

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close