Bini Threesome Sex Ngan Suami Dan Kawan

Bini Threesome Sex Ngan Suami Dan Kawan | Suamiku, Jemmi seorang ahli perniagaan yg berjaya. die amat sibuk dngn urusan perniagaannya sehingga banyakk kali mengabaikan saye dan dua orang anak yg masih kecil.

Entah kenapa pagi itu die suruh saye bersiap sedia. Setengah jam lg die akan ambilku di rumah. Katanya, drivernya akan datang menjemputku di rumah. Tepat jam 12, Pak Yez, driver suamiku tiba dngn kereta nya.

Cite Erotik Bini Threesome Sex Ngan Suami Dan Kawan

Saye pun meninggalkan dua orang anak kecilku yg berusia 4 tahun dan 2 tahun kepada pembantu rumah yg sudh lama bekerja dngn kami. “Encik Jemmi ada di mana Pak Yez” kataku kepada driver berusia 50 tahun.

-----------------
Asian horny teen, Bini Threesome Sex Ngan Suami Dan Kawan, hot ass latina
Japanese teen groped, Bini Threesome Sex Ngan Suami Dan Kawan, erotic story
naughty sex, Bini Threesome Sex Ngan Suami Dan Kawan, big boobs

“Dia menunggu puan di hotel” jawab Pak Yez. Rumah kamiyang terletak di Seri Gombak tak jauh mana dari hotel. 30 minit kemudian saye sampai di hotel sambut disambut suamiku yg berkot dan bertali leher.

Die baru habis miting dngn bisnes partnernya di hotel tersebut. “Pak Yez balik dulu. Nanti saye call” pesan suamiku kepada drivernya. Pak Yez terus memandu kereta mewah itu meninggalkan perkarangan hotel.

“Nak ke mana abang?” soal aku. ” Ke bilik. Abang tempah bilik untk ayang” jawab Jemmi. Sampai di bilik 105, kitorang pun masuk ke bilik itu dan saye terkejut sudh ada meja yg terhidang makanan dan minuman serta sejambak bunga ros.

“Happy birthday ayang” kata suamiku sambiil memberi sejambak bunga ros. “Thanks abang” kataku yg surprise dngn persiapan yg dibuat di dalamm bilik hotel itu. saye pun lupa bahawa hari tuu adalah hari jadiku.

Saye mencium pipi suamiku sambiil mengucapkan terima kasih kepada surprise birthday yg kuterima di bilik 105. kitorang terus menikmati makanan yg terhidang di atas meja. Setengah jam kemudian, kitorang main dalamm bilik itu.

Saye menerima hadiah yg istimewa dari suamiku krn selama ini die tiada masa untk menyentuh tubuhku. Biasanya die balik lewat jam 2 pagi saye sudh tidur. die pun sudh mengantuk untk main denganku.

Cerita Seks Bini Threesome Sex Ngan Suami Dan Kawan Kisah Nafsu berahi

Kitorang tertidur selepas main. Bila bangun tidur jam daah 4 petang. Seronok betul berdua-duaan dngn suami tanpa gangguan panggilan telefon. Suamiku sudh pesan bila masuk bilik kedua-dua handphone kitorang kena off.

Kitorang tiidak nak panggilan telefon mengganggu sambutan harijadiku. “Hello, saye mahu seorang tukang urut lelaki. Sila datang ke hotel bilik 105” suamiku bercakap dngn seseorang di handphonenya. Setengah jam kemudian muncul seorang lelaki India yg tegap tubuhnya berusia 25 tahun.

Mula-mula die urut suamiku hampir 1 jam. Suamiku kembali segar selepas diurut oleh Adnun. “Ayang mahu urut?” tanya suamiku. “Malulah abang” jawabku. “Malu apa. Abang kan ada” jawab Jemmi.
Cerita Seronok Bini Threesome Sex Ngan Suami Dan Kawan

  • “Boleh juga” jawabku. Mohan suruh saye pakai tuala. saye pun pakai tuala hotel. die suruh saye meniarap di atas katil sementara suamiku duduk di atas kerusi menonton tv. Adnun mula mengurut belakangku dari hujung rambut sampai hujung kaki.
  • Saye belum pernah diurut oleh lelaki. Terasa geli pada mulanya. Lama kelaman geli daah tukar menjadi sedap pula. mmg Adnun pandai mengurut. Seterusnya Mohan suruh saye melentang pula. Diurutku dari hadapan pula.

Habis tengkukku diurut. saye terasa ghairah pula. die londehkan tualaku untk mengurut tetek ku. Suamiku hnya tersenyum bila Adnun mengurut-urut puting tetek ku. Makin lama makin sedap kurasa. Tiba tiba die meramas-ramas tetek ku.

Saye mendesis-desia kesedapan. Adnun selanjutnya mengurut-urut perutku. die terus buang tualaku dan saye telanjang bulat depan Adnun. saye terkejut tetaapi suamiku kata biarlah kalau tiidak mahu urut macam mana.

Kisah Lucah stim Bini Threesome Sex Ngan Suami Dan Kawan

Die urut di bahagian cipap ku. die gosok-gosok sekitar cipap. saye rasa sedap sekali. Dan akhirnya die mengurut dari epha sampailah ke kakiku. Tiba-tiba suamiku yg bertuala jg duduk dis ebelahku sambiil menghisap payudara kiriku.

“You want to join? Come Adnun” kata suamiku sambiil menyuruh Adnun menghisap payudara kananku. saye begittu seronok pasal belum pernah dua payudara ku dihisap serentak. Selepas itu Adnun membenamkan kepalanya di cipap ku.

Die menjilat cipap ku dngn lama sekali. sambil menikmati jilatan Adnun, saye pula menghisap pelir suamiku. Selepas itu suamiku menjilat cipap ku pula. Adnun menyumbat pelir nya dalamm mulutku.

Batang hitam itu kuhisap bertalu-talu. saye sudh tiidak tahan lagi. Adnun pun memasukkan pelir nya dalamm lubang cipap ku. Ternyata sedap sekali batang india membalun cipap ku. Pada masa yg sama saye menghisap pelir suamiku ketika Adnun sdg meratah cipap ku.

Selepas itu Adnun suruh saye menunggeng. die menghentamku doggy stail sementara saye terus menghisap pelir suamiku. Adnun memenacutkan sperma nya dalamm cipap ku. Selepas Mohan selesai, suamiku pula membalunku.

Mohan menyumbat pelir nya dalamm mulutku lagi. saye duduk di atas suamiku sambiil mulutku terus mengulum pelir Mohan. Akhirnya suamiku memancutkan airmaninya sama-sama mencapai orgasme denganku. kitorang bertiga berbaring keletihan di atas katil.

Saye dipeluk alohe suami dan Adnun. Inilah kali pertama kitorang saye isteri threesome hari jadi dan inilah hadiah hari jadi saye yg paling tak dapat kulupakan.

Read More..

-----------------
MILF threesome, Bini Threesome Sex Ngan Suami Dan Kawan, virgin pussy
video tube sex, Bini Threesome Sex Ngan Suami Dan Kawan, erotic story
teen fuck, Bini Threesome Sex Ngan Suami Dan Kawan, sexy latex fucked

Bini Threesome Sex Ngan Suami Dan Kawan, and dara cun cipap gatal, bohsia pantat gebu, awek jepun seksi, Bini Threesome Sex Ngan Suami Dan Kawan 2017, janda tetek besar, jdm vk, Bini Threesome Sex Ngan Suami Dan Kawan, malay seks, and awek jepun seksi, awek jepun seksi, awek jepun seksi, dara cun cipap gatal, and Bini Threesome Sex Ngan Suami Dan Kawan, isteri sundal

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close