Hentak Faraj Adik Dan Kakak Threesome

Hentak Faraj Adik Dan Kakak Threesome – Kisah lucah aku ni berlaku kat sebuah kampong di pendalaman negeri. Tahun lepas aku ikut member kamcing di ofis ke kenduri kahwin di rumah die tuu. Masa aku sampai kat rumah orang tua dia. orang kampung tengah ramai sedanng gotong royong dirikan khemah dan ada orang perempuan yg sibuk buat kuih agaknya.

Rupanya member aku ni cukup popular kat kampung dia. maklumkah die nii berjawatan engineer. so kami orang bertiga jadi tumpuanlah dngan semua orang kat rumah dia. aku dngan Lan member aku sorang lagik terus jadi tumpuan.

Macam yanng Berhormat aje. Biasalah. jiwa playboy aku seperti tak dapat ditahan dan meronta utk survey muka muka cun anak dara kat rumah member aku tu. aku atur langkah.

hot ass nurse, Hentak Faraj Adik Dan Kakak Threesome, tight pussy
big boobs, Hentak Faraj Adik Dan Kakak Threesome, voyeur hidden cam
massage teen big boobs, Hentak Faraj Adik Dan Kakak Threesome, sexy ass

Tunduk dan sentiasa senyum kalau mata bertembung dngan sesiapa. Phuff. cara aku tue mmg bolih jadi calon menantu dato. aku ingat Siti Nurhaliza pun meleleh air liur tengok kemanchoan aku tuu.

Cerita Sex Hentak Faraj Adik Dan Kakak Threesome

So dipendekkan cerita. aku terlepas senyum pada seorang gadis yg pada pandangan aku cun juga kalau disolek dan pakai seksi. Sekali pandang sebijik macam Linda Rafar dua kali pandang betul betul macama Linda Rafar tengah berbogel.

Aku senyum sumbing die balas. aku tak berani tegur. takut kena parang dngan mamat kampung tuu. tapi kalau di kl daah lama aku terkam. jenis buaya macam aku ni tak bolih pakai sangat.

Sebelah malam. aku tengok gadis tue ada lagi. daah tukar baju, dngan bertudung. tapi aku perasan die berdua dngan seorang gadis lagi. nampak lebih tua dari die dan macam kakak die aje.

Kebetulan aku nampak die tengah siapkan pelamin pengantin. Member aku tue daah tahu aku sedanng attack gadis macam linda rafar tuu. so mamat tue bisik kat saya”kalau luu mahu aku bolih introduce.

Gadis tue adik beradik. yg muda sekolah lagi. yg berumur sikit tue kakaknya. janda anak 2. laki die lari balik ke kampongnya. member aku bagi laluan. Member aku pun pergi kat pelamin dan cakap cakap dngan gadis tu.

Kamudian die panggil aku datang. ” ni member. dari kl. pakar buat pelamin ” selamba member aku ayat gadis tuu. so aku pun tak tangguh terus tegur dan masuk jarum.┬áHentak Faraj Adik Dan Kakak Threesome.

Sambil buat kerja sambill cerita. so aku dapat tahu rumah die orang tak berapa jauh dari rumah member saya. Kakak die umurnya 26 dan adik die 18 tahun. mulut die orang ceria.

Aku syok sungguh. tambah pulak. mata dua duanya tajam kalau merenung dua. Sebenarnya aku daah geram tengok buah dada keduanya. bulat. keras dan besar bolih tahan. gadiis 2 beradik ni pun kiranya mahu balik rumah lebih kurang pukul 11 malam.

Tapi entah macamana. mama member aku tahan tak kasi balik sebab mahu hias bilik pengantik lak. so aku pun tambah seronok. aku sama 2 beradik ni siapkan bilik pengantin lak.

Kami orang bertiga aje kerna daah ramai yg tido. aku pulak sengaja buat-buat idea yg susah sebab aku sudh ada plan lain. aku tak bnyk pilihan. sambill buat kerja, mulut aku mula ayat benda benda yg miang.

Ada sekali tuu. aku lap tilam sambill berseloroh. ” area ni sensitif tau. ” adik die tanya, “kenapa lak. ” aku balas. ” malam esok ada darah mahu melekat. ” terus dua beradik tue senyum dan ketawa kecil.

Jam dan dekat pukul 2 pagi. suasana mmg dan sunyi. hnya kendengaran bising sikit kat diluar rumah. dlam rumah tuu. dan macam macam aksi orang tengak tido. aku perasan yg kakak die nii.

Novel Seks Hentak Faraj Adik Dan Kakak Threesome Citer Blue

Nampak lain aje dan adik die lak suka bergesel dngan aku sambill buat kerja. Kepala otak aku tengah plan macamana mahu rembat kakak dia. adik tak mau berenggang langsung.

Tiba tiba kakak die sound. suruh adik die ke dapur ambilkan air minum. so adik die keluar bilik dan kakak die terus sound saya. “Tonny tak mengantuk lagik ke ? ” aku jawab.

” mengantuk. tapi dekat u rasa segar lak. ” die balas ” apa yg segar. ? ” aku terus masuk daun ” atas dan bawah. ” die senyum. dan pandang kat luar bilik.

Line clear. dan tangan die terus pegang batang pelir besar aku. Ramas-ramas. memanglah cepat kerasnya. ” besar gak pelir Tonny ni ” die sound. aku balas. ” besar tak dapat akaknya buat apa. buat berat mahu bawa aje”, “Nak ke. ? ” die tanya.

” Adik u tue macamana ? ” aku tanya balik. ” ala die sporting. kalau mahu nanti Tonny turun. pergi kejalan besar. ” Dipenddekkan cerita. aku tunggu dan rupanya die mahu balik rumah die dngan adik dia.
Cite Melayu Hentak Faraj Adik Dan Kakak Threesome

  • Dlam gelap kat jalan tuu. die sound aku suruh ikut die orang dari belakang dlam jarak yg jauh ke rumah die dan terus ke sebelah rumah dia. aku masuk rumah die ikut tingkap yg adik die buka.
  • Rupanya orang tua die masih belum balik dari rumah member saya. Bilik tue pulak bilik tido die orang. Wangi dan cahaya pun samar-samar. Adik die suruh aku duduk atas katil.
  • Kakaknya kat bilik air. so aku pun tak tangguh. masuk jarum gak. “Rosfa nii tak nampak macam umur 18 lah. ” aku ayat. “mengapa ? ” Rosfa jawab. “body solid. terangkat. geram. ” aku terus terang.
  • “e. gatalnya ” Rosfa jawab sambill mata renung saya. Apalagi aku pun. terus peluk Rosfa dari depan. die tak menolak. malan die peluk aku lagik kemas. buah dada die terus terhimpit dngan dada saya.

Aku cium dia. lidah aku cari lidah dia. bolih tahan gak Rosfa nii. die kulum balik lidah saya. lama gak aku romen Rosfa nii. kamudian aku baringkan Rosfa atas katil dan terus ramas buah dada die dngan sesedap rasa.

Mata die terpejam. aku pun mmg tak sabar. gu tarik hujung baju jurung dua dan tanggalkan baju dia. kamudian tanggalkan bra dia. aku pun apa lagi. terus hisap puting buah dada die dngan ganasnya.

Rosfa mula mengerang. aku pulak mula tanggal baju dan seluar aku hnya ada underwear. aku terus tindih badan Rosfa dan romen die balik. Rosfa tak tolak. cepat-cepat tangan aku lurutkan kain die dan aku tolak underwear die sekali.

Jari aku terus ramas faraj Rosfa. bulu die cantik tersusun. tengah sedap mainkan faraj Rosfa. kakak die masuk. cis. aku panik jugak. ” ala Tonny. teruskanlah. i tak kisah. ” kakak die sound.

Citer Seks Hentak Faraj Adik Dan Kakak Threesome

Kakak die Lisfa ni tengah berkemban dngan tuala aje. terus ke meja solek dan sapu bedak serta minyak wangi kat badan. aku lak balik semula ke Rosfa dan teruskan adegan selanjutnya.

Aku tak tengok Lisfa lagilah. tiba tiba aku rasa ada jari yg tarik underwear aku dari belakang. rupanya Lisfa kakaknya mahu tanggalkan underwear saya. Apa lagik aku ikut ajelah.

Sambill tangan aku sebelah lagik tanggalkan towel Lisfa. Masa tuu, kami orang bertiga daah telanjang bogel. mulut aku mula cari faraj Rosfa. aku jilat faraj Rosfa dngan kuat kuat. Hentak Faraj Adik Dan Kakak Threesome.

Rosfa tak bolih katalah. mengerang dan mengeluh tak tentu arah. kamudian Lisfa lak mula hisap pelir besar aku. Lisfa mmg pro hisap pelir. aku kelabu mata dibuatnya. bila pelir besar saye daah tak tahan.

Aku mintak die stop dan aku mula pegang pelir besar saye dan bawa ke faraj Rosfa. Lisfa lak bantu dubur aku dngan peluk belakang saya. batang pelir besar saye terus masuk kedalam faraj Rosfa tanpa bnyk masalah.

Daah tarak dara. die hayun ikut rentak dangdut. Lisfa lak. tolong aku hentak faraj adiknya. keadaan Rosfa tak bolih kata. mengelising macam cacing. kamudian aku cabut pelir besar saye dan pusing kearah Lisfa.

Aku peluk Lisfa dan aku baring atas tilam lak. Lisfa ata badan saya. dan mengangkang. tak bagi salam pun terus die masukan pelir besar saye dlam faraj die yg tembam tuu.

Die ayak aku sungguh-sungguh sambill tue Rosfa lak mengangkang atas muka saya. aku jilat balik faraj Rosfa. Kemudian aku tukar-tukar posisi. sekejap aku taruk akak sekejap aku taruk adik.

Mmg dua duanya sporting. main lak macam mahu buat anak kembar 10 aje. batang pelir besar saye tak bolih mahu kata. mahu pecah. lebih kurang 20 minit aku kena lanyak dan aku fuck die orang.

Aku sound. ” please. air i mahu keluar nii. ” aku cabut batang pelir besar aku. aku lancap batang pelir besar saye depan muka die orang berdua adik kakak.

Aku lancap gila gila. dan bila mahu terpancut aku halakan ke muka adik kakak nii. then aku terus pancut kat muka die orang. phuf. lega. sedap. puass. Malam tu.

Aku terus tido dlam bilik die orang sampai pukul 7 pagi. baru aku terjun tingkap dan balik rumah member saya.

sexy ass, Hentak Faraj Adik Dan Kakak Threesome, porn video free
massage teen big boobs, Hentak Faraj Adik Dan Kakak Threesome, daughter anal sex
hot ass latina, Hentak Faraj Adik Dan Kakak Threesome, brunette fucked hard

Hentak Faraj Adik Dan Kakak Threesome, and isteri seksi gersang, dara cun cipap gatal, bohsia pantat gebu, Hentak Faraj Adik Dan Kakak Threesome 2017, janda tetek besar, jdm vk, Hentak Faraj Adik Dan Kakak Threesome, malay seks, and malay seks, malay seks, bohsia pantat gebu, isteri seksi gersang, and Hentak Faraj Adik Dan Kakak Threesome, awek jepun seksi

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close