Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Zakar #4

Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Zakar #4 | aku bertanya pada teman lelakinya bagaimana semalam yaang mereka berdua lalui. die cume tersenyum puas dan mengatakan “very great”. Isteri pula menyampuk “best bang. Puas hati”. aku kekatil dn mendapatkn isteri saye dan memeluknya, cium sepuas puasnya. aku peluk kemas kemas dan ku cium die lagi.

Nafsu saye tiba tiba terangsang krna saye telah memendam perasaan bergelora semalaman mengenangkan mereka berdua yaang saye tinggalkan betul betul menikmati kebebasan melakukan apa je demi memuaskan nafsu pasangan masing masing.

Aku buka tuala yaang membaluti tubuh isteri aku. Temannya duduk di kerusi berdekatan melihat aksi saye pula. aku cium seluruh tubuh isteri saye die jugak telah lemas mngkin krana masih terasa keghairahan bersama temannya semalaman dan temannya itu sekarang sdg menyaksikan permainannya pula.

-----------------
sexy ass, Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Zakar #4, anal sex MILF
daughter anal sex, Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Zakar #4, naughty sex
anal sex MILF, Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Zakar #4, massage teen big boobs

Aku cium dan kuhisap dan jilat indah isteri aku. Basah dan kembang sekali. aku menoleh pada temannya dan mempelawa die join sekali. Tapi pendek je die membalas “go ahead, I daah cukup puas semalam, daah tak larat lagi”.

Kisah Blue Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Zakar #4

Denngan itu saye terus menindih tubuh isteri saye dan saye pun mula mendayung. Menojah keluar masuk lubang cipap isteri saye yaang telah puas di gunakan oleh teman baru nya yaang sesekarang sdg memerhati kitorang pula.

Aku lakukan berbagai aksi dan akhirnya kitorang pun sampai. aku terpancut kepuasan diatas dada isteri aku. Isteri bangun kebilik air dan saye cume mengesatkan je dngn tuala yaang dipakai oleh isteri tadi.

Isteri keluar dari bilik air sambill berbogel dan saye tolong lapkan seluruh tubuhnya. aku dapatkan branya dan saye tolong pakaikan. aku jugak tolong pakaikan pantiesnya. Sememangnya biasa bagi saye memakaikan isteri saye pakaian dalamnya.

Aku jugak dapatkan baju dan kainnya dan saye tolong pakaikan juga. sesudah siap isteri saye cume sikatkan rambut dan kenakan make-up rengkas saja. aku beritahu temannya kitorang terpaksa berpisah sekarang.

Isteri saye dapatkan temannya dan mereka terus berpeluk dngn penuh emosi sekali. Ternampak seakan isteri saye enggan melepaskannya. aku nampak kelopak mata isteri bergenang dngn air mata. Mereka berkucupan sepuas puasnya seakan tak nak berpisah.

Aku katakan pada isteri sdh sampai masa berpisah. Jika ada kesempatan kite akan berjumpa lagi. aku pimpin tangan isteri dan membawanya keluar. sambil berjalan keluar dari pintu die menoleh memandang temannya dngn pandangan yaang sayu sekali.

Temannya melambai tangan dan mengukir senyum tawar. dlm kereta menuju pulang saye tak bertanya apa apa pada isteri krna saye lihat die termenung sayu memandang keluar cermin kereta. aku tahu die masih teringatkan temannya itu.

Aku terpaksa sabar untk mendengar ceritanya apa yaang telah mereka lakukan sepanjang malam itu. Sepanjang perjalanan pulang isteri saye tertidur. Letih agaknya die krn teruk dikerjakan oleh temannya itu atau die letih krna menggerjakan temannya itu.

Kasihan pula saye melihat dia. timbul perasaan sayang pada isteri saye yaang amat mendalam. Sayang sesungguh hati. aku benar benar sayang dan mencintainya. die telah membuat saye merasa begituu bahagia dan puas sekali.

Aku sedar dan saye akui yaang saye benar benar menyayangi dan mencintai isteri saye itu dngn sepenuh jiwa raga aku. Malam itu die menceritakan kepada saye semua kejadian antara mereka berdua.

Selepas saye meninggalkan mereka didalam bilik mereka menyambung hubungan sex mereka. Temannya betul betul handal. die benar benar melakukan apa apa je demi memuaskan isteri aku. die tetap gagah dan berjaya menahan dirinya dari terkeluar lagi.

Dekat jam 12 tgh malam mereka keluar untk makan. Temannya memimpin tangan isteri saye seperti sepasang kekasih. Selesai menikmati makan dikedai mereka tak buan masa dan balik kebilik. Masuk kebilik mereka menyambung aktivi sex mereka sehingga lah isteri saye daah tak tahan dan minta temannya keluarkan sperma nya.

Novel Seks Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Zakar #4 Cite Blue

Temannya betul betul bertanya pada isteri saye samada betul die daah puas dan nak berhenti. Isteri saye menjawab ya dan serentak itu temannya melakukan aksi akhir dan memancutkan maninya keatas tubuh isteri aku.

Jam mngkin sekitar 2 pagi waktu itu. Mereka tidor berpelukan dan nyenyak benar. Isteri saye terbangun sebelum jam 5 pagi tapi kelihatan temannya masih nyenyak terlena. Isteri bertindak nakal.

Die bermain dngn zakar temannya. Dibelai. diusap dan dihisapnya zakar temannya itu. zakar itu tegang. Entah temannya sedar atau tiidak isteri saye benar benar tak tahu. Isteri saye berdiri dan mengangkangkan kakinya diatas tubuh temannya.

Die dudukkan diri betul betul diatas zakar yaang tegang itu. isteri memasukkan sendiri zakar temannya kedalam cipap nya dan die bermain main sendiri mengangkat indah keatas dan menurunkannya semula.

Mengeluar dan memasukkan zakar temannya kedalam cipap nya. Dilakukan nya dngn lembut dan perlahan dngn penuh romantis. Isteri saye benar benar menikmati setiap saat dan setiap saat zakar temannya masuk dan keluar dari lobang cipap nya.
Kisah Melayu Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Zakar #4

  • Sungguh nikmat dan ghairah sekali akui isteri aku. sesudah lama jugak temannya terjaga dan terus dibalikkan tubuh isteri saye melentang. mngkin krna terlalu terangsang dan ghairah diperlakukan begituu oleh isteri aku, die terus memasukan zakar nya semula kedalam indah isteri saye dan mula memainkan perana mendayung keluar dan masuk indah isteri aku.
  • Habis semua aksi dan posisi mereka lakukan dan akhir nya isteri saye jugak yaang meminta temannya keluarkan maninya krna die benar benar sdh tak tahan lagi. die sdh puas benar dan letih sekali.
  • Temannya akur dnga permintaan isteri dan die pun berusaha keras membuat berbagai aksi bagi mengeluarkan maninya. Akhirnya tamatlah permainan. temannya mengeluarkan maninya kali kedua sepanjang mereka bersama dari semalam.
  • Mereka berdua benar benar puas. Puas sepuas-puasnya hingga tiada kata yaang dapat gambarkan kepuasan yaang telah mereka berdua nikmati dan rasai. Hari hampir cerah ketika mereka selesai bermain tadi.

Mereka bergilir mandi dan selepas itu menunggu kedatangan saye untk mengambil kembali isteri saye seperti yaang dijanjikan. Isteri saye memberitahu bahawa temannya betul betul telah membuatnya puas dan die merasa bahagia dan seronok sekali.

Isteri saye memeluk saye dan mengucapkan terima kasih dan meluahkan sayang nya yaang tak terhingga kepada saye krna memberi kesempatan pada nya bermalam dngn teman lelakinya yaang saye sendiri carikan untuknya.

Aku pun daah tak ingat. agak agaknya beberapa bulan selepas peristiwa bermalam bersama temannya itu, temannya datang bertandang kerumah. Isteri amat gembira dan berkobar kobar sekali menyambut temannya itu.

Biasalah masing masing daah pernah main jadi selepas berbual sebentar je isteri saye meminta izin saye untk main dngn temannya itu. aku setuju saja. Dihadapan saye waktu itu jugak isteri saye terus membaringkan temannya diatas lantai rumah dan membuka zip seluar temannya.

Citer Melayu Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Zakar #4

Terkeluarlah zakar temannya yaang keras menegang. Terus isteri saye menghisapnya dngn penuh romantis sekali. Seluar dan underwear temannya tiidak ditanggalkan terus. hanya dilurutkan turut sikit sahaja. tak sampai pun kelutut.

Isteri saye menindih tubuh temannya yaang sdg terlentang itu. Sebelum itu die telah menanggalkan kain yaang dipakainya. Baju tak ditanggalkannya, dibiarkan begituu. Mereka berkucupan dngn indah isteri saye mengesel gesel zakar temannya yaang menegang itu.

Puas berkucup, bercium dan memainkan indah dan zakar , isteri saye menoleh kepada saye dan meminta saye ambil condom. fahamlah saye isteri saye nak temannya memakai condom krna die baru lepas period.

Takut masih ada darah kotor lagi. aku pun cepat cepat kebilik dapatkan condom. aku kembali kepada mereka dan saye lihat mereka masih diposisi yaang sama dngn isteri diatas dan temannya barin terlentang.

Isteri masih lg mengesel gesel kan cipap nya keatas zakar temannya yaang sedia menegang. Melihatkan itu krna tak nak ganggu keasyikan mereka berdua, saye koyakkan plastik condom itu dan saye keluarkannya.

Aku dekatkan dir kepada mereka dari bahagian kaki mereka jadi mereka tak lah nampak saye krna mereka sdg asyik berpeluk dan berkucup. denngan condom yaang tesedia ditangan aku, saye pegang zakar temannya, saye sendiri memasangkan condom itu ke zakar temannya.

Aku pasangkannya dngn baik dan kemas. tidak seorang dari mereka pun memberi sebarang reaksi kepada tindakan saye itu. mngkin mereka rela dngn pertolongan saye itu. Melihatkan itu saye terus pegang lg zakar teman nya itu yaang sdh siap terpasang condom dan saye halakan ke lubang cipap isteri aku.

Sebelah tangan saye memegang zakar nya dan sebelah tangan lg saye pegang bahagian atas jubur isteri saye dan saye tariknya supya jatuhkan jubur nya. Bila die menurut maka jatuh lah lubang cipap nya betul betul diatas zakar temannya itu.

Terasa zakar temannya isteri saye terus merapatkan lg cipap nya hingga kepangkal zakar temannya. Isteri saye memainkan peranan mengeluarkan dan memasukkan zakar temannya kedalam cipap nya. aku masih berada disitu krna menikmati sepuas puasnya permandangan zakar temannya memasuki dan keluar dari indah isteri aku.

Aku betul betul menghayati permandangan itu, saye dekat muka saye sehampir mungkin. Ada sesekali tuu tercabut jugak zakar itu datri indah isteri aku. Setiap kali tercabut saye lah yaang memasukkannya kembali.

Mereka berdua relax betul. Dan saye amat puas krna mereka berdua amat menghargai pertolongan yaang saye berikan. temannya tiidak keluar mani. Isteri saye daah puas. Kurang selesa sikit keadaan pada masa itu krna itu lah pertama kali dlm sejarah hidup kitorang isteri main dngn lelaki lain dlm rumah kitorang sendiri.

Read More..

-----------------
hot ass nurse, Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Zakar #4, teen fuck
incest sex, Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Zakar #4, amateur sex
finger fuck tight ass, Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Zakar #4, tight pussy

Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Zakar #4, and bohsia pantat gebu, awek jepun seksi, dara cun cipap gatal, Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Zakar #4 2017, isteri seksi gersang, jdm vk, Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Zakar #4, malay seks, and isteri sundal, isteri seksi gersang, bohsia pantat gebu, bini gian batang, and Kenikmatan Tengok Bini Dijolok Banyak Zakar #4, bohsia manja