Calon Bini Orang Dipancut Mani Ku

Calon Bini Orang Dipancut Mani Ku | Sebelum saye menceritakan pengelaman saye kepada you all terlebih dahulu saye mahu menyatakan cerita ini adalah benar-benar belaku kepada saye pada bulan april lalu. Ceritanya begini. Pada suatu hari my friend Jack telah mengenalkan saya seorang gadiis , umurnya dlam purata belasan tahun.

Semasa perkenalan tersebut kita pergi minum tea tarik kat bangsar. Semasa minum tea tarik saya hulurkan kat Nenny kad saya (call card) selepas itu saya hantar Nenny balik kerumah dekat hulu kelang.

Kisah Kongkek Calon Bini Orang Dipancut Mani Ku

Dalam perjalanan dlam kereta mata saya liar memandang Nenny yangg cute itu. dia memakai kemejaT ketat dan berseluar levi’s. aku tengok Nenny mmg seksi badan dan pehanya mmg padat kalau you orang tengok die mesti tangkap cintan punya.

-----------------
finger fuck tight ass, Calon Bini Orang Dipancut Mani Ku, voyeur hidden cam
tube movie sex, Calon Bini Orang Dipancut Mani Ku, MILF threesome
amateur sex, Calon Bini Orang Dipancut Mani Ku, threesome sex wife

Selepas hantar saya pun balik ke office saya kat bangsar dng harapan Nenny akan menalion saya kemudian. Oleh krn saya terlalu sibuk dng kerja jadi saya terlupakan akan Nenny.

Pada suatu malam lebih kurang pukul 1230 malam semasa saya dan kawan saya bb dlam perjalan balik ke bangsar dari kuala selangor Nenny menalipon hand set saya dan mengatakan die boring duduk dirumah nya.

Nenny sebenarnya tinggal dng kakak dia. Jadi saya pun berjanji untk mengambilnya disana. dalam perjalanan ke bangsar Nenny membuka ceita kisah hantu. aku dan member saya buat-buat takut. aku kata dekat Nenny kalau bukan Nenny yangg saya ambil ini nanti saya bawa ke hotel dan Nenny menjawab bawalah Nenny tak takut.

Habis cerita itu kita sampai dibangsar dan naik ke office. Semasa dlm office saya mula mahu buat plan baik. aku ajak Nenny pergi disco dekat petaling jaya Nenny tdk menolak pelawaan aku.

Aku terus minta kunci kereta kat member saya (bb) Sejurus itu kita terus turun dan menuju kereta. aku hidupkan injin kereta terus menuju ke disco. Sampai disco jam sudh 3 pagi dan orang mula keluar dari disco.

Entah mengapa disco tutup awal pada hari itu. Nenny kata takpa lah dekat saya kami pergi minum dekat kawasan berhampiran. aku tanya Nenny die mahu minum apa? Nenny kata die dahh lama tak minum beer.

Aku kata dekat die saya dahh brhenti minum minuman keras hampir lima tahun die kata tak apa le teman die minum sudh le. aku kata kat die ok. kitorang masuk kedai cina berhampiran kawasan itu.

Aku order dekat Nenny satu botol kecil dulu. aku kata dekat die jangaan minum banyaak banyak nanti mabuk. dia jawab Nenny mana pernah mabuk. Jadi saya pun order lagie hingga lima botol.

Kisah Melayu Calon Bini Orang Dipancut Mani Ku Citer Erotik

Aku tengok Nenny mula cakap merepek. aku tahu Nenny dahh mabuk. Jadi hari dahh mahu siang saya ajak Nenny balik. dalam perjalanan balik Nenny mula mencium pipi aku, saya kata dekat die saya tengah bawa kereta nantikan.

Aku tanya Nenny die mahu balik kerumah die atau mahu tidur kat hotel. Nenny kata tak kisah. aku pun apa lagie henjut kereta saya laju laju supaya cepat sampai.

Sampai kat hotel saya suruh Nenny duduk dlam kereta sementara saya mahu check in. Lepas itu saya terus naik bilik hotel dulu tinjau kawasan bilik menarik kata hati aku.
Kisah Seks Calon Bini Orang Dipancut Mani Ku

  • Aku turun kebawah dan ambil Nenny naik keatas dan terus masuk kedalam bilik. Semasa dlam bilik Nenny kata die mahu mandi dulu saya kata dekat die bersih semua sekali die senyum aje.
  • Semasa Nenny dlam bilik mandi saya kata dekat die saya mahu keluar kejap tapi die tak bagi. dia suruh saya ketuk pintu bilik air selalu takut saya keluar. Bila selesai mandi saya lihat Nenny hanya memakai tuala jer barang saya dahh mula naik tegang.

Dan saya jer kata dekat die suruh die pakai baju sebab saya dahh mula rasa lain macam, Nenny kata die tak kisah. Nenny baring diatas katil saya nampak pahanya yangg gebu itu saya duduk dekat dia.

Aku bisik kan kat telinga die saya kata mahu cium die sekali die angguk kepala tanda setuju. aku apalagi terus cium mulut dia, Nenny memberi tindak balik yangg baik, kita bemain lidah selama 5 minit dan tangan saya mula memaikan peranan yangg seterusnya memuju ke dua buah gunung dan tangan saya memegang payudara Nenny yangg kecik bagaikan buah epal.

Tetak Nenny mula memberi tindakkan dan saya lihat Nenny sudh mula memejamkan mata. Tangan saya terus turun kebawah, kerja saya memamg mudah krn Nenny tdk memakai apa-apa lagi. aku terus melucutkan tuala mandi yangg Nenny pakai.

Aku nampak keseluruhan tubuh Nenny yangg putih dan gebu itu. Tangan saya memegang bahagian bawah Nenny air mula mengalir membasahi dua lurahnya. Tangan saya makin aktif krn Nenny sedikit tdk menghalang.

Cerita Lucah Calon Bini Orang Dipancut Mani Ku

Tangan saya mula memegang biji kelentitnya dan memainkannya. Nenny makin hilang arah. batang butuh saya makin keras. aku terus menggomoli Nenny hingga beberapa minit. Selepas saya bangun dan terus menanggalkan seluar dan baju aku, seluar dlam jg tdk dilupai.

Aku sudh berbogel seperti Nenny. aku pun menghalakan senjata saya tepat puki dan terus menekan. butuh saya masuk kedalam dan terasa panas kesedapan. aku mula melakukan pergerakkan. kemudia saya menyuruh Nenny menukarkan posisinya dan kita malakukan pelbagai cara.

Hampir 30 minit kita berdayung air saya masih tdk nak keluar. aku rasakan air Nenny mula keluar dan Nenny kata die dahh letih saya terus bertindak supaya air saya keluar.

Lama tindakan yangg saya buat barulah air saya keluar. aku tdk membuang air saya kedalam lubang puki Nenny krn saya takut kesedapan yangg saya rasa nanti menjadi lembaga didalam perutnya.

Kitorang keletihan dan terus tidur. Sekian yangg dapat saya cerita bagi bahagian ini. nanti saya kan ceritakan lagie krn saya melakukan 3 kali dlam masa 4 jam dng Nenny.

Dan perkara terbut berlaku berulang kali. Bagaimana pun saya amat sayang dekat Nenny saya tdk menggangap Nenny tempat melepaskan nafsu seks saya sebalik orang saya sayang. Bagaimana pun Nenny telah menghilang diri dari saya sehingga kini.

Baru-baru ini saya dapat tahu Nenny akan berkahwin dng orang lain. Cerita seks saya ini, saya buat khas untk meraka yangg menjadi senasib dng aku. aku kini boring tanpa Nenny.

-----------------
incest sex, Calon Bini Orang Dipancut Mani Ku, sex erotica wife
Asian horny teen, Calon Bini Orang Dipancut Mani Ku, tight pussy
sexy latex fucked, Calon Bini Orang Dipancut Mani Ku, finger fuck tight ass

Calon Bini Orang Dipancut Mani Ku, and bohsia manja, isteri seksi gersang, bohsia manja, Calon Bini Orang Dipancut Mani Ku 2017, malay seks, jdm vk, Calon Bini Orang Dipancut Mani Ku, malay seks, and isteri seksi gersang, bohsia pantat gebu, bohsia pantat gebu, bohsia pantat gebu, and Calon Bini Orang Dipancut Mani Ku, isteri sundal

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close